İki işde birden de calişiyor ama dişarda kadınlara bakiyor sürekli. Misal kabindeyim başka tarafa dönük kesip duruyor.. bakmadan duramiyor iğreniyorum artık soğucam. Ayrıca güzelim fiziğimde iyi…boşanmayi düşünüyorum 1,5 yaşinda çocuksa var abartirmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhabalar yorumları okudum
kocanız hem yetersiz hem gözü dışarıda
Yanında karısı varken
zerre kadar önemsemeyip bakmaya devam ediyor
Maalesef sonu boşanma gibi görünüyor
1.5 yaşında çocuk var boşanmanizi önermem
Ama boşanma hakkınız var evli olup yanında karısı olup hala gözü dışarda adam ile olmaz
Bir kaç yorumda sizde bilerek erkeklere bakmaya başladım demişsiniz bu yanlış bu haram
Kocan haram işliyor evet sende o yapıyorsa bende yaparım demen
Boşan ne yapiyorsa yapsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır boşanma kocan görgüsüz zamanla nefesi geçer her bakar adam çapkın ama evine bakıyor aç gözlü ona günah olduğunu anlat bütün kadınlara sahip olmak istiyor sadece nefes ama geçer bekara karı boşamak kolay yuvana sahip çık
00 Yorumla
Senin için fedakarlık yapıyor fakat sana saygı duymuyor. Yanında bakacak kadar cüretkar ve saygısızsa daha ilerisini de yapabilir. Çocuk var bekara karı boşamak kolay derler. O yüzden kimse sana boşan ya da boşanma diyemez o kararı sen verirsin. Eşini karşına alıp konuşmalısın, ne kadar üzüldüğünü anlatmalısın. Bakalım ne diyecek? Durumu düzeltecek mi? Ona göre karar alırsın. Zor iş kolay gelsin 🥀
00 Yorumla
Eşin senin için her şeyi yapabilir ve sürekli sevgi sözcükleri dile getirebilir ama genelde hareketler kişiyi yansıtır sana olan aşkını bağırması ya da sürpriz yapması değildir. Başka birilerine bakmak aldatmaktadır. Aldatmak sadece fiziksel yapılan bir eylem değildir. Çok iyi düşünüp, hayata karşı ne istediğin bilen bir adım atarsan hayat sana istediğin şeyi verecektir. Sadece korkak olma :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Off, seni anlıyorum. İnan çok zor bir durumdasın. Eşinin iki işte çalışıp sana iyi davranması, sevgi ve ilgisini de göstermesi güzel fakat dışarıda başka kadınlara bakması oldukça rahatsız edici ve güven sarsıcı olabilir. Bu durum senin kendine olan güvenini ve ilişkine olan inancını zedeleyebilir.
Şimdi, abartıyor musun konusuna gelecek olursak, bu tamamen senin kendini nasıl hissettiğin ve bu durumun seni ne kadar rahatsız ettiğine bağlı. İlişkide en önemli şeylerden biri güven ve güven duygusunu yitirdiysen bu çok ciddi bir mesele. Bunu eşinle açıkça konuşmalı ve hislerini, endişelerini paylaşmalısın. Belki ilişkide bir şeylerin değişmesi veya düzeltilmesi gerekiyor olabilir.
Boşanma kararı alırken de, özellikle çocuğunuzun da varlığına dikkat ederek, o küçük kalbin etkilenmemesi için dikkatli ve düşünceli olmalısın. Profesyonel bir destek almak, çift terapisine gitmek, eşinle bu sorunu derinlemesine konuşmak da çözüm yollarından biri olabilir. Kendine vakit ayır ve iç sesine kulak ver. Umarım her şey gönlünce olur! 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
57Cevap
- Aile & Toplum konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılabartı olmaz boşan
00 Yorumla Bakın az çok yorumladı okudum. Şu kendini beğenmiş saçma insanlara muhatap olmayın. Olgun insanlarsınız. Eşinizi karşınıza alın , bu rahatsızlığınızı en uygun dille ifade edin. Ve devam ettiği sürede neler olacağını bizzat söyleyin. İnsanız , konuşarak anlaşırız. Bu yüzden en iyisi en net şekilde eşinizle konuşmanız. Ortada çocukta var sanırım. Evlilik zor bir müessese. Bunu sürdürmek mesela. Ayrılık kolay ama sonrası ne olacak. Siz size düşeni yapın , o ona düşeni yapmazsa gerekeni yaparsanız. Ama kuruntu ise bilemem. Ama dediğim gibi önce konuşun , anlatın , devam ettiği durumda ne olacak bilsin ….
00 Yorumla
1 yılYorumları okurkem midem bulandı, bunu yok hormon, yok erkektir diye normalleştirmek ne demek?
Sahip çıksın kendine de gözüne de, en azından ciddi olduğunu belirt ve göster düzelir ya da düzelmez bilemem ama bir kadın için çok kötü bir psikoloji, bu kadar basite indirgenemez.50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEşinin geçim için yaptığı şeylerle bunun haricindeki yaptığı davranışlar birbirinden bağımsız
Iki işte birden çalışıyor olması başkalarına bakmak ve senin onurunu İncitme hakkını ona vermez
Boşanma seviyesine gelmeden oturup Bu rahatsızlık açık açık konuşulmalı30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hep bir güvensizlik, hep bir acaba yaşayacaksın. Bugun gözünü sakinmayan yarın başla girişimlerde bulunur diye düşünürüm. Biz kadınlar bir sonraki hamleleri hissediyoruz zaten.. Boşanmak ile mutsuz bir hayat arasında seçim yapacaksın.. Hayat senin boşan diyemez sana..
10 YorumlaBakmayan erkek icat oldu da haberimiz mi olmadı? Bazı canım var seni gaza getirmek istiyor sakın yuvanı dağıtma bu konuyu konuşmana bile gerek yok. Sonuçta 2 tür erkek vardır bu konuda:
Bazısı bakar belli etmez
Bazısı öküz gibi bakar...
Tek fark budur. Hiç bakmayanların zaten bir sorunu vardır
11 Yorumla- 1 yıl
kaldı ki bu zamanda bakmamak elde değil, sonuçta robot değil kimse kadında bakar erkekte bakar
Önce sor neden böyle yapıyorsun diye sonra bahanesini dinle herif pislikse boşa geç... ha birde şu her erkek aldatır, her erkek bakar, çocuk için sabret diyenlere ayrı sövdüm kulakları çınlasın hepsinin.
Şeref yoksunu her erkek aldatır bakar, not olsun şuraya.🤏00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılBakarsa baksın bunu boşanma meselesine getirme. Adamdan çocuk yapmışsın şimdi de katlanacaksın. İki işte çalışıyor yani sizin için yeterince emek harcıyor. Bu saatten sonra değişmeyecek. Alenen aldatma olmadığı sürece o yuvayı yıkmaya hakkın yok çünkü bebeğiniz var.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılkadına bakmayan erkek yakışıklı erkek grüncede bakmayan kadın yoktur bunu gözünün iine bakarak yapması saçma göz ucuyla bakarsın biter seninki gözüyle soyup sevişip bırakıyo heralde :)
46 Yorumla
Soran1 yılİşte anlam veremiyorum bende
- 1 yıl
yani abarmasa iyide ne biliyim :) bizde bakyıoz dikaktimizi çekinced egözümüzle yemiyoz sneinkinde sıkıntı var :)
Soran1 yılEvet iğreniyorum artık hemde yanına benim gibi kadık varken
- 1 yıl
seni bilememde :) seninki baya baya yiyip bitiriyo gözleriyle başkalasını o belli :)
Soran1 yılAynen öyle benim için herşeyi yapipta böyle olmasini anlamiyorum
- 1 yıl
sen halledersin :)
Gizli Üye(18-24)1 yılKızlar erkeklerin yorumlarından gördüğünüz uzere normal karşıla diyenler var istediğiniz kadar bakabilirsiniz erkeklere abartmasınlar deriz artık. Yakışıklı biri geçince bakın süzün. Hiç bir şey diyemez eşiniz yakışıklı erkeğe bakmayan kadın yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDevam et sen evliliğine bakınca ne oluyor kocan elden mi gidiyor. Belki de sana öğle geliyor. Birde bakılmayacak değil yani. Insanlar artık açık değil resmen çıplak geziyorlar. Bu konu da yapacak bisey yok. Bidaha olursa öyle kabine çek sende birden iyi olur 😁😁😁
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılÜç işte çalışsın calismaktan vakit bulamasin baska turlu senin adam tehlikeli... ben olsam guzel para harcarim kredi kartlarini dusunmekten kafasini saga bile donduremesin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılisterse 10 iş yapsın 1 milyon maaş alsın yine de karısına saygısı olmayan adamdan hayır gelmez aldatmak veya başka kadınlara bakmak başlı başına boşanmak için sebeptir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Evde hoş sohbet etmiyor musunuz? Yani eşinden ilgi görüyorsa nasıl olur da başkasına bakar ki bir erkek... Eşinizle konuşun iyice uyarın çünkü ortada 1.5 yaşında çocuk var.
00 Yorumla
1 yılO zaman senin için iki işte birden çalışmıyor kendi işi için calisiyo diyeceksin eğer ki olmuyorsa da tabi ki bosanacaksin konuşacaksın olmuyorsa 1 denedin olmadı 2 olmadı 3 de tamam diyeceksin
00 YorumlaBoşanma kocanı kendine bağla böyle ne bileyim süslen püslen boşanma çok saçma başkası için çünkü bir buçuk yaşındaki çocuğunuz var maşallah kocana başka kadınlarla mı yar edeceksin ne başka kadın için ne de başka bir erkek için asla eş boşanmamalı
00 Yorumla
1 yılÇok haklısın boşanmak için yeterli bir sebep her şeyden önce saygısızlık bu yanındaki insana. Parayla eve ekmek getirmekle her şey bitmiyor sadakat bambaşka bir şey.
036 Yorumla- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
Öyle zaten.
- 1 yıl
Öyleyse evlilik denen şey hiç olmamalı. Bu mu yani?
- 1 yıl
Erkekler sadakat konusunda sıkıntılı oldukları için çok detaylı baktığında bence de evlilik olmamalı herkes yalnız yaşamalı kimse kimsenin başını yakmamalı.
- 1 yıl
İnsan nesli tükensin hee
- 1 yıl
Ayrıca yanlış anlama da bu kadar abaza bir tayfa ile sokakları paylaşıp dar giyinmek? Ben giyimine karışmıyorum öyle bir hakkım yok. Ama baktıklarını bile bile fiziğini belli edecek şeyler giymek nasıl bir duygu
- 1 yıl
İnsanlar bana baksın diye giyinmiyorum erkeğin tesettürü göz kapağı demişler erkeklerde irade yoksa kendine sahip çıkamıyorlarsa her tarafları ayrı oynuyorsa bu benim sorunum değil.
- 1 yıl
Çarşaf giyene de bakıyorlar sadece ayağı görünene bile bakıyorlar bu karakter meselesi. Kimi insanda vardır çıplakta olsan dönüp bakmaz.
- 1 yıl
Ben erkekler bakabilir hakları var demedim. Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ama aldatmayan erkek yok hepsi bakıyor sözüne katılarak yanlış dâhi olsa hakları olmadan dahi olsa baktıklarını biliyorsun hem de tüm erkeklerin. Buna rağmen fiziğini belli eden şeyler giymek seni rahatsız etmiyor mu. Sürekli birileri tarafından dikizlenmek vs
- 1 yıl
Çarşaf giyene de bakıyorlar sadece ayağı görünene bile bakıyorlar bu karakter meselesi. Kimi insanda vardır çıplakta olsan dönüp bakmaz.
Hah olay bu. Tüm erkekleri aynı kefeye koymayalım - 1 yıl
Ben kendime ne yakıştırıyorsam onu giyiyorum erkeklerin bakması dikkatlerini çekmek umrumda değil. Senin mantığındaki göre bakacaklar diye evden dışarı çıkmamamız lazım sapık zihniyetler evden çıkmamalı.
- 1 yıl
Erkeklerin %90ı aynıdır mantık değişmez hatta çoğu konuda kurdukları cümlelere kadar aynıdır.
- 1 yıl
Baştan tekrar ediyorum ki yanlış anlama isteyen istediğini giyebilir. Aşırı çıplaklık yoksa problem yok.
Peki o yakıştırdığın şeyleri evde giyiyor musun? Aynı makyaj ve süsü evde yapıyor musun dışarı çıkmayacağın günlerde de? - 1 yıl
Evet yapıyorum önemli olan benim iyi hissetmem.
- 1 yıl
Mesela profildeki sensen gerçekten güzel birisin ve bence giyiminde abes bir şey yok. Aynı giyimi dışarı çıkmadığın günlerde giyer misin kendin için. Aynı makyajı kendin için evde yapar mısın? (YORUMUMU OKUYAN KADINLARIN HEPSİNEDİR SORUM 😂)
- 1 yıl
Ha yapıyorsan bir şey diyemem. O halde haklısın
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Sanane arkadaşım ben böyle düşünüyorum zihniyetiniz bozuk erkekler olarak uçkur sevdalısısınız olay bu.
- 1 yıl
Neden 35 yaşında ve yalnız olduğun belli allah senin gibi yobaza niye birini nasip etsin ki bildiğin kadının açık giymesi tesettüre uymaması sevap diyorsun ne kadar rahatsın erkeğin gözü tesettürse senin tüm vücudun gözün de dahil tesettür haberin olsun dininden haberin yoksa dine inanmaya gerek yoktur
- 1 yıl
Lan sktr git a*m*k zırtığı benim şerefim haysiyetim senin sülaleni satın alır. Bana yobaz diyip açık giyindiğim için rahat yazmışsın pezeweeenk asıl yobaz sensin insanları tanımadan dış görüntüsüne göre kalıba sokuyorsun. Sen hayatında benim kadar namuslu insan gördün mü acaba oksijen israfı zevksiz gece ürünü. Benim dinimden imanımdan Sanane hadsiz kopeek. İşine geldiği gibi eleştirip salça olma o klavyeyi bi tarafına montalarım senin.
- 1 yıl
Ananı skiyolar sen kudur sonrada git kuduz aşısı ol a@m@k müptezeli.
- 1 yıl
Ooo savaş çıkmış
- 1 yıl
Reis böyleleri elini sallasa ellisi ama kriter der kimseyle olmaz. Rahat ol 😆
- 1 yıl
Ya kızın haklı tarafları var da yanlışlarını da kabul etmiyor. Nâmus çift taraflı. Erkek bakmamali kadın da dikkat çekici şeylerden uzak durmalı. İslam bunu der
1 yılBen de nişanliyim yakında evlenicem bakıyor gibi hissediyorum hatta eskiden bakıyordu uyardım sonra değişti erkek doğası sanırım yine muhakkak bakıyorsun yanında drgilken ben de güzelim maşallah ama işte doğaları gereği bence bakmayan erkek yoktur ama hayatlarındaki kadını da bırakmak istemiyorlar. Garip yanı ama bence onunla konusmalisin senden soğuyorum böyle giderse sonumuz iyi değil falan deyip korkut bence seviyorsa korkar.
01 YorumlaŞunu anlayın artık MK bakmayan erkek yok. Evlenmeden evlencem diye kuduruyosunuz evlenince boşancam diye
12 Yorumla
1 yılAynı hareketi sende yap bakalım hoşuna Gidecekmi tavrı nasıl olacak
13 Yorumla- 1 yıl
Ya sen yetersiz sin ya da eşin birinizde problem var ilişkinizde
Soran1 yılEşim yetersiz işte yetmiyor ben fazlayim yatakta da iyim ama eşim olmuyor işte
- 1 yıl
Nasıl yetersiz kisamı ne problem var yazabilirmisin
Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadın kadına bakıyor bakmak tabii ki rahatsız eder ama ortada bir şey yokken boşanmakda ne bileyim size değil çocuğa üzüldüm
00 YorumlaGözü dışarda olan adamı düzeltemezsin o kadar işte çalışıyor olmasıda dışarıda olanlara da yetişmek içindir boşan doğru olan odur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılBir aldatma yoksa bnce yapma uyar bnce kızlara kadınlara bakarken görüyorum rahatsız oluyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kocam in huyu böyle bende iyi güzelim hamileyim şu an kilo da almadım 5 ay bitti normalim ama evlendigimizden beri böyle bakıyor sürekli tartışmamız neden oluyor ben vazgeciremedim sende vazgeciremezsij
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBaşka erkeğe baktım bilerek belki ders alır diye gördü ama ses etmedi o karşıdaki şahıs ta baktı karşılıklı bakışma oldu bilerek yaptım ama yine olmadı ne kadar devam ettirilmeli bu durum bir ortama giriyoruz erkekten çok bayan var pekte denk gelemiyorum
1 yıl1.5 yaşında çocuktan dolayı bence boşanmayın. O yaşlar geleceğini etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuğun var olduğu için başka bir adamla hemen evlenemezsin. Hee eğer seni öyle kabul eden biri varsa Ok, ama bulmasi bence zor. Bence bosanma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek sadık değilse isterse 5 işte çalışsın zerre umrumda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer aldatmiyorsa sorun etme o kadar çünkü çocuk var ve senin için sıkıntı olabilir. Ama eğer aldattığını görürsen ve bunu kanıtlayabilirsen ver mahkemeye tazminat bağlat ağlasın sonra da o düşünsün.
00 Yorumla
1 yılYok artık al Karsına konuş çekidüzen versin kendisine olmadı şutla pislik herif ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrılman şart. Çünkü ileride daha çok pişman olacaksın. Ayrıca seni sevmedihi ve senden uzak kalmak istediği için de 2 işte birden çalışıyor olabilir. Asıl çocuk hatırına o evli kalıyor olabilir. Çocuk için çalışıyor olabilir. Ya da başka kadınları etkilemek için daha fazla paraya ihtiyacı olabilir. Bence ayrılmalısın.
00 Yorumla
1 yılBosanma bence cocugnu düsün
Ama baska adamlarla yatip kalkip mutlu olacaksan gizli yap
00 Yorumla
1 yılYok değil, burada seni bekliyo aç köpekler zaten. yam yerindesin. S. tirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTüm erkeklerde olan sebebi testestronun sebep olduğu dürtüden kqynaklı bakma durumu ortada bir şey yok o kadınlara aşık felan olmuyor sadece bakıyor helsi bu
014 Yorumla- 1 yıl
Bakmayan nasıl bakmıyor
- 1 yıl
Kadınlarında östrojeni var
- 1 yıl
Nefret ediyorum hepinizden
- 1 yıl
Ya ya
- 1 yıl
Sanki önüne gelene yazıp sarkıntılık ediyoruz dedik.
Sen güzel bir manzara gördüğünde bakmaz mısın? ya da güzel bir çiçek. Mesela erkek olarak güzel bir araba gördüğümüzde de bakarız. Gidip elalemin arabasının içine oturup alıp gezmeyiz hatta bunu düşünmeyiz bile.
Peki sen netflix izlerken yakışıklı çekici bir erkek çıktığında kafanı başka yöne mi çeviriyorsun? - 1 yıl
Benim en güzel manzaram kalbimdeki adamdır. Bazı erkekler ikide bir kafalarını çevirip bakıyorlar saygısızlık oluyor yanındaki insana araba bir nesne. Filme gelecek olursam karşısındaki kadın film mi çeviriyor ki bakıyor. Ayrıca o kadının bakışlarından rahatsız olduğunu düşün şahsen ben yanında bir bayan varken bana bakan erkekten rahatsız oluyorum.
- 1 yıl
Ben araba gibi bir nesne değilim filmdeki kadın değilim görüyorum fark ediyorum ve rahatsız oluyorum. Aynı şekilde adamın yanındaki kadında rahatsız oluyor
- 1 yıl
Bunu anlamak neden bu kadar zor ya
- 1 yıl
Yanında kadın varken etrafındaki kadınlara bön bön bakan erkek öküz zaten, onda hemfikiriz. Ama herkes sen gibi değil. Yanında bir kadın olan erkeği kesen kadın da çok. Erkeklerin hepsi bir olmadığı gibi kadınların da hepsi bir değil.
Sen etrafında nasıl geziyorsun? Hiç erkek yok mu? Sadece filmlerden mi görüyorsun erkekleri. Film mi çeviriyor baktığın erkekler.
Ya da şöyle düşünelim. Senin güzel ve çekici bir kadın olduğunu varsayalım. Kimse sana bakmasın diye kapanıp mı geleceksin? - 1 yıl
Ben yanımda partnerim /sevgilim kocam varken bir erkek ne kadae yakışıklı olursan olsun bakarım geçerim sürekli bakmak için fırsat kollamam
Cevap sahibi1 yıl@Hanımefendio Bizde de ostarajen var demişsinde eşitlik kafası cidden hiç son bulmuyor. Mesele zaten Testestronun cinsel dürtü vermesi oluyor. Ostorajenden gelmiyor bu dürtü Testestrondan geliyor. Elbette gidip iki saat öküz gibi bakmasın ama 4-5 sn bakıyor diye karalar bağlamanıza gerek yok Baktı diye direk koşup Evlenme teklif etmeyecek 🤣 Yüksek testestron güçlü bir şehvet güdüsü verir erkeğe Bunun yanında Direk tetiklenen ereksiyon durumuna geçer. Erkekde böyle oluyor biraz bilim ve biyoloji bilgisi anlamanıza yeter fakat eşitlik saçmalığı biz. siz bakisina sebep oluyor.
1 yılGot büyüsü olabilir eşinde bende var bende bakiyom hep
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok gözü dışarda peki ilişkinizde sorunlar oluyor mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl20 yıllık evli biriyim eşini seçerken düşünmen lazım dı
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce böyle değildi.. siz de bakiyprmusunuz
Cevap sahibi1 yılEşimin yanında bunu yapacak kadar kaba biri değilim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsen genel olarak kocandan memnun değilsin bu koca senin için zaten baştan bir hata
06 Yorumla
Soran1 yılNedret etmeye başlixam kaç kez kon oldu aslada kabul etmiyor Ztn
Cevap sahibi1 yılbaşlayacağım dediğin birçok şey zaten sende var birbirimizi kandırmayalım 🤷♂️
Soran1 yılNasil yani anlamadim
Cevap sahibi1 yılyani , adam senin gönlünde yok zaten uzun süredir. belki başlayacağım diyorsun ya zaten nefret ediyorsundur 🤷♂️
Soran1 yılBilmiyorum ya bu konu sadece problem aramizda
Cevap sahibi1 yılsadece bu konu olmasına imkan ihtimal yok genel olarak adamdan memnun değilsin. nokta.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYa siz şaka mısınız? Size ne adamın bakışından... bakmayan erkek mi var? Geçin bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnu uyardinmi? Bu davranisinin nelere sebep olcagini söyledinmi
00 YorumlaÖncelikle eşiniz takıntılı birisi mi normal olarak takıntı hastalığı falan var mı Yani neredeyse herşeyi kafaya takan ve ne zamandan beri böyle sonradan mı oldu bu hiç iyi bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYatakta senden zevk almiyorsa.. gozu disarda olur
00 YorumlaBiraz sabr et sabr güzeldir bekle hemen boşanmaya gitme boşanmak dile kolay kardešim cocuģunda var sabr et yok dahada kotuye giderse mecbur işini yap
00 Yorumla
1 yılboşanman abartı olur... ya en azından yanında bakmamayı akıl etsin. ne yapıyorsun be adam
00 Yorumla
1 yılkocana söyle bakmasın gözüne bant takmak lazım onun
00 Yorumla
1 yılBir kadınla net bir şekilde bir şeyini yakalamadığın sürece asla yuvanı dağıtma
00 Yorumla
1 yılHer erkek aldatir. önemli olan sana ve cocuguna her istedigini alabilmesi.
00 Yorumla
1 yılçocuk varsa gerek yok sana karşıda iyi zaten. erkek bakar göz bu hem yapısında var erkeğin
00 YorumlaBurada herkes biseyler yazmış ama bence biraz daha uğraş çünkü evlat var
00 Yorumla
1 yıl6. hislerine güven, seni aldattığını bir an bile hissediyorsan doğrudur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAynısını hissetmesi için sende aynı muameleyi yap!
13 Yorumla
Soran1 yılYapixam ztn arabada dönerken erkeğim biriyle bakiiştiö yanımıza biri geldi çocuğu var onla konuştum sonra sürekli başka erkeklere baktim bozuldu az ama caktirmamaya bakti bakalım nezmaan patlicak
Soran1 yılSonrasinda ilgi göstermedim bana bana bakmiyordun ilgi göstermiyorsun diyip söylendi
- 1 yıl
😂😂 yola devam
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBu sebeptenmi boşancan
14 Yorumla
Soran1 yılEvet her şey çok iyi gidiyor sadece bu konu beni psikolojikten bitiriyor Nedret etmeye başlicam artık
- 1 yıl
Peki ona sordunmuu
Soran1 yılDedim ona çok kavgalar ettik bu konuda bana bakmiyorum diyor sen hastasın diyor evliliğimizi zedeliceksin diyor ama görüyorum abi baktiğini
- 1 yıl
Vala bunun icin olmaz boşanma
1 yılGünaydınn. Neden bakıyorsun dedin mj?
08 Yorumla
Soran1 yılAsla kabul etmiyor ki
- 1 yıl
Kov evden belli süre senden ayrı kalsın.
Soran1 yılZtn 1 hafta annemin evindeydim kardeşlerim gelmişti ona rağmen işte çok yoruldu eve geldik camaşirlari yere koyuyorum bana ne koyuyon falan azarlayip durdu mal rahat birak uyicam dedi çok yorgunum iş yordu yol yordu yapti pislik
- 1 yıl
Grrizekali. O zaman yatağa girdiğinde isterse verme. Kudurt bunu
Soran1 yılİşte canım istemiyor ztn 1 hafyadir yokum adam yorgunum çok diyerek uyudu beni berbat karşiladi iğrenc şey
- 1 yıl
Ama sen istiyorsjn değil mi?
Soran1 yılBende yorgunsum ama romantik tatli bi karşilama bekledim
- 1 yıl
Sana böyle belinden sarılacak öpecek vs...
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce nasıldı
08 Yorumla
Soran1 yılBakmiyordu asla nişanliyken de kafasi yerdeydi hep ilk tanidiğimda
- 1 yıl
Aradığını mı bulamadı acaba sende
Soran1 yılBilmiyorum ki… yani över beni çok sevdiğinize söyler anlam veremiyodum sorun nerde
- 1 yıl
Sorun yatakta olabilir
Soran1 yılBen iyim diye düşünüyorum ama benimki yetersiz bana göre
- 1 yıl
Sana göre öyle de o ne düşünüyor acaba bu konuda
Soran1 yılYani bana karşi pek istekli yaklaşmaz ztn iki
İş yapiyor yorgunum diyor falan bilemedim.. ama genel olarak s.. so da çok iyisin dur diyor dayanamiyor- 1 yıl
orada mısın
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Psikolojik bisey olmasın
024 Yorumla
Soran1 yılMesela?
Soran1 yılBilemedim ki nasil anlarim… ama kadın geçiyor bakiyor misal kabindeyim duvara doğru dönük ola bilir bakiyor kesiyor ordaki kizi kaç kez cikinca yakaladim işte
Soran1 yılAma bana gelince çok seviyorum herşeyi yapiyor dln anlamiyorum artık
Soran1 yılAsla kabul etmiyor ben hastaymişiö bikmiş kurgularımdan
Soran1 yılOda bana öyle diyoe sen hastasın diyor.. ama gerçekten baktipimi görüyorum. Ayrıca kabinde beni beklerken orada bi kiz calişiyordu oraya doğru bakiyordu
Soran1 yılİşte bende bilemiyorum artık bu durumu nasil çözeceğiz bilmiyorum
Soran1 yılÇok hemde sürekli her kadina bakiyor
Soran1 yılBilemiyorum işte annesi hep derdi namusuna kefilim başka arkadaşlarda derdi hep karı kızla işi yoktu diye
Soran1 yılOlmamiş işte hiç. Öyle sevgilisi olmuş tabiki ama genel olarak öyle işi olmaöii işte
Soran1 yılOlmamiş o erkek arkadaşlariyla takilmiş işte öyle kari kizla işi olmamiş işte.. arkadaşarida derdi hep… annesi ablasi falan da der ama bilemedim ilk tanidiğimda kafasi hep yerdeydi il evliliğimizde de öyle sonra ne olduysa oldu artık üzülüyorum çok
Soran1 yılSöyle lütfen
Soran1 yılNoktalarla söyle haha
Soran1 yılNokta koy diyorum işte
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGözü dışarıda kocadan hayır gelmez.
10 Yorumla
1 yılİşte bu nedenle kimseye güvenemez olduk
10 Yorumla
1 yılBence dava aç nafaka al
13 Yorumla- 1 yıl
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Seni ihmal ediyor mu?
00 Yorumla
1 yılbiraz abartılı olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek bakar ama yınede sen bilirsin
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim, benim için 2 işte birden çalışıyor ama gözü dışarıda. Çocuğumuz da var, boşanmak abartı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler