AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Hayat sizin hayatınız. Ne yapmak istiyorsanız onu yapın, gönlünüzce yaşayın. İnsanlar asla susmaz, cevabını verip yolunuza bakın kulak bile asmayın.
Sal ya kimse yetiştirmeyeceği için üstüne yük binsin istiyor. Sen ne zaman istersen o zaman doğur.
Aklın varsa çocuk yapmayın hayatınız kararır çocuk başa bela tamam o annelik babalık duygusunu tatmak istersin ama bu dünyaya çocuk getirmek bu devirde çok zor
Durumu çok saçma bir yerinden algılamışsınız ve bence çok ynlış düşünüyorunuz ben 21 yaşındayım ve bir anne adayıyım ve bu bence dünyadaki en güzel şey siz kendi zevkinizin derdine düşmekten çocuk olayını çok kötü yorumluyorsunuz
He canım heee bı zaman sonra bu laflarıni hatırlarsın. Hele şöyle 1 kaç sene geçsin ondan sonra gör
Bı kaç zaman geçsin ben ozaman görecem seni
Çocuk bakmak sorumluluk ister doğurup doğurup atanlar bakmayanlar var sonra bı sure sonra insan bıkar çocuk doğunca özel hayatın. Diye bişey kalmıyor sonra esin senden bikiyor bisaniyorsunuz oğlum bunlar hep yaşanmış şeyler işte diyorum ya bı zaman geçsin. Söyle 1 kaç sene geçsin işte ozaman görecem ben seni
K. bakma ya da istersen bak sorun değil ama o işler sizin yaptığınız bu saçma yorumlarla ilerlemiyor
Yaw hehe sen öyle san ben seni görecem zamanla bebem
Uzatma konuyu işine bak
Sen işine bak bence
Garip değil çocuk sahibi olmak istiyorsan hangi yaşta çocuğum daha sağlıklı olur diye kadın doğum doktoruna sor testlerini yaptır her insanın vücut yapısı değişik
Yaşınız gereği çocuk yapmanız normal lakin evlilikler de erken çocuk yapmak partnerlerin birbirine hata yapma payını ve olasılığını fazlasıyla arttırır.
Çocuksuz evlilik mi olur tuhaf bana göre gerçi herkesin kendi düşüncesi ama bir daha evlenirsem mutlaka çocuk yaparım yaş ve zaman önemli çocuğun yanında dede gibi olmak istemem
Kimseyi bağlamaz, eşinle sizin aranızda bir durum bu.
Gayet doğal bendee senin gibi düiünüyorum getirmemeyi gayet doğal kimse karışamaz
Bu yasami birakmak zor geiyor ve bu normal. Ama bir zaman geldiginde pisman olma ihtimaliniz yuksek.
Çocuk olayı harbiden zor ya düşünmek bile zahmetli *mk
En güzeli boş ver turkiye cocuk buyutulcek bi ulke değil
En güzel yorum...
Garip değil, ben de evlenmek istiyorum ama çocuk fikrine uzağım. En azından hemen istemiyorum. Bu durum başkalarını ilgilendirmez.
gayet normal hatta normali bu , sanki zorundaymış gibi herkes bir beklenti içinde. ne istiyorsanız onu yapın
kesinlikle daha çok yolun başındasınız , bence daha çok gençsiniz bir 5 sene daha çocuk yapmayın bence , fakat zaman da çok ilerlerse yaş farkı oluyor
Ikinizde aynı fikirdesiniz kime ne ilişkiniz sıkıcı olmaya başlayacaktır illa ozaman çocuk düşünebilirsiniz
Gezme ve gece eğlencelerine odaklanmış bir çiftin çocuk diye tutturan bir çevresinin olması tuhaf, tanımıyorlar mı sizi?
Kuşak farkı girmiş sen 30 a sabret eşin 34 olur çocuk olsa 35 çocuk 20 yaşında iken anne 50 baba 55 yaşında olur eskistyle devam.
kişiden kişiye değişecek bir şey ama çocuk evlilikte önemli bence şu an istemıyo olabilirsin ama bence eksikliğini bir zaman sonra hissedersin.
Hiç anormal değil.
Ayrıca gerçekten bıkılıyor.
Yapamayacağını düşünüyorsan sakın girişme bu işe.
Karşılıklı ortak düşünceniz ise herkes saygı duymak zorunda zorla yapılan s... Den olacak çocuk pek hayırlı olmaz yani istemen lazım önce
Kimin ne dediğine bakma sizin verdiğiniz karar önemli ama şunu da unutma çocuk olan evde huzur olur çocuk evin neşesi huzuru mutluluğu dur
Neden garip olsun sizin tercihiniz saygı duyulmalı.
Hayat sizin hayatınız ilerde pişman olmam diyorsanız aynen devam
Ne çocuğu kafayı mı yediniz 40dan önce çocuk mu yapılır
sen 30 yaşına gelince yap sonbaharda dogum yapıcak şekilde gebe kal
hayatını yaşa doya doya gez eglen yat sonra düşün
Gayet normal. Hayat sizin hayatınız. İnsanlar yadırgıyormuş falan boşverin gitsin
Kendini hazır hisetmiyorsan yapma bence hele çalışıyorsan daha zor
Bence kendinizi hazır hissetmiyorsunuz yapmayin. Su gercekte var yaş ilerledikce zorlaşıyor.
Tercih meselesi, kimse çocuk yapmak zorunda değil sonuçta.
Lan onlar mı bakacak onlara ne? Hayat senin istediğin gibi yaşa! 🙌
Hazır değilsen normal
Gençlik boşa geçen zamandır
Dışarı ya pek kulak asmayın bebek olunca sorumluluk olacak kendi isteğinize bağlı
Evli olan herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil
@Hhislerinnssoonu evli olan çocuk sahibi olacak değil hemen hanfendi evet siz evlimisiniz
Hayır tabiki garip falan değil
En mantıklısını yapiyosunuz
herkesin kendi hayatı keyfiniz bilir
İnsanlari ne dedigine bakmayin bence
Garip değil sizin tercihiniz kimse karışamaz.
Hayır hayat sizin hayatınız kim ne karışır
Ben 4 yıllık evliyim ben hala istemiyorum.
hayat sizin kimseye kulak asmayın.
Hayır değil, yapma hazır hissetmiyorsan kendini
Eşin nasıl istemez baba olmak ya
İstemiyor o da benim gibi
Şaşırdık
Neden
Ben 5 yıllık evliyim hala istemiyorum çocuk 😂
Bizde öyleydik fakat keşke diyoruz.. boşuna geçmiş o boş yıllar..
Eşinizle ortak fikriniz önemli sadece
Bence normal olabilir
Kendi isteğiniz kime ne bu durumdan
Çok bekletmemeli aslında yaşınız ideal
Zamani gelince istersin. Bu icten gelen bir sey.
Çocuk olmazsa evliliğin ne gereği var
Olabilir ne garibi canım illaki zorunlu değil
Acelesi yok. olmasada olur.
Çocuk yapmak kolay ama yetiştirmek zordur
Yoo garip değil yaşlanınca görmek lazım sizleri
Benim hanımda çocuk çocuk diye başımın etini yedi
Kimseyi ilgilendirmez sizin bileceğiniz durum.
Gününü yasa normal istememen
Garib değil biraz sorumluluk gerektiriyor yani çevremden gördüğüm
bence biraz daha tadini cikarin