Aile & Toplum Eşim çalışmıyor, doğumuma çok az kaldı. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aslında iyi ama depresyonda olduğunu söylüyor kafasına göre iş bulamıyorum ben bi şekilde idare ederim ama bebeğimin ihtiyaçları Güncellemeler+1 yıl Ona nasıl destek olabilirim Eşim çalışmıyor, doğumuma çok az kaldı. Ne yapmalıyım? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Allah yardımcın olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin sağolasın Yorumla
Mustafa551453 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kac aydır calismiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 4 aydır Yorumla Mustafa551453 +1 yıl İs mi. bulamıyor neden çalışmıyor o önemli kusura bakmayın soru sorup duruyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Ya iş buluyor kafasına yatmıyor bunalımda olduğunu söylüyor arıyor ama sık değil nadir Yorumla Soran +1 yıl Keyfi artk Yorumla Mustafa551453 +1 yıl Siz dediniz mi çocuğumuz olacak birşeyler yap cocugumuzu düşünmemiz lazim. falan diye konustunuz mu Yorumla Soran +1 yıl Kaç kere diyorum elimde olsa ben gircem Yorumla Mustafa551453 +1 yıl Cok zor durum ya ne diyim üzüldüm durumunda nasil düşünmüyor sizi cocugunuz Yorumla Mustafa551453 +1 yıl Dertleşelim isterseniz iyi gelir Yorumla Mustafa551453 +1 yıl Burdamisiniz bisey yazmadiniz Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden çalışmıyor 0 0 Yorumla
saldırayabi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Rapor al 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne raporu Yorumla saldırayabi07 +1 yıl Doğum Yorumla Soran +1 yıl Çalısmıyorumki ben Yorumla saldırayabi07 +1 yıl Eşin çalışmıyor sen çalışmıyorsun ne yiyip ne içiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Son kuruşlara geldik artk bakalımm aileside pek yardımcı olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah yardımcın olsun
Amin sağolasın
Kac aydır calismiyor
4 aydır
İs mi. bulamıyor neden çalışmıyor o önemli kusura bakmayın soru sorup duruyorum ama
Ya iş buluyor kafasına yatmıyor bunalımda olduğunu söylüyor arıyor ama sık değil nadir
Keyfi artk
Siz dediniz mi çocuğumuz olacak birşeyler yap cocugumuzu düşünmemiz lazim. falan diye konustunuz mu
Kaç kere diyorum elimde olsa ben gircem
Cok zor durum ya ne diyim üzüldüm durumunda nasil düşünmüyor sizi cocugunuz
Dertleşelim isterseniz iyi gelir
Burdamisiniz bisey yazmadiniz
nerdensiniz bir kaç sosyal birim var.
Neden çalışmıyor
Neden çalışmıyor
Rapor al
Ne raporu
Doğum
Çalısmıyorumki ben
Eşin çalışmıyor sen çalışmıyorsun ne yiyip ne içiyorsunuz