AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Ben hos karsilamiyorum ama tabiki yapanlara buyuk saygin var ayaklarinin uzerinde durabiliyorsa bakan kişi sorun yoktur
Bakardım. Ne olacak sonuçta çocuğumuz illa nikah bağı olmadı gerekmiyor.
Önemli olan çocuğu olusturmamak ☺ küçücük bi çocuğun hayatını zehir etmeye hakkı yok kimsenin çünkü herkes aynı şartlarda büyümüyor.
Nikahsız yapılan çocuk veledi zinadır bununda ne dinde nede kültürümüzde yeri yoktur tercih kişinin tabiki
Buyuk konusmamak lazim. Basa geldiyse mecbur buyutmek lazim
Evlenip nolucak çevremde iyi bi babalık yapan insan evladı hiç görmedim. Dini açıdan zina sayılır evet büyük günah ama başkasını ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
Aile her zaman önemlidir doğru bulmuyorum tabi ki de
Sevgilim benden hamile kalıyorsa zaten o benim eşimdir
Evlenirim
Bizim aile kültürümüze geleneklerimize ve dinimize aykırı tabiki hayır doğru bulmuyorum
Çocuk için evlilik zaten çay mısır için beraber ye iç diye değil
Çocuk bunu bana nasıl yaptınız diye
İleride lanet okuyacak.
Zor bakması insanların bakışları bile ezer hele o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum
Bir bok olmuyor. Yurdumun köylü zihniyetli, az biraz bile geleneksel olandan farklı herkese vebalı gibi bakan topluluğundan uzaklaşınca insan görüyor ki, bir şey olduğu yok
Yani bu şekil çocuk yetiştirmeden çok, yobazın allahı insanların çoluğu çocuğu rahat bırakmaması sorunu var
Peki herseyi geçtim insanları o çocuk büyüdüğünde babam nerde dediğinde ne cevap tavsiye edersiniz?
Bu arada ben doğuluyum ve bu durum benim başıma gelse benim kafama sıkar kardeşim ailem hersey milletin ağzindaki laf değil namus şeref var bir kere cunki herkes bekçi
Sozlerine dikkat et sen kimsin anneme kufur ediyorsun insn ol once terbiyeden nasibini almamis hayvan sereften yoksun
bunu düşünebilmem için önce maddi sorunu aşmalıyım sonra düşünür karar veririm.
Elimize bir tane kızın eli değmedi. Millet çocuk aldırıyor. Bizde soytarılık yapıp gezseydik keşke.
Büyütmek mesele değil büyütürsen de ailem beni evlatlıktan siler 😂😂
Ben taşıyıcı anne arıyorum. Parasını verip çocuğu bana dünyaya getirecek anne. Var mı?
Nie evlenmiyorsun
@Lllllllllkodmll özel sebeplerim var
Kızın ailesi problemini çözdükten sonra tabiki bakarım
Çok güzel bir söz vardir ama söylersem ban yerim. O yüzden demem. Şiddetle karşıyım.
Olmuşsa bir şey, kendimizi tutamadıysak ne yapmamız gerekiyorsa onu yaparız. Başka çözümü yok.
evlilik olmadan büyütmek istemem ama yasamadan böyle konusmak da sacma
Aile birliği sağlanmalı cocugu kimsenin mutsuz büyütmeye hakkı yok
Evlenöe yoluna giderim, belki aldır diyeceğim tutabilir ama çok ısrar etmem.
Bir oglum var Italyan asilli bir kadindan. 12 Yasinda. Sorun degil.
evlilik disi ise onlem alınmali bence o yuzden mantikli bakmıyorum
Babasız çocuk büyütmek istemem. Babası da asil bir adam olmalı
Kim olduğunu biliyorsun:)
@Greyx çok iyi biliyorum 😘
😘😘😘
Abim 9 yıldır biriyle nikahsız çocuk yapmış hâlâ birlikteler ama abim çocuğu yeni öğrendi.. çocuk 6 yaşında.. ben 6 yık önce hala olmuşum haberim yok
Nasıl yani. 9 yıldır görüşüyor 6 yaşında çocuğu var. Bu süre içerisinde çocuktan nasıl haberi olmaz.
Daha uzun hikaye aslında özet geçeyim abimi 9 yıldır aldatmış parasını yemiş kadın aslında evlenmiş yeni çıktı işte ortaya
Çocuk abinden değil o zaman
Ebeveyn eksikliği ile büyümek çok zor. Bunu yaşayan bilir. Bazılarının aman kendi çocuğumu kendim büyüttmürüm tarzı yaklaşımı çok ama çok yanlıştır. Bir çocuk ebeveyn olmadan büyüyeceğine doğmasın daha iyi. Şahsi fikrim.
Türkiye şartlarında "p. İ. C" muamelesi görecek çocuktur.
İşin en acı tarafı da kendi suçu olmaması
Çocuk zamanı gelince sormayacak mı babam nerede, ha baba kabul eder mi bilinmez. Hiç bir arada olunmayacak. Çocuğun hayatını zehir etmek bu bence.
Çocuğu doğurup çöpe atmasındansa büyütmesine destek olurum
Bencillik olarak görürüm. Genel konuşuyorum, kendi uçkurun için bir çocuğun hayatını mahvedemezsin. Bir halt işlediysen sorumluluk almak zorundasın
O çocuğun haline üzülürüm, gerçi hata ana ve babada ama.
Asla demiyorum elbette ama bir çocuğun anne ve baba ile büyütülmesi taraftarıyım
Aile kavramıyla büyümüş bir nesil olarak tercihim olmaz. Ancak yapana da saygı duyarım. Bir çocuğu dünyaya getirmenin sorumluluğunu alabilecek kişiler yapmalı.
Benim bibarkadasim var, evliilik disi hamile kaldi ve dogurmak istiyor bebegim babasinin haberide yok soylemeyecek. Nasil olur hic bilmiyorum neden boyle bi karar verdi anlamiyorum
Benim için no problem benim bedenim tüm hücreler bana ait istediğimi yaparım kimseye de hesap vermek zorunda değilim ailem de dahil
Çocuk için çok sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum beraber yaşanılıyorsa bir sorun yok ama ayrı gayrıysa ne yazıkki eksiklikler ortada bulunuyor
Evlilik içerisinde çocuğun sorumluluğunu alamayan varken evlilik dışı çocuk büyütmek daha meşakkatli ve zor
babasiz cocuk bu toplumda buyutulmez... birkere kadinlar kendini bu toplumda koruyamiyor. bir de cocugu nasil koruyacak?
Ben dünyaya geldigimde annem ve babamda evli degildi...
Gerci türkiyede dogmadim
Almanyada dogdum o yuzden bi problem de yok
Gayet normal
Ama türkiyede biraz sıkintili bu durumlar malesef
Bizim ülkemizde şort giydiği için şiddet gören kızlar var.
Ne evlilik dışı çocuk büyütmesi?
yo hicte bile isteyen istedigiyle sevisiyor asil bakireler madur sevilmiyolar istenmiyolar
kendi açımdan sıkıntı olmaz ama doğan çocuğun ilerideki yaşantısı ve psikolojisi açısından faydalı olacağını düşünmüyorum o
ileride çocuğa psikolojik sorunlar yaratabilir. onun dışında evlilik dışı çocuk yapmaya karşı değilim.
Şükür dadi istiyom 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😛😛😛😛😛😛😛😛😛😝😝😝😝😝😝😝🥰🥰🥰🥰🥰🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥶🥶🥶🥶🥶🥶💝💝💝💝💝💝💔💔💓💓💓💓💓💓
Bence normal. Ha ben böyle bi durumda ailem yüzünden evlenmek zorunda kalırdım ama bence isteyen evlenmeden de ebeveynlik görevini yerine getirebilir
Evlilik öncesi bir ilişkiye girmeyi düşünmüyorum, o sebepten sıcak bakmıyorum, büyük konuşmak da istemem tabiiki diyelim oldu, elimden geleni yaparım
Doğru bulmuyorum çocuk içinde sağlıksız bir durum psikolojik açıdan. Hem kadın zorlanır hem çocuk eksiklik hisseder
Eğer başıma gelse sevdigim adamdansa ve maddi durumu cok iyiyse ne olursa olsun dogururdum büyütürdüm
Evlenmede iliski neyse de o cocuk bi aile ortamimda buyumeli
Olumsuz bakıyorum. Hem çocuğu hem anneyi yeterince olumsuz etkileyecek bir durum zaten
Mecbuur evlenicez artık:)
Türkiye buna hazır değil sanırım , hazır olanlar da vardır elbet
Ben piçim babam yok benim, annem öyle denk getirmiş.
Ben pek uygun bulmuyorum. Bulana saygım sonsuz ama.
Çocuk aileyle büyür. Aile ise evlilik olmadan olmaz...
Bir aile ortamı olmalı, anne baba şeklinde..
Karşıyım. Annesiz veya babası çocuk büyümemeli
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin derim
bilemiyorum imkanlarım varsa neden olmasın
Çocuğun suçu ne madem çocuk oldu evlenecekler.
Çocuk oldu diye mi evlenmeleri gerek?
@Badeolicus O çocuğu yapmadan düşünmeleri gerek en başta Allah beyin vermiş her iki tarafada dimi.
:D