Öncelikle, çocuk dışında sevgi saygı vs unsurlar korunuyorsa aranızda, evlatlık konusu var, belki bir kimsesiz çocuğa anne baba olmak isteyebilirsiniz, sevabı da ayrıca buyuktur, belki taşıyıcı annelik yöntemi deneyebilirsiniz, yani aslında çözüm var. Annenin tavsiyesi hiç insanı değil bu kafa nice yuvalar yıkmış kafalardan hiç ciddiye alma. Eğer boşanma kararı alırsanız eğer bunuda kendine dert etme, atan her kalbin bir sevdalısı var bu hayatta, ve çocuk yapamayan nice erkekte var en kotu onlardan biri ile evlenip yine bir evlatlık vs çözümle hayatlar devam eder. Sakin kendini üzme suçlama, hayatın sonu değil.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocuk sahibi olamama durumu, ilişkinizin diğer yönleriyle birlikte değerlendirilmelidir. İlişkinizdeki sevgi, saygı, uyum ve destek unsurları hala mevcut mu? Sorunları çözmek için iletişim ve çaba var mı? Çocuk sahibi olamama durumunda, tıbbi yardım, tedavi seçenekleri veya evlat edinme gibi alternatif çözümler hakkında konuşmak önemlidir. İşbirliği yaparak profesyonel yardım arayışında bulunabilirsiniz. Çocuk sahibi olamama durumu, duygusal olarak zorlayıcı olabilir. İyi bir destek ağına sahip olmak, birlikte terapi görmek veya bireysel olarak destek almak önemlidir. Kendi içsel düşüncelerinizi ve isteklerinizi dikkate almalısınız. Çocuk sahibi olmadan da tatmin edici bir hayat sürdürebilir misiniz? Başka şekillerde anne veya baba olma isteğiniz var mı? Her iki tarafın da birbirini anlamaya ve desteklemeye istekli olması önemlidir. İlişkinizdeki diğer güçlü yönleri, bağlılığı ve karşılıklı destek için ortak bir çaba gösterilebilir mi? bunları düşünün
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ne kendine ne de hayata küsme. Bu Allah’tan gelen bi durum. Isyan etme. Eşin seni sevmiş olsaydı seni asla bırakmazdı. Demek ki cocuk isteği ağır bastı belki de eşinin ailesi baski yapti. Belki de çocuk isteği ağır basip başka bir ilişki arayışina girecekti ki senden ayrılmak istedi. Boşanmak istiyorsa Boşan. Unutma ikna edilen ile yola devam edilmez. Inanan ile yola devam edilir. Benimde başıma geldiği icin söylüyorum. Biz evlatlık edinmek için bile basvuru yaptık. Neden evlenemeyesin evlenirsin. Yeter ki seni sevsin
020 Yorumla
Soran+1 yılBosanacagiz galiba cunku hayir yapma etme desemde faydasi yok belli ki
- +1 yıl
Bosanma desen ne değişecek ki. Eskisi gibi olur mu. Yaşınız kaç pardon
Soran+1 yılBen 27 o 30
- +1 yıl
Benim hikayemde seninle ayni biliyomusun. Tavsiyem üzülme olur mu. Canın ne kadar yansa da vazgeç. Evlenebilirsin hic korkma. Anne baba olmak için kan bağına gerek yok. Simdi seni nasil teselli etsem fayda etmeyecek biliyorum.
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Kendini yanlız hissetme. Her zaman dertlesebilirsin buralardayım 🙂
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dedigim gibi ikna etsen belki 1-2 sene goturebilirsin evliliği. Bu 1-2 sene icerisinde sen üzüleceksin.
Soran+1 yılO kafasinda bitirmisse bu evliligi zorlamanin bi anlami yok
- +1 yıl
Şunu teklif ettin mi. Sosyal hizmetlere basvuru yapalım. 0-5 yaş evlat edinebilmek için. Bizim evlat hasretine o yavrunun ise anne baba şefkatine ihtiyacı var. Biz bi aileyiz. Gercek anne baba kan bağı olmak ile olunmuyor desen. Seni sevmese senin için sağlıklı bir anne olman icin ugrasmazdi.
Soran+1 yılEvet teklifte ettim ilk koruyucu aile olalim. istersen sonra evlatta ediniriz dedim nuh diyor peygamber demiyor
- +1 yıl
Hayirlisi olsun az once sevdiğini dusunmustum. Seven insan sevdiğini yari yolda birakmaz. Sen , ben koruyucu aile olmayi dusunebiliriz cocuk sahibi olamadığımızdan. Sen kendini asla birakma olur mu
- +1 yıl
Merhaba
Soran+1 yılDefalarca evlat edinelim dedim hayir dedi kendi kanindan olsun istiyor
- +1 yıl
Bencillikten baska bisi değil. Eminim tam tersi olsa kendi rahatsız olmus olsa siz bu sekilde davranmazdınız.
Soran+1 yılDvranmazdim tabi
- +1 yıl
Olan oldu artık. Üzülecek birsey yok hayatin sonu degil. Bundan sonrası daha güzel olacak sizin için unutmayın hic kimse hicbirsey sizden degerli degil
Soran+1 yılCok sevmistm onu
- +1 yıl
Olabilir sevgi herşeyi tamamlamiyor. Yeniden seversiniz unutmayin size deger vermeyen biri ile ne işiniz olabilir.
- +1 yıl
Hayırlı olsun
- +1 yıl
Unutursun. Neler unutulmuyor ki
Haklı diye değerlendirilmesi yanlış olur
Sen anne olmayı istemezmisin?
Ya sorun onda olsaydı nolacakti?
Yarın konuşurken evlatlık denemeyi düşünün
Hem sevaba girersiniz
Sizin durumunuzda başka insanlar da var evlatlık aldılar yurttan küçük yaşlarda on yıl sonra kendi çocukları oldu birde
Nasip
012 Yorumla
Soran+1 yılBen anne olmayi cok isterdim
Soran+1 yılDemistim zaten bunu bi kez daha dusun dedim fikrimin degisicegine inanmiyorum dedi
Soran+1 yılBaglayamam
Soran+1 yılOyle arrik
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılBakalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konu aslında evlenmeden önce konuşulmalı. Yani ilerde birimizden kaynaklı çocuk olmazsa nasıl bir yol izleyeceğiz, ayrılır mıyız veya devam mı ederiz diye. Çünkü bazı insanlar çocuk olmasını veya olmamasını önemsemiyor, bazıları da eşiniz gibi çocuk olmuyorsa olmaz mantığında ilerliyor. Adamı suçlayamazsın ve senin de bir suçun yok. Ben bekarım ama bilmek istediğim test yaptırdım.
belki sizin hoşunuza gitmeyebilir ama taşıycı anne bulmayı teklif edin, hem çocuğunuz olur hem de aranızı düzeltebilirsiniz, tabi siz de devam etmek istiyorsanız.118 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra ogrendim 3 yil sonra cocugumun olmadigini ama tasiyici annelik olmuyor
Cevap sahibi+1 yılonu anladım zaten, işte kriterlere göre evlenmeden önce yaptırmak lazım. ben onu demek istedim.
taşıyıcı annelik neden olmuyor ki?
Soran+1 yılYumurtaliklarim islevsiz
Cevap sahibi+1 yılbana ulaşmak ister misin, tam izah edemedim buradan.
Soran+1 yılYok anladim ben dedikleriniz
Cevap sahibi+1 yılbenim demek istediğim şey başka bir kadın taşıyıcı olacak.
Soran+1 yılOnu da anladim
Cevap sahibi+1 yılTaşıyıcı annelik neden olmuyor? Siz mi istemiyorsunuz?
Soran+1 yılIstesemde istemesemde olmaz yumurtaliklarim islevsiz
Cevap sahibi+1 yılSen bence benim dediğimi anlamıyorsun :)
Diyorum ki taşıyıcı anne bulun.
Yani eşinin spermi başka bir kadinin yumurtalarını dölleyecek ve 9 ay o kadin çocuğu karnında taşıyacak, biyolojik annesi olmayacaksın ama sizin çocuğunuz olacak.
Maliyeti biraz yüksek olur ama en azından eşin de çok istediği çocuğa kavuşur sen de mutlu evliliğine devam edersin.
Soran+1 yılKocam beni aldatacaj yani
Cevap sahibi+1 yılAblacım sen bence internetten taşıyıcı anne nasıl oluyor bir araştır.
Bunun için ilişkiye girmesi şart değil, aşılayarak yapılabiliyor. Ayrıca adam çocuk olmadığı için ayrılmak istiyor, sen ayrılmak istemiyorsun ve hala tribe giriyorsun. Zaten seni bırakacak ve başkasıyla evlenecek bu adam.
Soran+1 yılKabul etmeyiz kocam baba olmak isterse benden bosanir benden bosandiktan sonrs kimden istersd cocuk yapar beni ilgilendirmez ama benim ile nikahli oldugu surece bunu ne o yapar ne ben goz yumarim
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun kararına saygı duyacaksın ve boşanacaksın.
Soran+1 yılBosandik...
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen gizliden çıkayım.
+1 yılAllah şifa versin üzüldüm 😞. Bu da sizin bir imtihanınız. Zor bir durum gerçekten. Ama eşinizin de baba olmayı istemek hakkı. Annenin söylediği şeye katılmıyorum. Baba olmak isteyen birinin bencillik uğruna baba olmasına engel olmak vicdansızlık olur çünkü. Sizi de anlıyorum gerçekten çok üzücü bir şey yaşıyorsunuz siz de haklısınız. Ama eşiniz de kendince haklı bir taraftan.
281 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca boşanmış çocuğu olmayan kadini kimse almaz düşüncesi çok yanlış. Herkes çocuk istemiyor sonuçta bu zamanda. Hem çocuğu olan biriyle de evlenilebilir bir gün eğer boşanırsanız. Kimse almaz ne demek?
- +1 yıl
- +1 yıl
Zaten üzücü bir durum bunu kabul ediyorum. Ama herkesin imtihanı farklı. Allah isteyen herkese versin evlat. Belki bir gün onun da bir çocuğu olur belli olmaz nasip.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@İsimsizakc ben de okudum gerçekten çok güzel anlatmış
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Olmaz denilen ne varsa Allaha ağır gelmez yeterli kişi istemesini bilsin
Soran+1 yılTesekkurler hepinize omcelikle sorun onda olsaydi ben onu birakmazdim yemin ederim birakmazdim baba olmak istiyor hakkida ustelik bende anne olmayi istiyorum ben sadece bosanmak istemesine uzuldum
- +1 yıl
Abla evde bakara suresi oku ya da dinle ev halkına iyi gelir
- +1 yıl
Attığım linki mutlaka oku
- +1 yıl
Allahtan umitkesilmez
- +1 yıl
Evet haklısın gerçekten üzücü bir durum. Ama herkesin hayattan beklentileri farklı. Belki sen bırakmazdın ama bu senin fedakarlığın olurdu. Demek ki eşin bu konuda fedakarlık yapmak istemiyor. Anlıyorum seni gerçekten üzücü bir durum ama kalmaya mecbur değil işte üzgünüm :( . Sizin için de uğraşmış zaten çocuğunuz olsun diye ama nasip. Gitmek istiyorsa gitsin. Bu konuda onu da suçlama kendini de tamam mı? Hem belki de böylesi daha hayırlıdır bilemezsin. Belki bir gün senin de çocuğun olur nasip bu işler.
Soran+1 yılIyi niyetin icin tesekkurler ama benim cocugum olamaz tibben imkansiz elbet allahtan umit kesilmez
- +1 yıl
Abla olur allahtan iste hz musa Peygamber bilene şaşırmış olmazları ol diye yaptıran allah
- +1 yıl
Evdede bakara suresi oku ya da dinle ev halkına iyi gelir
- +1 yıl
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi
Soran+1 yılAlinmadi ama islevsiz yani yok gibi bisey
- +1 yıl
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez hz Meryem çocuğu oldu hz İsa kulun dediği olmaz allahin dediği olur
- +1 yıl
Allah isterse işlevsiz olan şey işlevli hale gelir. Sen duanı et, gerisini Allah'a bırak. Nasip olur veya olmaz ama sen umudunu sakın kaybetme ❤️
Soran+1 yılYa olmazsa
- +1 yıl
Sen yine de umutsuzluğa kapılma. Belki başkasından nasip olur o çocuk sana. Neyin daha hayırlı olacağını bilemiyoruz.
- +1 yıl
Umudunu taze tut abla ümitsizlik şeytandan umudun allahtan
- +1 yıl
Allah okadar rahmeti genişki şeytan bilene affediçeliği zannedeçekmiş
- +1 yıl
Bir bakmışsın abla sen allahtan gül yaprağı istersin Allah sana gül bahçesi nasip eder
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Dini ve dini değerlere dalga geçme şüphesi varsa babamın oğlu dahi olsa tepkimi korum
- +1 yıl
@İsimsizakc ben bi dalga geçme olayı göremedim ondan dedim
- +1 yıl
Ben size katılmıyorum, aynı durumda eşi olsa nasıl davranırdı karısı ben çocuk istiyorum boşanacağım dese idi. Biraz empati yapabilmek gerekmez mi ( benim arkadaşım var 38 senedir evliler çocukları yok.
Bu yazının üzerine link attım - +1 yıl
@İsimsizakc Site adı güzelmiş Masal oku.
- +1 yıl
@İsimsizakc tamam o linkin adına öyle dedi sen yanlış anlamışsın
- +1 yıl
Olabilir hakkını helal et ozaman
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılTartismayin lutfen
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya arkadaşlar tartışacak bişey yok. Birbirinizi yanlış anlıyorsunuz. Ortada bir sorun yok ki
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Haydaa
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun abla hiç üzülme. Allah sana başka kapılar açacak belki daha mutlu olacaksın
Soran+1 yılAllah bilir artik
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun...
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılSagolun
- +1 yıl
Daha çok yeni. Zamanla unutacaksın
Soran+1 yılAnne olmayi cok istiyordum
- +1 yıl
Allah nasip etsin
- +1 yıl
@İsimsizakc amin
- +1 yıl
@Nightwalk35 Amin bilmukabele
Soran+1 yılTibbi olarak imkansiz ama yinede sagolun
- +1 yıl
Tıbbi olarak imkansiz olan çok şey gerçek olabiliyor. Örnekleri var. Sen umudunu kesme
Soran+1 yılElbette oyle ama ben her seferinde umutlanip umudumun bosa cikmadindan yoruldum artik
- +1 yıl
Akışına bırak. Nasip her şey. Olursa olur, olmazsa olmaz..
Soran+1 yılCok istiyordum
- +1 yıl
Hayırlısını iste
Soran+1 yılBilmiyorum ama bu cocuk ozlemi bitmiyor iste
- +1 yıl
Hz musa ve çocuğu olmayan kadın ibretlik anlatımı var abla mutlaka oku
- +1 yıl
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez
Soran+1 yılOnu unutacagim bu vebek mevzusunu da takmamaya calisacagim
Esini anlayabiliyorum ama senin aileni anlamak mümkün değil sana niye bu şekilde davranıyor eşin iyilikle söylemiş uzatirsan aldatır başkasından çocuğu olur mahkemeye verse zaten 2 3 sene sürmeden boşanmış olursun bence namı şahsi fikrim anlasın anlaşmalı boşanin bende boşandım boşanmak ilk başta zor oluyor ama zamanla alışıyorsun bu duruma
08 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Soran+1 yılBiliyorum hakki da en buyuk hakki ama bende isterdim cocugum olmasini
Soran+1 yılBunu bende biliyorum ama fayda etmiyor iste
Soran+1 yılCocuksuz biri kabul etmez dimi
+1 yılSöyle
Yanlız kalacaksan yanlız kalacaksın
O bu kafayla zaten sana iyi gelmez ki
Bırak kim ne istiyorsa onu yaşasın
Çocuk olunca dünyalar senin olmuyor öyle çocuk yetiştirmek çok kolay olmamakla ömrünü zamanını harcayıp ortaya ne çıktığını görmek demek yani Büyük zaaaf belki Büyük gurur ya da belki Büyük hayal kırıklığı olcak şeylerde olabilir
Zaten aktif ömür 40 yıl ya00 Yorumla
+1 yılAilen saçmalamış senin yanında olmak yerine sana karşı Durmuş da bir kere annen büyük saçmalamış şu an günümüzde öyle bir şey yok çocuk istemeyip de ikinci baharını yaşamak isteyen evlenenler var ayrıca çocuklarla denenebilirsiniz
316 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarla?
- +1 yıl
Çocuk evlat edinebilirsiniz klavye yanlış yazmış
Soran+1 yılEvlat edinmek istemiyor
- +1 yıl
Anladım yanlış anlama sorun sende mi büyük ihtimal sende anladım kadarıyla yani bir yandan adama da hak veriyorum şimdi beni sakın kızma yanlış anlama eğer sevmeseydi ya da ne bileyim diğer türlü olsaydı bu kadar uğraşmazdı ve 7 yıl seninle olmazdı demek ki çocuk isteyen bir yapıya sahip ve normal yaşı geçiyor artık büyük ihtimal boşanmak istiyorsan boşansın yapacak bir şey yok Ama şunu unutma annenin dediği filan kafana takılmazsın yıl olmuş 20203 artık fark etmiyor evli ya da dul
Soran+1 yılBosanacagiz gibi gozukuyor o bi kere kafaya koydumu yapar dedigini
Soran+1 yılBana yazik degil mi peki ben onu sevmistim
- +1 yıl
Tabii ki öyle ben bunun iyi bir şey olduğunu ya da onun tarafını tuttuğumu söylemedim ama bazen yapmak zorunda kaldığımız şeyler yapmak zorunda kalırız
Soran+1 yılOnsuzluga nasil dayanirim bilmiyorum sadece 7 yil evli kaldiktan sonra onun ile birden bire onsuz kalmak...
- +1 yıl
Bir saltanat yıkılıp yerine bir başka saltanat dünyanın bir düzen kur oldu insanlar ona alıştı sen onsuzluğa mı alışamayacaksın buna hiç diyen O sen değilsin unutma
Soran+1 yılOnu hala seviyorum
- +1 yıl
Biliyorum ama bazen Sevgi yetmiyor
Soran+1 yılCanim aciyor
- +1 yıl
Cok uzgunum
Kuma getirse olmazmi anlasin?
Soran+1 yılSacmalama kumayi asla kabul etemm
Soran+1 yılEtmem
- +1 yıl
Anladim
Her iki tarafında çocuk istemeleri en doğal haklarıdır. Kötü olacağınıza eşinin teklifini kabul etmen doğru olacaktır. Annene gelince belki beynini zaten kullanamayan biri ayak diret demesinden anlaşılan bu. Adam insan gibi nedenini zaten beyan etmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hakki bunu bende biliyorum ama bende istemezdim boyle olmayi bende isterdim anne olmayi
Soran+1 yılHaklisiniz
+1 yılEvlat edinmeyi deneyin...
İlla bu dünya ya bir bebek daha getirmek bence çok gereksiz...
Ayrıca boşanmış çocuğu olmayan kadını kimse "almaz" demişsin. Kadın alınan verilen bir emtia değildir.07 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinmeyi istemiyor ayrica evet oyle dedim annemin bizzst dedikleri bu ama haklisin yanlis bir tabir aslinda
- +1 yıl
O zaman seni sen olarak kabul etmeyen biri ile ömür geçmez deyom
Soran+1 yılSevmistim onu
- +1 yıl
Sevmek evlilik için yeterli değil...
Soran+1 yılDemek ki
Soran+1 yılBen sevgimin ona yettigini dusunmustum meger degilmis
+1 yılBaba olmayı istemek hakkı ama evlat de edinebilirdiniz. Boşanmayı istemek bahane gibi olmuş. Ayrıca annen de bir kadın. O cümleleri yakıştıramadım. Dışarıda milyonlarca erkek var. Hepsi aynı düşünüyor olamaz.
10 Yorumla
+1 yılHani hastalıklara sağlıklara beraber göğüs gerilecek, iyi kötü gün beraber aşılacaktı? Baba olmayı istemek hakkı olabilir ancak bu dünyanın sonu değil ve bir kadına bunu hissettirmek ciddi manada hoş değil. Yanlış insanla en başında evlenmişsin gibi
10 Yorumla
+1 yılMaalesef yanlış eş seçmişsiniz..
Hayatta her şey olabilir o imzayı atarken bunların hepsini kabul edip atıyor atmasaydı o zaman o imzayı...21 Yorumla
Soran+1 yılGaliba oyle...
niye onun yerine evlatlık almadı istediği şey gerçekten çocuk mu yoksa bilinç altında başka bişi mi vardı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlik istemiyor
Soran+1 yılNeyse ne artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla eşinin de kendine göre haklı bir sebebi var ama yinede bence vazgeçmeyin tüp bebek de olsa normal bebek de olsa Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Kesinlikle adamın nasıl bir buruk duygu içinde olduğunu da çok iyi anlıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılElbet baba olmak onunds hakki bunu isteyebilir bende anne olmayi cok istedim ben sadece bosanmak istemesine uzuldum
Cevap sahibi+1 yılO başkasıyla evlenip çocuğunun olacağının garantisini verebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılEğer hakkınızda hayırlı olan bu ise varsın olsun ama boşanmak dünyanın sonu değil seni de başkası alır o da başkasıyla evlenebilir. Belki de sen başkasıyla evlensen çocuğun olacak o evlendiğinde çocuğu olmayacak.
Soran+1 yıl7 yildir olmamis baskasi ile evlenirsem mi olacak allahtan umut kesilmez tabi ama yumurtaliklarim islevsiz islevsiz yani gebelik gerceklesemez
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atar mısın?
+1 yılAnneniz de ne kadar bencil. Boşanmak istiyorsa boşanmak en doğal hakkı. Ama seven insanda sırf baba olamıyor diye sevdiğini bırakmaz. Bilemedim yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaba istemesi dogal hatta en buyuk hakkida bende anne olmak istedim ben sadece bosanmak istemesine uzuldum
+1 yılEvlat edinme yi düşündü nüzmü 1 çocugu kurtarmak gelecek vermek için !
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlik istemiyor
+1 yılBoşanırken tazminat falan aç eşin çok bencil bi adam
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an onu dusunecek kadar yorgunum
+1 yılHakli ama seni de bu durumda birakmasi olmamis ayrica evlatlik edinmeyi felan dusundunuz mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlik istemedi
- +1 yıl
E o da cocuk nolmus yani her çocuk masumdur illa kendi kanindan mi olmali cok sacma oyle bir insan hicbir yerde memnun edilmez zaten
Soran+1 yılKendi kaninda istiyor iste
- +1 yıl
boş ver bence degmez boyle birine
+1 yılBaba olmayı istemesi normal. Boşanmak normal değil. Eşini düşünmek nerede burada
010 Yorumla
Soran+1 yılElbet baba olmak isteyebilir bende anne olmayi istiyorum o yuzden ona kizamam ama bosanmak istemesine cok uzuldum
- +1 yıl
Evet üzücü bir durum, üzülmemek elde değil. Baba olduktan sonra bir pişmanlık hissi de olabilir de olmayabilir de. Hayırlısı diyelim.
Soran+1 yılBosanacagiz galiba
- +1 yıl
Zorla durmanın da pek anlamı yok gibi. Sizde de böyle bir karakter olmadığı belli. Umarım daha mutlu olacağınız bir düzen olur.
Soran+1 yılBen ona yalvarsamda yakarsam fayda edecek mi hayir ben sadece bi kez dedim bi kez daha dusun dedim fikrim degismez dedi o kadar yarin beni gelip alacak ve ona bosanmayi kabul ettigimi soyleyecegim
- +1 yıl
Yapmanız gereken en iyi şeyi yapıyorsunuz bence de. Zorla birisinin hayatında olmak onur kırıcı bir davranış. Kendi ayaklarınız üzerinde duracak kadar güçlüsünüz ya da güçlenebilirsiniz.
Soran+1 yılMeslegim yok isim yok muhtemelen nafaka ya da tazminat istemem cocuk olmadigi icin nafakafa olmaz gerci ama baba evine donerim muhtemelen
- +1 yıl
Yok diye de hep yok olacak değil ya? Bu kadar kendinizden ümidi kesmenize hiç gerek yok. İlgi alanlarınızı genişletin, sevdiğiniz bir meslek uğraş mutlaka olur. Bir yerde vasıfsız olarak çalışsanız bile zamanla vasıflı hâle gelirsiniz. Asıl sorun, yok diyip hiç bir şey yapmaya çaba göstermemektir.
Depresyona kendinizi kaptırmayın. Elbette üzüntü duyacaksınız, kendinizi unutacak kadar üzüntü duymaya gerek var mı?
Soran+1 yılKafam o kadar dolu ki
- +1 yıl
Ne kadar olumsuz düşünür isek o kadar doluyor. Aynı şeyleri yaşamadık ama kafa doluluğunu yaşadık birçoğumuz. İyi gelecek düşünceler mutlaka vardır, iyi şeyler düşünmeye biraz çabalasak? Olumsuz düşüncenin arkasından gitmeyelim
+1 yılEşin haklı tabi baba olmayı istemekte, ama senden ayrılmak yerine evlat edinmeyi deneyebilirdi
06 Yorumla
Soran+1 yılDedim defalarca evlat edinelim istemedi evet baba olmak istemesi hakki bende anne olmayi istedim ama bosanmak istemesine uzuldum ben
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun, ama dediğim gibi, çocuk için sevdiği insandan ayrilmamali insan
Soran+1 yılAyriliyor iste
- +1 yıl
Yanlış yaptığını farkeder umarım
Soran+1 yılBunu bana teklif ettiktrn sonra fark etse ne olur
- +1 yıl
Her insan hata yapabilir, teklif edip eyleme dokmedikten sonra hatasini fark etmesi önemli bence
+1 yılÇocuk Esirgeme Kurumı denilen nir kurum var Türkiyede evlat edinin o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor
Bence gereksiz , çok istiyorsa evlatlık diye bir seçenek var.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvkat edinmek istemiyor
+1 yılHaklılık payı var zaten kırcı bir şekilde dememiş anladığım kadarıyla
06 Yorumla
Soran+1 yılLutfen beni de anla senin icin elimden geleni yaptim dedi yapmadi da degil hakkini inkar edemem ama yinede keske boyle bisey istemeseydi benden
- +1 yıl
Herkesin istekleri farklı sonuçta ortak yol bulunmuyorsa yollar ayrılır. Kimse unutulmaz , vazgeçilmez değil önemli olan kalp kırmamak
Soran+1 yılOnu bosanmak vazgeciremem kafasina koymussa yapar ama keske yapmasa boyle bisey
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı
Soran+1 yılOnsuzluga nasil dayanirim bilmiyorum sadece simdi 7 yillik evlilikten sonra birden bire onsuz kalmak
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAnnenin dusuncesi de babaninda esininde cok kotu
Etrafinda baya kotu insanlar biriktirmissin018 Yorumla- +1 yıl
Esin bunu dediyse evlilik bitmistir yaziklar olsun de seni sen oldugun icin seven bulunur
Soran+1 yılSevmistim onu...
- +1 yıl
Sevsende bu durumda ayrilinir ama adam hatali
Soran+1 yılBabam adami da anla senin icin herseyi yapti ugrasti birak baba olsun diyor
- +1 yıl
Gercekten mi?
Soran+1 yılGercek
- +1 yıl
Konusup anlatmak isterseniz dinlerim psikologum
- +1 yıl
Psikologa gittiniz mi?
Soran+1 yılGittim daha once
- +1 yıl
Sonuc
- +1 yıl
psıkolog destegı alıyomusunuz?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGittim psikologa
- +1 yıl
ne durumdasın kacıncı terapıdesın
bende psıkologum
Soran+1 yıl5 seans gittim
Soran+1 yılOnu artik unutmam gerektigini kabul ettim
- +1 yıl
neden devam etmıyosunuz? mmusaıtsenız dm atın
- +1 yıl
onu stalklıyomusunuz pekı hala
evlat edinin en basiti baba olmak istiyorsa baba olmak icin her yol var
11 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor evlatlik
+1 yılNe saçma seni seviyorsa bu yüzden bosanmamalıydı
00 Yorumla
+1 yılYani çoğu erkek ya da kadın çocuk evlâd sahibi olmak ister. Esin elinden geleni yapmış seninle beraber ama olmadı olmuyo Allah'ın vardır bir bildiği. Seni bırakması çok acı olur ama tabi kararı yine kendisi verecek.
021 Yorumla
Soran+1 yılBaba olmak elbette onunda hakki ama bende anne olmayi isterdim ben sadece bosanmak istemesine uzuldum
- +1 yıl
Üzücü haklısın ne desem teselli edemem seni.
Soran+1 yılYarin geldiginde teklifini kabul ettigimi soyleyecegim zaten bosanmaktan baska care yok artik
Soran+1 yılSadece onsuzluga nasil alisirim bilmiyorum
- +1 yıl
Yani çok ağır bişey en başta boşanmak istemesi, Allah sana da güç kuvvet sabır versin..
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılCok ama cok zor
Soran+1 yılBunlar daha iyi gunlerimin oldugunu biliyorum cunku bosandiktan sonra cok daha kotu gunlerim olacak
- +1 yıl
Güçlü kalmaya çalış. Unutma başına gelen bu talihsiz şey senin suçun değil. Allahtan gelen bişey bu isyan etme nolur.
Soran+1 yılBiliyorum ama elimde degil iste
Soran+1 yılKocam tek tesellimdi benim
- +1 yıl
Anlıyorum ama artık yapacak bişey yok zorla güzellik olmaz. Seni istemeyeni sende istemeyeceksin.
Soran+1 yılBiliyorum ama bunu nasil asarim bilmiyorum
- +1 yıl
Allah bir yol çaresini, sabrını verir.
Soran+1 yılYa asamazsam bunu
- +1 yıl
Asarsin dua et bol bol inancın varsa. Daha gençsin üstesinden gelirsin.
- +1 yıl
Anlıyorum hakkında hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın.
Soran+1 yıl27.
- +1 yıl
Gençsin daha harap etme kendini. Zor bir karar olmuştur onun içinde eminim.
+1 yılHer ikinizde haklısınız. Bazı insanlar için anne/baba olmak hayati önem taşır. Sanırım eşinizde bunu çok istiyor. Size olan sevgisinden ağır gelmiş olmalı. Ama sizide anlıyorum o kişiyi bırakmak istemiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cocuklari cok seviyor baba olmayi da cok istiyordu bende anne olmayi istiyordum o yuzden ona kizamiyor ben sadece bosanmak istemesine uzuldum
+1 yılAyrılmak istersen seni ciddi olarak tanımak isterim
00 Yorumla
+1 yılBir çözümüm var ama kızarsınız diye söylemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgi yoksa bırak gitsin benim çevremde çok var 10 yıl sonra olan ya da çocuk sahiblenib
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistese evlat edinebilirdi boşan seni sevmiyor bencil davranıyor boşanırken tazminat ya da nafakaya bağla
00 YorumlaGoogle yeçoban çökerten yaz birde bu otu deneyin...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRabbim en güzel çıkar yol neyse onu versin. Çok üzüldüm içinde bulunduğun çıkmaza. Fakat unutma hepsi imtihan. İsteyecegin yer de o.
00 YorumlaBu senin sucun değil Eşin de yanlıs annen de yanlıs dusunuyor. Herkes ister evladı olsun ama olmayınca yapacak birsey yok. Nasipde yokmus diyip gececen. Ama insanoglu iste
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılNe olacak bilmiyorum
Haklı falan değil bu kadar bencil olunmaz adiye bak. Cok cocuk istiyorsa evlat edinin yapilabilecek en en büyük iyiliği yapin dünyada.
Kötü günde de yanında olmak icin söz verdi evlenirken00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkişiye özel durum olmuyorsa yolları var, tıp ilerliyor
00 Yorumla
+1 yılBenim abimin de olmadı biz 10 yıl sabrettik 10. yilda nasil olduysa oldu. Bir tatlı bal gibi. Kiz oldu şimdi 3 yasinda.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa allah bagislasin
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılAdam kararını verdiyse boşansan daha doğru
19 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu...
- +1 yıl
Evlatlık alsanız
Soran+1 yılDedim ona defalarca gel evlat edinelim dedim ama istemiyor onu
- +1 yıl
Birdaha evlenemesen senin icin cok mu sorun? Yani nasibin cikmazsa falan
Soran+1 yılBen bir daha evlenebilecegimi dusunmuyorum zaten
- +1 yıl
Neden evlenemeyesin? Bir sürü insan var ayrılıyor başkasıyla evleniyor. Hem herkes çocuk istemiyor ki zaten. Veya zaten çocuğu olan biriyle de evlenebilirsin bosanirsan. Bu bir engel değil kesinlikle
Soran+1 yılCunku esimi cok sevdim ben bi baskasini sevebilir miyim bilmiyorum sevsemde eski esimi tam anlami ile unutur muyum bilmiyorum bu evlendigim kisiye de haksizlik oluruk
- +1 yıl
Bunu zaman gösterecek. Şimdi çok taze olduğu için unutamayacskmissin gibi hissediyorsun ama emin ol zamanla her şey geçiyor.
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok allak bullak
+1 yılAllah yardımcın olsun canım
04 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılYarin beni almak icin gelecek ona teklifini kabul ettigimi soyleyecegim
- +1 yıl
Senin ve onun için de hayırlısını olacağını düşünüyorsan kararının ardında durabilirsin hayırlısını dile
Soran+1 yılTeklifini red etsem bile nereye kadar kafasini koydumu yapar o ben zorlasamda fayda etmez
+1 yılBir bebek evlat edinebilirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu istemiyor
- +1 yıl
O zaman boşanmak daha dogru gibi. Seni aldatip birisini hamile bıraksa daha onur kırıcı olur.
Soran+1 yılO bir kere kafaya koyduktan sonra ne etsem ne yapsam kararindan vazgeciremem ama...
+1 yılBen olsam bende boşanırdım çocuk şart
016 Yorumla
Soran+1 yılYa esin seni cok seviyorsa
Soran+1 yılBelki sana cocuk veremez ama sevgisini veren birisi ise
- +1 yıl
Sevebilir çocuk olmuyorsa boşanırdım
Soran+1 yılO kadina yazik degil mi peki o da isterdi anne olmayi
- +1 yıl
Yazık ama evlatta şart
Soran+1 yılEsin yetmez mi sana onun sevgisi uzerine titreyisi sana sevdasi?
- +1 yıl
Soyum nasıl ilerlicek
Soran+1 yılBende istemezdim kisir olmayi
- +1 yıl
Ben sana birley demedim ki kimse istemez kısır olmak
Soran+1 yılKocami hakli buldun ama
Soran+1 yılGerci oz babam hakli bulmus onu el adami bulsa ne yazar ki...
- +1 yıl
Kocam haklı aynısı kocanda olsa eminim bırakırdın bırakmazdım diye yalan söyleme
Soran+1 yılYemin ederim birakmazdim yemin ederim
- +1 yıl
Bence büyük konuşuyorsun umarım başına gelmez.
- +1 yıl
@Aybukedicik98 OK
- +1 yıl
tamam soran oda eşine bağlı umarım her şey gönlünce olur
+1 yılAbla hz musa ve çocuk olmayan meselesi
112 Yorumla- +1 yıl
Musa Peygamber Allaha soruyor kadın çocuk olacak mı diye
- +1 yıl
Allah diyor yazılmamış cocuk
- +1 yıl
1 sene sonra kadın çocukla birlikte hz musa gidiyor
- +1 yıl
Hz musa çocuk nasıl olur diye Allaha soruyor
- +1 yıl
Allah diyor benim rahmetim rahim olan ismim önüme geçti
- +1 yıl
Kadin rahman rahim kapına geldim kimsem yok bana çocuk nasip etkiye dua etmiş Allah da ona çocuk nasip etmis
- +1 yıl
Bakara 186: Kullarım sana, beni sorduğunda (söyle onlara): Ben çok yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm. O halde (kullarım da) benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki doğru yolu bulalar.
- +1 yıl
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez
- +1 yıl
Mutlaka oku abla attığım linki
- +1 yıl
Ben size katılmıyorum, aynı durumda eşi olsa nasıl davranırdı karısı ben çocuk istiyorum boşanacağım dese idi. Biraz empati yapabilmek gerekmez mi ( benim arkadaşım var 38 senedir evliler çocukları yok.
Bu yazının üzerine link attım - +1 yıl
Yanlış yere yazdim
Gizli Üye(18-24)+1 yılTüp bebek yapabilirsiniz saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılIlk cumlede tup bebek yaptigimizi ancak ise yaramadigini yazmistim keske okusaydiniz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılVereyimm sperm bosanmayinn ya
00 Yorumla
+1 yılçocuk beladır yapsın yapsın elleme
10 Yorumla
+1 yılBuna üzüldüm...
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılHaklı adam
020 Yorumla
Soran+1 yılBana yazik degil mi bende isterdim anne olmayi
- +1 yıl
Kaderine razı olacaksın
Soran+1 yılBaska carem mi var sanki
- +1 yıl
Başka birini bul seni bu halinle kabul edecek biri
Soran+1 yılBen esimi seviyordum ama...
- +1 yıl
Sevgi karın duyormuyor
Soran+1 yılCocuk mu karin doyuruyor
- +1 yıl
Doyuruyor evin neşesi evin bereketi
Soran+1 yılAma ya esin seni cok seviyorsa belki cocuk veremez ama sevgisini verir
- +1 yıl
Sevgi boştur mühim olan saygıdır saygı giittimi sevgi bir işe yaramıyor
Soran+1 yılBen ona saygi da sevgi de duyuyordum
- +1 yıl
Çocuk veremiyorsun
Soran+1 yılIsteyerek mi sanki
- +1 yıl
Hayat şartları yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim...
- +1 yıl
Önüne bak umarım seni bu halinle sevecek birini bulursun
Soran+1 yılŞu an bi baskasini dusunemeyecek kadar yorgunum
- +1 yıl
Yanlız takıl kafana takma gez dolaş eylen hayat sürprizlerle dolu bakarsın güzel şeyler olur
Soran+1 yılNeyse artik
- +1 yıl
Zamanla alışırsın senin adına üzüldüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle gelirmsn seni gerçekten mutlu edebilirim
00 YorumlaOfff uzuldum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende uzuluyorum
Her ikiniz de haklısınız. Cok zor bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende cok uzgunum
+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
012 Yorumla
Soran+1 yılGaliba tamam diyecegim. Yani hayir desemde fayda etmez gibi gozukuyor
- +1 yıl
O zaman önüne bak anlaşmalı boşanırsınız 1 hafta sürer
Soran+1 yılSadece onsuzluga nasil dayanirim yani 7 yildir evliydik biz simdi birden bire onsuz kalmak...
- +1 yıl
Alışırsın zamanla geçiyor yeniden bi hayata başlarsın. Çalışıyorsan ayakların üzerinde de durursun zaten
Soran+1 yılCalismiyorum sorun maddiyat degil aslinda sadece onun yokluguna nasil alsiirim bilmiyorum
- +1 yıl
İnsanlar ölüme alışıyor sende alışırsın süreç biraz sancılı olur tabi orası başka. Nerde yaşıyorsunuz
Soran+1 yılSirnakta
- +1 yıl
Allah yardım etsin
- +1 yıl
Zor bi durum
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Dertleşmek istersen ya da hukuki süreç için yazabilirsin
- +1 yıl
Teklifim hala geçerli
Evlat edinin Bence
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinmeyi istemiyor
Soran+1 yılKendi kanindan istiyor iste
Soran+1 yılBoyle iste
Soran+1 yılBosanma hakkinda dusunceniz nelerdir
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılSagolun
+1 yılBilemiyorum ne desem o da haklı kendince
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum o da istiyor baba olmayi ama bende isterdim cocugum olsun bebegim olsun ama iste...
- +1 yıl
Hayırlı olsun
- +1 yıl
Alışırsın
evlat edinebilirsiniz :)
00 Yorumla
+1 yılKuma getirsin sana
01 Yorumla- +1 yıl
Alışırsın zamanla
Minik detaylar önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlat edinin
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni sevmiyomu
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmese benim icin bu kadar ugrasmazdi diyordum ama demek ki sevmiyormus
Cevap sahibi+1 yılÜzucu😭😭😭😭
Soran+1 yılOyle
Cevap sahibi+1 yılDemekki sevmiyo
Cevap sahibi+1 yılCanini skma hayrlsi
Cevap sahibi+1 yılGünaydn😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç sen ne dusunyonuz
05 Yorumla
Soran+1 yıl27 yasindayim kafam o kadar allak bullak ki
Cevap sahibi+1 yılYa neden olmuyor ki
Soran+1 yılOlmuyor iste
Soran+1 yılKisirim
Cevap sahibi+1 yılHım bizim komşu kuma almıştı çocuğu olmadı diye