Doğum yapalı daha 2 ay oldu ama eşim hiçbir konuda bana yardım etmiyor. En azından bir yemek yapsın diyorum ben yorgunum deyip vurup kafayı yatıyor. Bebeği emziriyorum, gazını çıkartsın diye kucağına veriyorum ağladığı zaman bu acıkmış deyip geri bana getiriyor. Yoruldum artık bu çocuğu tek başıma yaptım sanki... Yardımcı ol diyorum ee ben çalışıyorum diyor ne yapayım artık bıktım yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yorumları merak ettim okudum. Öncelikle o adam değişmez, ne yapsan değiştiremezsin, bunu bil. Böyle adamla evlenmeseydin, anlayamadın mı hatta senin hatan diye yazan beyin yoksunları olmuş. Aynı evin içine girmeden bir insanı, o kişinin ev hayatını bilmek mümkün değil. Lafta herkes söyler. Sevgiliyken ben hiçbir işe elimi sürmem sen köle gibi çalışacaksın evde der mi bir adam Allah aşkınıza? O kadar çok gördüm ki çevremden evlenince bir anda değişen adam. Değişmeyeni çok nadir yani. Sevgiliyken anlayamaman ya da onun kendini olduğundan farklı aksettirmiş olması çok normal. Senin şanssızlığın bu olmuş. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama inşaatta amele bile olsa senin ondan daha çok yorulduğun aşikar. Evin hem hizmetçisi hem aşçısı hem bakıcısısın. Aslında üç işte çalışıyorsun, o ise sadece bir işte. Küçük bebeğe bakmak çok zor, evin işi de hiç bitmez. Aslında o adam öyle şanslı ki farkında değil. Senin gibi hizmetçilik yapmak yerine inşaatta amelelik yapsa bile akşam olunca evine geliyor mis gibi ayaklarını uzatıp dinleniyor, sense tüm gün oradan oraya koşturuyorsun evin içinde. Ben bu adamla bu şekilde geçen bir ömrü sağlıklı bulmuyorum hiçbir açıdan. Muhtemelen çocuğun küçükken boşanmazsın da o yüzden sana verebileceğim en iyi tavsiye çocuğun biraz büyüdükten sonra anneanne ya da babaanne tarafına salıp seninde çalışman olur. Elinde mesleğin yoksa bile gider asgari ücretle bir yere girersin rahat edersin. Dışarda çalışmak gerçekten evde çalışmaktan bin kat daha güzel. İkisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle devam edeceğe de benziyor. Benim babam da öyle. Şu ana kadar anneme yardım ettiğini görmedim. Sadece maddi olarak katkısı oluyor. Çocuk yaparken her ihtimal düşünülerek yapılmalı. Evet birlikte bakmanız gerekiyor ama yapmadan önce diyelim ki bir şey oldu acaba ben bütün sorumluluğu üstüme alabilir miyim diye düşünülmeli. Her neyse zaten olan olmuş. Gereken tepkiyi göster. Her şeyi ben yapıyorum ben de yoruluyorum sadece sen yorgun değilsin diyerek yardım etmesini iste. Hâlâ etmiyorsa sıkıntı var maalesef.
11 Yorumla
Elim den geldiği kadarıyla kısa tutmaya gayret göstereceğim.
Kişilik, karakter, Ebeveyn olmak
1. kişilik nasıl?
2 karakterik yapısı nasıl?
3 ebeveyn olmaya ideal mi?
Bir erkek ile yanlız dahi evde kalsanız baş başa evlenmeden Onu tanıyamazsınız
Zira Aynı şekilde biz erkekler için de öyle
Sorumluluğu kabul etmeyip hayvansal iç güdü ve yaşadığımız coğrafya nın Yanlış öğretileri zeka ve İnsani her yandan Sürekli olarak bizleri başka türlü bir evrime doğru götürmüş.
Çoğu erkek Çocuğa bakmayı Ayıp ve bir kusur olarak görür iken kadınların ise erkekler de arayışı ve seçimi yanlış, katı ben bu adamı değiştiririm kafasın da
Hal böyle olunca bilgisiz biri çocuğuna bakamaz çünkü o düne kadar o kız senin bu kız benim demiştir evlenmek istemiş bu kızı da bulup evlenmiştir diğer türlü olsa bu sefer de Kız dan sorun çıkar.
Eve biri ekmek getiriyor diğeri de ev işi yapacak
ya da oturup kadınlar hakkın da okuyup bilgi sahibi olacak
Ki senin hayatın senin kararların senin dünyan senin seçimin Zor ama yapacak bir şey yok elin deki adam bu00 Yorumla
Bu süreçte sana yardim etmeyi bırak her zaman yardım edecek bir zihniyete sahip olması gerekir evliliğin hayat birleştirmenin ne anlama geldiğini bilmeyen bir insan daha sende çocuğa ve kendine öncelik ver çocuk biraz palazlana kadar yemek de yapma gelsin kendisi yapsın çocuk temizlikte de sadece çocuğun odasını temizle gerisini ahir gibi bırak laf söylersede çocuğu öne sür aklını başına toplasın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
69Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte sadece bu yüzden diyorum ki evlilik yapmadan önce belli bir süre aynı evde yaşayın bakın nasıl nasıl gidiyor birazcık tanımadan olmuyor sonra böyle işte her şeyi siz yaparsınız
64 Yorumla- +1 yıl
Burası Türkiye. Maalesef onu yapmak zor.
- +1 yıl
ımm şey ama biz türkiyedeyiz namus davasına bildirirler bunu zihniyetler malum yerlerde
- +1 yıl
Hayır kadın cinayetlerinin artacağını düşünüyorum böyle olursa.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmzir mi diyorsunuz? O sizin yaptiginiz is degil mi ya…
Yani yemek yapmasini biliyor mu simdi. Ya arkadas ben boyle durumlara ne bilim kiyamiyom yazik o halde gormek yardim edesim geliyor, ay basiniz icin de ayni durum uzuluyom oyle agrilar cektiginizde her ay falan ama elden de bir sey gelmiyor tabi. Bide bunun gibi modelleri var yan gel yat osman gel keyfim gel. Tamam eyvallah evin reisi diregi erkegi sensin sen para kazanip geliyorsun ama cocuk da senin cocugun sen istemiyormusun cocugu sevmiyormusun insan bi ilgilenir ne bilim yemek yapamiyorsan istemiyorsan sen salla hanimin yapsin hani anlayis isteyen seyler karsilikli anlasarak, bunlarda her sey onune hazir gelsin hizmetci gibi. Insan bi acir uzulur bu kadincagiz yorulmusmudur butun gun bir seye ihtiyaci var mi elinden cocugu alayim biraz ben avutayim falan, yoook anca yat..
Ne diyim ki simdi abla, insan iste televizyon degil ki degistiremiyon kumandayla oyle istediginde, modeli boyle yani. Girip ayarlarindan degisse ne guzel olurdu, lafla olacak anca onu da zaten yapmiyormus iste…🤷♂️😕10 YorumlaMadem yardimci olmuyor, yorgun ozama sıka sıka bir süreliğine yardimci olsun!
Tam sinir olduğum tıp
Sanki onun cani can, seninki patlican!
Bende ayni şeyleri yaşamişdim
Cehennem gibiydi..
Çocuk olduktan sonra bazi erkekler cidden maiaklaşiyor..
sen şükret sabır et canim
Beterin beteri var dedikleri cok dogru bir laf
Gelip gecici şu an bu süreç.
Ne yapacaksin diye sormuşsun
Hiç bir şey! Dinleneceksin, çocuğuna bakacaksin! Her enerjin olduğunda etrafi az az toplarsin. Kimseden çekinme
Yemeye gelince cok gerekli değil fazla yap bir kaç gün idare edin öyle öyle
Ha yorgunsun diyelim,
Kahvalti türü, toz yumurta kır
Beyfendinde zprlansin
Anasini sanki her bünye herşeyi kaldiracak diye bir şey var. Allah zorluyor işte
Laf etme eyer anlamiyorsa
Bazi erkeklerde sadece çalişa biliyor onun dişinda eve geldiklerinde sanki tüm dünyayi sırtında taşimiş gibi bitkin oluyorlar
Ola bilirde..
işi gücü sen boş ver canim
Ailen bacin, anan arkadaşin bir el atıp gelip arada yardım etsinler
Çoğu böyle yapiyor10 Yorumla
+1 yılMerhaba, bizim toplum yapımız ortada. Sen kendi ailende farklı bir şey mi gördün? Evet tabiki eşine yardım etmesi, en azından anlayışla karşılaması gerekir birçok konuda. Ama işten eve yorgun bir şekilde gelmiş birinden yemek yapmasını beklemek, ya da cocukla tamamen onun ilgilenmesini beklemek hangi bölgemizin kültür yapısı? Henüz 2 aylık bebekten bahsediyoruz, zamanının çoğunu uykuda geçiren, emzirip karnını doyurdugunda, gazı çıktığında mayışan bir varlıktan yani. Sen evde yorulurken, eşin işsiz güçsüz aylak aylak gezen biri olsa eyvallah, ama işten gelmiş birinden biraz beklentin fazla değil mi? Yorumları da okudum, nenkadar gereksiz insan var
14 Yorumla- +1 yıl
İşten çıktım yorgunum cümlesi tamamen bahane. O yorgunsa bu kadın da yorgun. Bütün gün ev işleriyle uğraşmak kolay mı sence? Ayrıca kadın çalışsaydı yine eşit olsalardı ben yine de o adamın yardım edeceğini sanmıyorum.
- +1 yıl
Sizi anlamaya çalışıyorum, kadınların bu şekilde kullanıldığını düşünüyorsunuz, herkesin bir görevi var , bu hiçbir kanunda yazmaz, hiçbir kural kitabina bağlı değildir. Ancak evliliğin, ev düzeninin kuralları vardır, her ne kadar kabul etmesenizde, buna karşı ciksanizda bu böyledir, hem ahlaken boyledir hem dinen böyledir. Erkeğin fıtratı farklıdır kadının fıtratı farklıdır. Herkes fıtratının gerektiğini yapar, aksini düşünmek bile akla abestir. Feniminst duygularını bir kenara bırak, var oldugundan şüphe duyduğum beynini kullan. Akşama kadar iş yerinde çalışan bir adam akşam da eve gelip çocuk bakacaksa, yemek yapacaksa, evdekinin aksam ne gereği var o evde!!! Gerçekçi olun biraz. Aksama kadar evde bebekle ilgilenmeyle, dışarda çalışmayı aynı kefeye koymayın.
+1 yılBu çok yanlış bir davranış ama bende evli biriyim eşim doğum yaptı ve bir kızım var çocuk dediğin şey tek başına yapılan bir şey değil bir baba ve anne şart sen onu netice de tek başına yapmadım sana sen demeden önce yardım etmeli sen ona Allah'ın emaneti sin hasta olduğun zaman evde seninle ilgilenmeli çocukla ilgilenmeli zaten hanım akşama kadar çocukla uğraşıp yoruluyor gece de ben ilgileniyorum o yemek yapıyor sa bende evleri süpürüyor tozları alıyorum daha yorgun şak dışarıdan yiyioruz eve gelince ilk önce hanımı sonra çocuğumu öpüyorum asla bütün yükü yorgunum deyip hanıma yüklemiyorum hanım ne derse odur
00 Yorumlaböyle alışırsa ileride asla yardımcı olmaz. bir şeyler yapması için uğraş bir an önce. sadece kendine yetecek kadar yemek yap mesela. bazen de yağ bitti, şeker bitti vs. diyerek markete gönder. alışmasın tembelliğe. bir şeyler yapmak zorunda kalsın.
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenilmemeli sorusuna cevap gibi bir soru.. Evlenmeden önce bu konuları konuşmadınız mı? Mesela çocuk istiyorum falan demedi mi? Eğer istemiyorum dediği halde, özellikle hamile kalmaya çalıştıysan suçu yok. Ama kazara kaldıysan ya da o da bebek istediyse ve bakmıyorsa suçlu. Direkt eline ver çocuğu arada, sonuçta soyadını vermeyi biliyor.
00 YorumlaBöyle insanlarla lütfen evlenmeyin. Evlenmeden önce çocuk yapmayı konuşmalısınız, yapmak kolay ama bakması? Büyük sorumluluk istiyor, anne doğurdu diye sorumluluk tek onda değil, onun başka ebeveyni de var yani babası, kucağına al sev, sonra altına yapsın geri ver çocuğu anneye, ağlasın geri ver anneye. Böyle olmamalı. Çocuk içinde önemli bu durum, babası ile aralarındaki ilişki güveni artmış olur. Lütfen evlenmeden önce her şeyi gözden geçirin.
00 Yorumla
+1 yılSen de yapma ev işi.
Dışarıdan söyle yemeği gelsin, sorarsa "ee sen çalışıp bu parayi yiyelim diye kazanmiyor musun? Para kazanmak disinda baska ne işlevin var?" Dersin. Çok çok boşanma davası açar. Sen de nafakani alir oturursun aşağı kwkskkxsk00 Yorumla
+1 yılÇocuğu çöpe at mı diyelim bizden ne bekliyorsun onu anlamadım
Çocuğu ikiniz yaptığınız gökten zembille inmedi ama eşin öküz sana yardımcı olması gerekli her konuda demiyorum ama bazı konularda barı
Biiz burada ne desek boş öküze laf anlayamazsın öküz diyorum ama kusura bakma
Zamanla bu değişikliğe alışırsın daha yeni olduğu için ne yapacağını bilemiyorsun
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ❣️00 Yorumla
+1 yılErkeklerin neredeyse hepsi aynı. Trilyonda bir denk gelir istediğin. Hiçbiri ne çocuğa ne de yemeğe işe güce yardım ediyor. Benim doğumda çocuk yürüyene kadar eline aldığını hatırlamıyorum ilk eşimin. Sen sezeryanlı da olsan o yataktan kalkıp senden hizmet beklerler illa. Ben çalışıyorum yorgunum yapamam edemem derler hep. Onların çocukla ilgili tek yaptıkları şey sakinken eline almak ve uyuyorken uyandırayım öpeyim koklayayım. İkinci dediğim şey de zaten bize eziyet çıkartıyor hep
00 Yorumla
+1 yılYapma yemeği ev işlerini de elinden geldiğince yap bırak kalan kalsın. Yardım etmiyorsa yakınmaya da hakkı olmamalı. Yerinde olsam hergun dışarıdan söyler yerdim
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar bencil bir eşe sahipsin. Senin şuanda büyük sorumlulukların var
10 Yorumla
+1 yılEvlenilen kişinin gerçek yüzü ya hastalıkta ya da çocuk olunca belli oluyor 🙂 maalesef çoğu evlilikte bu sorun yaşanıyor. Onun için evlenmeden önce çok iyi düşünmeniz gerekiyor. Peki, çocuk doğmadan yani 9 aylık süreçte size yardımcı oluyor muydu?
00 Yorumla
+1 yılKeşke o doğumu yapmayıp adamı bıraksaydın bu kadar anlayışsız bu kadar vefasız insan olmaz ama lütfen ya ben İngiltere de yaşıyorum burada erkekler bakıyor çocuğa temizlik yapıyor yazık sana üzüldüm canım ya kıyamam
00 Yorumla
+1 yılÖküzlerle evlenip sonra pişman olup burada dert yanıyorsunuz. Evlenmeyin kardeşim şunlarla hiç mi anlamadınız evlenmeden önce böyle öküz olduğunu? İnsan kendi çocuğuyla ilgilenmez mi bunlar nasıl mağara adamı mq
01 Yorumla- +1 yıl
Kdkwkkskwkxksk
yenge seni de anlıyorum Doğum yapmışsın yorgunsun falan ama emzirsin diye bebeği babasına vermek nedir? Adam bebeği nasıl emzirsin yenge kafayı mı yedin
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim niye emzirsin diye ona vereyim... ben emziriyorum gazını çıkartsın diye veriyorum...
+1 yılsen de hicbir sey yapma niye yapmıyorsun diyimce de yorgunum de baktın cirkinlesiyor ben senin hayat arkadasınım hizmetcin degilim cok hizmetci bakıyorsan kapı orada dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan. En azından eşin için hizmetçi gibi çaloşmazsın yükün azalır adam hiç anlayışlı değilmiş bencilin teki ilerde de hayır gelmez zaten ondan
10 Yorumla
+1 yılMerhaba ya bende bir şey soracağım ama bilen var mı normal soru nasıl soruluyor yapamadım.
Adetim biteli 5 gün oluyor abdest aldığım gün ve dün ilişkiye girdik eşimle bugün idrar yaptıktan sonra sildiğime pembe gülkurusu gibi sümüksü bir şey geldi ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi00 YorumlaBence eşin seni sevmiyor. İyi günde kötü günde birlikte olmalısınız yardım etmelisiniz anlayışlı olmalısınız. O çocuğu da tek başına yapmadın ya. Eşin sorumluluk sahibi biri kesinlikle değil
00 YorumlaGerçekten yorgun da olabilir ama hayat müşterektir yani ne kadar yorgun olursa olsun sana da yardım etmek zorunda kendi çocuğuyla da ilgilenmek zorunda..
00 YorumlaÇok kabaimis ben sürekli eşime ev işlerinde yardım eder yemekytw yaparım. Birde karım Seksi olsa bakımlı olsa birde kısa ya benim istediğim kadın tipi değil o yüzden akrimdan sogudum
014 Yorumla- +1 yıl
Uf bi kaybol allahin abazasi ya.
- +1 yıl
E boşan yenisini al o zamannn!!
Buraya neden yazıyorsun?
15bin tl para mı lan sjamsmsk - +1 yıl
Aynen neden bakımsız ki?
15bin tl aliyon kariya vermiyon mu hic - +1 yıl
Evet bazen süsleniyor nazende salıyor. Kızın yapısı o Seksi kizlR. gibi değil yetiştiği ortam farkli o disardaki Seksi kızların abksii isvesi bir başka. Bizim hanımda o yok. Utangacta. Onu orgazm etmediğim ilişkimiz çok azdır. Titreyerek orgazm oluyor. Kudurtuyirum onu ama o öyle değil guclude degil
+1 yılBen sevgilimin eline su degdirmem oyle bir durumda, evlenmeden ve cocuk yapmadan once evlendiginiz dag ayisina bir donup bakin ona gore evlilik karari alin dostlar
00 Yorumla
+1 yılBekarken de bu kadar düşüncesiz biriyse evlenmeyecektin. İnsanların değişmesini beklemeyin. Madem kendini toplasın istiyorsun, o zaman ilgi alakayı keseceksin.
00 YorumlaZor bir işi varsa biraz anlayabilirim ama bir baba çocuğunu alipbona sevgi göstermek zorunda sevgi görmeyen çocukların ozguvenleri olmuyor iki dakika bebeği ilgilense bişey olmaz gerçekten herkesin baba olmamasi gerekiyor ilgi gostermeyecekdeniz çocuk yapyayin
00 Yorumla
+1 yılYemeği yapma ya dışardan kendine söyle kendi de ne b. k yiyorsa yesin çalışıyor ya ödesin.
20 YorumlaAllah akıl fikir versin eşinize, bugünlerde yardımcı olmayacakta ne zaman olacak.
20 Yorumla
+1 yılEv hanımısın diye bunları yapman zorunlu gibi görülmüş ama bunu kabul etme. ya da o çalışıyor diye bunları yapmama hakkı yok. Mutlaka konuş..
00 Yorumla
+1 yılYeni doğum yaptıysan eşin yardımcı olması lazım kucağına almaya çekiniyo korkuyo demekki çalışıyorum demek olmaz
00 Yorumla
+1 yılValla ben evli değilim ama eşinin yaptığı biraz ayıp yani sen doğum yapmışsın seni anlaması lazım ameliyatlısn sen sana daha çok yardımcı olmaya çalışması lazım yazıklar olsun 🤦
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık insan eşine hiç destek olmazmı hem çocuk hem işi beklemez sorumsuzluk evlenirken boşa iyi günde kötü günde deniliyor
00 Yorumla
+1 yılBu adam evliliğin başında belli değil miydi ama. Zaten normalde hiç yardım etmıyorsa o zamandada yapmaz geneli böyle yani.
00 Yorumla
+1 yılHenüz daha taze baba olmus onunda stresi var bence ikinizde birbirinize biraz daha ılımlı yaklasin duzelecek
02 Yorumla- +1 yıl
Babanin var annenin yok aa doğru pardon erkeklerin gözünde kadinlar insan grubuna girmiyordu
- +1 yıl
Hizmetçi felandik dimi
+1 yılevlenmeden önce bu durumunu bilerek evlendiysen senin suçun az çok belli eder evlenmeden önce kendini insan
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 386 cevap paylaştı. Kolayi var temizlikçi tut sen sadece yemek yap , bebek bak.. parayı verince akıllanır 😉😉
00 Yorumla
+1 yılBen çalışıyorum dediğinde ben de evde çalışıyorum de. Yemek yapma aç kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk nerden buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum bu yüzden bekarım teklif ettim reddedildim. dürüst efendi oldukta noldu anasını satayım elimden her iş gelir yemek temizlik vs vs anasını satayım evlenmek istiyorum kız yok artı kızlar hep serserilere aşık oluyorlar vs vs nefret ediyorum böyle düzenden
00 YorumlaYapma sende, ne yemek ne temizlik ne çamaşır ütü. Herkes kendi başının çaresine baksın de
00 YorumlaEvinin kadini cocuklarinin anasi olacaksin sana resmen adam xd
00 YorumlaYa şu erkek milleti varya neyse gerçi hepsi öyle değil oda bize denk gelmedi ne bacım
01 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmış sayılmazsın
+1 yılOnu evde tek başına bırakma imkanın varsa annene falan git.
00 YorumlaValla kusura bakma ama biraz öküzmüş. Hele ki senin lohusalığında bile böyle davrandıysa.
00 Yorumla
+1 yılAblacım sana eşin bile yardımcı olmuyor biz nasıl olalım? Ne diyelim abiye telefon mu açalım?
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. Erkeklerin neredeyse hepsi böyle bencil..
Allah böyle sığırlardan korusun bizi..00 Yorumla
+1 yılHerkesten anne baba eş olmuyor
Allah yardımcın olsun10 Yorumla
+1 yılAile yapınızı ve evliliğinizi inceleyelim ve onun senş el üstünde tutmasını saplayalım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem ameliyat olmuştu babam yemek bile yapardı 😂çok lezzetlidi yemekleri 😂kocan olacak serefsize de yarısı et yoksa evi terk ederim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Gazını çıkartsın diye kucağına veriyorum ağladığı zaman bu acıkmış deyip geri bana getiriyor." Bu kısma istemsizce güldüm affet :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeri kalan kısımlar için sana üzüldüm, Sonuçta çocuk ikinizin çocuğu tamam çalışıyor yoruluyor olabilir ama ne olursa olsun yine de elinden geldiğince yardım etmeli
+1 yılGüzelce uyar ya çocuğa baksın ya da temizlik insan yardımcı olur biraz çocuğu yaparken yapmayı biliyor
00 YorumlaBence haklısın eşin bu konuda duyarsız davrnamamlı. her şey iki taraflı bencede. oturup güzelce konuştun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin iş yerinde anası s.. ikiliyor afedersin de yoksa herkes yardım eder.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBabanın yerine sen et daha iyi işte baban evi gecindiriyor daha ne yapsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden iyi tanımak lazım ama bazılaro evlilikten sonra gösteriyor gerçek yüzünü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin babam çok mu yardım ediyodu sanki nolacak ne bekliyon boşa gitsin bosaa
00 YorumlaDeğişeceğini sanmiyorum. Bu konuyu konuşmanız lazım, hala olmuyorsa boşanman gerekir. Sanada yazık, bir hayatın var onu iyi değerlendir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yemek 1 çocuğa bakacan. Adam tüm gün köle gibi çalışıyor. Yorgunsa sen tek yapacan tabi işin ne
07 Yorumla- +1 yıl
Kadın yeni doğum yaptım diyor farkında mısın
Cevap sahibi+1 yılAnnesi gelsin Bir süre ozmn
- +1 yıl
Ne kadar ayrımcısınız ya, belki de erkeğin annesi gelmelidir? Ya da eve birini tutmalıdır? Buna bir çözüm bulmak babanın görevi. Kadın zaten 9ay taşımış doğurmuş bir de üstüne ev işlerini yıkıyorsunuz…
Cevap sahibi+1 yılUfak işlerde Yardımcı olunur ama yok yemek yap çocuğa bak. Yok öyle ben yorgunum Halim yok bide bütün işi ben yapacam. Gitsin anasını çağırsın
- +1 yıl
Çocuğu da anasının evinden mi getirdi? Hala aynı tepki. ‘Anasını çağırsın’ Sen kendi ananı çağır o zaman. Kız tarafına yıkmayın her şeyi iki tarafın annesi de bakmak zorunda değil, bakarsalar da sadece kadının annesi bakmalı diye bir anlayış yok. He ikisi de bakmıyorsa bir bakıcı/yardımcı tutmak da babanın görevidir
Cevap sahibi+1 yılAnnem gelse anlaşmazlar. Kendi annesi gelse istediğini yapsinlar
- +1 yıl
Laf yetişmiyor size anladım
Sende eşin düzelene kadar eve yemek yapma, ev işi yapma yetiştiremedim çocuk durmadı dersin. Böyle böyle akıllanır belki
00 Yorumla
+1 yılDurumun bilincinde olmasını çok iyi sağlaman gerekiyor.
00 YorumlaAile terapistine gitmeniz lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun pipisi var hic olutmu yardım etse. Kopar falan sonra
13 Yorumla- +1 yıl
Yatdım edince koparmı?
Cevap sahibi+1 yıl@Darbeli_Hilti kopar aman yardım etmesin
- +1 yıl
Benimki yerinde duruyor
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Yeni doğum yaptım, eşim ev işlerine hiç yardımcı olmuyor, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler