Onunla konuş bu durumu anlaşma yapın. 2 saat oyun oyna sana hiç karışmıycam ama sende bana 2 saatini ayır telefona hiç dokunmadan de. Bırak 2 saat oynasın hatta birlikte oynayın sonrasında kurallara uyun zamanını sana ayırsın. Ama de 2 saati geçerse çenemden kurtulamazsın
Erkek arkadaşım da eskiden öyleydi. Ortak yol bulduk ve ben de oyun oynamaya başladım :) O da aynı şekilde benim ilgi alanlarıma vakit ayırmaya başladı. Siz de aynı şeyi yapmayı deneyebilirsiniz. Bu sizin için yeterli bir çözüm olmazsa da bunu eşinizle konuşun, o size yakınlaştığında soğuk davranmayı da deneyebilirsiniz... Oyuna sizden fazla vakit ayırmasının sizi rahatsız ettiğini, değersiz hissettirdiğini vb. söyleyin ona. Muhtemelen sizi anlayışla karşılar.
Aynı zamanda siz de "Oyun oynama !" şeklinde fazla üzerine gitmeyin. Ters tepki verebilir... Bunun yerine oyuna fazla zaman ayırmasını istemediğinizi üstü kapalı bir şekilde gönderme yapar gibi söyleyin. Ondan uzaklaştığınızı, içinize kapandığınızı görünce tamamen oynamayı bırakmasa da azaltıcaktır diye düşünüyorum...
Evlendiğimde eşim oyuna düşkün olursa bilgisayarı kafasında kırarım. Gerçekten kırarım. Ne yapacağına gelince sen de tüm zamanını verdiğin bir hobi edin ve ilgilenme onunla.
Eşinin genç olduğunu düşünürsek normal, ama konuşup biraz da sana zaman ayırmasını söyle veya oyun oynarken gidip yanağından öpüp artık yeterli de. Konuşarak çözersin bence, büyük bir sorun değil.
Haftada bir halı saha maçı arada 101 oyunumuz var. Sizde öğrenin sizinle de oynayak. Tabi kadınlar 3 kişiden fazla gruplarda anlaşamadıkları oyun falan oynayamıyorlar bize laf ediyorlar.
Sana zaman ayırmasını sağlamanın çok iyi bir yönetimi var. Gidiyosun yanına tabi böyle oyun oynuyorken falan bağrıyorsa sinirli gözüküyosa aman yaklaşma başka bir zamana ertele de bende oynamak istiyorum banada öğretirmisin? de ısrar et biraz da istemezse var ya öyle bi mutlu olur ki. Birlikte de vakit geçirmiş olursunuz işte gerçekten dış dünyadan bağını koparıp dert den tasadan seni kurataran bir şey oyun sende dene.
Sen de onunla aynı oyunu oyna ama çok fazla oynuyorsa onu karşına alarak konuşmalı ve bu durumdan rahatsiz olduğunu kirildigini ve uzuldugunu soyle ama bağımlılık derecesine değilse sen o oyun oynarken sıkılıyorsan sende onunla oyna
25 yaşında sonra oyun oynayan erkekler gelişimini tamamlamamıştır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gamer erkekler aldatmaz ne güzel işte oyundan kalan vakiti de sana ayırır senle ilgilenir Başka bir şeye zamanı kalmaz oyun ve sensindir bütün zamanı harcayacağı
Seksi giyin önunda eğil ahh canim sut çekiyor de gelmezse dinazor olayim. Seksi derken guzel celb edici ic çamasiri giy dudaklara hafif ruz çek bu kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kocanız biraz öküz çıkmış oyun oynanabilir 40 yaşında adamda oynuyor fakat sınırı bilmek lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sana küsmüştür ilgilenmemişsindir o da kendini oyunlara vermiş🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bana zaman ayırmayan insanlardan da inanılmaz şekilde nefret ediyorum nefffreeeeett.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimki de benimle oyun oynama derdindeydi sevgilim şerefsiz ! Oyun derken ihanet senaryo falan
Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama buna verilecek cevap için evliliğin hakkında daha detaylı bir bilgi sahibi olmamız gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ahh kader arkadaşım yapman gereken şey çok basit oyun mu ben mi diyeceksin sen derse ve oynamaya devam ederse uzun süre boyunca çok soğuk davran yanına geldiğinde git oyuna dön bu tarz şeyler söyle Trip at umarım işe yarar 💘