AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
İstemiyorsanız kimse sizi zorlayamaz. Bu sizin tercihiniz. Sadece şunu düşünün: Gezme, yeme, içme bunlar yaşlanınca bi yere kadar peki siz bir evlat istiyor musunuz istemiyor musunuz? Cevabı burada bulabilirsiniz.
Herkes sizin gibi düşünce dünyanın nesli tükenir
Annen babanda senin gibi düşünse idi de hiç dünyaya gelmeseydin iyi mi olurdu
Sizin gibi kafalar
Çocuk yapmamalı bence...
Bana sorarsan
Çocuk istemeyen bir kadını
Eşim yapmam...
Evlisin diye çocuk hemen olacak diye bir gariplik yok özgürlüğünüzü yaşayın eşinle iyice tadını zevkini çıkar
bu sizin düşünceniz herkes cocuk getirmek istemez dünyaya karar sizin ama hazır olunca illaki ilerde düşünürsünüz kimsenin karısmaya hakkı yok
Açıkçası çocuğu yapmadan önce bakabilir miyim düşünmek bence çok iyi bir şey millet düşünmeden yoklukta parasızlıkta 4-5 çocuk yapıyor suriyelilerdense bahsetmiyorum bile ama biz çoğalmazsak ülke elden gidecek :( sonuçta burası bi İngiltere değil.
14 sene sonra baba olan biri olarak çok pişman olursunuz diyorum
Bilerek mi o kadar beklediniz yoksa olmadı mı
4-5sene istemedik sonra olmadı. 14sene sonra oldu🙏
Şimdilik istemiyorsanız normal. Lakin eğer çocuk yapılmayacaksa evlilik anlamsız bence. niye aynı kişi ile yılları geçireyim ki =?
O motivasyon yoksa hem kendine, hem çocuğa kötülük zaten. Bence garip değil, aksine aşırı sağlıklı bir kafadasınız. Çevreyi de sallayın gitsin.
Bende bu aralar çocuk düşünmüyorum özellikle hele en azından kendi evimi alana dek, en azından kiradan kurtulmam lazım :(
gerip değil gayet normal herkesin yapacağı iş değil çocuğun sorumluluğunu almak
gezmeyi felan seviyorsanız yapmayın
İstemeye bilirsiniz evlilik çocuk yapmak için olmamalı insanlar bunu anlaya bilse keske
Bildiğin psikolojik baskı yapıyorlar ya
Çocuk dünyaya getirmek için evlenmiyor insan sadece salla gitsin
Bence bir yaştan sonra çoçuk olmuyor bence bir kez, daha düşünün derim.
Tam yaşınız aslında ama tabi hazır hissetmiyorsanız yapmayın
Kimseye kulak asmayın keyfinize bakın çocuk olunca o ettaftakiler gelip birebir ilgilenmicekler
Garip olan istememen değil, onların söylediklerine kafa yorman.
gariğ değil hatta yaptığın doğru iyice gençliğin tadını çıkarınca yaparsınız çocuğu
Niye garip olsun hayat senin istediğini yapabilirsin.
Kim ne derse desin Hiç umursamayın hayatınızı yaşayın millet dedikodu yapmaya malzeme arıyor
Yaw hayat senin hayatın el alem laf yabacak diye mecbur musun doğurmaya hımına
Hayat sizin hayatınız nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın kimsenin baskısıyla bir şey yapmayın
Garip görünebilir lakin bu sizin bileceğiniz bir konu tabiki ama ileri de bunun içinde pişman olabilirsiniz. Yani bazen son pişmanlıklar fayda etmiyor bilin derim.
Bakamicaklar hazir olmayanlar zaten yapmasin sonra olan cocuklara oluyor
Bu çok güzel bir şey. Medenice bir karar alabilecek kalitede bir aile olmuşsunuz.
Bu sizin kararınız bakicak olan onlar değil sizsiniz , anne olmayı istemiyorsan doğurma zaten
Hayır neden garip olsun. İkiniz de istediğinizde yaparsınız. Sevgisiz büyütmektense.
Demek aynı düşüncedesiniz en mantıklısı bence çocuk yapmama.
Gayet normal kendinizi hazır hissetmiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz
hayat sizin, karar sizin. buna kimse karisamaz ve herkes saygi duymak zorunda.
Ne saçma sorular var bu sitede neden garip olsun en doğal şey değil mi
Hayır çok normal bence üzerinizde baskı da hissetmeyin illa herkes çocuk yapmak zorunda değil
erkeğin çocuk istemediğini zannetmiyorum. tabiki istememenizi kimse karışamaz.
Niye garip olsun? Düşüncelerinizi toplumun yönlendirmesine asla izin vermeyin
İnsanlar ön yargili oldugu gibi sizde ön yargilisiniz.
çocuk olmazsa ileride sıkıntılar çıkar. okadar rahat olursunuz ki aldatmaya bile gidr. çocuk evliliğin temelidir. olmalıdır. (hastalık vb durumlar hariç tabi kaderdir o )
Neden garip olsun?
Bende istemiyorum ama aynı tepkiyle karşılaşıyorum "Çocuk bereketmiş" özellikle Evlendikten sonra hemen yapılması gereken birşeymiş gibi konuşuluyor
Büyük konuşmayın kamyon devrilip kaza olabilir 😃😂
değil. s1ktir edin insanları ya, insanlar mal geldi mal gidicek çok şeyetmeyin yani.
Evliliğin en büyük güzelliklerinden biri çocuk olması dır. İstemiyorsanız o başka
Çocuk bir evin neşe kaynağıdır yarın istediğinizde geç olabilir
İnsanların ne dediğini umursamanıza gerek yok. Çocuk yapsanız da insanlar bir şeyler söyler emin ol.
Neden garip olsun
Kendinizi nezaman hazır hissederseniz daha iyi olur
sağşıkla olsun inşallah
Bende hem fikirim seninle bence garip değil herkesin kendi hayatı
japonlar da 40 yaşına kadar bekliyor çocuk yapmak için. ve bir sorun da yaşamıyorlar doğumda. fikrinizi ileride değiştirseniz bile hala şansınız var. toplum baskısı ile çocuk yapmayın bu ileride evinizdeki mutluluğa bile engel olabilir
Bence garip degil. Hayat sizin hayatiniz. Etrafi duyup dinledikçe mutsuz olursunuz. Asil garip olan Insanlar sirf cocuk yapmak icin evleniyor. Evlilik bundan ibaret degil. Gezmek tozmak ozgur olmak kadar guzel bir duygu yok bence🙂
İnsanların canı cehenneme. Bir kerede başkası ne diyor diye düşünmeyin. Ben kimseyi takmam. Kafamın estiğini yaparım. Ailemde olsa karşıt ve üzerine düşmeyen konularda fikir yürütüyosa gereğini yapar iletişimi koparırım
Keşke siz kısır olsanızda çocuğu olmasını isteyipte çocuğu olmayanların çocuğu olsa.
ne kadar terbiyesiz ve küstah bir yorum. keşke burada belli bir sınav olsada ona göre üye alımı olsa. ahlak dersinden kesin sınıfta kalırdınız
nerde ahlak bekçiliği yapan biri varsa en âlâ şe.. re.. fsiz odur
bu yorum tamda size uygun
Dur hacı senin dilinden anlatıyım sana... onlar çocuk yapmak istememek ben dilemek anne baba olmak istemeyenler kısır olsun çocuğu olmasını isteyenlerin çocuğunun olmasını dilemek ben sen anlamamak ahlak ile ahkâm kesmek duyar kasmak şimdi sen yerlerde paspas olmuş karakterine takılıp düşen seviyeni alıp defolup gitmek punta kinta
Şu anne baba olmak istemeyen gereksizlerdeki şansın çocuğu olmasını çok isteyen ama çocuğu olamayan insanlarda olmasını diliyorum yani onlarla yer değiştirseler iki tarafta çok mutlu olur bi taraf çoluk çocuğa karışır diğer taraf aşk yaşar kuru sıkı ilişki yaşar anladınmı realde yemediği b.. ok kalmayıp sanalda ahlak bekçiliği yapan insan müsvedesi seni
otomatik çeviriylemi yazdın hiçbir şey anlamadım
Hacı boş ver git şurdan
bende 20 yaşındayım 30 yaşından önce çocuk istemiyorum
hayır tabii ki bu devirde çocuk gerçekten çok zor hayatını yaşa boş ver ben de çocuk doğurmayı düşünmüyorum ve istemiyorum
Çocuk sevgi ve emek isteyen bir şey eğer buna hazır hissetmiyorsaniz en iyisini yapıyorsunuz özellikle çocuğun iyiliği icin bir de kimse için bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz hele hele çocuk hiç değil...
Hayat sizin hayatınız. Başkasının değil. Toplum baskısı, mecbur olduğunuz anlamına gelmiyor.
Bazı arkadaşlar biş konuşmuş, ssn burada bir topluma soru yöneltmişsin lakin bazı arkadaşlar özel hayata karışmaya hakkınız yok diyor. soruna da cevap vereyim evlilik çocuk icin değil ilişki meşrulaştırmaktır.
Ben evlensem hemen çocuk yaparım 2 tane çocukları severim onlar ile oynamayı
evet özgürlük gidiyor kesin. ayrıca zaten böyle düşünüyorsanız yapmayın sizin bakacağınız çocuktan hayır gelmez.
e evlenip de ne diye masrafa girdiniz? birlikte yaşasaydınız ya.
ha diyorsan toplum da hoş görünmez birlikte yaşamak o yüzden evlendik o zaman da toplum çocuksuz evliliklerin de çok üstüne gider bunu da düşün.
zaten çocuk yoksa evlilik saçma.
hayır neden garip olsun
herkes evlenmek veya üremek zorunda değildir
bana sorarsan iyi yapıyorsun, çok büyük sorumluluk ve toplumun nüfusu devam ettirme oyunu
Yani bilemiyorum ama pek akıl işi de değil bence çocuk yapmak
Bir yuvayı yuva yapan çocuktur, şimdi istemiyorsanız normal ama sürekli düşünmüyorsanız bence burada bi sorun var bence evlat dünyanın en güzel şeyidir.
Hayır garip değil. Çok doğal iki kişinin aldığı ortak karar.