Arkadaşlar eşim işten çıktığı gibi annesine gidiyor kendi evine gelmeden benim de oraya gelmemi istemiyor ve sabah çok erken kalkıyor sabah kalkarken beni annesine bırakıyor akşam da yatmadan önce geliyoruz hem evimde işlerim aksıyor yaptığımı da yemiyor kaynanam eve gelince sürekli laf söylüyor bu ne diye evi toplayıp çıkmama rağmen kadın laf soylucek bisey buluyor mutlaka sanki kendi çok temiz gibi neyse eşime erken gelelim diyorum ben gitmek isteyince tafra sürat yapıyor eve gelince de uykumu kaçırmak için elinden geleni yapıyor ve uykum kaçınca uyuyamiyorum sonra kavga çıkarıyor evi terk etmek istiyor senle bu kadar yeter bitti falan gibi cümleler kullanıyor ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDurumuna gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm, artık kendi evi yuvası olduğunu hâlâ idrak edememiş bir anne bağımlısı ve bir anne olarak , oğluna , oğlum her gün burada olmak zorunda degilsiniz evet ben sizleri çok seviyorum ama birbirinize daha çok zaman ayırın , geçen zaman geri gelmiyor. Hem yuvanın sorumlulugunu bil hem hanımınla muhabbet et, vakit geçir. Hemde bu kadında kendi evi olduğunu bilsin, her kadın evinde olmak evine bakmak ister , onunda hem evinin işini yapmaya hemde istediği zaman kendine vakit ayırmaya ihtiyacı var, bunları yapabilsin ki, öncelikle sana yeterince vakit ayırsın sonra hem bize hem kendi ailesine, gelenine gidenine vakit ayırsın demeyen , bunu düşünmeyen bir kayınvalide var. Maalesef toplumda bu örneği birebir görüyoruz. Cehalet maalesef cehalet. Öyleki bu durumlar hissi nefsi ve bencil vasıfları gösteriyor. Oysa Anadolu insanının geldisindeki, milli kültür cesitliligine baktığımız zaman ve inanç kültürümüze baktığımız zaman bu yaşadığınız durumun tam tersini görüyoruz. İnşaallah kısa zamanda bu durumları asabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAile kutsal bir müessese olmakla birlikte bunun bir kısım gereksinimleri ve yerine getirilmesi gereken kuralları vardır. Bunlardan biri yaşamış olduğunuz sorunun içinden olan sağ duyu diye nitelendirdiğimiz olgudur. Çiftlerin birbirine bazı sorumlulukları vardır. Onların temel ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte birbirlerini dinlemek ve duygularına cevap vermek, karşılamak zorundadır.
Her şeyi bir dengede tutmak gereklidir ki eşinizin ve annesinin gerek sizin annenizle olan münasebetin bir çizgisi ve sınırları olmalı. Bunlardan birini dört dörtlük yaparken diğerini aksatma hoş görünmediği gibi bazı sorunlarıda beraberinde getirir.
Evliliklerde sadece eşlerin birbirleriyle evlenmesi bir yana geri kalan aile fertlerininde birbirleriyle olan münasebeti ve ilişkilerinin sağlam olması o yuva içinde huzuru getirecektir.
Ayrıca eşinizin tutumunu ve size olan davranışlarının temelinde ne yatıyor bunu kestirmek zor yalnız, eşinizin sizi kendisiyle tehdit etmesi ( biter, istemiyorum) demesi ve olayları bu denli iletişim kurmaktan uzak ve keskin cümleler kurması üzücü. Bunu en kısa zamanda kendisiyle yüz yüze konuşmanız ve veryansın ettiğiniz mevcut problemi aşmak adına kendisine fikirlerinizi sunmanız ve onunda bunları yaparken sizden ve bu evlilikten ne beklediğini anlamanız, gelecekte nelerle karşılaşacağınıza ışık tutacağı gibi ona göre olayları şekillendirip, hayatınıza yön vermenizi sağlayacaktır.
Her şey gönlünüzce olsun.10 Yorumla
+1 yılYemin ederim maddi durumun varsa çekme derim. Aşırı anneci erkekler den adam olmaz,3 günlük dünyada elin afedersin i.. ini çekmek için mi geldin. O uyuz kadını da çekme. Gerçekten eşin anlattığın gibi olmasa böyle konuşmazdım ama bu evlilik olmamış sanki. Ne demek ya anasının evinde sürekli. Bence ayrıl. Değmeyen insanlar için hayatını mahvetme. Ne zaman ölücemiz belli değil. Kendine bak.
01 Yorumla- +1 yıl
@drifter00 Sizin zihniyetiniz yüzünden kaç kadın çocuk var diye senelerini hödüğün birine verip mutsuz bir ömür sürüp son nefesini veriyor. Ya aldatılıyor ya karısı yokmuş gibi davranıp anasının k.. ından ayrılmıyor. Senin miden geniş olabilir böyle bir koca ve kaynana için ki kesinlikle erkeksindi adım gibi eminim. Kadının anlattığı erkek tipini savunma bana burda. Bu benim yorumum senin haddin değil benim yorumuma müdahele etmek. Sen şu an 3. şahıssın, ben yorumumu soru sorana yaptım, kendi yorumunu git yazının altına yap. Dul kalmış adam adam olsaydı da kalmasaydı, adam olsa zaten anasının yemeğine koşmaz her gün. Hakaret edip aşağılamazlar. Kimse çalışmak zorunda kalmak için kalmasın, bu hayat da bana göre en berbat şey bir erkeğin eline bakmak. Kadın bu dünyaya ezilmek hor görülmek ve çocuk için salakça bir evliliğe katlanmak için gelmedi. Kadınlarımız sizlere allahın emanetidir. Bunu söyleyen peygamberimiz. Peki sen neyi savunuyorsun bana burda gelmiş. İşine bak hadi.
+1 yılÖncelikle eşini karşına alıp düzgün bir biçimde konuşmalısın. Eğer ki dinlemiyorsa sert şekilde konuş. Kadın da olsa, erkekte olsa evlendikten sonra annesine bu kadar bağlı olması bana komik ve garip geliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
@drifter00 Pardon zihniyete bak? Adam dediğin karşısındaki kadın sert konuşsa dahi elini kaldırmaz. Kaldıranın adamlığından şüphe duyarım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
36Cevap
+1 yılYapılacak şey çok net aslında. Sen böyle sessiz sessiz külkedisi gibi davrandığın sürece ailece delirtmeyi başaracaklar az kalmış. Kocaman insanlarsınjz. Her Allahın günü sabahın köründe oraya gitmek nedir? Gitmiyorum diyip oturacaksın evinde. Zorla bişey yaptıramaz. Her gün annesine gidecekti madem annesinin yanından ayrılamıyor neyine güvenip evlenmiş. Yerinde olsam çok ağır konuşurdum. Erkeğin diye dolanma ortalıkta bu yaşa gelmişsin annenin eteğinin altından çıkamamışsın der resti çekerdim ama sende hiç o potansiyel yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılYapiyotuk sallamıyor ki adam beni sizofrensin sen ben annemlerle mutlu olmak istiyorum diyor
- +1 yıl
E seni adam yerine koyan yok. Hala onu terketmeme sebebin ne? Ciddi merak ediyorum bunu. Onlarla mutlu seninle değil demek. Sana ailenle mutluluklar diyip toplayacaksın pılıyı pırtıyı döneceksin kendi ailenin evine. Ya adam olacak ya da boşayacak.
+1 yılAnneci bir erkek çok zor ve sana dünyayı dar edip seni tehdit ediyor. Böyle geçer mi ömür. Eğer çocuğun yoksa ayrır. Olur ki çocuğun olursa ayrılmak zor olur ve korkarım ki çocuğun olunca kayınvaliden daha da karışacak. Eşin zaten anneci, ana kuzusu. Seni atıp anasını tutacak, ya ayrıl ya da kayınvalidenle güzel geçinmeye çalış 🌺
00 YorumlaSayın gizli üye. Çok zor durumdasınız sizi anlıyorum. Yapmanız gereken önce sabır. Anlaşılan eşiniz azla anneci. Oysa tamam anne annedir siz annenizden vazgeçin demiyorsunuzki. Ama evlenip bir yuva kurduğuna göre kendi yuvasın yolunu bilmeli. Tamam annesini de ihmal etmesin ama bu kadar da olmaki. Bilmiyorum çocuğunuz var mı. Varsa zamanının çoğunu çocuğu ve size ayırmalı. akat biraz sabır diyorum. hatasını anlayacaktır. Pişman olacaktır. Olmuyorsa yapacak bir şey yoktur zaten.
00 YorumlaYani işim zor ama bunlar bir süreç eğer eşini seviyorsan dişini sık derim karşına alıp konuşman tepki vermen işe yaramaz aksine çatışırısınz ve sana karşı cephe almalarına neden olur sonrasında hiç çekilmez bence kendine iş bulabilirsin çalışırsan biraz rahat edebilirsin belki çocuğun olduğunda biraz düzelebilir ama bu durumda çocuk yapmak da sıkıntılı gibi eğer ayrılma fikrin varsa hiç girme kaç. Yaşındasın ne kadar oldu evleneli
00 YorumlaAnne kuzusu adamları anlamıyorum anneni sev de kendi hayatını etkileme. kaynanadan sanırım buldukça buluyor. Çok zor cidden. Bu arada eşine söylw konusurken dikkatli olsun senle bu kadar yeter falan demesi dini nikahı düşürebilir illa boş ol demesi gerekmez zaten nikah düşerse bir daha evlenemezsin de onunla. çok tehlikeli bence
14 Yorumla
Soran+1 yılLaftan anlamıyor ki söyledim benimki utanmasa anasıyla yatıp kalkacak çok önemli annesi var maşallah anca ben kötüyüm kendileri sütten çıkma ak kaşık oğulları çok düzgün bir adam gibi sürekli laf söylüyorlar sen yaptığını a yapamamsz hale geldin senin derdin ne falan diyorlar kaynatan a sürekli nerden aldin bunu diye yanında bağıra bağıra asagiliyorlar piskolojik bozuldu vallahi hakaret duymaktan ama sorsan haklılar
Soran+1 yılAynen öyle sağlıklı evliliği geçtim iletişim bile yok aramızda sürekli gün içinde annesinin arar beni aramaz akşam gelir konuşmaz
Evlenmeseymiş keske. Otursaymış annesinin dibinde. Hayret cidden. Mecburiyetin yoksa ayrıl uğraşma. Yorumları okudum. Seni kendi sürekli ezdiği gibi, ailesininde ezdirmesine izin veriyor resmen. Yardımlık yanı kalmamış, düzelmesi çok zor artık bence.
00 YorumlaTek çaren artık sabahları annesine gitmemen, ayrıca farklı bir düşünce olacak ama seni evden çıkarıp farklı şeyler yapıyor olmasın? Evin durumunda bir değişiklik hissediyormusun eve girince?
02 Yorumla
Soran+1 yılTek anahtar var oda bende kilitli
+1 yılCareyi burada arama, evli esler psikologuna gidin derim.
Abimizde ödipus komplexi var... orasi kesin...
Tedaviside burasi degil... bir aile psikologu...01 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim durum kadını da erkeği de ikisi içinde geçerli. Evlendin artık kendi ailen var bunun bilincini bir bil önce. Enik yavruları gibi ayrılmıyor bizimkiler kadını da erkeği de
00 YorumlaBurda yardım arama eğer imkanın varsa terapiste git, önce kendin git sonrasında zaten ikinizi birlikte görmek isteyecektir terapist.
00 Yorumlabekara karı boşaması kolaydır ama evliliği gözden geçirmek lazım ya da annesini zehirle 😀 ya boşancan ya da deveyi güdecen başka çaren yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. nasıl kişiler bulup evleniyorsunuz öyle be aklınız nerde aceba
10 Yorumla
+1 yılAnnesinden vazgeçirmek çok zor olacak bide söyle bir durum var şimdi kocan dost tutanların kaynanasının neyin yanında oturmadığı için seni hep kontrol altında tutmak istiyor hep öyle gördüğü için
00 Yorumla
+1 yılİlerde senin oğlunun senin yerine karısını seçse ne yapardın? Biraz anlayışlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce ne kadar anneci olduğunu görmedin mi hiç konuşmadın mi? Illa belli etmiştir. En berbat erkek tipi anacı erkeklerdir. Uzak durulmalıdır. Yapacak bir şey yok artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen anana gitmek istiyosan git beni evimde bırak de. Bir kaç kerede verme trip at kendine gelir. Sabah hadi gidelim vs dediğinde ben evimde kalcam de.
08 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyordu verme derken adam benle konuşmuyor hep telefonda ya oyun oynar ya filim izler başka yaptığı bisey yokki
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman bu ana kuzusuyla nereye kadar devam edicen
Soran+1 yılBide şöyle bir durum var pişik olan yemeğine çiğ kalmış diyip annesi babası sofrada kavga cikarttiriyor yok çiğ kalmış ne biçim kadınsın elinin lezzeti yok senin falan diyip kocam a da dolduruyorlar oda aynısını diyor annesinden babasından aldığı gazla sonra diyor benim annem babam hakli
Cevap sahibi+1 yılO zaman hanımefendi kaldırsın kıçını da pişirsin. Ay nefret ediyorum böyle insanlardan. Ben sizin köleniz miyim kalkında yapın o zaman
Soran+1 yılAynı benim içimden geçen
Cevap sahibi+1 yılDiğerlerine yazdığın görüşleride okudum da. Eşine değil annesine söyle beğenmiyosaydınız almasaydınız falan. ya da git annenin evine biraz burnu sürtsün hem onun hem annesinin. Hem her işini yapıcam hemde laf işiticem Oldu
Soran+1 yılKendileri beni evden atmak için yer arıyor istemiyorlar saygısız mısın bağırıp cagirirlarken susuyorum diye saygısız oluyorum cevap versem gene saygısız oluyorum ne yapacagimi şaşırdım doğrusu
Cevap sahibi+1 yılÖyle de laf ediyolar böylede en azından içinde kalmaz söyle gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeki eğer anneni bu kadar tutacaksan git evine anneni s. ik sonuçta hep onun yanındasın onun tarafındasın. annenle si. kişirsin artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çok kadın bir erkekle evlendiğini sanır ama çok az kadına nasi olur geçmiş olsun. sana erkecik denk gelmiş.
10 YorumlaKonuş eşinle deki böyle yaparak hem beni üzüyor hemde aksatıyorsun tamam annen var ama bende varım de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten boşanmak için yapıyor bunları. Seni yıldırmak için. Sen de oralı olma. Hiç de boşanma. Çocuk da yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf bize benzer gibisiniz ama cidden hani bıkkınlık getiren bişey anlıyorum seni
00 Yorumla
+1 yılBilemedim böyle ilişkiler genelde biter bence karşına al ve bu durumu detaylıca konuş olmuyorsa ayrılın zorlamanın manası yok
00 YorumlaSanki bir şeyler için bahaneler yaratmaya çalışıyor gibiii
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bende anlamadım ne yapmaya çalışıyor
+1 yılDerdi neyse konuşulmalı kimse kimseye böyle davranma hakkı yok önce insan olsun
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık resmen bak ya büyü müyü var yoksa da bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu anda nerdesin kendi evindemi?
Eşin isemi gitti018 Yorumla
Soran+1 yılKaynanamdayım
Soran+1 yılEşim de izinli evde
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım istersen diyecektim gizliden cikimmi
- +1 yıl
Manyakmısız sapıkmısınız kadın evli sorununu yazıyor konuşalım diyor ya
Cevap sahibi+1 yılKonuşup asilalim demiyoruz ne boş insanlarsiniz ya yol gosterecez herhalde
- +1 yıl
Sizin gibi zihniyetler boş acaba ne çözüm bualacaksın çok merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSanane ya sanane
Belliki kapalisin ama basın değil gözünde at gözlüğü var. ne yazarsan yaz cevap vermiyecem sana. coluk çocukla uğraşamam.
Soran+1 yılNazlican canım beni kolladigin için teşekkür ederim böyleler işte
Cevap sahibi+1 yılSeni kollamak?
Pardonda sanami asildim... sen bu kafa ile daha beterlerini hak ediyorsun gerçekten beter olun- +1 yıl
Sinir oluyorum ya böylelerine bu kadar mı düştünüz birde bana kapalısın at gözlüğü takmışsın diyor at gözlüğü falan takmadım sizin gibi bir çok adam gördümde o yüzden evet yaşiniza göre çocuk olabilirim ama sizden daha olgun olduğum belli
- +1 yıl
Önemli değil bu arada sorununuz bir an öncw çözersiniz inşAllah
Cevap sahibi+1 yılSen soruyu soran gerçekten beter ol ki zaten olacaksın bu kafa ile zaten sonun bu... diğer at gözlüğü olan kisneyip durma :D
- +1 yıl
Ya adam değilsiniz adamim diye ortalikta dolaşiyonuz yaa
Cevap sahibi+1 yılAt gözlüklü olan kıza ne güzel çözüm sundum sen öyle "inşallah çözersin diyerek bitti degilmi" ama soruyu soran işte sen böyle insanlarla devam et bunun gibi boş insanları çoluk çocuğu dinle :D
Cevap sahibi+1 yılAt gözlüklü kisneme kisneme vururlar bak seni :D
- +1 yıl
Evli değilim bu konu hakkinda sorun yaşamadim ne diyebiliriö atiyim tutayimmi ama sizimde amaciniz bili falan vermek değil öyle olsaydi bu kadar konuşmazdiniz
- +1 yıl
Ya bir git bırak kadınıda Allah sizin gibilerinde belasini versin
Cevap sahibi+1 yılSenin vermiş bile :D
Başına gelecegi soyleyim seni yakında vururlar
+1 yılAğzına emzik verip gönder anasının evine
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok artık o ne öyle hiç evlenmeseymiş neden böyle yapıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok arıyonuz mu böyle malları ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzum bun sorunun kaynağı aslında kadınlığını kullanmaman olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılKadınlığı kullansam a annesinin kadınlığı daha ağır basıyor hiç ayrılmıyor
Cevap sahibi+1 yılbende yaşadım bunları ama halledilir
Soran+1 yılSen nasıl yaşadın ve nasıl düzelttik anlatsana
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatmak istemiyorum profili açtım dilersen
Soran+1 yılIstek attim
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çekilecek gibi değil. Çocuk var mı?
10 YorumlaNiye evlenmişki bu arkadaş
00 YorumlaOw anne kuzusu 😒 işin zor kardeş
00 Yorumla
+1 yılBu ite kaka 3 5 sene yürür.
00 Yorumla
+1 yılOha o kadar da abartmasin
00 Yorumla
+1 yılZormus Allah yardim etsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılElalemin karısına gitse daha mı iyi?
00 Yorumla Evlilik de böyle dert işte
00 YorumlaEvlerinizi uzaklaştırın
00 Yorumla
+1 yılNe sinir olurum böyle tiplerden ya
00 YorumlaAnnesine cok bagli zor isin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden evlendin bu adamla. Boşan gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki kıskanıp güvenmediği için oraya bırakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan belli ki o kafada bitirmiş zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir eş acaba 😕
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir es annesinin yanından ayrilmayan sırtını annesine dayamış yanındaki karısını annesinin babasının ettiği her hakarete karşı saymayan üzülmesine rahmen haksızsın diyen sürekli telefonda olan umursamayan bir es
Cevap sahibi+1 yılDurumun zor yaa
- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılEn nefret ettiğim erkek tipi
10 Yorumla
+1 yılBelayı bulmuşsun allah sabır versin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok zaten de bu gidişle annesinin fitneleri yüzünden boşanacağız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun çözümü olmuyor malesef
00 Yorumlaaçarsın davayı anlar
00 Yorumla
+1 yılKonuşsan?
00 Yorumla
+1 yılSabır et ve biraz anlayış göster
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBırak anasının koynunda yatsın
00 Yorumla Demekki annesini çok seviyor )))
00 Yorumla
+1 yılEeeee her erkeğin ilk aşkı annelerdir.
00 Yorumla
+1 yılBence işin çok zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Zor durum
00 Yorumla
+1 yılÇok mu aşırı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlduğu gibi kabullen.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim aşırı anneci davranıyor ve onun evinden çıkmıyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler