Eve gidiyo oynuyo eve geliyor oynuyo bebegi bahane edip yanımızada gelmiyor surat asınca ne bu surat?
bebek 9 aylik yatiyor sbaaha kadar sıkıldım artik bilmiyorum
Eve gidiyo oynuyo eve geliyor oynuyo bebegi bahane edip yanımızada gelmiyor surat asınca ne bu surat?
bebek 9 aylik yatiyor sbaaha kadar sıkıldım artik bilmiyorum
Suratının ortasına bir tane tokat at kendine gelsin sen babasın be baba eşin ile çocuğun ile ilgilen yuh yani böyle kötü insanlar nereden bu şansı buluyor ya
Benim hiç sevgilim olmadı, eşim olsa çocuğum olsa hep aklım onlar da olur abla Allah kolaylık versin sana
Öncelikle, eşinizle bu durumu konuşmanız önemlidir. Ona, oyun oynamasının sizi nasıl hissettirdiğini ve bebeğin bakımına yeterince zaman ayırmadığınızı anlatın. Eşinizin oyun oynama alışkanlığı, bir kumar bağımlılığı veya başka bir psikolojik soruna işaret ediyor olabilir. Bu durumda, bir uzmandan yardım almak faydalı olabilir.
Erkek milleti işte kardeşim. 😃 Her şeyi eşi yapacak sanıyorlar. Çocuğa iki dakika bak ölmessin oyun dursun. Oyun kaçmıyor yani. Oyun oynamayı bırakalı yaşım on yediydi. Evde konsol ve binlerce oyun var içinde dokunmam. Arkadaş oyun oynuyor sadece. Konuşmayı dene ve bunları ona söyle.
Ben bunları da anlamıyorum, çocuk meşakatli zor iş anlıyorum da, bundan kaçmak nedir, anlamlandıramıyorum, senin çocuğun işte, ilgilen, konuş, güldür, uyut, zamanın ona gidecek ne güzel işte, sen ne yapabilirsin ki, sürekli aynı konuları açar açar başının etini yersin.
Cevap
21Cevap
Oyun oynasın çocuğunuda görsün 🙄
Sorumluluklarının farkına varması lazım
Kotu bir hastalik. Oncelikle daha az oyun oynamasini saglamak icin baska bir oyuna yonlendirebilirsiniz. Mesela sizde sudoku oynayin.
çocuktan sonraki cinsel hayat eviliği monotonlaştırır bunun işin seninde onunda biraz heyecan katması lazım yoksa işiniz zor
Terapiye gönder, bağımlılık bu durum, tedavi ediyorlar.
bırak bebeği senin yanına bile gelmiyordur seni ile seks bile yapmıyordur boşan bence
Bu ne surat diyince oyunda yardım bekleyen karakter suratı de belki anlar.
Çalışmıyormu adam o ne öyle ya oyunn oynucak yaşı geçmedi mi daha evlenmiş çocuğu var
Bende oyun oynayan biriyim ama sana böyle davranması kabul edilemez
Önerim var tabi ki ayrıca senin içini dökmeye dertleşmeye ihtiyacın var istersen konuşalım
Ne yapılır inan ne diceğimi bilemedim neden böyleler ya
İkna et psikoloğa gitsin bağımlı olmuş bu adam normal değil, düzelmezse boşa
Sende soğuk davran yemek yaparsan çağırma kendisi gelsin söylesin soğuk davran cok konuşma
Kocan çocuk adamlardan yetişkin nasıl olunur bilmiyor
Enis Kirazoğlu izlesin
Hangi sehirdesiniz? Hiç yapacak aktiviteniz yok mu
Sabır diliyorum
Bilgisayarı camdan fırlat.
Biraz cilve yap düzelir
Zor durum evliliğn nasıl gidiyor
Bundan baba bile olmaz bu ne
En İyi Cevap