Kendi başına gelmiş gibi düşün lütfen, evlilik söz konusu değil ve doğmak zorunda olan bir çocuk aldırmak söz konusu değil. Kınama ayıklama yapmadan başınıza gelmiş gibi düşünün lütfen.
Cevabın nedir?
+1 yılBen isterdim zaten anal birıyım bı bebegım olsaydı karsı taraf olmasada bebegıme amnelık yapar onu en ıyı sekılde buyutmek ıcın herseyı yapardım.. Benım zaten ıstegm bu bırazda hoşlandıgım tıpını karakterını begendgm bı erkekle bebek yapıcam onada dıcem bebegın o senınde cocugun ıstedgn zaman geleblrsın dıye.. Annelık cok guzel bı duygu olmalı o senın canın.. Bır kerede bu sans verılmısse neden aldırasınki? Benım sevfıgım kısıden bebegım olsa keske... :)
04 Yorumla- +1 yıl
İkinizde birbirinizi seviyorsunuz ve evlilik dışı çocuk yaptınız ve sen çocuğu da alıp adamdan ayrı bir hayat mı sürmek istiyosun 😆😆😆 saatin geç olduğunu sayende öğrendim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ikımızde bırbırımızı sevıyorsak zaten evlenırız. Ben cocugum olmasını ıstegım ıcın dıyorum. Bı adamla cocuk yapıyım dıye sevmedıgım bırıyle evlenmem. Iyı gunler.
- +1 yıl
Sevdiğin biriyle çocuk yapıyosan neden ayrı yaşayasın ki onu demek istiyorum
- +1 yıl
Onda sıkıntı yok zaten ben dıyorumkı sırf cocugum olsun dıye bırıyle evlenmem. bazı ınsanlar var cunku bebek yapmak ıcın evlenıyolar sonrada bı ıkı sene sonra bosanırım dıyor o zaman hiç evlenme cocuk yap bıtır işi. Bu benım fıkrım neyse sıze ıyı gunler.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk benim ise kime ne? Başıma gelmez demiyorum Dünya ' nın bin türlü hali var tecavüze uğrama ihtimali gibi.
30 Yorumla
Eger istek disi olmussa ve toplumsal baski korkusu varsa cok zor bir durum, fakat birlikte yasaniyor ve henuz evlilik olmamissa bir sekilde hallolur ama ben her iki durumda da cocuga sahip cikarim 'can veren cani alir' kurtaja karsiyim; sonucu her ne olursa olsun hem anneye hem cocuga sahip cikarim..!
14 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim seni 👏
- +1 yıl
@KraLL_28 kardeş hayirdir herseye zipliyon da yaranmi var
+1 yılBenim kanımdan olanın evlilik dışı olmuş ya da olmamış olması önemli değil. Aslanlar gibi bakarım
23 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim seni
- +1 yıl
eyvallah
- +1 yıl
teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmak neden söz konusu değil ki? Bence gayet normal bir şey, çocuk düşünsem evlenmeden yapardım zaten ama genel olarak anne olmak istemiyorum, evlilik dışı olmasıyla alakalı değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Beyin fırtınası yapmak için sordum empati kurmak ve ne yapardın diye sormak
+1 yılEvlilik dışı ilişkiye keskin bir karşıtlığım yok! Ama sonu evlilik ile bitmeyecek ilişkide korunmasız cinselliğe karşıyım.. Gebelik olustugunda nikah kaçınılmaz.. Bencil olmayın ve çocuğun haklarını düşünün lütfen..
10 Yorumla
+1 yılBen istemem o kişi yaparken düşünmediyse ben hiç düşünmem açık ve net
12 Yorumla- +1 yıl
Sen yaptın
- +1 yıl
O zamn o b. k yediysem temizlemesi bana düşer kabul ederim he farz edelim ki evliyim eğer oda isterse dini nikah olur ben normal eşime haber vermem bir nevi gayrimeşru karım olur o şekilde devam ettiririm başka çaresi yok çocuk az büyüyünce boşanmak isterse boşarım daha da yapcam bisi olamaz yani yapmışım ama eğer yaş farkı senle ben gibiysem bu benim için büyük bir sıkıntı olabilir
+1 yılevlilik dışı olan çocuğun annesiyle aramda bir aşk varsa evlilik sözkonusuysa o çocuğa özbabasından daha iyi bakarım.
15 Yorumla- +1 yıl
Evlilik söz konusu değil
- +1 yıl
ee ozaman evlenmeden çocuğun kimliğinde baba ismi ne olacak
- +1 yıl
Baba ismi olması için evlilik şart değil
- +1 yıl
hem evlilik söz konusu olmayan bir bayanın çocuğuylada alakam olmaz. kendi hayatlarını yaşarlar
Benim başıma çöl erken yaşta geldi ama biz çocuğumuza bakıyoruz doğurup çöpe atan şerefsizlerde var nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum kendi çocuğunu çöpe atmak nedir?
19 Yorumla- +1 yıl
Evet benim de asıl kast ettiğim bu vb durumlardı ama insanlar nedense önce kınama ayıklama yoluna gidiyor oysa çocuk temiz ve anne babasını seçme hakkı yok.
- +1 yıl
Kaşar arkadaşım şeklinde ithamlar üretmek değildi amacım empati kurmak ve beyin fırtınası olsun diye
- +1 yıl
Yoksa birini suçlama kınama en kolayı
- +1 yıl
Soruyu dikkatli okumadığın için yorum yapmıyorum
- +1 yıl
Tesekkür ederim naçizane görüşün için.
+1 yılBen karşıyım evlilik dışı çocuğa doğacak çocuğun suçu ne..
12 Yorumla- +1 yıl
Bende savunmuyorum ancak oldu ki
- +1 yıl
Olursada evlenirim
Doğururum bebeğime en iyi şekilde bakmak içinde elimden geleni yaparım
40 Yorumlaiyi bakman sen nasıl bakarsın sadece kendini degil birde o çocugun psikolojisini dusun hayat boyu kendini eksik hisseder
24 Yorumla- +1 yıl
Kendini bu durumda düşünmeni istemiştim ortada bir şey yok beyin fırtınası ve empati
- +1 yıl
Peki tesekkür ederim
+1 yılBaşıma gelse kendimi kınardım zaten. Kınamakla kalmaz, cezalandırırdım. Bu yola olan her türlü teşebbüse evlilik öncesi karşıyım. Yapanları kınarım ve istediğim gibi eleştiririm. Hakkım.
11 Yorumla- +1 yıl
Başıma gelse ki her ne kadar evlilik öncesi konusunda duyarlı birisi de olsam varsayım üzerinden konuşuyorum. Başıma gelse büyük bir pişmanlık yaşarım ama sonuçta doğacak olan çocuk benim çocuğum. Yapacağım ilk şey hemen evlenmek olurdu.
+1 yılcocugun ruhsagligi acisindan uygun degil. cocuk com temiz bir varliktir heves icin yapilamaz. bu sepeple ortada evlilik disi bir cocuk varsa yapan kisilerin bir araya gelio ona HAYATİ BOYUNCA bakmasi gerek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun ne günahı var diğer çocuklara bakış açım neyse onada bakış açım o
30 Yorumla
+1 yılBenim canım benim kanım, ben bir bok yemişim birisiyle, o mazlumun bir günahı yok
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun suçu yok hiç bir şeyde. Sorumlu arıyorsak biri er biri dişi bunu yapan iki kişi.
30 Yorumla
+1 yılÇocuğun psikososyal gelişimi açısından evlilik/ evlilik hayatı gerekli bana göre. Tabii mutlu, huzurlu evlilikler.
10 YorumlaAllah kimseye vermesin ama yapıcak bişey Yok başa gelen başım üstüne..
Yavru ayırt edilir mi..20 Yorumla
+1 yılEvlilikle çocuğu resmileştirmek bana saçma geliyor. Yani ikisini özdeşleştirmek saçma🤔 Kendinize güvenebiliyorsanız iyi bir gelecek sağlayıp eğitimini verebilecekseniz evli olmak gerekmiyor doğurmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu durumda anne baba sorumluluğunu bilmeli ya evlilik dışı doğan çocuğunu sahipsiz bırakırlarsa veya anne karnındaki masum bebeği aldırırlarsa o kişilere ne demeli?
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılevlilik dışı doğan çocuklara ve evlilik dışı doğan çocuğuna iyi bir gelecek hazırlayan ona sevgisini gösteren anne babaya hiç kimsenin çirkin bir ithamda bulunmaya hakkı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmak iyi değil elbette tamamen katılıyorum ama diyelim ki kız tecavuze uğradıysa o konu tekrar tartışılır yani bakış açım ise hiç bir şekilde yargılamam aksine sahiplenirim çünkü bebek masumdur
10 YorumlaDoğururum ama kimselerin olmadığı yerde çocuğa p. ç damgası vurulmayacak bir yerde soran olursa babası öldü diyebileceğim beni de kimsenin bilmeyecegi yerde çünkü o çocuğun suçu yok suç bende ve babada..
00 Yorumla
+1 yılYorum yapmak çok zor allah yardim cin olsun yok göstersin allah affetsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Ne anneye ne de babaya acırım. Ama o yavrucağa... Hayatı boyunca bir yarısı hep eksik kalacak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl evlilik dışı doğan o çocuğun bu duruma bakış açısı nedir? Eğlence mezesi gibi hisseder kendini
10 Yorumla
+1 yılAllah kimseye yaşatmasın. Nasil bakabiliriz ki? O da can... Kıyılmaz
10 Yorumlakınanacak hali kalmış mı yani bu işi yaparken zaten her şeyi almışsın demektir
bize laf düşer mi
söyle babasına üstlensin nüfus cüzdanına yazdır adını yapmasını biliyorda bakmasınıda bilsin00 Yorumla
+1 yılolmamasi gerek aslinda bu durum ancak basa gelirde cocuk olmadan evlenmek gerek gibime geliyor
ancak evlilik mumkun degilse bir kadin icin gercekten karmasik bir durum00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılayse armanda sevgılısınden sogurdu yanlıs bılmıyorsam.
kızı sımdı 15 yasında ve esım demıyor hıcbıryerde hala sevgılım dıyor.
babalıgını kabul edıyorsa ve bebege ıkınız bakacaksanız sorun yok.00 Yorumla
+1 yılvarsaydığın durumda ne yapabilirim ki, o benimse onu benimserim. annesini benimserim. aileye anlatmak problem olur. onun dışında evlilik için adımları atarım.
00 Yorumla
+1 yılbir halt yemişim, çocuğu zaten aldırmam. cana kıyılmaz. doğacak ben de hatamın cezasını babasız bir çocuk büyüterek bunun zorluklarına katlanarak çekicem diye düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılO masum bebegin hiç bir suçu yok. Tabi ki sahip çıkılacak. ama hep başkalarından bunu duyacak onuru kırılacak. tabi adam da banane demeyip evlenirse...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evlilik söz konusu olmayan biriyle yatmam..
Sadece ciddi düşündüğüm kişiyle cinsellik yaşarım.. Çocuğumuz yola çıktığında da sorun olmaz..00 Yorumla
+1 yılOlmusla olmuse care yoktur. ne yapacaksin mecbur kabullenip bakacaksin.. sokaga atacak degilsin
00 YorumlaTürkiye gibi bı yerde kadın için zor ama imkansız değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilik okadar onemli değil insanlarin birbirine tahammulu zorunluluktan olamamali evli diye değil sevdigi icin olmali
00 Yorumla Olan olmuşsa artık en iyi şekilde yetiştirmeye bakacaksın. Ama bence en başından bebek büyümeden tedbir almak lazım
00 YorumlaAllah yardımcın olsun derim.. erkeklere güven olmaz..
00 Yorumlakendi başıma gelmiş gibi neden düşüneyim yapmasaydın namusunla takılsaydın
10 Yorumla
+1 yılBenim günde Yüzlerce Çocuğum Oluyor Hepsine Şevkatli bir baba gibi yaklaşıyorum 😃😀😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cocugun dogmasindan önce evlenmek..
13 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek söz konusu değil
sahip çıkılmalı, çocuk ortada kalmamalı kuzum, başıma gelse evlenirdim
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun suçu elbet yok
Lakin anne babaya caydırıcı bir ceza farz ibreti alem olmalı00 Yorumla
+1 yılBen yapmam ama yapanıda ayıplamam, kimseninde ayıplamaya hakkı yok.
00 YorumlaDüşmanımın başına bile gelmesin. Çocuk için sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılBakış açısı mı var bunun zina günah , Çocuğa yazık hiçte doğru bulmuyorum Rabbim göstermesin 🙏
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. her koşulda sahiplenirim. Resmi bir kağıt parçası benim babalığımı sınırlayamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılImm kann ssiizz benim için. Troid problemim var hamile kalamazsin dedi dr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPİCCTİR bir süre sonra ortalıkta lakap da takarlar o. c picc vs. Yani olan çocuğa olur ana baba boku yer cefası çocuğa kalır
00 YorumlaNormal cocuktan daha fazla ustunde dururum.
10 Yorumla
+1 yılbakabilecek gucun var mı ya da cesaretin
10 Yorumla
+1 yılZina ürünü çocuk. Evlilik dışı doğmuş çocuk. Evlilik içinde doğan çocuğu "sahih nesepli", evlilik dışı doğana ise "gayız sahih nesepli" denir. Nesep bir kimsenin soy ve hısımlık bakım, kendi soyu ile olan kan bağını ifade eder.
05 Yorumla- +1 yıl
Kendi yaptığın bir çocuk oldugunu düşünmeni istemiştim
- +1 yıl
@KraLL_28 eyvallah kral
- +1 yıl
Kraldan kralcı olmanın lüzumu yok, fikir beyanında bulunmanızı rica etmiştim zira burası mahkeme veya ahlak masası değil elbette ki
- +1 yıl
@KraLL_28 soru gayet acik sen asalak gibisin
+1 yılmantıklı birşey bence
10 Yorumla
+1 yılbir ömür sahip çıkarım ama evlenmem..
10 Yorumla
+1 yılEvlilik disi yapilan herseye karsiyimm
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kör kurşun, talihsizlik gibi ama bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılBaşa gelen çekilir olan olmuş Geçmiş olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılKazayla olmuşsa ayri ama yanliş olmamali
10 Yorumla Günümüz şartlarında olan birşey başa gelen çekilir
20 YorumlaBir an önce evlenmek gerek çocuğun babası ile
00 Yorumla
+1 yılpic iste kanks
20 YorumlaDoğururum
10 YorumlaOlumsuz bakiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı