AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Bir insan gece 12de işten çıkar sağa sola neden takılır anlamış değilim
eşin ile bu durumu bir konuşsan iyi olur. Açıkça durumu söyle
Hayırsız koca! Yok böyle şeye tahammül edemiyorum, yahu karın hamile zaten hormonları değişiyor, kocanın yaptığına bak ! Böyle zamanda böyle yanında olmıcaksa vah Haline. 🥲
Bazen tatlı dil yılanı deliğinden çıkarmıyor maalesef. Biraz burnunu sürtmek lazım. Rencide edip, utandırmak lazım.
Üzüldüm adına moralini bozma ama düzelir canım bebek olduktan sonra
Nereden buluyorsunuz böyle kocaları anlamıyorum
Tamam kavun değil koklayamıyorsun
Karpuz değil vurup anlamıyorsun
ama yani adamın huyu az çok belli evlenmeden önce
Bence Ne Derdin Sorunun Varsa Eşinle Konusmalisin Odunda Olsa Öküzde Olsa Derdini Ona Acmalisin Sanal Alemden Akıl Veren Çok Olur Sen Bence Evliliğinden Mutlu Olmaya Bak... Bizim Milletimiz Yuvaya yıkmaya nekadarda meraklı ya pes.
Böyle bir ruhsuzla niye evlendin ki? Ya ailen görücü usulü zorla verdi. Ya da slaksın
Hic biri olmadi :) canım değilim çok şükür
Pislik lann bu adam aşırı sinir bozucu ya madem beraber bi çocuk yapıyorsun her anında karının yanında olacaksın ya
Gercekten boyle insanlar var mi ya. Hamile esini sen nasil birakiyorsun yalniz basina. Bence konusmalisin normalde de mi boyle biri anlayışsız yani
Gece 12 den sonra nerde takılabilir ki? Başka kadına falan gidiyor olmasın
Bilmediğim bir şey olabilir de olmayabilir de öyle erkeklere uyuz oluyorum evde karısı hamile başka kadınlara takılıyorlar umarım öyle değildir
Arda Turhan.
Her erkek farklıdır belkide kafasını dinliyordur hemen başka kadınlara gidiyor yorumu yakisdirmak bence iyi değil hamileyim diyorsun bence eşini karşına al bir arkadaş gibi derdini anlat kafası kalın bile olsa ifade et sonuna kadar kendini eşin anlayana kadar devam et bunu sürekli ama bunaltmadan yap bunu..
Yok ya erkekler mal. Asla sıkıntı ve sorunları konuşamıyorlar. Direk kendilerini kapatıyorlar. Canları sıkılıyor ve kaçıyorlar. Zaten sıkıldığı için kaçıyor herif bi de kadın yüzleşse iyice kaçacak ya da kavga edecek üstüme gelme diye. Ben hep erkeklerde bunu gördüm. Ya da he he der yine aynısını yapmaya devam eder.
Her erkek bir deildir bence genelleme konusmmalisin genneleme konuşman için bütün erkekleri taniman lazım tamam adamın yaptığınada hak vermiyorum büyük canım yapiyo ama konuşulmadanda hiç bir şey halledilmez bunu demek istiyorum kestirip atmak kolay kolay iki imzaya bakar ama arada kalan hep çocuklar oluyor bide adamı dinlemek lazım bakalım o nun ne derdi varda evine gitmek istemiyor
Esin 26 hafta once yasadi zevkini simdi cefasini sen suruyorsun
Siz onun çocuğunu taşıyorsunuz ve eşiniz yardım etmiyor öyle insandan çocuk yapmak boşu boşuna verilen ödüldür
Ben olsam çoktan anneme gitmiştim rezil olsun cümle aleme.
Onu 2 kere düşün, aynısı benim başımda haksız olduğu halde gitti taviz üstüne taviz istedi şimdi benim canımı sıktı artık boşanmayı düşünüyorum
@Deli_Yusuf3838 bir kadın boş yere evini terk edip kendini rezil etmez kendine bak sen önce
Aynen eder bilakis örneğini yaşıyorum gel evimize gidelim orada tartışalım dedikçe çarşının ortasında bana bağırıp çağırmaya kalkarsa telefonumu ver deyince şifresini bile bildiği halde hangi sevgiline gidecen derse, seni sevmiyorum boşayacağım donuna kadar alacağım derse öyle olur, dayak şiddet küfür bi b. k yok öyle dedikilerle anayın evine gidilecekse o yuva çok durmaz
@Deli_Yusuf3838 hangi sevgilin demiş demekki aldatıyorsun
Ah işte oda böyle... Aldatmada yok... Sadece telefonumu istedim o kadar, ben pazartesiye kadar yokum hep mesai varmış gelemeyecem dedim sen ister annene git ister şehre gel dedim şehire gelmeyide sen istemiyorsun dedim ,10 dkka sonrada yıllık izindesin dediler, aradım görüntülü evdeydi gitme gelecem dedim hep böyle yapıyon dedi akşam baktım gitmiş
@Deli_Yusuf3838 kimbilir naptın buda tanıdıdk geldi bir kadın asla iyi adamı terketmezzzz
Valla bu kadincaz in hamile soran hayatı tanıdıdk senin yazdıkların beaaaa
Allah büyük her kes yaptığını bulsun
@Deli_Yusuf3838 Allah sizi ıslah etsin.. ne deyim bana laf söyleyen “deli“ yusuf kullanan bir insan...😃bazen insanlar kendi hatalarını görmez..
Başkalarını suçlar
@Deli_Yusuf3838 ok sız bilirsiniz... iyi günler
Bı saniye yorumlar başkasıyla örtüştü fakat başkalarının arasından komşum bence kötü Muş diye.. bence bir şey oldu da o kadın öyle Reaktion yaptı
Ben seni kastetmedim kendi eşimi ve ailesini kastettim
Yani ben bişey yaptıysamda bana gelsin anlamında
@AxDEATHxANGEL aynı eşim gibi cevaplar veriyorsun yapmadım dedikçe suçlayacak ihtimal arıyorsun
@Deli_Yusuf3838 allah daha iyi bilir! Ben sadece sizin şu tavrınciz çok tanıdık gelid.. belkide kendiniz naptınız demenizin vakti geldi ya da konuyu artık tamamen kapayıp geliceğe bakamk ver yine tekrarlamak...
@Deli_Yusuf3838 “aynı eşim gibi cevaplar veriyorsun yapmadım dedikçe suçlayacak ihtimal arıyorsun” - beni eşinizle aynı görmeniz bike rasiz edici
@AxDEATHxANGEL hamile kadın sokak ortasında bağıracak kadar ne acı çekti acaba
@1Denis-Yıldızı benim oğlan 14 aylık ve eşim hamile değil
Üniversite mezunuyum sağlık calisaniyim eşimden maddi durumum daha iyi onun sorumsuzluğu tek sıkıntımız
@Deli_Yusuf3838 Fiziksel aldatma olmasa da yapmışsındır bi şeyler. Yazık sana 14 aylık bebek annesini ortada bırakabilecek bi erkeksin. Napsaydı kızcağız ne bilecekti erkeğin böylesi olabileceğini bilseydi senden çocuğu olmasını ister miydi
@feyziiihüsnü ne kadar kolay iftira atmak ne kadar kolay suçlamak hangi... Diyor ortada bıraktım diye kendi anasının evinde kredi kartı borcunu ödesin diye para gönderdim sırf bunu demek için aradı, bez gönderdim internetten, hah işte benim karşılaştığım durum tamda bu bi erkek olsaydınızda göreydiniz yapmadığınız şeylerle suçlanmak nasıl sinir bozucu, ben eşimden başka bi kadının elini bile tutmadım, ne bekarken ne evliyken nede telefonla bile konuştum, bebek arabasını ben ittirmemişim diye tüm bu olanlar. gerçekten inanması zor geliyor ama gerçekten öyle soruyu soranı tanımam ayrıyeten,
Peki eşinden başka bi kadınla mesajlaştın mı
@feyziiihüsnü hayır yorumu okusan anlardın zaten artık ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum, boşanmayı düşünüyorum artık
Eşin cazgır kadınlardan olabilir o zaman eğer hiçbir şekilde kızlarla alakalı bi şey yapmadıysan. Ama belki sorumsuz da olabilirsin bilemem ben ilişkinizi.
@ o zaman yapmışsındır bi şeyler deme, kadınların her düşündüğünü doğru sanması illa ihtimal var diye olacağı anlamına gelmiyor
E başka niye küçücük çocuğun olan bi kadın evini terk etsin diye düşünüyoruz
Biriyle konuşmaya akıl almaya ihtiyacım var istersen özelden yazarım
Huzursuzluk çıkart ağla nazlan tartış kavga et küs kus
👋👋😅😅
Çok zor ya ilgisiz koca eş ne biçim es ya niye çocuk yapıyon o zaman karına yardim etmiceksen
Lafim herkese degilde ama cogu bayanda evlendikden sonra kendini cok saliyor, hic biseye dikkat etmiyor ve iliski cazibesini kaybediyor
@Elten bu ne kadar saçma bir bakış açısı böyle bir an önce değiştirmenizi öneririm.
Bu sitede daha ne görebilirim cidden bilmiyorum tövbe ya
Öyle biriyle neden evli kalıyorsun ki hem sana hem doğacak çocuğuna yazık ayrıl toxic ortamda büyümesin çocuk
Böyle ev hanımı olup kocasını bekleyen kadınlara çok üzülüyorum resmen canım yerine konuluyorsunuz
Sa lak olacaktı
Ne alaka ya ev hanımı olup çok güzel evlilikleri olan insanlar var genelleme yapmayın ev hanımlığını da aşağılamayın herkes aynı hayatı yaşamıyor ev hanımlığı oturup koca beklemek değildir. Ne yapacak A101 e girsin köpek gibi çalışsın gelsin bir de evi çekip çevirsin o zaman mı güzel bir evliliği olacak. Söylediğiniz şeyin kişilerin ev hanımı olmasıyla değil karşılarındaki erkeklerin karakterleriyle alakası var.
Ekonomik özgürlüğü olsa kimseyi beklemek zorunda kalmaz onu demeye çalışıyorum
Kim böyle saf yerine koyuyorsa uzaklaşır boşanır ev hanımı olunca zor oluyor boşanmak vs
Valla günümüz ülkesinde kimsenin ekonomik özgürlüğü yok olamıyor görüldüğü üzere. Ülkenin yüzde kaçı meslek sahibi, iş desen özel sektörde amelelikten başka bir şey değil. Kadın ister kariyerli olsun ister kariyersiz hamile kalınca zaten otomatik olarak ev hanımı oluyor. Çocuk doğunca da çoğu kadın imkan varsa çocuğunu kendisi büyütmek ister büyük olasılıkla. Bu gibi durumlarda iş zaten ev hanımlığına evriliyor ister istemeden. Ve ev hanımı olup mükemmel evliliği olan insanlar da var yine söylüyorum, bunu aşağılamak ve genellemek yanlış.
Kimse aşağılamıyorum ben
Yani kabahati çalışmayan (çalışamayan) kadında değil karşılarındaki karaktersiz erkeklerde aramak lazım
Beni ilgilendirmiyor ama insanların canım yerine konulması hoşuma gitmiyor
Bu nasıl sansür
Ev hanimi değilim sağlık çalışanıyim. Doğum iznine ayrıldım.
İyi sevindim sizin adınıza. Hemşire misiniz
Hemşire değilim. Anestezi teknikeriyim. Teşekkür ederim
Eşin ne iş yapıyor
Eşim bir kargo şirketinde çalışıyor. Subay olmak istiyordu , çocukluk hayali ama sağlık sorunundan dolayı almadılar. Hala bir umudu var ama suanlik açıktan bolum okuyor ne olur ne olmaz diye
Gece 3 e kadar ne yaptığını sormuyor musun
Genelde trafiğe kapıldım , yollar kapalıydı , kuzenim burdan geçiyormuş onun yanina gittim , arkadaşlarla takıldık gibi gibi bir şeyler söylüyor
Gece 3 te trafik öyle mi seni iyi saf yerine koyuyor
Kesinlikle öyle ya.
İnanmiyorum zaten ama bu sefer de tartışma çıksın istemiyorum
Önceden işi böyle değil miydi? Bunu bile bile evlenip üstüne çocuk yapmak senin suçun şimdi gelip burada ağlama.
Önceden böyle değildi bilip bilmeden yorum yapma
evlenen erkek ciddi ciddi mallldır ya, çekilir mi lann şu kadın denen bela :)
sen o haldeyken nereye takılıyor anlamış degilim ya bu ne sorumsuzluk
Herşeyi benden bekliyor derken madi konudadami beklentisini var
Yok benim maddi durumum daha iyi ondan
Kanka boşan ya niye çekiyorsun anlamıyorum.
öyle alışmasina engel ol bence ilerde hiç eve gelmez kızmış şekilde uyar bağır ciddi oldunu göster laftan anlamıyorsada soğukk davrannn
Dikkatini cekecek seyler yap evde olunca, atesli gorunmeye calis. Yalniziz diye evde kendini fazla salma bakimli ol
Nedir sikintisi peki?
3 te eve geliyorsa gecmis olsun bence
Kadın 26 haftalık hamile verdiği tavsiyeye bak sa lak mısın abi
@Aufliner lan apdal. Hamile olunca bakimli olunmuyormu? Kendine temizliyine otrup kalkmana dikkat edilmiyormu?
Sen kadın misin? Hamile oldun mu hiç? Hamilelikte neler yapılıyor ediliyor en ufak fikrin var mı? Bence de yok sus ve otur
Haber vermeden eşyalarını topla ailene git.
Kızlar olarak kızlara yönelmemiz gerekiyor erkekler böyle
Kızlar da melek değil merak etme :D
@BALAT34 erkeklerden iyi oldukları kesin
Sanmıyorum
Kenzül arş oku kardeşim. Dua et. Hidayet ALLAH tan. Bizde dua ederiz inşaallah
Bence ya oturup konuşmalısın ya da bi kaç günlüğüne annenlere gitmelisin kafa dağıtmaya
Dualarla kendını telkin ederek eşin için hidayet isteyecek sakin kalmaya calısacaksın
Karşına geç hesap sor neden geç geliyorsun vs. Ters cevap verirse sende ona göre gardını al
Bu yöntem yuva yıkar 😑
Erkek her haltı yiyecek kadın dile getirince yuva mı yıkılacak? Bakın işinize ya
erkekler hazıra alışmış
@qqPSiCoPaTa yok öyle işte erkek kim ki rahatı bozulsun diye yuva yıkacak
Allah belasını versin
Nereden buldun bu kalası yahu
Disarda kizlarla birlikte sende can çekiş kurban olsun sana
Eşinizi iyi seçecektiniz şimdiki devirde kızlar zaten gözünün gördüğüne kaçıyor
Baştan evlenmeyecektin durumu anlatman lazım anlamıyorsa sorun
Cok rahat takiliyor cocuga da bakmaz bu
Allah cezasını versin öyle herifin
Evlenmek isteyen kismeti cikmaz evlenen de kiymet bilmez
Ayı ile evlisin ne yazık ki
Gece 3 de sokakta napiyor muş?
Zor. Kendi ayaklarının üzerinde dur.
Boşa, bebeği de düşür. Hak etmiyor.
O da adamım diye geçiniyor işte. Düşünce olsa onu yapmaz zaten abla
Çok zor bi durum hormonlarda etkilidir
Bosanamayacagina gore
Neden bulursunuz boyle malları
Pazarda 🙈
Daha çocuk yaşta evlenirseniz bir de çoluk çocukla evlenirseniz bir de hamile kalırsanız gelip burada ağlamaya hakkın yok.
Kesinlikle aradığım yorum böyle evlenir çocuk yapar git Çalık ayaklarının üzerinde dursana kardeşim hemen evlenmek nedir iyi oluyor
Kimsenin yasamini ve yasadigi seyleri bilemezsiniz. Cok basit konusmussunuz. Bende kisisel olarak erken bir yasta asla evlenmem. Ama bu kadinin Şu an derdi boyle yorumlari okumak degil. Insanlari yargilamayin lutfen.
Ya bırak Allah aşkına yargılamıyoruz da aklıyla mantığıyla hareket etsin o çocuğa da yazık yarın bir gün ayrılacaklar kavga edecekler doğan bebeğe yazık değil mi madem babalık yapamayacak baba olamayacak eşiyle ilgilenemeyecek evlenmesinler erken yaşta evleniyorlar erkenden de boşanıyolar olan çocuklara oluyor
Çocuk yaşta hiç ama hiçkimse evlilik olgunluğunda olmaz olamaz artık anlayın şunu! 25ten önce en olgun kişinin bile beyin gelişimi henüz tamamlanmamış oluyor. Kimseyi yargılamayın dediğin kişi de 2022 yılında maksimum 24 yaşında ve burada soru sorabilecek kapasitedeyse bir zahmet küçük yaşta evlenmesi yargılanır çünkü sonuç ortada!
@carpe94 ne kadar beyinsiz yorumlar ya sağlık çalışanıyim doğum iznine ayrildim. Çocuk yaşta da evlenmedim. Saçma sapan duyar kasmaya gerek yok
@SeymaGundo erken yasta evlenmedim. 1 yıllık evliyim zaten üniversite mezunuyum bilmeden boşuna yorum yapmışlar
ne alaka kadın zaten sağlık çalışanıymış çok var 20-22 yaşlarında evlenen hemen cocuk yapan gayette mutlu evlilikleri var sen kendine yan 25ine gelmissin evde kalmışsın sen laf edersen böyle bende senin yaşına laf ederim annene söyle de sana koca bulsun
@_Carmen_ agzimi bozmayayim diyorum ama ege üniversitesi mezunuyum ve mesleğimdede başarılıyım zaten yorum yalan arkadaşlar kadar cahil kalmadıgim için mutluyum. Kendi cehalettlerinde gömülsünler. Başka da lafla ıslah olmaz bunlar ve bunun gibiler !
@_Carmen_ daha yorum yapacak yuzlerinin de olduğunu dusunmuyorum. Çok var bunlardan.
Anestezi teknikeriyim alanımda basarili bir insanım burada yorum yapan % 80 kesimden kafam daha yerinde. Benim sorum esim üzerine benim yaşım üzerine degil , herkes okumayı becerirse doğru cevaplar verebilir diye düşünüyorum !
Yani biraz daha şey yapabilirsin
İşin zor ama onu kolay hale getire bilirsin
Allah sabır versin sana zor durum
Güzümde canlanır koskaca mazi himmy best dizi
Oha hiç konuşmadı nazmı nebicim biri ya bu
Anlayışı kıt koca olunca böyle olması doğal
Bu çok kötü , annen falan yok mu ,? Çağırsan
Al eşyalarını git babanın evine hiç bekleme
Allah yardımcın olsun.
Sen bunla nerde tanisip evlendin.
Yaslar kac.
Tanışmamız uzun hikaye ama ben 24 esim 27 yaşında
Peki evleneli ne kadar oldu.
Hicbir zaman ev isinde paylasimci olmadimi
1 senedir evliyiz , hamilelik öncesi hic bir sorunumuz yoktu.
Hamilelik oncesi ev isi yaparmiydi. Yardim edermiydi.
Yemek yaparmiydi.
Mutfagi toplarmiydi
Evlenmeden öncede kendi ailesinin evinde izinli olduğu günler bulaşıkları yıkıyordu zaten islere hakim biri bana da yardim ediyordu ama çalıştığı için yoruluyor ve gün içinde hep dinleniyor oglende ise gidiyor o kadar
Peki Şu an hic bir sekilde ev isi vs yapmiyormu butun isler sendemim yani hic yardimi yokmu
Hic bir şey yapmıyor , eskiden ütüsünu falan en kotu yapardı simdi yorgunum diyor ise gidene kadar uyuyor sonra kalkıp gidiyor bir daha gece 3 de geliyor. O eve geldigindede ben çoktan uyumuş oluyorum zaten. Böyle her gün başa sarıyoruz
Peki ne isle mesgul esin.. Eskiden se ayni isi yaomiyomuydu
Subay olmak istiyor onun için çabalıyor ama şu an bir kargoda geçici sure olarak çalışıyor yaninda aciktan bölüm okuyor
Anladim. Hangi bolum mezunu. Madem subay olcak neden evlenmis. Kariyerini bastan dusinseydi
Epilepsi hastası bu yüzden olaniyor. Üniversitede şu an tıbbi sekreterlik bolumunu açıktan okuyor. Bundan önce sütçü imam ünv işletme mezunuydu ama işsiz kaldı
Ben kamudayim...
Yani durumu askeriyedeki subay alimini biliyorum.
Subay olamaz.
Ayrica epilepsi olmasa. bile olmasi zor. Cunku, siradan okul. mezunu. muhendis degil. Birde okul. iyi bir okul degil. Yabnci dil yoktur.. bu kisileri askeriye tercih etmez
Er , çavuş vs bir şeyler anlattı bana ama bir tane daha subay arkadaşı var. Sürekli bununla telefonda konuşuyorlar şöyle yaparsın böyle yaparsın diye buna akil veriyor buda gelip bana böyle yapacağım şöyle yapacağım diyor anlamadım bende. Sagliginda ciddi bir düzelme var yenebilecek gibi duruyor. Bu yüzden umudu var nasıl olacaksa artik onun işine karışmıyorum
Hastanede bu belli degilmi tedavi olmuyormu.
Kayda girmisse nasil. olcak.
Sozlesmeli er olayi var.. subaylikla. ne alaksi varya. Arkadasinin lafyla nereye kadar. Benxe daha stabil duzgun bir is bakmali. Askeriye zor onun
Valla öyle bende öyle anlattım ama hayırlısı diyor geçtiriyor. Eskiden çok sessiz cekingen biriydi. Artık lafini esirgemeyen biri haline dönüştü bende üstüne gitmek istemiyorum. Bildiği gibi olsun
Anladim da bu gole maya calmak ama. Siz hic biyerde calistinizmi oncesinde. İs guc yokmuydu. Birde siz nasil tanistinuz
Ben anestezi teknisyeniyim. Özel hastanede çalıştım. şu an doğum iznine ayrıldım. Tanışmamız uzun hikaye ama uzun suredir beraberdik zaten.
Anladim. peki o donemde tavri yaklasimi sana nasildi?
Yani ilk zamanlara göre fazla sıcakkanlı bir insan değildi daha çok hep ben diyerek ön plana çıkmayı seven biriydi ama bende ona aşıktım bu nedenle daha çok yanlışlarını düzeltmekle uğraştım. Çoğu kez ilişkiyi bitirdim ama gitmemi istemedi sonradan o gitmemi istedi bu sefer ben gidemedim yani meşakatli zamanlar geçirdik. Evlenince her şeyin ustesinden gelirim diye düşünmüştüm ve gerçekten hamileligime kadar yakın ve ayni evde olduğumuz için çok mutluyduk ama hamilelikten sonra sorumluluk altına girme düşüncesi çoğaldı sanırım ve bu hale dönüştü
Anladim.
Sana bir lin atcam,
Onu izle ne demek istedigimi analarsin.
Sen bundan oncede bi sekilde butun sorumlulugu kendin ustlenmissin.
Yani hep ezik olmussun.. kendinde kusur bulmussun. Buna iten seyde esinin tavri.
Cunku bu dusunceye iten esin zaten.
Evlilik ilk donemlerinde, boyle hersey yolunda havasi normaldir. Yani bir gecis sureci...
Asil karaktere bir muddet sonra geri donmus bulunuyor. İsin cok zor. Bundan sonrada butun sorumluluk sende olcak. Ve sen mucadele etceksin.
Sana aticam. linki izlediginde ne demek istedigimi anlicaksin
https://youtu.be/yalc_YkE_x8
Çok teşekkür ederim şimdi gördüm simdi izledim. Esimle aramız çok zikzakliydi öncesinde de demiştim yani benim için hayırlısı olmayan bir adamla evliliğe girişmişim ve bunu cicim ayları bitince daha iyi Anladim. Hamile olmasam boşanmak isterdim , ama 26 haftalık hamileyim neredeyse 6 aylık oluyor ve bu bebegimin cinsiyeti de belli iken bu saatten sonra elimden bir şey gelmez. Hic değilse çocuğum 3 - 4 yaşına gelene kadar beklerim. Belki cocuktan sonra sorumluluk alabilir. Ama değişen bir şey hala olmazsa evliliği bitirmek son kararımdır. şu an bitiremem
şu an bitirmeniz Tabii ki zor Hem de çok zor yani Sizinle konuşmam gereken Başka konularda var yani sizin bu durumda evlilik bitirme planınız olsa bile ilerleyen yıllarda gerçekleştirmeniz zor olabilir Tabii ki hayatta neler olur neler olmaz bilmiyoruz Belki değişebilir de veya değişme çabası olabilir de ancak Burada sizin de bir duruş sergileme niz gerekiyor yani her şeyi kabullenip her şey üstlenip hiçbir şey olmamış gibi davranmanız maalesef hiçbir ilerleme olmaz gizliden çıkacağım yazar mısın bana
Nasıl evlendiniz? Statüsü ne
Adam seks yapamıyorsa eve geç geliyordur
kıskandır onu aklı başına gelir
Eşinin ailesine durumu söyle
Eşimle aram kötü olur o zaman
Doğru :D
nazlanma demiş ya bence burada nazlanıp ailene söylerim de tehdit edercesine değil beni zor duruma sokuyorsun dercesine bence bunu yapabilirsin içinden gelmiyorsa böyle nazlanmak ailene git onlarla kalacağını yalnız korktuğunu içinde bir insanın yetiştiğini artık her ne düşünüyorsan eşinle paylaş. Paylaş ama yani
Bencede @morvsmpir
Ben böyle vurdumduymaz adamlardan nefret ederim