2 yıllık evliyim.11 aylık oğlum var. esimle 5 yıllık beraberlikten snra evlendik severek hemde. fakat esim son 2 3 aydır benmle vakit gecirmiyor. bütün gün evdeyim cocugumla. işten geliyor arkadaslarıyla cıkıyor geziyor. ben dediğimde yorgunum diyor. haftasonlarını arrkadaslarıyla geciriyor. cocugunu kucagına almıyor. beni sadece yatakta kullandıgını düşünüyorum. ne yapacagımı bilmiyorum. konusuyorum onunla dinlemiyor bile!!!
Cevabın nedir?
Güzel kardeşim bu bir geçiş dönemidir. Genellikle erkekler eşi hamile kaldığı andan itibaren psikolojik olarak bir değişim süreci yaşıyor. Çünkü evliliğin şekli değişmeye başlıyor. Bebek dünyaya geldikten sonra ise herşey bebek oluyor. Uykusuz geceler, stresli zamanlar başlıyor. Bu nedenle erkekler mümkün olduğunca evden uzak kalmak istiyor. Aynı durumu bende yaşadım ancak durum biraz farklıydı. Ben tam tersine bebeğimi çok özlüyordum ve biran önce eve varmak için can atıyordum. Aslında bunun temelinde hamilelikle başlayan süreçte eşler arasında cinselliğin sekteye uğraması yatıyor. Kadın annelik güdüsüyle eşini ihmal ediyor zaten şartlarda çoğu zaman buna müsaade etmiyor. Böyle olunca erkek bazı ihtiyaçlarını başka şekillerde karşılama yoluna gidiyor. Bu bir sene içerisinde normale dönecektir. Eşin çocuğunuzla iletişim kurmaya başladığında herşey güzel olacak. Biraz sabret, onu serbest bırak.
112 Yorumla
Soran+1 yılama bn hiç esimi ihmal etmedim o konuda. ya da öyle zannedyorum. yatakta ck farklı normaldecok farklı
- +1 yıl
Aslında ihmalden ziyade eşinin sana bakış açısı değişiyor. Sana artık anne gözüyle bakıyor. Zaten ilişkiler 3-4 yıl geçtikten sonra monotonlaşmaya başlıyor. Birde buna bebek gibi bir etken eklenince erkek bunalmaya başlıyor. Hayatınızı renklendirmeye yeni heyecan yaratmaya çalışın. Bende ilk başlarda öyleydim. İtiraf edeyim çok kez de aldattım eşimi. Şimdi ise durum farklı ailemle vakit geçirmekten mutlu oluyorum. Eminim sizinde herşey zamanla düzelecektir.
Soran+1 yılben hep yeniliklere acık birisiyim. gezmeyi eglenmeyi severim. monoton bir hayatı ben değil o yapıyor ilişkide. ama bilmiyorum ya.. kafam karısık cok hemde. yoruldum artk..
Soran+1 yılkaç kere anlatıyorum. sanmıyorum baska bir kadın olduğunu ya da bn kendimi kandırıyorum. mutlu olmadıgımı isteklerimi oda biliyor. ama o takmamazlık yapabiliyor. ben yapamıyorum.
- +1 yıl
Anlattıklarına bakılırsa ilişkinizin heyecanı kalmamış eşinde. Aşk tamamen bitmiş, sevgi de alışkanlığa dönüşmek üzere böyle olunca senin hissettiklerini hiç önemsemiyor. O zaman yapılacak tek şey var ya katlanıp sende kendi hayatını yaşayacaksın ya da ayrılıp kendi düzenini kuracaksın.
Soran+1 yılona biraz daha zaman tanıycam.. eger devam ederse herkes kendi yoluna arkadasım
Soran+1 yıltek ben gayret gösterince olmuyor
Soran+1 yılöyle yapıcam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n biraz kadin olunbe ne cefakar kadinlarimiz varmiş bizim
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım? arkadasım
- +1 yıl
ne diyorsun sen be? suçlu kadın mı erkek mi sence? evde bırde kayınana dırdırı çekecek işini yapacak çocuğa bakacak yemek yapcak erkeğini şu duruma rağmen yatakta dahi mutlu edecek cinsel obje olarak görülecek adam tınlamıcak ama biz daha kadın olucaz oyle mi işte hep sizin gibi Nankör ve gereksiz tipler yüzünden böyle bu düzen ! yazık.
Soran+1 yıltesekkürler kardesim @pianistkadın
- +1 yıl
ne demek ya sen sıkma canını...
- +1 yıl
kadının halinden ancak kadın anlar doğruymuş gerekten
Soran+1 yılaynen canım
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence geçiş dönemi olabilir, evli değilim ama evlliğin belli zamanlarında erkekler bunalıma girermiş. Yeni annesin bir de, artık hayat standartlarınız değişti. Her şeyiniz çocuk oldu vs. Bunalmıştır ama ben aldattığını sanmıyorum cinsel hayatınız devam ettiğine göre. Sadece çocuk bunaltmıştır artık, o yüzden sosyal hayata kaçıyordur. Adamı sıkma, sürekli sen benle ilgilenmiyorsun vs. deme, onun yerine yani soru sormak veya ondan cevap beklemek yerine, canı sıkkın olduğunda yapıcı konuş, veya biraz serbest bırak şimdilik, çıksın dışarı. Hayatım iyi eğlenceler de giderken hatta, asla trip atma, bu onu daha çok uzaklaştırır.
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım bir gecis dönemidir canım. bni gectim cocuguyla , ilgilense keske. bakalım zamn tanıycam ona. ha değişmedi mi bende artk kendime bakıcam. ne kadar devam edebilir ki böyle
- +1 yıl
Ya şimdi ben sana birşey anlatayım, aynı şeyi kuzenim de yaşıyor. Yani eşi, çocuğu karısı filan ilgi yok. Arkadaşlarıyla dışarda cuma-cumartesi. Eskiden öyle değildi, o da üzülüyor ve mutsuz şu an. Mecburen o da kendi hayatını yaşıyor, sadece arkadaşlarıyla takılıyor yani. Umuyorum geçer, allah mutluluğunuzu bozmasın
Soran+1 yılaminnn
Ne kadar konuşsanız da anlayacağını hiç sanmıyorum. Siz iki çocuk birden büyütüyorsunuz. Bunlardan şikayetçi olmak sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Tam tersini deneyin birde sizde onunla ilgilenmeyin, umursamayın hafta sonları arkadaş veya aile çevrenizle planlar yapın eşinizi bu planlar dışında tutun. Evde oturup annesiyle vakit geçirip birde onun ilgisizliğine daha fazla fırsat vermeyin. Ama bunların dozajını çok iyi ayarlayın. Kendinize siz vakit ayırın çocuğunuzla birlikte mutlu olun.
15 Yorumla
Soran+1 yılbak bu cok iyi geldi haklısınız aslnda.. evet iki cocuk birden büyütüyorum. ben yıprnıyorum dha 20 yasndayım.. ama kendimi 30 yasındaki kadn gibi hissediyorum. hiç mutlu olamıyorum hemde hiç..
- +1 yıl
Yıpranmayın işte bu fırsatı vermeyin ona daha çok gençsiniz. Dışarı çıkmak eğlenmek, gezmek dolaşmak için sadece ona ihtiyacınız yok. Sizin zaten çok iyi bir erkeğiniz (oğlunuz) var. Alın oğlunuzu arkadaşlarınıza gidin oralarda da eşinizi k. validenizi falan konuşmayın sizi neşelendiren şeyler konuşun. Demek istediğim hayatınızı eşim bana vakit ayırmadı diye üzülerek yaşamayın. Bütün ilginizi kendinize ve bebeğinize yönlendirin eşiniz ilgi istediğinde de siz aynı şekilde yorgunum diye geçiştirin. Ama bütün bunlar birer taktik çok iyi analiz edin..
Soran+1 yıldeniycem arkadasım cok sagol. aslına bakarsan burada hiç arkadasım yk. gurbetteyim. bn yasıtlarım ya okuyor ya calısıyor. esimin teyzeleri var büyük insanlar kafalar uyusmuyor. aksam cıksam kaynana laf yapıyor. ama gündüz vakit ayırcam kendime
Soran+1 yıltesekkürler..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir zamanlar bende böyleydim. Bunaldığımı hissediyorsum. Hoş ben arkadaşlarımla vakit geçirmek için evden kaçmıyorum ama yanlız kalmayı tercih ediyordum. Eşimde senin gibi dinlemediğimi düşünüyor. Aslında düşünüyorum. Sürekli sorun dile getirmek erkeği boğuyor bunu farkettim. Onu öyle yapma biz bunu nası yapıcaz vesaire vesaire gibi söylemlerden ziyade daha olumlu şeyler söylenmeli eşin kötü bir şey yaşadığında o olagın sonucunu onu nasıl yapacağız diye sormak yerine olsun sıkma canını başka bir yol buluruz demek daha doğru olurdu. Beni sorarsan ben hala aynıyım oplunla ilgileniyorum tabiki ama eşimle aram soğuk. Cinsel bir durumda söz konusu değil. Bu gibi sorunlar değilde söylediğin gibiyse ona da aynı şekilde yaklaşma, derdinmi var söyle beraber çözelim gibisinden yanaş. O oğlun kadar düşünebilir çünkü :) birde eşinin ve senin yaşınız nedir?
07 Yorumla
Soran+1 yılesimde aynı sizin gibi sanırım 20 ben 20 esim
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsiniz hele eşinde genç senin ona fazla yüklenmemen lazım. Ama sizide gözardı etmemesi gerek. Bunun bilincine varması için ona güzel sözlerle yaklaş. Onu yapmıyosun bunu yapmıyosun falan deme oda bir çocuk. En ufak bir sorunda dışarı kaçmaya çalışır çünkü, onu bunalttıpını düşünüyorum. Ama sen doğru şeyler söylüyorsun yanlış anlama o farklı algılıyor yaptığını düşünüyor zoruna gidiyor. Biraz daha alttan almalısın. Dışarı gitmemesi için ona ihtiyacın olacak işler çıkarmalısın. Tatlı dille yanaşman önerimdir.
Soran+1 yıltesekkürler tavsiyeleriniz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim gelişmeleri bana haber verebilirmisin? Umarım faydası olur bu söylediklerimin. Bu akşam ona güzel bir yemek hazırla mum falan yak durumun müsaitse tabi. Nerden çıktı bu falan derse seni son zamanlarda fazla üzgün görüyorum bizide etkiliyor farklı birşeyler olsun istedim. Falan dersin. Bu gece ona özel olsun ;)
Soran+1 yılevde keske yalnız olsak :/ kayınvalidem var ve bu onun eline gecen alay fırsatı olur biliyorum. anlayıssız bir kadın
Soran+1 yılhaber edicem
Cevap sahibi+1 yılKayınvalidenmi var :/ eşinin seni niye evde bıraktığının sebebi... Ayrı yaşama şansınız yokmu?
+1 yılotur birgün ciddi bir şekilde konuş böyle davranarak seni cok üzdüğünü ve onu ne kadar çok sevdiğini soyle kibar bir dille konuş sebep varsa öğrenmeye çalış ve birgün eve geldiğinde (çocuğunuz olmasın ) şık bir yemek hazırla mum ışıkları falan ve sende cok güzel ol ve daha farklı bir çok şey...;) biraz sarsılsın ve kendine gelsin dene bunları
011 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu fayda edeceğini hiç sanmam. Keşke fayda etse.
O bir kere pavyon hayatının tadını almış.
Bu hevesi bir süre devam eder. Kimileri bir ömür tüketiyor oralarda düşün artık gerisini.
Acı gerçek ama bu arkadaşımızın işi zor. Allah yardımcısı olsun.
Soran+1 yılcocugumun olmaması imkansız. evd kayınvalidemde var. o cocugumada bakmaz. anlayısla karsılamaz zaten. konusuyorum tatlım.. böyle oldugum kadar kibar ve nazik. dinlemiyor ki beni. tamam diyor. ama yine aynı
Soran+1 yılpavyona falan gittiğini zannetmem ya da ben kendimi kandırıyorum. ama bana ve cocuguna asırı ilgisiz
- +1 yıl
ooo daha birde kavınvalıden mi var? bence eşin sıkılmış bu durumdan senınle basbasa bıle kalamazken
Soran+1 yılevet kayınvalidem var herseye karısan burnunu sokan esimi sürekli cocuk muamelesi yapan
- +1 yıl
o evi ayrımaya bakın ya kayınvalıde ile sıkılır insan ve einde sıkılır hergun aynı seylerı yasamaktan düşünsene
Soran+1 yıl10 güne ayrı eve cıkıcaz bakalım benim işimden dolayı
- +1 yıl
işte bu güzel olur ve ondan sonra dediklerimi yap yinede monotonluğu alır
Soran+1 yıltesekkürler..
- +1 yıl
umarız düzelirsiniz yukarıdaki yorumları uygula yoksa erkek arkadaşlarımızın cevapları mantıklı. son care işt. e
Soran+1 yılevet
Bazen böyle dağınık haller yaşanır ama tabiki bu kimseyi haklı göstermez. Zaman zaman insanların hayatına yanlış kişiler girip çıkabilir ve buda insanları fazla oyaladığı için zaman ayırmada sorun yaşanır. Önce sakin ol ve madem uyarı amaçlı konuştun sende duyarsız görün bir süre bakalım.
010 Yorumla
Soran+1 yılöyle deniycem bakalım birde
Soran+1 yılacıyorum
Soran+1 yılanlamadm? bn gizliliğimi actım anlamnda dedim
Soran+1 yılarkadasm neye kızdın bbn anlamadm bile
Soran+1 yılgizliliği acıyorum anlamnda
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabır ve gormezdn gel azck usteleme olgunlukla karsılyo gbi yap. ama bir yandan da bir degsiklik yap kendine. bakımını arttr vb
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım işe yarar. yoksa benimde dayanacak gücüm kalmadı alttan ala ala.
- +1 yıl
Eksiklern varsa bunları duzelt.4 4luk kadın gbi gostermeye bak kendini. elde etti seni bide 7yıl olmus o heycn bitebilr. evlenmeye yakn tanssans o heycn daha ediyo olurdu. ama sen kadınsn istesen yine olr. davranslarna dkkat et ilgni goster bktrma ama
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde bir dönem oluyor bu. Kendine daha bir bakım yap karşısına daha güzel çık ve biraz daha sen ilgilen. Baktın olmuyor al karşına konuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı bir kadınım kendime önemserim. karsıma lıyorum konm coka güzel bir üsluplaa rkasına dönüp uuor. ne yapacagımı bilmiyorum. onun için herseyi göze alarak evlendm. oklumdan ailemden arkadaslarımdan hep vazgctim ama o hiçbirşeyden. bilmiyorum napmalıyım. cıkmazlardayım
+1 yılKırmızı geceliği giy önünde bir kaç tur at. Sonra taş gibi olsun verme. Sonrada sen bana ilgi göstermiyorsun kusura bakma de. Düzelir merak etme :)
07 Yorumla
Soran+1 yılbeni zaten sadece yatakta seviyor. onu yapınca cok iyi.. tamam düzeldi diyorum. ertesi gün sar basa. bu sefer ben kullanıldığımı düşünüyorum artk !
- +1 yıl
Yapma işte sürünsün biraz. İçi dolsun belki duyguları beynine ulaşır...
Soran+1 yıluyguluycam
- +1 yıl
Ama tecavüz edebilir. O zaman birşey diyemem. Sonuçta kocalarda tecavüz eder. Bende evlendim boşandım...
Soran+1 yılistedimi alan birisi zaten
- +1 yıl
Fena alıştırmışsın #direnkızım bence :)
Soran+1 yılbakalım..
+1 yılBen diyorum size Türk erkekleri sadece çocuk doğurması ve yemek yapması için evleniyorlar. Sen çalışmıyor musun? iş arkadaşlarınla gez sende kıskansın sonra vakit ayırmaya başlar;
08 Yorumla
Soran+1 yılbebegimden dolayı izindeyim ekimde baslıycam inşallah işe
- +1 yıl
Sana tavsiyem iş arkadaşlarınla gez 2 kız 1 erkek falan gezin işte kafede oturun, sinemaya gidin, kahvaltılar ayarlayın. Tiyatroya gidin konserlere çok pahalı değilki çok uzun sürmez 2 saat en fazla bu etkinlikler oğlunuzu annenize bırakabilirsiniz. ya da bakıcı ile devam edeceksiniz bilmiyorum.
Ama özgüven gelsin ve bakımlı olun bu süre zarfında ağırlığınızı koyun tabiki evli olduğunuz belli olsun - +1 yıl
benim 2 arkadaşım evli ve her gece dışarı çıkarız eğlenir geliriz
Soran+1 yılişe baslasam benim içinde düzelecek. şu an bütün gün evde tek basıma oldugum icin. hiç böyle alısık birisi değilim. bu zamana kadar ya okudum ya calıstım. biran cocuk olunca eve kapandım. esimde ilgisiz kalınca depresyona girdim
- +1 yıl
haklısın çocuk ve ev işleri yıpratır ama biz kadınlardan daha güçlü hiç bir varlık yoktur dünyada. Size acilen kendinizde değişiklik yapmanızı ve en yakın kuaför ve mağazalara akın etmenizi tavsiye ediyorum. Farkı gören eşiniz endişelenmeye başlayacaktır.
Bu birazcık göbeğiniz bile olsa spor salonuna yazılmalısınız sosyalliğiniz çok artar
Soran+1 yılbakımlı kadnım esim söyler devamlı o yüzden pek farketmez sanmıyorum
- +1 yıl
hmm o zaman başka şekilde çekeceksin saç rengini değiştirsene
Soran+1 yılsarıydı yeni siyah yaptım seviyor diye
+1 yılyınede senı arzulaması bişeyler yasamak ıstemesı guzel bır durum bence zamana bırak ama kendınede vakıt yarat suara planlarına onu katmadan bişeyler yap uzaklastıgı farketsın onu ıstemıyormus gıbı davran kıskandır yanı
011 Yorumla
Soran+1 yıldeniycemmm
- +1 yıl
dene bakalım :))) ama kendinide yaşa kafaya takma herşeyi
Soran+1 yıltakıntılıyım işte söz konusu evlilik birde cocuk olunca
- +1 yıl
çocuk dışında vakit ayırmalısın kendıne evlilik ve çocuk kadınların elini kolunu bağlıyan bir durum özgür hissedemiyorsun kocaya bağımlı yaşıyosun bu durumda giden hayatı yakalıyamıyorsun bir bakmıssın yaş gıtmıs özguven kalmamış yaşamak ıstedıklerı yasıyamamıssın bu duruma gelme istediğini yaşa bence fırsat yarat kendıne
Soran+1 yılyaratabilsem keske
- +1 yıl
önce ne yapmak istediğini planla istersen yaratırsın :))
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
güç sende :))
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
iyi haberlerini bekliyorummm
Soran+1 yıltesekkürler...
+1 yılbide 20 yaşındaymışssınız 2 yıllık evlisinde
sen ne ara okudunda ambulans hemşiresi oldun
biraz fake gibi geldin...02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasmda oldum hemsire liseden cıkınca. o yıl da evlendm
- +1 yıl
çok erken evlenmissin be kardeşim... o yüzden oluyor bu sorunlar
seksi kesersen bu sefer iyice uzaklaşır senden başka kadınlarda arar bişeyler
ama öte yandan ilgisiz.. hmmm biraz sabır et sabrın sonu selamettir onunla ilgilen
ne bileyim durduk yere git yanına sokul bişey yap öyle ot gibi olma
gecenin yarısı uyuyor , çık üstüne sevişmeye başla :D uyurken o eminim hoşuna gider..
ya da tv izliyor git onunla uğraş ilgili ol ona karşı bugün şuraya gidelim de
anlatabiliyomuyum sen bunları yapmayan türdensin o yüzdende biarz ilgisini çek
Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Seni anlyrm bnde aldatldm affettim grmezden geldm kendmi kandrdm snr krzlerine grdim ne gectyse elime parcaladim suc bizde sanrim :(
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım evet
Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı. Üzgünüm ama bir öküzle evlenmişsiniz. Ya bu deveyi güdeceksin ya da öküze yol vereceksin.
05 Yorumla- +1 yıl
Oldu kolaydı herşey öyle. En ufak bir şeyde boşa diyin ne güzel.
Soran+1 yılambulans hemsiresiyim esim okumus biri bile değil. onu bu haliyle kabul ettm. ama hc bir zman yüzüne vurmadfım. herseymden vazgectim ama o deger bilmiyor. zaman tanıycam ona umarım düzelir. düzelmezse bnmde gücüm kalmadı artk
- +1 yıl
gelmişin 35 yaşına vereceğin öğüte bak mk
yapıcı davranın ne kadar meraklsınız yuva yıkmaya mk
+1 yılBak iste abi elin adaminin bir seveni var ilgileneni var umursamiyor benim gibi adamlar da bir sevenim olsa da hayatimin odak noktasina koyayim diyor
Adaletini seveyim dünya02 Yorumla
Soran+1 yılhep öyle degilmidir zaten
- +1 yıl
Oyle. buna da alistik
Bence sende cinselliği biraz kısıtla yapmak istediğinde hayır de ilgisi artar :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniycem umarım deger
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebegin oldugu icin ona eskisi kadar ilgi gosteremiyor olabilir misin? Imkanin varsa bebegi annene falan birak bir haftasonu birlikte vakit gecirin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılyanmda kayınvalidem var ki o da bakmaz. annem uzakta. cocugum yüzünden ona ilgsizilk yapmadım hc yapmamda
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyor olabilir
Soran+1 yılneyden kıskanıyo olabilir ki?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşini karşına al ciddi ciddi konuş. Bunun yanısıra kendine çeki düzen vermelisin. Saçını değiştir. Güzel giyin bakımlı ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılbunlar inanın hep denenen seyler
Cevap sahibi+1 yılİllaki bir eksikliğiniz vardır. Erkek soğur ise komple soğur. Aldatıyorsa zaten yatakta isteksiz olur ya da hissettirir her şekilde. Yatak harici isteksiz olan erkeğin bu halinin sebebi eşinin bazı eksiklikleridir.
Soran+1 yılinşallah bndedir sorun
+1 yılYazık yahu!
Elde edene kadar da kırk takla atmıştır Allah bilir.01 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıl. meger beni kandırmıs. hiç zannetiğim gibi biri değilmiş
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olunca seninle vakit geçiremiyordur. Sanırım tüm ilgin çocuğa karşı ise (birazda annelik böyle birşey) doğral sonucudur.
03 Yorumla
Soran+1 yılbütün gün cocugumlayım o işten gelince uyuturum bebeğimi onunla ilgilenmek için. ama o anlmaıyor işte. hiç bir zamanda sikayet etmedi zaten edemezde.. cocukla cok ilgilenyosun. biraz bana zaman ayır diye
- +1 yıl
Söylemiyor olabilir ama sorunun kaynağı bu maalesef. Çocuğa bakacak birileri varsa dışarıda zaman geçirmek iyi olabilir.
Soran+1 yılkayınvalidem var ama bakmaz ki.. bizim dışarı cıkmamızı o istemez zaten
+1 yılarkadaşım sen bunu bize değil eşine bir sor neden bana ilgi göstermiyorsunde konuşarak çözün
019 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım konusuyorum. artk konusmaktan dilimde tüy bitti. cokta konusan bir este olmak istemiyorum. ztaen esimde yanıt bulamayınca acaba bende mi var sorun diyorum. etrafımdakilere sormaya baslıyorum. varsa hatam düzelteyim diye
- +1 yıl
5 yıl baya bir zaman aslında evlilik aşkı öldürür derler arkadaşım şu an bek musait sayılmam sana iyi fikirler verirdim
- +1 yıl
akşam 7 gibi ben yazarım kocam ilgilenmiyo diye saçma sapan şeyler yapma birde kayınvaldenle konuş istersen ama tatlı bir dille
Soran+1 yılkayınvalidem geldim geleli sevmiyor beni. esim dısarı cıkarken cıkmasın konus diyorum. daha oğlundan taraf oluyor gtsin diye. o da demez oglum cocugun ein evde onlarla ilgilen diye
- +1 yıl
allah yardımcın olsun da ben şu an musait değilim musait olunca konuşalım enine boyuna olur mu
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
tamam ben 7 gibi yazarım sana sende bana dua edersin anlaştıkkk
Soran+1 yılinşallah arkadasım insallah
- +1 yıl
meraba ne yapıyosun biraz musaitim konuşalım istersen
Soran+1 yılmerhaba bebegimle ilgileniyorum öyle
- +1 yıl
allah bağışlasın patron gelene kadar konuşalım mı
- +1 yıl
çoçuk uslu durmuyo anlaşılan
Soran+1 yılevet yaramaz oğlum
- +1 yıl
sen eşin eve geldiğinde napıyonuz yani onu nasıl karşılıyosun
Soran+1 yılkucagmda oğlum güleryüz.. küs olmassak tabi
- +1 yıl
hal hatır sormuyomusun nasılsın kocacığım felan günün nasıl gecti diye
Soran+1 yılsoararm tabi..
- +1 yıl
o sana ne der peki o da sana sorar mı
- +1 yıl
yanlış anlamada facen var mı ordan istediği zaman konuşuruz telefona geliyo mesaj arkadaşımm
cinsel hayatınız nasıl peki eskisi gibi mi yoksa onda damı farklı?
08 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel. o hep güzel. sadece onun için benimle belkide
Soran+1 yılartk kullanıldığımı düşünüyorum zaten. esten cok beni cinsel bir obje gibi görüyor
Soran+1 yıldurum onu gösteriyor
Soran+1 yılxper seviyem 2 olmadıgndn mesaj atamıyoırum
her insanın boş bir dönem mi olur herşeyi kötüye yorma geçer bazen hersey olunda sanarsın ama öyle degildir
04 Yorumla
Soran+1 yılumarım..
Soran+1 yılinş..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın kısasa kısas gitme biri demiş aynısını yap sakın yapma. Suçsuzken suçlu konuma düşersin. Önce iyice bir göz takibinde olsun. Çaktırmadan mesela telefondaki ahmet yoksa ayşe mi bunları öğrenmeye bak ona yansıtmadan.
03 Yorumla
Soran+1 yılbaska biri oldugunu düşünmüyorum. ya da bn kendimi kandırıyorum
Cevap sahibi+1 yılHareketlerini anlatırsanız bir kaç yardımda bulup fikir verebilirim. Gizliden cıkarsanız özel atabilirim isterseniz
Soran+1 yılcıkamam gizlilikten k. bakmayın. tesekkürler
+1 yılSende aynısını yap duzelir
01 Yorumla
Soran+1 yıldurum onu gösteriyor.. deniycem bakalım
Sende yatak olayını kısıtla biraz faydalı olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum faydaası olur mu
Soran+1 yılevet severek evlendik. öyle yapıyor sadece
Soran+1 yılaynen öyle arkadasım aynen... allah razı olsun
Farlı bir sıkıntı vardır hemen kötüye yorma
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım.. soruyorum baska bir derdin mi var hatam neyse söyle diyorum.. anlatmıyor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOtur konuş. Böyle olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılkacın cı konusmam..
- +1 yıl
bilemiycem dinlet sözünü
Soran+1 yılnaapaayım dinletmek icin işte sorun o
+1 yılbencil insanlarla hayat paylaşılmaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım öyle
+1 yılBenim eşimde ilgisizdi ama çocuğumuz yok
04 Yorumla
Soran+1 yıldogrudur kardeşim
- +1 yıl
Düzeldi şimdi ama
Soran+1 yılne güsel.. darısı basıma
- +1 yıl
Inşallah amin
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. sadece sende onu umursama ama b.. nu çıkarmadan
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum düşünmüyo degilim onu
Soran+1 yılevde sadece cocugumla mesgulüm zaten. bnde evde durmaktan sıkılıyorum dısarı cıkmk hava almak istiyorum. cıkmamıda istemiyor cıkarmıyorda..
Soran+1 yılnerdeeeeeeeee
Soran+1 yıldurum onu gösteriyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldurum ciddi gibi geldi bana.
010 Yorumla
Soran+1 yılcok ciddi hemde. ayrılmayı bile düşünüyorum artk.. bilmişyorum fazla yüz verdm galiba. onun icin herseyi gözüme aldm. ailem istemediği halde ona gittim. bn memurken o hiçbirşeydi. okumadı. cocuk olunca ara verdim. aldattı affettim. kandırdı görmezden geldm. vurdu sustum. sanırım asıl suc bende. üstüne birde böle yapınca tahammülüm kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılonun için bu kadar fedakarlığa katlanmışsın. ama onun yaptığına bak yaa...
Soran+1 yılevet.. işte bnmde yediremediğim bu.. kendimi kandırılmıs kullanılmıs hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılayrılmak çözüm değil. ayrılmayı düşünme. eşini kazanmaya çalış. ısrarla konuş onla.
Soran+1 yılama karsı taraftanda bir hareket olmayınca ben tükeniyorum.. psikolji falan kalmadı. cok sakin biriyken sinir hastası oldum.. ben hastaneye gidince cocugum ortalıkta kalıyor. ona yanıyorum
Cevap sahibi+1 yılişte bunu anlayamıyorum. bizde evliyiz. 12 yıl oldu. çocumuz olmadı. hep çocuklu ailelere imrenmişimdir. ya daha ne isterler acaba. ne güzel evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş. dışarda ne varki. evine yuvana baksana dimi.
Soran+1 yılvarken hor yokken zor olur ya öyle işte
Cevap sahibi+1 yılevet aynen. hayırlısı olsun diyorum. sıkma canını.
Soran+1 yıltesekkürler
Cevap sahibi+1 yılbenim baldızımda aynı durumda. o evde sesini bile çıkaramıyo. kocası ters. hemde çok ters.
bekle, düzelir
013 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum ama bende bütün gün evde tek basımayım. annesiyle beraber kalıyoruz onada ayrı katlanıyorum. annesi bana demedğini bırakmıyor. annenle konus demesin bana serefsiz karektersiz diyorum. banane naparsanız yapın diyor. oysa ben onun beni savunmasını bekliyorum
Soran+1 yıleğer böyle devam ederse sonumuz bizimde öyle olacak
Soran+1 yılinşsallah
Soran+1 yılcocugum icin düşünüyorum. artk evde hergün kavga yüksek ses. 11 aylık ama herseyi anlıyo korkuyo bebegim. ben agladıgımda o da hiç susmuyo. esim hiç kucagına bile almıyo ki cocugu. bilmiyo babasını. böyle babadansa hiç olmasın daha iyi.
Soran+1 yılyorgunum kollarım kalkmıyo belim agrıyo.. bahaneler..
Soran+1 yılöyle
Soran+1 yılgüle güle
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026