Bugün akşamcı ve işe geç gidecek. Evde olduğu halde hastaneye tek götürdüm çocuğu. Sonra ağlayıp babasını isteyince aradım çağırdım, mecburen geldi. Hep böyle. Sürekli çalışmanın arkasına sığınıyor. Anlıyorum onu, benim için sorun da yok zaten ama çocuk babasını istiyor bazen. Çalışmanın arkasına bu kadar sığınmamak lazım. Çocuğuna zaman ayrıması gerekmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlgilenmeyen insanla uğraşmak zor ilerid eo çocuk baba ilgisi görmeden büyüdüğü için de sorun olabilir.
İşin içine cocoluklar girdi ise hasta iseler ise gitmem iş umurumda olmaz hastaneye gider onlar ile uğraşırım.
Gün içerisinde ise ufaklık iki yaşında eve gelir gelmez baba otur der oynamaya başlar herseyine koşmaya çalışırım. banuosundan yemesine gezmesine. Gece vardiylarinda işten gelir kahvaltıdan sonra gezdirip oynatirim. Çocuklarım. ile bol bol iyi güzel anılar bırakmaya calsiirim. gelip geçici dünya. O yüzden alın eşinizi konuşun adam akıllı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ebeveynin çocuktan tek başına sorumlu olması adil veya sağlıklı değildir, özellikle de diğer ebeveyn yardım edebilecek durumdaysa. Endişeleriniz hakkında kocanızla açık ve dürüst bir iletişim kurmanız ve hem sizin hem de çocuğunuz için işe yarayan bir çözüm bulmak için birlikte çalışmanız önemlidir.
Konu ile ilgili aşağıdakileri deneyebilirsiniz;
- Konuyu tartışmak ve çocuğunuz için sorumlulukları nasıl paylaşacağınıza dair bir plan yapmak için bir aile toplantısı yapmak.
- Nasıl hissettiğinizi ve bunun sizi nasıl etkilediğini açıklamak, ayrıca çocuğunuzu nasıl etkilediğini ona göstermek.
- Kocanızı çocuğunuzun hayatında aktif rol alması ve bakımına katılması için teşvik edin.
- Kocanız daha fazla sorumluluk almak istemiyorsa veya alamıyorsa, bu zor durumda size yardımcı olabilecek bir danışman veya terapistten destek almayı düşünebilirsiniz.
Çocuğunuzun her iki ebeveynin de yaşamlarına aktif olarak dahil olmasına ihtiyacı olduğunu ve bunu hak ettiğini unutmamak önemlidir. Ve çocuğunuzu büyütmede adil bir destek ve yardım payına sahip olmayı hak ediyorsunuz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki çoçugum var doğdu doglu ben bakıyorum ayrıldığımda oğlum 5 yaşında kızım 1 yaşındaydı bide bunların yan gelip yatan kendine bile faydası olmayan hep zarar veren kadını koydum kapının önüne şimdi kızım 8 oglum 12 yaşında işi gücü bıraktım baktım üstüne bide karakol mahkeme 40 defa iftirasımdan karakola gittim 6 mahkeme acıldı nafaka davasını velayet hakaret tehdit mahkemelerini kazandım son mahkeme var oğlum şikayetçi oldu onuda kazanmak üzereyiz gitsin sürünsün şimdi yeni kocasıyla evimi bastı la kadın bundan da ceza aldılar şimdi mutluyum
00 Yorumla
Annemle babamın durumu resmen babam bizimle hiç ilgilenmedi ve ben onu babam olarak görmüyorum ileride çocuğunda benim gibi düşünebilir çünkü ilgi şefkat sevgi yoksa hem sevgisiz büyüyorsun hem de duygusuz olabiliyorsun ben babama hiç acımam mesela hem anneme yaptıklarıyla hemde bizimle gram ilgilenmemesinden dolayı bence çocuğunun böyle düşünmesine izin verme aile önemli bir konumdur böyle bir konumda eğer ilgi sevgi yoksa aile parçalansın gitsin önemli olan çocuğun mutluluğu çocuğun psikolojisidir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
47Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok her şartta babasının da ilgilenmesi lazım oda babası.
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki düşüncesiz birisi.
00 Yorumla Siz evlenmeden de çalışıyordu evlenip çocuksuzken de çalışıyordu. Çalışmak temel yaşam için zorunlu bir şey, babalık değil. Babalık çocukla ilgilenerek oluyor. Nasıl ki anne çalışıp çocuğuna vakit ayıramayınca ihmalkar ilan ediliyor, babalar da öyle. Acı olan da bu ihmali normal karşılayanlar.
Ayrıca madem dış iş onda ev işi sizde, çocuğu hastaneye götürmek ev değil dış iştir. Babanın borcudur. Türkiye'de çöpü de kadın atıyor, alışverişi de kadım yapıyor, çocuğun parkını, okulunu da kadin hallediyor. Bu nedir? Adam resmen sadece işe gidiyor, dış işleri de kadına kitlemiş oluyor.
Eşinle bunu konuş bak ne güzel çocuk babayı seviyor, onu istiyor. O büyüdüğünde "babam benim için çalışıyordu" demeyecek, "babam evdeyken bile benden uzaktı, hiç sevgi görmedim" diyecek. Bunu bir çok kişiden duymuş sosyal hizmet uzmanı öğrencisiyim. Psikologlar da çoğu sorunun çocukluk travmalarına götürdüğünü söylüyor. Çocuğunuzu ihmal etmeyin, babalık bilmeyen adamı da sakın ikinci çocukla lütuflandırmayın lütfen.30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli ilgileniyorum ben. Akşam işten gelsem yorgunlukla alıyorum onu kursa götürüyorum. Götürmesem oyun oynuyorum. Banyo yaptırıyorum. Erkek biraz sorumşuluk almalı. Akşam yemeğinden sonra hemen kahveye kaçan, kahbeye kaçmasa bile böyle ilgiszi olan erkeğin adamlığından şüphe ederim
56 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 🙂
- +1 yıl
@sudesiyahseven sana da nasip olsun o zaman :))
- +1 yıl
Evlenmeyi dusunmuyorum ama tesekkurler 🙂
- +1 yıl
@sudesiyahseven bence de evlenme :)) sana evli tavsiyesi, evlenmicem derken bi anda baktım parmağımda yüzük. anlamadım bile :D
- +1 yıl
Pişman gibisin 😀😀
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet pişmanım 😃😅
+1 yılTabi ki çoçuguna Zaman ayırması gerek ama haliyle fabrika gibi bir ortamda çalışıyorsa biraz durum değişiyor ama ne olursa olsun seni ve çoçugu yanlız hastaneye göndermemesi lazım sende öyle alıştırma hastane ye beraber gidelim de bunu güzel bi şekilde açıkla içinde tutma herkes kocasından gelmiş bir ben yanlız gidiyorum beni yanlız bırakma erkekim de gir damardan işte adam kahin değil senin şikayetçi olduğun bir konuyu o anlamaz sa sen bu şekilde ifade et tatlı dil 👅 yılanı deliğinden çıkarır
20 YorumlaBu biraz farklı bir duygu. Ben evli olsaydım ve tek ben çalışıyor olsaydım bile eve gelince yine yardım ederdim. Ev işi yapmayan erkekler sanıyor ki ev hanımlığı çok kolay. İş 5 gün hadi cumartesi olsun 6 gün. Ama ev hanımlığı sürekli. Ayrıca aile ile vakit geçirmeyeceksen, çocuğun ile ilgilenmeyeceksen. Yatmadan önce eşinle muhabbet edip gönlünü hoş etmeyeceksen neden evlendin
10 YorumlaYani evet genel olarak evde kim var ise çocukla o ilgilenmeli, ancak hastalığına kadar da değil tabii, bir baba yine babalık görevini yerine getirmesi lazım, çocuğu hasta ise hastaneye götürür, işten gelince onunla ilgilenir baba sevgisi ve şefkatini göstermesi lazım. Yoksa bunun adı babalık olmaz. Çocuk yaptım saldım sokağa büyüsün evdeki ne yaparsa yapsın diye olmaz. İlgi ister alaka ister hem anneden hem babadan
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki. Sen çocuğu tek başına yapmadın ki ondan bir tek sen sorumlu olasın. Eşinle konuşmalisin. Gerekirse ebeveynlige dair kitaplar okutmalisin, ki okunayi sevmiyorsa okuyup sen anlatabilirsin. Çocuğun gelişiminden her ikinizden sorumlusunuz. Anne ve babanın ortak görevi bu. İşten dolayı bazen belki aksaklıklar olabilir tabi ki ama başka bir zaman tamamlanmali bu eksiklikler.
00 Yorumla
+1 yılZor bir hayatın olacak! Bunu kafanda netlestir. Herkesin kocası çalışıyor, ama evlatları söz konusu ise ölüme ağlayanlar var. Ne münasebet çocuk hastalanınca bile işin arkasına sığınıp çocukla ilgilenmemek. Bence bu işin atkasini araştır kocan başka haltlar çeviriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBabalar sadece çocuk yaparken lazım olmuyorlar çalışıyorsundur yoruluyorsundur anlarım ama biraz ilgi gösterince de bilerin eskimez büyük ihtimalle eşin babasından nasıl babalık gördüyse öyle yapıyor benim babam da çok iyi bir babamı hayır değil kusurları illaki var oda çalışıyor şu an 50 yaşında oto lastik dükkanı var tır lastiği kaldırcam çıkarcam takcam diye uğraşıyor çok yorulduğunu biliyoruz ama har akşam eve geldimi bize sarılır kardeşlerime sarılır onun babası yani dedem babama ilk sarıldığında askere gidiyormuş o yüzden sarılmış çok duygulandım demişti aynı şeyi biz yaşamayalım diye uğraşıyor biz babalardan ev işlerine yardımcı olsunlar demiyoruz ki ayrıca yarın birgün evlenirsem ve ikimizde çalışıyorsak beklerim temizlik yapmasını yardım etsin ölmez biraz iş yapsa birlikte yapılan çocuk birlikte bakılır yatakta aklına gelmesin koca olduğu insan eşinin hatrına bile biraz çocukla ilgilenir
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYa öyle bir şey olabilirmi insan çocuğu hasta olucak ve ilgilenmiycek nasıl bir baba figürü o bazı insanlar kadın erkek gerçekten anneliğe , babalığa layık olmuyorlar rabbim size güç kuvvet versin ki evladinizin herzaman başında olun ne diyim
Sizede çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin insallah 🙏00 Yorumla
+1 yıl3 farklı işle uğraşıyorum ama çocuğuma bakmaktan hiçbir zaman çekinmem. Çünkü eyvallah para kazanıyoruz ama anneninde nefes alma hakkı var. Gerçekten çocuğa bakmak büyük meziyet.
62 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanları görünce mutlu oluyorum. İyi ki varsınız..
- +1 yıl
@sudesiyahseven aramızdaki bağı arttırmak için tek sebep bilmiyorum benimde kendime göre zaaflarım var dört dörtlük olduğum söylenemez ama ailemi hiçbir zaman arka planda bırakamam. Çocuğumun ihtiyaçlarını , zor durumda yanında olamazsam bi önemi yok. Çünkü bu hayata gelmeyi o istemedi. Sevgisiz büyümemeli.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen boyle tek tarafli yazarak bir kesimi inandirip vicdanini rahatlatabilirsin ama bazilari yutmaz.. Adam hem calisip hem cocukla da ilgileniyor sen de sosyal medyada fink atma pesindesin. Eger ilgisiz bir baba olsaydi cocuk aglayip babasini istemezdi. Bu detayi gormeyecegimizi mi sandin🧐🧐
16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kız çocukları babalarına düşkün olur oğlan çocukları da annelerine yani annesi kızıyla ne kadar çok ilgilenirse ilgilensin kız çocuk her zaman baba diyerek ağlar. Tam tersi de erkek çocukları için geçerli. Ayrıca sosyal medya da Fink atmak ne demek? Kadın burada zamanını ayırmış sıkıntılı olduğu bir şeyi yazmış. Bu platformda bunun için var. Sıkıntımızı yazarız insanlarda bize yardım sunar. İnsanlara önyargılı yaklaşmadan önce bir değil iki kere düşünün bir daha ki ne
- +1 yıl
Ayrıca okuduğunu da anlaman da sıkıntı var adam çocukla ilgilenmiyor? Sıkıntı da burada
Cevap sahibi+1 yılİlk yorumu okudum tam diyecektim ki derdini duzunce yaAbilen birileri de varmis. Ki beni yine yaniltmadin ikinci sacma yorum geldi tutamadin kemdini yakismadi diyip sacmalafin dimi😀 bak kavuclu kız hanimefendi belli bir egitim görmüş herkes iq su düşük bile olsa okudugunu anliyor zaten. Bak sen bile anlamissin biseyler. Önemli olan yazilmayan kismini anlayabilmek.
- +1 yıl
Çünkü yazdığın şey kadının yazdığı şeyle alakasız. Bunu hakaret olarak yazmadım cidden, anlamadığını belirttim
Cevap sahibi+1 yılBelki sen durustce yaziyorsundur ama herkes oyle degil. Kadinin yazis tarzini hic begenmedim ben. Emin ol magdur olan bir kadin boyle yerlere boyle seyler yazmiyor.
- +1 yıl
Kurgu olabilir kimsenin günahına girmekte istemem ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu babanın evinden getirmedin sonuçta o da babası ve ilgilenmek zorunda. Bende çalışırken hem evle hem kocamla hem işle uğraştım hemde 3 vardiya çalışırken. Erkeğin tek yapacağı çalışıp evle ilgilenmek. İştem gelince kimse ondan yemek temizlik ve cinsellik beklemiyor, misafir gelince o ilgilenmiyor yani tek görevi çalışmak onuda abartmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş bölümü yapsaydın keşke başta, hastaneye götürür sıkıntı yok ama onlara ortak zaman lazım, traşını, duşunu, dişini , tırnaklarını eşim yapar yaptırır. Erkek çocuğu zaten, 2. cide erkek onu da yapacak inşallah doğsun hayırlısıyla sağlıcakla. birlikte sinemaya da gitmeye başladılar ne güzel 2 arkadaşı olacak bundan güzel bir şey var mı :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada bende çalışıyorum. eşimde yoğun çalışıyor. çalışmakla alakası yok. Çocuğun anne ve babaya ihtiyacı var dün akşam beraber turta yapalım mı dedi oyuncağını getirip bundan annecim dedi :) yarın yaparız dedim işten eve gelince tamam beraber turta yapacağız diye sevindi :) :)
Şu yaşımdayım parmağıma iğne batsa babam hemen eve geliyor izin alıp. Bu insanın merhamet duygusuyla alakalı bence. Çocuğunuz için üzüldüm, bu durum ilerleyen zamanlarda onun psikolojisini iyice etkileyecektir.
10 Yorumla
+1 yılBu yaşıma kadar saolsun hep annem ilgilendi zira babam esnaftı pek ilgilenme imkanı yoktu sen gecenin 1'inde her gün hale kalk sabah 2 saat uyu sonra akşam 9'a kadar tezgahından adım bile atama nasıl ilgilenebilirdi ki
00 YorumlaÇocuğum olsa, Günde 12 saat eşşek gibi çalışsam yorgunluktan kalkamayacak halde olsam çocuğuma yine zaman ayırırım hele ki hastaysa başından ayrılmam.
Çalışmakla yorgunlukla alakası yok bunların kişilik, insanlık meselesi00 Yorumla
+1 yılO çocuğu beraber yaptıysanız bal gibi de çocuğuyla ilgilenmek zorunda. Çalışıyor olabilir yoruluyor olabilir ama her ne olursa olsun o çocuk dünyaya gelmeyi seçmedi peşinden koşmak zorunda babası olarak.
00 YorumlaEşinizle konuşabilirsiniz bu yaptığın olmuyor çocuğumuz seninle vakit geçirmek istiyor diye. Kavga etmeden konuşun. Olmadı annenizin evine gidin. Çünkü eşiniz varlığın kıymetini unutmuş. Giderseniz belki yokluğunuzu ve kıymetinizi anlar.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki gerekir. O artık bir baba. Sorumlulukları ve görevleri var. Para kazanmak sadece bunlardan bir tanesi. Çocuk haklı olarak babasını isteyecektir. Her zaman işinin arkasına sığınması doğru değildir. Bunu eşinizle konuşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılHayat müşterektir o çocuğu tek başına yapmadın eşinin sorumluluk duygusu olması lazım. Kaç gündür biz hastayız babam bir hafta boyunca bize baktı 4 kişiye baktı adam bir çocuğa mı bakamıycak yardımcı olmak zorunda
00 Yorumla
+1 yılSiz bir aile iseniz ilgilenmeli ama eşiniz kendi sizden ayrı tutuyorsa kendince ilgilenmesede olur mantığında sanırım, aile olmak o ailenin tüm yani eşiyle çocuğuyla evle alış verişi 🆚 işte her şeyiyle ilgilenmeliler ortaklaşa tabi
00 Yorumla
+1 yılo baba değil ki ailede ki sorunlar sadece senin sorumlulugunda mı bir baba olarak gidip ilgilenmeli bazı erkekler sadece çalışıp eve gelmyi babalık sanıyor o zaman hiç evlenmesin bütün yük kadına kalacaksa
00 Yorumla
+1 yılİş bölümü ayrı, çocuk ayrı. Netice de tek başına yapmadın ve çocuğa sadece sorumluluk gerektiren bir varlık olarak bakmak da yanlış. Elbette babası da ilgilenmeli, doğru olan bu, en azından hafta da 3 gün beraber vakit geçirmeliler diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bişi babalık görevini yapamıyorsa bu benim oğlum demicek orada burada ne olursa olsun isterse gece gündüz fark etmez bakicak
22 Yorumla- +1 yıl
Ohha efso yorum der susarım🤐
- +1 yıl
❤️❤️
+1 yılSonuç olarak ikinizin çocuğu anne ve babası olarak bu konularda eşler birbirine her zaman yardımcı olmalı bence yek çocuk konusundada değil bazı konularda yardımlaşma olmalı.
00 Yorumla
+1 yılbu sığınmak değil basbaya bahane trafik kazası geçirse ne bahane bulucak peki işim var mı diycek zaten türkiye istatistiklerine göre çocukla ilgilenen baba yok
00 YorumlaErkekte sorumluluk kabul etmeli sadece iş para için orada durmamalı, kadın erkek aynı yapmanız gerek bide kony çocuksa iki izinde emeği olmalı ortada zaman geçirmelisiniz
00 YorumlaHayır, sen sadece b0k gibi bir erkekle evlenmişsin o kadar
30 Yorumla
+1 yılCocuk ortak bir eserdir. Ortak bakilmali ilgi gösterilmeli, hastalik olmasa da.
Es zor günlerde yaninda olmali destek cikmali.00 Yorumla
+1 yılVardır böyleleri ya.
Babalığı ya da kocalığı sadece eve ekmek getirmek sana kardeşlerimiz / abilerimiz.00 YorumlaÜzücü oğlunuzun babasına da ihtiyacı var.. Bu yüzden.. Erkekler ve adamlar diye ikiye ayrılıyorlar bence… 🥲
00 YorumlaGece çalışıyorsa kendine gelmesi bile zor oluyordur yaşamayan bilmez. Ama bu şartlarda cocuk yapmanız doğru muydu bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bakarsan bayanda 24 saat çalışıyor.. erkek işe gidip geldikten sonra dinlenebiliyor bayan için öyle değil maalesef kim daha çok çalışıyor bu durumda bir düşünsün bakalım. Eşin sadece tembellik yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBabalık yapması gerekir. Çalışsa bile yapmalı, ebeveyn olmaktan kaçamaz. O zaman niye bir aile kurdu?
00 Yorumla
+1 yılKötü şeyler yazacağım ama sonuçta eşin senin emeklerine saygıdan yazmiyom.. sadece şunu diyom sorumsuz pislik
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum çocuğuna tabii ki zaman ayırmalı. Evde kös kös oturacağına sizin yanınızda olmalıydı zaten.
00 YorumlaAl benden de o kadar aynısından bi tane benim evde var bacım benimkisi daha bebek yeni 5 aylık oldu 2 hafta git gel ben götürdüm çocuğumu ne benimle geldi ne başka bir yere götürdü hâlâ götürelim diye ben ısrar ediyorum
30 Yorumla
+1 yılBenim abim de çok çalışıyor hem de ağır işi var fakat her zaman çocuğuyla ilgilenir.
10 Yorumlaöküzmüş mallmış apla özür dilerim ama hakikat bu yontman gerk o odunu..
10 Yorumla
+1 yılYanlış insan ne olursa olsun evladı sonuçta ilgilenmeli. Benim kedim hasta olsa ben işe gitmiyorum
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 640 cevap paylaştı. çok saçma bi insanmış insan çocuğuyla vakit geçirmezmi hiç
10 YorumlaÇocukla yapmakla görevini tamamladığını düşünmüş ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılValla benim çocuğum olsun ben bakarım yemin ederim kimisi olur kıymet bilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye de zaten erkekle kadın çfitleşiyor seks yapmıyor ki hiç. Yanlızca bebek yapmak için buluşabiliyor Diğer zamanlar iş güç işte karın doyurma çabası.
00 Yorumla
+1 yılparayı kadın da kazanır bu çok saçma bir mazeret
00 Yorumla
+1 yılBiz burada yazsak da faydasız aranızdaki bir sorun
00 Yorumla
+1 yılBanada ilgilenmek zorun birşeyleri almakla baba olunmuyor
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz bir baba çok zor oluyor Allah kolaylık versin sana
00 Yorumla
+1 yılkendisine söylemen lazım bunu biz ne desek boş
00 Yorumla
+1 yılTabii ki gerekir. Çalışsa bile hastaneye götürmemek için sebep değil.
00 YorumlaAynı benim babam kendi kendimize büyüdük nerdeyse böyle insanların çocukları olmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılBabalık algısına daha alışamamış. Bir baba olduğunu unutmaması gerekiyor.
00 YorumlaBu düşünce yanlış. Çocuğun velisi sadece anne değil
00 YorumlaHaklısın bazı insanlar bu sorumluluğu almaya uygun değil
00 YorumlaTabii ki babasıysa o da ilgilenmek zorunda
yoksa babayım demeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya. Babalık görevini yapmalı. O çocuk sadece senin değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl alıştırırsan öyle gider baştan öyle alıştırmamak lazım biz kadınlar anaçlığımız yüzünden çocuğun her işini üstleniyoruz adamlar da konu mankeni gibi oluyorlar
00 YorumlaÇocuğu tek başına anne yapmıyor, baba da ilgilenmeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim, hastayken bile oğlumuzla ilgilenmiyor. Erkek çalışıyor diye çocuğun her şeyiyle anne mi ilgilenmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler