AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Bunu bir pisikolokla konuşmalısın ayrıca bedenin bu yükü sağlıklı geçirebilirmi bir araştır öncelik senin sağlığın
Hamilesin sonuçta bunu yapmadan düşünmek daha mantıklı olurdu ama bunun mantıkla alakası yok eğer bakabileceğine inanıyorsan yaşında önemi yok..
Saçma ve trol sorularda bugün...
Ne yani buradakiler mantıklı değil dese, çocuğu mu aldıracaksın?
Biz ne bilelim, git doğum uzmanıyla görüş..
Aksine çok güzel olur. Amcamın kızı da 48 yaşında doğum yaptı. Son gelen daha tatlı oluyor. Daha bir hayatına renk katıyor
Allah'tan bir parça taşıyan bir yaşamsal varlığı öldürme fikri kulağa hoş gelmedi , öte yandan Kaderde tesadüf yoktur , vardır bir hikmeti doğur sen.
Allah vermiş abla demek ki 48 yasindada oluyormuş bence aldırmayı düşünme sonra pişman olursun evladına kıyamaz bi insan çok günah
çok büyük günaha girersin onun vebali seni heryerde vurur hayatın tepetaklak olurr
cocuk cok büyük bir sorumluluk ve şöylesi bir dünyaya bir cocuk getirmek ne kadar mantıklı kafam bu sorularla dolu
olsun o gelirse rızkıyla gelir merak etmee belki daha hayırlı olur sizin için
Önemli olan sizin düşünceniz ve gelecekte ne gibi iyi yönleri olup kötü yönleri olacağını düşünüp hareket etmeniz gerekir.
Elalem ne der i bırakın bir kenara artık be kadınlar..
Bu saatten sonra ne cocugu bakamicaksin dier cocuklarina baktircaksin ben istemezdim
48 yaşında doğacak çocuk sağlıklı olmama ihtimali yükse ki sizinde yaşınız baya geçmiş doğum esnasında Allah korusun size bişey olabilir iki çoğunuz annesiz öksüz kalır çok dikkatli düşünün iki çocuğunuzu da düşünün karar verirken
Sağlıklıyım fitim spor yaparım yüzücüyüm marmaradan karşıya yüzerek geçerim o derece. Sen erken yaslanmissin heralde aslan parçası 😊
ölü ya da sakat doğma ihtimali çok yüksek hatta masada kalma ihtimalin de yüksek
Öbür tarafta aldırdığın bebeği önüne sunup yemen istenilecekmis öyle diyorlar sen bilirsin
Bence dogru degil cunku baya yaş var. O cocuk 20 yasinda olunca sen 70 yaşlarda olacan.
Sana annemi desin nine mi?
abla diyecek merak etme ;)
Hadi bakalim :)
herşeyi geçtim de o yaştan sonra çocuk çekilmez yaaa uykusuz geceler altını temizle karnını doyur uyut vs bi sürü tantana. sen bilirsin tabi ama ben olsam aldırırdım
50 yaşında doğum yapanlar var risk olsa ne olacak onu veren Allah eminim hiç bir şey olmayacak o yüzden doğur aldırma. bir cana kıymak bu kadar basit olmamalı anlayamıyorum.
48 yaşındasın hala elalem demen üzücü bebeği veren Allah senin yaşının uygun olup olmayacağını bilmiyormu ki sana vermiş bunu böyle düşünme doğduğunda iyi ki diyeceksin bir bebeği aldırmak bir insanı öldürmekle aynı Allah verdiyse bir bildiği vardır
Öncelikle insanların ne düşündüğü umurunuzda olmasın. Ama ben olsaydım bu yaştan sonra doğrurmazdım.Çünkü çocuk büyüdüğünde siz nenesi yaşında olacaksınız çünkü.
Milleti boş ver sen doğur çocuğunu belki yeniden bi fırsattır
Yaşınız biraz var ama dogurabileceginize inanıyorsanız olur ama çok ağrı çekebilirsiniz
48 yaşındasın ama nick yaşın 18/24 nedense bana trol soru gibi geldi
doğur tabi yaşında ne varki hala olgunluk yaşındasın. sakın yanlış bir şey yapma çok pişman olursun
Millet ne düşünüyorsa bilmem ne demişler o çocuk ne olacak bu yaşta büyük ihitmal senin de eşinin de yumurtası spermi kalitesi düşük olacak. Günahı da var ama. Keşke en baştan dikkat etseydiniz
Konuşmasınlar bı zahmet 50 yaşında anne olan var. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kadinlar doğum yapinca hormonlari yenileniyor tekrardan dinç olucan kiz
18-24 yazıyor? emin misin 48 rakamına?
her türlü acı çekmemen için ne gerekiyorsa onu yap.
İstemiyorsun da ablacım olmuş bikere. En basinda eşine soylemezsen onun da hakkına girersin. Böyle bir sey saklanır mı. Yapma lütfen.. sen söyle elbet bir yolu bulunur :)
Tıp ilerledi bakımlı biriysen yaparsın neden olmasın ki
olur mu ya çocuk bu ben 18 -19 çocuğum var tanışmaya gittiğimde nasıl seviyorum böyle minnak elleriyle sarılıyorlar babaları olduğumu bilmeden keşke hepsi yanımda kalsa diyorum
Babaları olduğumu bilmeden sperm bankasıyla mı çalışıyorsun😂😂😂
@GreenLover yani anlatmak zorunda değilim zaten detay veremem
Biyolojik yas diye bir sey yok. Bunu bilimsel olarak kanıtladılar
Elalem ne der diye yaşanmaz, kendiniz karar verin, bence bu daha rahat büyütülür.
Maddi sorununuz yoksa ona iyi bir aile ve gelecek verebilecekseniz doğur tabi.
Milletin ne dediğine bak ya ALLAH aşkına onlara ne ki bence doğur hem anne öyle basit bir şey değil
Hey maşşallah
allah analı babalı büyütmek nasip etsin
torun sever gibi çocuk bakarsın işte :D cinsellikle pek alakan yoksa doğur gitsin
Dünyanın En guzel Duygusundan utanmak veya çekinmek bence sacma
Çocuk sizin, millete ne ki.
Bebek çok güzel bir şey dir ya, sakın cana kıymayın...
Bence doğur canım en doğrusu bu saatten sonra aksini düşünme bile
Kimseyi ilgilendirmez, ayrıca almayı sakın düşünme gerçekten çok günah. Zaten nasipte o bebeğin doğması varsa öyle ya da böyle doğar yoksa da dogamaz zaten bu yüzden günaha girememelisin.
iyice saçmaladınız çok riskli anne ölebilir
Arkadaşım nikah ve ölüm günü şaşmaz. Allah'a teslimiyet içinde olmayanlar maalesef ne dediğimi anlayamaz.
bilim bilmeyenlerde beni anlamaz doğum ölüm oranlarına bak
Başkasını niye ilgilendirsin. Bende 26 yaşındayım. Bu yaşımda kardeşim doğdu. Başta üzülmüştüm ama iyi ki de doğurmuş diyorum annem. O benim canım. Eminim çocuklarınız da çok sevinecek bu duruma
Yebi mi doğmuş kardeşin?
2 yaşında
Hmm zor ya
Bu senin doğanda yokmu allah vergisi senin yaşında bu imtihanı isteyen o kadar çok insan varki
bence doğur çocuk evin neşesidir çay bardağının içindeki kaşıktır 48 yaş geç bir yaş değil
40 yaşından sonra riskli de olabiliyor çocuk doğurmak
Elalem ne der diye düşünmekten hic birsey yapamaz hale geldik. Onun yerine kendinizi koyun size yapilmasini istermiydiniz ⁇ Bence kendinizi saglik ve aile ortami olarak guvende hissediyorsaniz dogurmaniz en mantiklisi.
Kaç sene daha yaşarsınız? Küçük yaşta anasız babasız bırakacaksınız.
Ne alakası var 20 yasinda doğurganlar hep çocuklarının başında olacaklarının garantisini ki veriyor kadin belki 90 yaşına kadar yasayak eşimin annesi de onu 40 dan sonra doğurdu kadın hala başımızda valla torununu askere gönderecek yakında kimin nekadar yaşayacağı belli olmaz
@Yuimfuraer 20'li yaşlarında bir gencin 70 küsür yaşına gelmiş ihtiyarlarla uğraşması kolay mı? Garantisi olmasa bile gençler enerjileri, sabırları var.
50 yaşında kucağında bebek büyütmek kolay mı?
Emin ol gençlerde okadar da sabır yok ilk çocuğumu 25 yasinda doğurdum ama hep keşke 30umdan sonra anne olsaydım dedim gençsin cahilsin sabrın az oluyor sende çocukla beraber büyüyorsun oysa 30dan sonra aklı başında daha bilinçli iken anne olmayı tercih ederdim tabiki 70 yasinda zor olacak ama 20 yaşında cocuklari anne babası olarak hwrzam zor
48 yaş çocuk sahibi olunmuyacak bir yaş değil hastanelere milyarlar döken insanlar var sadece 1 çocuk için sana nasip edilmiş Allah inancın varsa o cana kiymazsin
Kocam 50 yaşında geç evlendik doğurmuyorum Çünkü bakamaz bu yaştan sonra erkek, biliyorım. Çocuk peşinden koşmayacak bana kalacak
Ben bu konularda doğadan ( yaradan) yanayım
Eğer bu yaşta hamile kalabildiysem
Doğururum
Bencede...
Yaşlandıkça yükün artacak. Sıkıntılı bir emekliliğin olacak. İki tane varmış madem aldır çocuğu, sen burdakilere bakma "gelen rızkıyla geliyormuş" laflarına bu yaştan sonra çocuk külfet.
Yaşlılıkta belki yanında olacak bir evlat olacak, bence doğurmalısın. Başkalarının ne düşüneceği önemli olmamalı.
Kocana neden sormadin yaparken neden kendini sorgulamadin ertesi gun hapi var 1 hafta mühlet vermis sana tıp nerdeydi aklin ki şimdi sorguluyosun
Psikolojik olarak kaldırabilecek durumda mısın tehliken vs var mı? Yoksa çocuk doğurup anne çıldırdıktan sonra pekte bir anlamı kalmaz öncelik sağlık bedensel ve ruhsal bunları bir düşün
Neden insanların söylediklerini takıyorsunuz ki sonuçta hayat sizin hayatınız çocukta sizin çocuğunuz olacak önemli olan siz kendinizi hazır hissediyor musunuz
Bu senin ve eşinin kararı. O enerjiyi kendinde buluyorsan doğmalı. Neden bir filizi koparasın.
40günü geçtiyse mantıklı. ruh üfleniyor. eğer değilse bir daha düşünebilirsin.
sağlık probleminiz yoksa doğurun bence..
çocuk aldırmak ciddi bir günah..
Size kimse zorla çocuk yap demedi ki. Hamileysen mecbur bakacaksın.
Aldırma kız günah yahu. Hem veren Allah millete ne.
Valla çocuğu aldıranların hayattaki çocukları vefat ediyor aldırma sakın Allah korusun yani Allah verdiyse vardır bir bildiği lütfen dokunma o bebeğe sağlıklı doğurmak için çaba sarf et.
Bence doğurma çocuk 20 yaşına gelmeden anne bana vefat etse genç yaşta yetim kalacak çocuk birazda geleceğini düşünerek hareket et gene de son karar senin