Eşim bana oyun nedeni ile vakit ayırmıyor. Daha 4 aydır evliyiz ve Isten geliyor yemek yiyor direk pc ye geçiyor oyun oynuyor. Yapma etme diyincede kavga çıkıyor. Cumartesileri yarım gün çalışıyor eve gelince yemek yiyor direk pc başına oyuna giriyor. Benimle ilgilen diyorum 1 saat yanimda duruyor tekrar oyuna. Aşırı bunaldim artık ne yapacağımı bilmiyorum...
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılKarşımızda evlilik gibi ciddi bir kuruma adım atmış ancak sorumluluğunun farkında olamayan bir erkek var.
Oyun alışkanlığını devam ettiriyor.
Her insanın içinde gizli kalmış bir kumar ruhu vardır derler.
Bunu yadırgamamak gerekir. Ancak; çözülmesi gereken bir problemdir bu.
Bunu nasıl aşabilirsiniz? Ben olsam sizin yerinizde şöyle yapardım.
Bir akşam tüm imkanlarınızı kullanarak onun geleceği saate çok güzel bir sofra hazırlardım.
Onun gördüğünde şaşıracağı bir sofra..
Yemeği birlikte neşe ile yer ve ona konuşmak istediğimi bana yarım saat ayırmasını isterdim.
Sonrada onu hiç eleştirmeden onu anladığını, alışkanlıklarına, oyun isteğine saygı duyduğunu anlayışla karşıladığını belirterek kendi ihtiyaçlarımı da sıralardım.
Kadın çiçek gibidir.
Çiçek susuz kadın ilgisiz yaşayamaz.
Ona bunu anlatmaya çalışırdım.
Göreceksiniz bazı şeyler değişmeye başlayacak. Bundan sonra bir adım ilerisi imkanınız var ise bir evlilik terapistine beraber gitmek olur. sorunu kökünden çözersiniz o zaman..18 Yorumla
Soran+1 yılInan bana ben elimden geleni yapıyorum en sevdiği yemekleri yapıyorum kendimi bile düşünmüyorum ne yerim diye güzel gyiniyorum ilgisini çekici ama yok konuşuyorum işten geliyorsun özlüyorum seni diyoru- bende seni özlüyorum diyo bana vakit ayır nolur ben gün boyu senin gelişini bekliyorum diyorum koskoca bir günde bana ayirdigin 1 saat diyorum tamam diyor 2 gün geçiyor yine aynı cildiricam artik
- +1 yıl
Eşiniz ne iş yapıyor mesleği nedir?
Soran+1 yılPc başında çalışıyor bir tır şirketinde veri giriyor pcye
- +1 yıl
Tamamen bir alışkanlık yaşıyor.
Bu sigara içmek gibi, içki içmek maalesef kötü bir alışkanlık ile karşı karşıyasınız.
Yaşadığınız yerde evlilik terapisti varsa ona gitmek çok iyi olur ancak ona bunu nasıl söyler nasıl ikna edersiniz bilemiyorum. kolay bir sorunla karşı karşıya değilsiniz.
Ancak çaba sarf etmek zorundasınız. Size yardımcı olabilecek aile büyüğü ya da arkadaş falan olabilir mi?
Soran+1 yılYok malesef kimseye anlatamam ama kuzenleriyle oynuyor oyunu bide dayisi onlarla mi konussam
- +1 yıl
Onlarla konuşursan daha fazla sorun olabilir. neden başkalarına söylüyorsun diye sana kızabilir. sen bilirsin. Bence sen güzel güzel kendin konuşarak çözmeye çalış. Baktın anlamıyor, o da sana yaklaşmak istediğinde ince sitemlerle onun dikkatini çekmeye çalışırsın.
Zor bir durum, Allah kolaylık versin..
Soran+1 yılAmin ben defalarca anlattım, konuştum tamam diyor sonra bikac gün sonra gene aynı devam ediyor
- 1 yıl
Aynılarını yaşıyorum birlikte aynı vakitte yatıp uyumuyoruz bile su an PC başında
En İyi Cevaplar
Ee alırken dikkat edecektiniz maalesef git kapat bilgisayarı yatağıda bir ayır aklı başına gelsin oda dokunmuyorsa yuh artık ne diyim biz hayat kurmaya çalışıyoruz keşke evlensekte eşimiz olsa ilgilensek mutlu olsak diyoruz heriflerin yaptığına bak :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:-(
- +1 yıl
Hakatten üzücü bir durum kalıcı çözümlrr gerek senin anlayış göstermen değil görmen gerek sert ol azıcık ipleri al eline ne kadarda iyi bir kadınsın birde onu anlamaya ve uymaya çalışıyorsun hiç öyle üzgün işareti yapma elinden geleni yap bir çeki düzen vermeye çalış olmuyorsa yapıcak birşey yok sen kahır çekmek zorunda değilsin
- Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılbenim eşimde pc oyunlarına çok vakit ayırıyor seninki kadar olmasa da. ama ben iyi yönünden bakıyorum en azından hobisini senin yanında gerçekleştiriyor. düşünsene hergün dışarı çıkan bir erkek olsaydı o zaman ne yapacaktn. şimdi en azından senin yanında ve ne yaptıgını biliyorsun. devir kötü kardeşim eşinin evde tutabildiğine şükret. ve ben eşime de güzellikle anlatyorum beraber vakit geçirelim diye. mesela ben de telefondan bir oyun buluyorum birlikte oynuyoruz, film buluyorum birlikte izliyoruz, arkadaş akraba vs çağırıyoruz dışarı cıkıyoruz vs. şimdi o da kendine ait bir evde, ailesinden ayrılmış özgürlüğün tadını çıkarıyor. sen de üstüne gidersen olmaz. ben de 1,5 senelik evliyim yaklaşık, gitgide azalıyor pc muhabbetleri. ve şimdi bbek bekliyoruz ve eminimki bebek olunca daha da farklı olacak. herşeyin zamanı var bekle sabret ve dediğim gibi evde olduguna şükret. ona da anlayışlı davran evinde huzuru kaçırma ki, o da huzuru başka yerde aramasın kardeşim.
28 Yorumla
Soran+1 yılBabam bana ev aldı o buraya geldi ben oraya gitmedim haliyle burada benim yaşadığım ilcede ilamet ediyoruz arkadaşı yok bu çevrede ama her hafta sonu kuzenleriyle annesiyle babasiyla kardeşiyle vakit geçiriyor. Belkide sebebi birazda bu bilemiyorum ama ben asla sıkıcı bir insan değilim onunla film izleriz dizi izleriz sakalasiriz sürekli masaj yaparım ona sevdiği yemekleri yaparım yatakta da ondan daha iyiyim. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum bir kere oynasın 1 saat gelsin yanima ama gelmiyor işte tek basimayim sürekli dizi izlerken tekim onun sevdigi dizi olunca yanimda olmayinca yok. Benim isteklerim benim hobilerim benim sevdigim diziler filmler yemekler hic mi onemli değil bosluktayim resmen. Bide cok duygusalim. Hazmedemiyorum yanimdan gidip yatana kadar pcde takılmasını ağlıyorum sürekli cok YORULDUM
- +1 yıl
ne oynuyor bilgisayarda pes mi?
Soran+1 yılYok online oyun league of legends oynuo
- +1 yıl
of of çok vakit çalan bir oyun. ama o da haklı hafta içi yapabileceği birşey yok arkadaşları yokya. senle de sıkılmıyordur emin ol ama erkeklr bizim gibi düşünmüyor. nasıl olsa ömür boyu beraberiz diyor. bu sadece geçici bir süreç. herşey düzelecek emin ol. sen sabırlı ol yeter. bu seni sevmediği anlamına gelmiyor onu da unutma.
Soran+1 yılSeviyor biliyorum ama benim zoruma gidiyor artık kac kere çıktım gittim evden oyna oyununu ben gidiyorum diye gitme dedi kacbkere gittim hep sonra geri geldigimde yine onu oyunun basinda buluyorum ben napayim bilmiyorum aşırı seviyorum diye mi yapiyor bunu bana yüzümü görmek istemediğini düşünüyorum ama sürekli cok güzelsin cok ozledim diyor ama yok yani yok odun resmen
- +1 yıl
dedim ya erkekler ve kadınlar farklı düşünüyor. sen sürekli beraber olmak istiyorsun ama ona daha azı yetiyor. cunku evlisiniz ve nasıl olsa hep berabersiniz. sevgisi senden az oldugu için değil. sen çalışıyor musun ev hanımı mı?
Soran+1 yılEvdeyim suanlik is arıyorum canim
- +1 yıl
sen evde sıkılıyorsun akşama kadar e akşam gelince de kocanla olmak istiyorsun. çalışsan böyle olmaz. bak mesela ben çalışıyorum. eve gir, yemek hazırla, temizlik yap vs vs derken ben yeterince vakit bile ayıramıyorum hatta o oyunu bırakıp yanıma geliyorki görüşemiyoruz diye:):): haliyle onun oyunu da beni çok rahatsız etmiyor. sen de çalışsan öyle olmaz emin ol. sen gündüz biraz meşgale bulsan kendine belki de böyle olmaz.
Madem adamı bilgisayarın başından alamıyorsun , sende oyununa katılsana.. Yani deki kocacım bu nası bir oyun? Bana da öğret de , birlikte oynayın 1 tane daha bilgisayar alın.. 2 bilgisayar , aynı anda kapışırsınız oyunda.. Bide kaybeden kazanana şunu yapacak vs diye bahse de girersiniz.. Artık o ödül sarılmamı mı olur , özel bişi mi olur buna siz karar verirsiniz..
Ben olsam senin yerinde öyle yaparım :)24 Yorumla- +1 yıl
Güzel çözüm , kaybeden tantra yapsın
Soran+1 yılYok ya denedim onunlavoynuyorum 2 pc var zaten tik yok adamda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
88Cevap
Gerçekten çok zor bir döneme giriyorsun bence benim görüşüm ona boşanmak istediğini söyle niyetinin ciddi olduğunu görsün ama tabikide boşanmak yok böyle birşey yapamazsan sende uzak kal gülme konuşma yaklaşma ilgini alakanı sıfıra indir bakalım bu durum nereye gidecek yeni evlisin ve boşanmak için evlenmedin aldatmayı sakın düşünme herşeyin çaresi var gerekirse ailesine anlat durum böyle böyle yoksa bu durum ilerisi için senin büyük problemlerine yol açacaktır
14 Yorumla
Soran+1 yılAilesi vurdum duysam ailesiyle konuşamam malesef boşanmak istiyorum desem inat eder ceker gider onuda biliyorum elim kolum bagli
Soran+1 yılAilemle ben hicbirseyimi konuşmam cok yakin değilim onlarla o konularda özellikle
+1 yılO'nu çok fazla sıkmamalısınız. Siz bu şekilde davrandıkça O daha fazla oyuna kaçacaktır.
Yaptığı tabiki yanlış ama bunu O'na güzel bir dille anlatmalısın.
Ayrıca demek ki monotonluk var ilişkide ve canı sıkılıyor. Sende oyununa katılabilirsin mesela.
O'nun sevdiği şeyleri yaparsan sana daha fazla vakit ayıracaktır.02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona katilmaktan artik yoruldum o sandalyede oturmaktan heryanim agriyor onunla vakit gecireyim diye o benim icin hicbirsey yapmıyor
- +1 yıl
O zaman ilişki heyecanını kaybetmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana yasadıgım seyı anlatayım benim ıkı senedır ılıskım var aıleler devreye gırdı adam senın ısın gıbı faceye grıyordu bana gelınce zaman ayırmıyordu umursamaz bn nısan olmadan konusmayı kestımm senın adam sımdı boyle yarın cocuk olunca cocugunada bakmaz bu bnce anlasamıyorsann cocuk falan yapmadan ayrıl bu durum senı cok yorar
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur ama seviyorum iste
Cevap sahibi+1 yılbnde senın gıbı sevdım hep affettım aynı seyler oldu yıprandım sende aynısı olacak umursamaz adam cok yorar
Soran+1 yılYoruyor hemde nasıl
+1 yılbilgisatarı fırlat balkondan bir daha yaparmı görelim..
yani tamam oyun filanda
sürekli olmaz ki
neden evlenmiş o zaman11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum ona neden evlendin Isten evine gitseydin pc başında takilsaydin ben olmazdim takilirdin sabah aksam pcde diyorum. Cevap veremiyor
+1 yılKreşteki çocuğu nikaha mı aldın 😄😄
Cumartesi günlerini değerlendir sende eve girdiği anda dışarı çıkart zorla ya da kendin evde birşey hazırla13 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum da eve gelince gene basina geciyor
- +1 yıl
Bağımlı resmen, tedavi almasını sağla
ya da ona başka birşey bul uğraşacak o ne olabilir bilmiyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum
Evliliğin ilk zamanları 2. tv ya da bilgisayar evde internet kesinlikle önerilmiyor siz baştan hata yapmışsınız.
25 Yorumla
Soran+1 yılBir gün öyle beynime firliyorki tansiyon o 5 bin lik pcsini parcalayacagim diye korkuyorum
Soran+1 yılAnasına söylesem ört bas ediyor konu değişiyor babası zaten bütün gün face lerde kendi aileme söylesem daha beter olur hersey
Soran+1 yılEvet haklisin
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİddia falan mı oynuyor, okey gibi online oyunlar mı? Sohbet edilen oyun türüyse, sen de yanında dur. Birlikte oynamayı teklif et. Hatta de ki, ben de oynamak istiyorum bana da üyelik alalım... Ya dayak yersin, ya da kocan da empati kurup vazgeçer. Pek vazgeçeceğe benzemiyor. 4 ay evli adam... :)
00 Yorumla hadi yaa ne oynuyo peki bir de ona bak sende onla oynamaya çalış :D pc nin fişini çek demişler pembeliler sakın öyle bişi yapma boss falan keserken denk gelirsin öldürür adamı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. s
+1 yılbenimle ilgilen demek yerine onun dikkatini çekicek şeyler yapabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum neler beler yapiyorum bir bilsen
+1 yılona minik süprizler yap, konsolu kendin bağla mesela, minik şifreler ver eline, level atlamasına yardımcı ol :)
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşvik edeyim yani daha cok. s
- +1 yıl
kısa zaman içinde seni daha eğlenceli bulacaktır. kendine teşvik ediyorsun burada oyuna değil :)
Soran+1 yılBende onunla oynuyorum ama doymuyor oyuna malesef
- +1 yıl
seni bir muayne etmemiz lasım :D kliniğe beklerim :D:D:D sizinkisi cabuk biten cicim ayı sendromu.. ii olmuş en başından gerceklerini görmen.. alacağın kararlarda gözün kara olursun hicyokyan.
Soran+1 yılEvlenmeden önce gorseydim daha iyiydi ama
- +1 yıl
bunu kendi şanssızlığın olarak göremezsin, ebeveynlerin hemen hemen ikisinden biri her evlilikten sonra değişir... ekonomik şartlar, hevesler vs. etken coktur bunda. bence cok cok şanslısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyun onda hastalik olmus. yardima ihtiyacı var. bemim esimde oyleydi devamli netten tavla oynardi. sonra nasıl oldu ise kendiliginden bıraktı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin en zayif noktası yatsk odası yani cinselliktir. onu bu zayif noktasinsan vur. hatta o oyundan kalkip yataga gelmiyorss sen o oyun oynarken ona guzel seyler yap:))
Cevap sahibi+1 yıl@kaseterk yatakda adami oyun oynayamayacak hale getirsin))
Soran+1 yılGetiriyorum zaten cok yoruldum diyor gidiyor pcye
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman o pc başındayken adamı yine rahat bırakma çömel bilmem anlatabildim mi:))
+1 yılAldat hemen onu. :) Önündeki nimetin farkında değil. İnadına aldat. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz seviyorum onu
- +1 yıl
İyi... İlgisiz kalmaya devam o zaman. Bilgisayarla sevişen bir adamın karısı kal sonuna dek. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa aynı benim amcam gibi adam başka ilde oturuyor evine gidiyoz yılda bir memlekete uğradığımızda adam siz yabancı değilsiniz oturun siz diyor geçior pc başına :S oğlu da aynı o olmuş. Evlerine gidince yengem le konuşuyoz sadece kadını evde tek başına hapis etmişler resmen. Ama inan çok kötü bir durum gerçekten. İş sende bitiyor onu vazgeçirecek olan sensin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama tik yok
var öyle tipler, alışmaya bak zamanla geçer. ya da otur beraber oynayın
11 Yorumla
Soran+1 yılDenedim
+1 yılhemen çözümü söyleyeyim
pcyi balkondan aşağı fırlat. sonuç olarak dayak yeme gibi etkiler görebilirsin
birde sende al bir pc otur yanına :D birlikte takılın :)10 YorumlaÜzerine gitme umursamaz davran bence sende aç bir oyun oyna anlar hödük.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapicam bunu
bazı erkekler oyun konusunda takıntılıdır. demekki oyundan daha fazla keyif alıyor. bu konuya biraz eğilmeni tavsiye ederim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilgisayarı sakla ciddiyim, bir tanıdığım var bazen yemek bile yemiyor, üç gün pc başından kalkmamış ve 3 gün geçtiğini farketmemiş bile. Senin eşinde bu yolda ilerliyor, bir an önce el at duruma.
02 Yorumla
Soran+1 yılMasaüstü pc nasıl saklayayim
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. olayın ciddiyetinden ve artık rahatsızlığını dile getir. Böyle ilişki mi olur ya eğer bir gün evlenirsem zaten evde pc ve internet düşünmüyorum iyice sanal olmuş hayatlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sen sen ol oyun oynayan biriyle evlenme cok zor
Soran+1 yılAynen
bu ne alak şu anda onun tek oyununun sen olman lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSağlıyorum zaten ama olmuyor yoruldum artik
Soran+1 yılO zamanda nie uzgunsun neden mutsuzsun diye başımı yiyor resmen
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. konuş dövüşmek yerine benimde eşim çok oyunu ps4 çıktığı gün gittik birlikte aldık böyle durumlarda ona daha yakn olman onunla dövüşmekten iyi bir çözzüm olur bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYakın davranıyorum sürekli ama benim canima tak etti artik
Soran+1 yılBen tv izliyorum tek başıma sonrada yatıyorum o oyun oynuyor
yuh ya 4 ayda böylemi olur. görücü usülümü evlendiniz? bence eşin eve gelmeden güzelce süslen hazırlan Seksi kıyafetler ile karşıla eşini oturup yemekle birlikte bişrseyler için ve yatağa at onu kendine bu şekilde bağlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOyun oynamak bir hastalıktır. Bendede var aynı şeyi bende yapıyorum gece yarılarından sabaha kadar yataga girmedigimi hafta sonları kendimi eve bagladıgımı bilirim. Ona oyundan daha ilgi çekici alternatifler sunmalısın ona daha keyifli gelmeli bu soyledigime seksuel mantıklada bakabilirsin sosyal olarakta sonucta oyundan daha keyifli vakit geçirebilecegi eglenceli bişey olursa oyunu 2. plana atacaktır
00 Yorumla
+1 yılpc bagimliligi sigaradan alkolden daha tehlikeli bence. bununla ilgilenen doktorlar bile var, bir dusunun derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen çocuk yetiştirmek zorunda deilsin o nası erkekmiş la 😂
10 Yorumla Pc yi alıp camdan aşağı atacaksın evliliğinizi kurtaracaksınız :))
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 bin tl lik masaüstü pcsini mi keser beni herhalde
Offf offf daha 4 aylık evli iken böyle.. Nasıl geçecek bu bir ömür... ?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilsem
+1 yılistersen özelden yaz konuşalım ben de aynı sıkıntı var benim de eşim senin erkeğin kız versiyonu
15 Yorumla- +1 yıl
dertleşelim ne dersin yazar mısın özelden
Soran+1 yıl2 exper olmam lazim yazamiyorum
- +1 yıl
profilini görsem ben yazacağım da göremiyorum bir dakika aç istersen ben yazayım sana sonra kapatırsın ben yollarsam ilk mesajı yazaiblirsin
- +1 yıl
ya da mail adresin varsa hakanakal@yandex. com a mail atarsan ordan konuşalım
- +1 yıl
noldu niye yazmadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce bunun böyle olduğunu bilmiyor muydun kocan kaç yaşında sen kaç yaşındasın?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 esim 27 yasinda oynuyordu evlenmeden önce ama bırakmıştı simdi gene basladi
Cevap sahibi+1 yılBırakmazsan ayrılıcam senden de git annenin babanın yanından 15 gün eve gitme bak nasıl dzüeliyor. Oyun kelimesini bile söylemez.
Soran+1 yılDicem artık canima tak etti zaten
Merak ettim yorumları okudum da tanıştığınızda nasıl biriydi :(
02 Yorumla
Soran+1 yılOyin oynuyordu ama sen yanimda yoksun dışarı mi çıkayım gezeyim tozayim diyordu mecbur izin veriyordum sevgiliyken sen yanimda yoksunki seninle vakit gecireyim diyordu.
+1 yıleşin elindeki oyunun hasını bilmiyor bence ona hergün elindeki oyunun yeni versiyonlarını göstermelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seks istediğinde sen de tv izle. Kısasa kısas. Bilgisayar oynama demiyorum az oynayacaksın diyorum de net.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun oyin oynarken aklina gelmiyorki onada ben tesvik ediyorum
- +1 yıl
O senden eli ayağı çekmiş pc ye bakıyor sen gitmil elini ayağını onun omzunu koymuşsun sende çek ne yaptığını biraz anlasın hissetsin.
Mesela gelip yemeği yer hemen bilgisayara oturur yemek yoksa nasıl keyifle oynayacak. Deli oğlanı aç bırak bir hayvan gibi eğit odunu özetle aklını kullanırsan ki kadınlar bu konuda şeytandır her türlü adam edersin.
Boşa gitsin ondan sana koca olmaz bildiğin öküz herifin tekiy miş 😐
10 YorumlaSende öğren Lol oynamasını beraber anlaşın oyuncu koltuğu al bir tane eşine ve konuşup kısıtlama getirin oynarsak beraber oynarız diye öğretsin sana o zaman hayatın mükemmel olur bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oynamayi biliyorum zaten sayesinde öğrendim. Ama ben onunla sürekli pcde duramamki pcde oturunca eklemlerim ağrıyor gözlerim yanıyor dayanamıyorum
+1 yılyakında aldatırsın bu adamı hak ediyor
22 Yorumla
Soran+1 yıl:-|
- +1 yıl
beraber oynamayı keyif almayı neden denemiyorsunuz
+1 yılSende aynı oyuna başla, bu sanırım online bir oyun
bu tür oyunlarda kıskanlıklarda fazlaca yaşanır00 YorumlaArada bir ondan habersiz rezervasyon yaptır iş çıkışı dışarıda zaman geçirin. Emrivaki olur ama fazla kızamaz. Sürpriz yaptım dersin.
00 Yorumla
+1 yılgecelikle dolaş evın içinde hala oynuyorsa oyun bilgisayarı boz *
01 Yorumla
Soran+1 yılDolasmadigim kiyafet kalmadi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu işin sonu, seninle ilgilenecek bir erkeğe kadar gider. Bu işin farkinda olmayan esinde bunu hakeder.
10 Yorumla
+1 yılbence eşin eve geldiğinde dikkatini çekecek şekilde giyin hafif makyaj yap. beraber seyredebileceğiniz diziler bul.
02 Yorumla
SoranYapıyorum zaten yapmadığım gün yok
- +1 yıl
bunu sormak zorundayım kusura bakma cinsel hayatınız nasıl.
+1 yılKızma ama eşinde mallık varmış
Ben evliliğimin ilk günlerini hatırlıyorum bana hediye oyun konsolu gelmişti eşime vakit ayırayım dşye satmıştım :)04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle senin gibi insanlarda var gözlerim yaşardı yemin ediyorum :-( :-( :-(
- +1 yıl
Bence olması gereken o ben ekstra bişey yapmadım sadece gönler değil herzaman öyle olmalı birlikte vakit geçirmeniz lazım yarın çocuk olacak o günler birdaha geri gelmeyecek
Soran+1 yılAynen herkes öyle diyor ama bunda tik yok
- +1 yıl
Konuştunuzmu ne diyor?
... işte bu yüzden evlenmek için acele etmemek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla böylesi aldatılır be hakkını vermeli evliliğin
10 Yorumlaadamjn vvucuduyla evlenmissin beyniyle evlenmemissin adamin beynk halen daha universitede ev ortaminda kalmis iyi bari bulasik yikamak icin yazi tura atmiyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitesi mezunu degilki lise
1 yılAynı durum bende de var 7 aylık evliyiz ve sabrediyorum bu sorunu ailesine söyledim hem beni destekliyor hem de idare et diyorlar. Benim de sabrım bı yere kadar. Akışına bıraktım
11 Yorumla- 1 yıl
Uyarmadin mı hiç
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbilgisayara ağız burun dal hayvan gibi şiii yap at camdan aşşağı bakalım ne yapacak. biraz psikopat yüzünü göstermen lazım yoksa vazgeçiremezsin net söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yıloyunla evlenmiş o senle değil..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. s
+1 yılya yanlış anlama ama sizin ilişkiniz bu şekilde fazla yürümez ona bunu hissettir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Geleceğimi gördüm eşinde. İşten gel yemek ye direk World Of Warcraft'ın başına otur.
00 Yorumla
+1 yılzamanla alışırsın gibi.
20 Yorumla
+1 yılOynadığı oyunu takip et sende oyna öyle, güzel olur karşılıklı oynayın
06 Yorumla
Soran+1 yılOynuyoruz zaten ama bikmiyor yani
- +1 yıl
İnsan karısını bırakıp'da aşkam sabah oyun oynar mı, yanlış yapıyo
Soran+1 yılHemde ne yanlış beni kaybetse benim gibi seveni bulamaz asla
- +1 yıl
Hic mi korkmuyo bosarsin diye, oyunda kaybetse geri gelir, ama seni kaybederse zor olur
Soran+1 yılAynen öyle benim gibi seven benim gibi ona katlanan birini bulamaz benimvgibi anlayışlı salak işte mal :-(
- +1 yıl
Neyse sıkma canını, allah büyüktür geçer zamana bırak, daha 4 ay olmuş evleleni zaten
+1 yılOyunun adı ne? Oyundan sıkılır merak etme.. Kaç yaşında eşiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yıl27 yasinda lol oynuyir
- +1 yıl
lol bağımlılık yapan oyun Anlaşma yapın cumartesi pazar bana zaman ayır de diğer günler oynasın öyle söyle bence.
Soran+1 yılBence benimde vakit gecirecek birsey bulmam lazım ona inat olsun diye
Büyüyünce alsaydın sende adamı, oyun çocuğunu alıp koca yapmışın 😂😂😂 az sabret , bekle büyüsün
00 YorumlaSana değer vermeyen birisiyle hiç uğraşma boşan ve kurtul.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılondan sonra eşini aldatan hatunların sayısı arttı diyorlar
10 Yorumla
+1 yılkötü bir durum ama sen ne yapıyorsun bu durumu düzeltmek için?
00 Yorumla
+1 yılsende surat yap yemek yapma ve neden yapmadın derse oyun vardı ona takıldım de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanirim esin daha cocuk ve boyle seyleri atlatamamis. evdeki kadinla ilgilenmezse o kadin bir sure mucadele eder ve bu zamanla mutlulugu disarda aramaya kadar gider. yaniliyormuyum?
birde yaslariniz kac?00 Yorumlakadınlığını kullanmayı öğrenmelisin
18 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyorum hemde fazlasıyla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
sabırlı ol bazen diyeceksin ya bu adamın bu huyudamı varmış okadar çıktık seviştik konuştuk hiç fark etmemiştim diyeceksin birde en azından evde gözünün önünde o açıdan bak ya dışarı çıkıp gitse geç saatte gelse neler düşünürsün en azından yanında :D polyannacılık olacak ama üzülme kazanacaksın
Soran+1 yıl4 aydır sabrediyorum zaten :-(
Soran+1 yılYapıyorum zaten kek istiyor yapiyorum börek istiyor usenmiyorum ellerimle açıyorum :-( :-( :-(
+1 yılpc yi dışarı at :D çökert onu :D
16 Yorumla
Soran+1 yılSonra beni öldürür herhalde
- +1 yıl
o zaman ya ben ya da pc de ya sen yeni evlisin bilirsin işiniiii
Soran+1 yılYapmadığım sey kalmadı bıktım artık
- +1 yıl
hmm.. masa üstüne hoşuna gidecek fotoğraflar at bak :) buda olabilr
Soran+1 yılMantıklı :-)
- +1 yıl
şu an eşin seni pc ile aldatıyo :D kaltak bilgisayar
- Devamını Gör (55)