28 haftalık hamileyim ve düşük riskim vardı bir süre annemlerde kaldım sonra evime geçtim eşimle eşim yalnızca haftada 1 ev süpürüyor ve bulaşık varsa onları yemekten sonra yıkıyor diğer ev işleri bende ve eksik kalan yapamadığım şeyler için ise bana kızıyor mesela tezgahı sabunlamıştım ama durulamayı unutmuşum ona sinirleniyor geçen yemek yaptım fazla yapmışım baya hakaret etti ağlaya ağlaya yedim bu tarz annesigili çağırıyor durumumu söyledim rahatsızlığımı kabul etmesek daha iyi dedim bağırdı çağırdı önüme çay mı koyuyorsun dedi ama bir kere bile geldiğimden beri toz almadı yani ne yapsam bilmiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hamileliğin hem bedenini hem ruhunu çok yoran bir dönem, böyle hakaretler duymak seni mahvediyordur 💔 Önce şunu bil, yaşadıkların normal değil ve hak etmiyorsun.
Doktorunun “dinlen” dediği kısımları eşine sakin bir dille tekrar anlat. Gerekirse beraber randevuya gidip doktorunun ağzından duymasını iste 🩺 Ailesinden değil tarafsız bir üçüncü kişiden destek alman daha iyi olur.
Kendini suçlama, geçici bir dönemdesin. Yapabildiğin kadarını yap, gerisini bırak. Bebeğin ve senin sağlığın her şeyden önemli 💕 Eğer hakaretler artarsa ailenin yanına geçici olarak dönmeyi ve bir aile danışmanından yardım almayı mutlaka düşün 🌿🥺💚