Ben çalışmıyorum mesleğim olduğu halde ama yinede her sabah 7 buçuk gibi uyanıyorum çocuk sayesinde ev işi yemek falan filan bazen saatlerce mutfaktan çıktığım yok temizlik şu bu e oda her gün olan bir şey ve hala sen ne yapıyorsun ki evde diyip çocuğa bakmak onunla ilgilenmek akşamları uyutmak yedirmek vs vs tek benim görevimmiş gibi bakıyor olaya. Sensin annesi diyor
e sende babasısın? Bende 2-3 sene sonra bu çocuk kreşe gittiğin hastanede çalışmaya başlarsam verelim o zaman çocuğu başkasına onlar baksın biz işten geldikten sonra sonuçta bende çalışacağım ya artık o zaman.. biraz ilgilenir zaten ondada sonunda bana söylenir ben nezaman dinlencem diye
bu adamın işi gücü işten sonra dinlenmek
hiç hayatı yok..
Bir keresinde sen nasıl bütün gün bakabiliyorsun buna dedi benim hemen uykum geliyor sonra da diyor ki ama Sen uykunu alıyorsun benim gibi sabahın köründe kalkmıyorsun..
sabahın köründe kalkacak olan adamda ama her akşam saat 11 -12 kadar çikolata cips tv YouTube akılmaz
dediğim zaman da benim hayatım olmasın mı diyor
hayat bu mu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim babamda böyle. Çok can sıkıcı bir durum. Bütün görev anneye aitmiş gibi. İşte bu da kendinin böyle buyutulmesinden kaynaklı.
Gerçekten de aşırı can sıkıcı
Kendime gerçek anlamda nezaman vakit ayırdım onun desteği ile hiç hatırlamıyorum dinlenmem için beni anneme yolluyor ya kendisi bakacağına
Oturup konuşman lazım tek çaresi bu. Eğer o zamanda aynı davranırsa yapacak bir şey yok huylu huyundan vazgecmeyecektir. Tabii seneler sonra kendi de pişman olacak ama iş işten geçecek
Konuştuk bunu tartıştık çünkü asla empati kuramıyor bir gün dinlenmeye kalkayım o evdeyken biraz baksın çocuğa o esnada kavga ediyor en sonunda benimle herhalde dokunuyor ona benim dinlenmem onun dinlenme vaktinden çalmış oluyorum ona göre.. bazen ayrılmayı çok düşünüyorum bilmiyorum değişir mi sanmıyorum
Değişmez maalesef
Sen alıştırmışsın en baştan, adam olması lazım böyle hayat yaşanmaz
Başlarda böyle değildi ki kendiside uyuturdu hatta hep o isterdi sonra birden ne olduysa ben yorgunum ben dinlencem ben çalışıyorum
Dünyada tek çalışan yorulan oymuş modunda adam hep
Oturcan konuşcan, seni anlaması lazım. Şu hayatta tek yorulan o değil
Kaç defa konuştuk canım sonuç hep onun bağırmasıyla sonuçlanıyor hep üste çıkma peşinde
Otur konuş kocanla sen ona da hak ver inşat isi zor agir is
Evliliğimin bitiş sebeplerinden biri de buydu...
Bakmıyor muydun çocuğuna?
Tebrikler burdan bunu anladığın için 😂 elbetteki bakiyordum fakat bi süre sonra beden tamamen iflas ediyordu günün yorgunlugu stresi insan evine gelince dinlenmek istiyor huzur istiyor hemen eve gelince çocuğu kucagima verip yatiodu tamam yoruluyordu eyvalllah ama bi dur bee bi dinlenim kendime gelim defalarca soyledim dinlemedi anlamadi saygi duymadi vs vs sonuç ortada işte 🤷♂️
O zaman anlarım.. dinlenmen için fırsat verebilirdi sanada ben ise hergün veriyorum bu fırsatı saatlerce yatana kadar adam dinlenmeye doymuyor işten sonra benim görevim değil diyor çocuk bakmak 1-2 saat sevgimi gösteririm tamam diyor ama 1-2 saat bakmıyor illa yine de bana veriyor çünkü sabrı yok çocuk huysuzlaştığında kendi de görüyor çok ilgi isteyen bir çocuk rahat rahat uzanıp dizisini izleyemiyor..
Anladım canim Allah yardımcın olsun bazi modeller böyle oluyor maalesef 🙄
Nankörlük yapma sen onun yaptığı işi yap bakalım yaptıktan sonra bırak çocukla ilgilenmeyi konuşcak halin kalırsa tüm cümle alem beni s.
Birader ben o adamın yaptığı işin belkide 2 katını yapıyorum akşamda ortamlara akiyom. istersen ben baslayabilirim.
@teflon-_-tava bence bunun istekle alakası var benim eniştem de inşaatta çalışıyor ama adam işten geldikten sonra çocuğu ile hep dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla buluşuyor ama benim ki nedense hayattan kopuyor
Ama babalık sadece eve para getirmek değil. Tabii ki çok zor bir iştir. Ama biraz şefkat göstermek yorucu olamaz.
Kardeşim ben günde 12 saat çalışıyorum onun dışında da haftada 3 gün 24 saat nöbet tutuyorum sen ne diyorsun ya. İsteyen bi şekilde zaman yaratır
Arkadaş gencse vücut yorucu işler yapmaya alışıyor.
Yapmak isteyen istediğini yapıyor. sende biraz baskın ol geldiğinde ev işleri ile. ugrssma adamla uğraş. disiligini kullanip avucuna al adamını.
@Çookgizlii vallami
@teflon-_-tava valla içimden gelmiyor artık ona karşı dişiliğimi göstermek 🙄🙄 soğuttu beni bu yönü
Soğutmasın soğutmasın boş ver düzelir. sen biraz daha uğraş. cocuk olmasa rahat takıl. dicsm. ama. cocuk var be
Bekarken evde oturuyormuymus acaba
Işte işin tuhaf yanıda bu biz sevgiliyken de aynı işi yapıyordu ve hep dışarı çıkardık beraber hemen hemen her gün kendisi isterdi hatta bunu.. şimdi ise ne hikmetse işten sonra artık ölü gibiyim diyor
burada sana düşen yavaştan ağır ağır dominantligi eline al. herifini baştan çıkar iplerinide tut. baska türlü adam edemezsin onu
Bu adam olmaz yinede
Konuşmak istersen ben buralardayım.'(
İşte bu yüzden evlılıkten korkuyorum
Bencede hiç evlenme
Bekarlık çok güzel
değil vakit ayırmalı babasız sevgiszi olmaz
Normal ama ihanal de kötü her anlamda