AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Evlenmeden önce konuşulması gereken konulardan birisi de bu..
Esiniz bencillik yapmıs..
Bunu evlenmeden önce konuşmanız gerekti. Çocuk sevgisi olmayabilir eşinde
Bende istemiyorum çocuk tipsizler bir kere her saniye sıçıyorlar
Hakkını elinden aldı diye birşey yok. Ömrünü ona vereceksin diye birşey de yok. Açık açık söylersin çocuk istiyorum sen istemiyorsan sen kendi isteğine göre yolunu çiz, ben kendi isteğime göre deyip hayatınıza bakarsınız.
Terapi ile destek almayı dene olmuyorsa ayrıl
Onun yüzünden çocuğun mu olmayacak böyle bi düşüncedeyse evlenmeden önce sana söyleseydi sende ona göre yolunu çizerdin
Acele etmeden sağlıklı bir kararı kendin vermelisin, hayat senin çünkü. şu an ki düşüncesi böyle olabilir, belki sonrasında düşünce değişebilir.
Mantıklı düşün abicim tamam sen istiyorsun o istemiyor ama o şu anlık istemiyor korkuyor korkularını beraber yenin onu ikna et baktın olmuyor artık sabredemiyorsun prezervatiflerini bimden alırsın
Böyle düşündüğünü ilk başta söylemeliydi.
Fazlasıyla haklısın yine de oturup konuşmanız lazım. Belki çözüm yolu bulunur.
Bende bu sartlar altinda cocuk sahibi olmak istemoyorum ama vakti zamani gelince neden olmasin zamana birakin korkusu vardir belki
Eşin saygısız, bencil birisi. Kararini değiştirip çocuk istese dahi böyle biriyle mutlu olunamaz. KAÇ, KURTUL..
Plan lıdır kadın lar hiç bişey yapamazsın ne kanuni ne vicdani hiçbir hakkı yoktur koca nın. Geçici kadın çocuk istemez dolandırıp iftira atıp boşanıp
hiç istememek gibi bir hakkı yok bu sebeple herkes kendi çizgisini çizer eğer olmaz ise herkes yoluna gider
Yeni evliyseniz eğer ne celesi var yola gelir o da zamanla
3 senelik evliyiz
Böyle yapmaya hakkı yoktu. Hem bencillik etmiş, hem de seni kaçırmak istememiş evlenmeden önce söylemediği için.
Sıkıntı bi durum
Bu durum büyük bir problem, çocuğa zamanı yoksa sana nasıl zaman ayırıyor merak ettim birde bu adamın evlilikten beklentisi neymiş onuda merak ettim mantıksız geldi eğer dediklerini sana dediyse boşanmanı tavsiye ederim
Evlilik öncesinde bu tarz şeylerin konuşulması gerekiyor aksi taktirde soeunlar çıkabiliyor.
Çocuksuz evlilik olmaz.
Sağlık durumları hariç keyfi olarak çocuk yapmamak bana doğru gelmiyor.
Gerçekten zor bir durum ama onun isteği kadar seninki de önemli iyice konuşmalısın baba olmak senin de hakkın en azından 3-5 yıl sonra yapsak desen falan
1 tane bile olsa çocuk isterim diyorsan bu kadınla olmaz
Dışarıdan bi kadin bul gayrimeşru iliski yasa bebek yap
Sende pek boşanacak potansiyel göremedim
Tabiki hakkiyok bu kişinin Verçeği bir karar ikna etceksiniz ya da kaza süsü verceksin
Terapiye falan gittiniz mi bilmiyorum. Eğer baba olmak senin için eşinden önemliyse ayrıl.
Bunu evlenmeden önce söylemesi gerekirdi. Bir nevi ilk golü yemişsin. Ayrıca yalan yalanı getirir. Bir de kendine güvenmiyorsa, çocuk yapmak pek mantıklı değil.
Geç olmadan boşan. Evlenmeyeceğini düşündüğü için başta söylememiş.
Hakki yoktu bu evlenmeden once konuşulacak bir konu
Böyle birşey yapmaya hakkı yok evlilikten önce söylemiş olsaydı eyvallah derdim ama bu uyanıklıktır seni enayi yerine koymaktır bu boşanma davası açabilirsin ve mahkeme seni haklı bulacaktır
Simdi yargilamak ne haddime de sey dusunuyorum. Evlenmisim sevdigim insanla ve sevdigim insan cocuk isteyince ben nasil hayir diyebilirim cok degisik oluyo boyle dusununce. Sevdigin insandan cocugun olsun neden istemesin ki bi insan? Bence bu dunyanin en guzel hissi gibime geliyo
Bence yanlış analiz ediyorsun sevmek bazen yetmiyor çocuk için sorumluluk özel bakım özverili bir şekilde dikkat etmek gerekiyor. İlerde anlarsınız bu durum sevgiyle alakalı değil.
Evlenmeden önce akıl etseydiniz burada bu soru ile olmazdın
Dostum hanımın yaşı gençse normal bir kaç sene içinde kendi istemeye başlar üstüne gitme tadını çıkarın evliliğin birikim yapın ama geçmişi de önemli bir kadının ne kadardır berabersiniz ne kadar eskiden tanıyorsun bunlar da önemli böyle söylenmez ama daha önce gördüğüm için söylüyorum geçmişte çok etkilendiği biri varsa kafasında oda engel teşkil edebiliyor..
Sanırım eşin kariyer sahibi ondan katlanıyosun seni ezebiliyor bi kadın bunu kocasını söylemeyi bırak, kadınların çocuğu olmadığında kaynanası söylenmeye başlıyor
kariyer? kariyer sahibi evliliğin yanından geçmez
Defol git şurdan😁İngiltere Prensesleri bile evleniyor maaşlı çalışan mı evlenmeyecek
gizli apt. allarsınız ev kölesi sizi
Abi bi yürü ya
Korkma ileride ister o, istemezse de kaygı, gürültü olmadan yaşar gşdersiniz, dede, nine gibi
En başta söylemeliydi sonradan fikirleri değiştiyse sana güvenmiyor olablir
Eşinle konuş. Böyle bir dünya yok. Çocuk istemek senin en doğal hakkin
Korkuları var büyük ihtimalle. İlk olarak o korkuları aşmalısınız.
Çocuk istenilmezmi ya küçük küçük evde gezse tatlı tatlı
Ama evlenmeden demeliydi işte bi konuşup tartışsaydınız.
Eşler arasında bi konu ayrıca buraya sormak yerine aranızda anlaşsaydınız iyi olurdu
İyi bir anne olamam diyen kişi iyi bir eş de olamaz de boşanma davası aç nafaka da verme
Boşanmaz baksana kadını çok seviyor
@pink339 çocuk da istiyor ama birinden vazgeçecek kadın yine bulur da çocuk bulamaz
Boşanacak kadar cesaretli oldugunu sanmıyorum
Erkekler için boşanmak ölüm gibidir
Belki zaman içinde uzlaşmaya varırlar
@pink339 bence boşanırlar çünkü bu sorun aile içi fikir uyuşmazlığı çıkaracak ve erkek için günden güne bi sıkıntı olacak en sonunda dayanamayacak
En iyi yorum 👏🏼
Gercekten hazir degil demek ki. Panik yapmaya gerek yok bence. Zmnla fikri degisebilir sabit fikirli degilse tabi. Zmn ver ozendirmeye calis. Bebek varsa tanidigin falan onunla yakinlastirmaya calis. Duygusuz bir kadin degilse isteyecektir.
Evlilik terapistine gidin sorunlarınızı ordan çözersiniz mutlaka bı bilen kişinin onun aklında korkunç sandığı düşünceyi kaldırması lazjm
Çok büyük bi haksızlık gerçekten.
Neden daha önce konuşmadı bunu seninle. Çekip gideceğinden mi korktu
Bak şimdi ikinizde hazır değilsiniz o şimdi böyle söylemesine bakma iyi bir anne olamayacağım diyorsa bu korkundan söylediği Bi şeydir çünkü büyük Bi sorumluluk bu zamanla ikiniz de ikna olursunuz ve çocuk istersiniz daha 3 ay oldu
Eşinin korkuları olabilir bir aile terapistine gidin derim
Hakkı yok tabii ki, ayıp etmiş. Muhtemelen başından beri hiç çocuk istemiyordu ama evlenmek için net olarak söylemedi.
Kendi bedeni ve çocuğu doğuracak olan o hakkı var istememeye
evlenmeden önce söyleyeseydi o zaman bu düpedüz bencillik
Başından söylemesi gerekirdi ama ileride düşünceleri değişir ikna edebilirsin
Bir konuş ve eğer sonsuza dek böyle anne olmayı istemeyeceğini söylerse boşan. Sonuçta sen istiyorsun
Eksileyenler derdiniz ne?
Çözüm doktor belkide çok iyi bir şekilde anne olur ona şans ver
Ya da cinsel ilişkiden korkuyor olabilir.
Kanka normal 'de cinsellik yaşıyormusunuz? Yoksa hiç tık yok mu?
Fazla sıkma sen hazır olunca konuşursun birde arkadaşının çoçuğu veya yeğenin falan varsa onları seversin karnında bunu görmesini sağla fikirleri zamanla değişir inşallah
Spriral taktırdım de kandır gece gündüz seks yapınca çocuk çıkar ortaya 🤣🤣🤣
Benim hedefim evlenince tam 10 tane çocuk yapmak, her 2 senede 1,çünkü kalabalık olmayı seviyorum, onlara bakabilirim, aylık bütçem 15 bin TL, evim kira değil
Belliki kafası başka işlerle meşgul daha erken bence nezamandır evlisiniz
Iyide bastan cocuk istemiyorum dese sirf bunun icin evlenmeyecek miydin onunla
Evlenmeyebilir?
Çocuk istemeyen biri nettir , baştan söylemeli bence
Ama adami kandırmış
@ykssevmezbiri evlenmeyebilir ama sirf çocuk istemiyor diye ayrılacaksa zaten evlenmesinler
@pink339 kandırdığını düşünmüyorum konu açılmamis bence konu açılsa söylerdi kandırmış olmuyor sanki basta istiyorum dedi evlenince caydı
Ya çocuk yapıcan ya da kuma getircem de skydhsjf kimse kusura bakmasın karı adamı kandırmış 🤔
O zaman ayrıl ne moralini bozuyorsun Allah Allah iki yüzlülük yapmış sana
Neden iyi bir anne olamazmış? Sevgisiz birisi demek ki sen böyle birini sevip mi evlendin?
sorumluluk sahibi değildir tek etken sevgi olamaz
Sevgisiz biri mi cocuk istemez.
Her kadın ister çocuğu olmasını çocukları sevmeyen kimseyi sevemez zaten nedeni neymiş neden iyi bir anne olamam diyor o zaman?
genelleme yapma herkes istemez bende çocukları sevmem bu kimseyi sevemediğim anlamına gelmiyor ama
Ben de bu konuda ofkelihim ben de cocuk sevmem ama hayvanlara insanlara sevgi doluyum
Bebekli akrabalarini eve davet et.. ver kucagina.. nasil yalvariyor cocuk icin..
Zamanla kendi ister merak etme. Bende istemiyordum en az 5 sene cocuk yapmam k3sinlikle diyordum 1 sene sonra fikrim degisti..
Eşin sana aşık olduğu için evlenmiş sense onu çocuk için istemişsin ayrılın
Bı şekilde hamile bırakmaya calis aldirirsa boşan sana söylemeden de aldirabilir hamile olup olmadığını anlamaya calis
Ne kadar iğrençsiniz sizinle aynı cinsten olmaktan utanıyorum
ne?
Sus knk
Çocuk sevgin eşinden daha fazla ise boşan o zaman brooooo. İnsan karısına saygı duyar
Tabiki de sırf çocuk için değil ve her iki tarafta saygı duymalı ama kadın da adamın çocuk isteğine saygı göstermiyor ona bakarsanız. Tabi bu sorun çözülmez ise boşanmaları en iyisi gibi.
Çocuk her anıyla ayrı bir olay hamileliği lohusaligi , bebeklik dönemi hiçbir kadın hazır değil ise dogurmamali bir sürü doğmuş insan var ama zorla yetiştirildi sevgi görmedi. Büyüyünce problem oluyor
Boşanirsanda nafaka tazminat ödeyeceksin üzücü bir durum
Anlaşmalı boşanabilirler?
@pink339 kadin boşanmaz