konuşursan sana sorun olmadığını söyleyecek buyuk ihtimal sorunda etmez aslında cunku seni sevmiş ki evlenmiş yani ama toplum baskısı eğer çocuk istiyorsa çof fazla arkadaşlarını kıskanma durumuna girebilir ama en neticede seni istiyor hayatında sende onu ezik gostermemek için boşanmayı dusunuyorsun belki adamın isteği öyle ya da böyle senle yaşlanmak umudunu kaybetme ufak ihtimalde olsa git doktorlara dene bişeyler olur belki araştır ama eşinle konuş onu dinle onun fikrini al eğer olmuyorsa olmaz evlatlık almayı düşünmezmisiniz? belki oda çare olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni cok seviyor ama ben ona karsi mahçubum
- +1 yıl
o mahçupluk hissi seni içten içe yer valla adamın kafasını kemirir ne zaman ona baksan mahrum bıraktıgını dusunursun ama eşin için öyle değil belki o seni istiyor keşke çocuk mevzusu hiç olmasa diyor belki içinden şimdi bana karşı soğuk davranıcak bu yuzden alttan almalıyım hatta ayrılmak için saçma sapan bahaneler bulacak dayanmalıyım surekli kavga çıkartmak istiyecek zamanla beni kendinden nefret ettirmeye çalışacak ben onu seviyorum eşininde böyle düşünme ihtimali var eğer gerçekten seviyorsa onun için sorun değil ama sen böyle yaptıkca bir yerden sonra adamda taş değil ya yahu senin bu triplerine 10 sene dayanabilir mi sence? oda biliyor nasıl hissedecegini ona karşı peki ondan ayrılırsan mutlu mu olacagını biliyormusun? kesin bir durum mu? yoksa beraber kalsanız eşin daha mı mutlu olur sence? cevap ver bunlara düşünerek zor dur biliyorum kararsız kalırsın ama cevapları bulmaya çalış.
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı durumda ben olsaydım çocuk umrumda olmazdı eşimin ruh sağlığı daha önemli olurdu benim için... O benim hem annem hem çocuğum hem karım herseyim olurdu siz olsanız herseyinizi kaybetmeyi göze alirmiydiniz?
00 Yorumla
Hanimefendi ilk once hastaliginizi belli bir duzeye indirmeniz lazim PKO tamamen tedavi edilemiyor fakat bu kesinlikle cocugunuz olmayacak anlamina gelmez. Acikcasi kistleriniz kansere bile donusebilecekken cocuk derdine dusmenizi garipsedim. Once sizin sagliginiz sonra cocuk. Ve PKO genetik oldugu icin bebeginize de aktarabilirsiniz. Tekrar gecmis olsun.
00 Yorumla
O seni hastalkta sağlkta kabul etti seni sen oldğn icn sevdi cocuk olmuyor diye o seni birakmadysa senin onu bırakmaya hakkn yok onemli olan sevginiz birbirinizi sevdikten sonra evlatta edinseniz olur bu bir sinav sizin icn onun cocuktan sen mahrum etmedin ama sevgiden etmeye hakkn yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi dislar evlat edinirsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılYa olmadı diye neden ümidini kesiyorsun eğer eşin seni sevmişse illaki çocuk olacak diye bir şey yok hem bu işler belli olmaz bir bakmışsın ilerde olmuş çok erken ümidinizi kesiyorsunuz. Biraz daha umutlu ol bence sağlığına dikkat et zamanın ne göstereceği belli değil sabırla birlikte. Diyelim boşandın nolacak tek başına mı yaşayacaksın. Seni seven insan seni her halinle sever bu bir şeyden mahrum ettiğin anlamına gelmez ve binlerce çocuğu olmayan anne baba var. Yorulmak diye birşey olmamalı motivasyonunu kaybetmemelisin ve devam etmelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılpeki eşiniz cocuk sahibi olmak için size baskı yapıyormu
illaki cocuk sahibi olmalyım diye..
yani eger bunu yapmıyorsa
neden boşanmayı düşünüyorsunuz
eşinizle birlikte evlilik terapisine gittinizmi12 Yorumla
Soran+1 yılTerapiye gidecek bir yerde yasamiyoruz doğudayiz eşim baski yapmiyor ama bazen anliyorum nekadar istedini ve bu beni inanilmaz üzüyor baskasiyla evlense baba olabilir
- +1 yıl
Nereden biliyorsun belki yine olamaz esin baski yapmiyorsa. siz sabir edin can cikmadan umut bitmez
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Sana ne oluyor? adam senden ayrılmazken sendeki bu boşanma merakı nedir? sana mi kaldı bunun kararı. Mahrum etmeyecekmışmış. Ne nankör insanlarsiniz..
10 YorumlaEvlenirken hastalıkta da sağlıkta da beraber olmaya söz veriyorsun. İllede sizden olmasına gerek yok. Bugün bir sürü anne baba şefkatine muhtaç çocuklar var hepsi birbirinden tatlı. Bu durumu onunla konuş. Eğer benim gibi yapıcı pozitif düşünüyorsa aklına böyle kötü şeyleri getirme daha.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz isteriz ailesi dislar
+1 yılYapmayın lütfen, saçmalamayın.. 5 senelik bir aileyi, emeği, zamanı çöpe atmayın. Zaten şu durum da bu dünya ya çocuk getirmek ne kadar doğru tartışılır, ama sırf çocuk için de yuvanızı, mutluluğunuzu bozmayın. EL ALEM NE DER? Saçmalığı yüzüne bitirmeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOna haksizlik ediyorum o psikolojimi anlayamazsiniz
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun, elbetteki seni anlayamam ama sırf çocuk için de 5 senelik bir evliliğin bitmesi çok garip!
+1 yılAynı durumda o olsaydı sen ondan bosanacak miydin. ya da cocuk sevgisinden mahrum olan esini birde senin sevginden mi mahrum edeceksin. yapmayın bir suru ana baba sefkatine muhtac cocuk var yurtlarda hep demez miyiz dogurmakla degil bakmakla buyutmekle yetistirmekle ana baba olunuyor diye...
10 Yorumla
+1 yılEğer birbirinizi seviyorsanız başka bir sorununuz yoksa böyle bir şey düşünmeyin derim. Evlat edinebilirsiniz..
Senden sonra evleneceği kişi ile sağlıklı bir aile ortamı oluşmazsa, sağlıksız bir ortamda çocuk büyütmek kadar çocuğa zarar verecek bir şey olamaz. Eğer mutluysanız iyi bir ilişkiniz varsa evlat edinin. Pko'da illa hamile kalamazsın veya çocuk doğuramazsın gibi bir durum yok. Bakarsın evlat edindikten sonra birde kardeş gelir.. Allah'ın bileceği işler bunlar..20 Yorumla
+1 yılsiz ayrılırken böyle olduğunu söylemesseniz kendini suçlar evlenmez bidaha kolay böyle olduğunu söylerseniz izin vermez vazgeçirir sırf biyolojik anne babalık önemli değil evlatlık alın ya da taşıyıcı anneye tüp bebek yaptırın adam bidaha evlense düğün masraflarına denk gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılPko ile ilgili bir bence yazmıştım.
gelelim sana evet bu ihtimal vardır bu hastalıkta cok mu geç farkettin onu sormak istiyorum? kesin bir tedavisi olmayan cok sinsi bir hastalık eşinle konuş tüp bebek falan deneyebilirsiniz bilim ilerledi hemen bosanmayı düşünme02 Yorumla
Soran+1 yıl14 yasimdan beri pkoluyum hicbir doktorum anne olamazsin demedi olur ama uğrastirir dedi
- +1 yıl
geçmiş olsun..
Olmuyorsa olmuyor, siz herşeyi denediyseniz ve olmadıysa, gerçekten seviyorsanız birbirinizi bebek Evlat edinebilirsiniz? Bundan utanılacak birşey yok. Başkalarının düşüncelerine göre kendi düşüncelerinize göre yaşayın. Ayrıca bu konuyu eşinde Detaylı Konuş gerekirse aile terapisti yardımı alın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim, eğer eşin bunu dert etmiyorsa; sıkıntı yok. Eğer ediyorsa evlatlık edinin. Benim amcamlarında çocuğu olmuyordu, akrabalarında 10 tane çocuğu olan vardı onlar bebeklerin birini ona vermişlerdi. 10 sene çocuk yapmak için uğraşan var ne gerek var! Olmuyor sa olmuyordur vardır bir kerameti. Eğer eşin bunu bildiği halde det ediyorsada ayrılın. Ben şahsen çocugum olmuyor diye yırtmam bir taraflarımı.
00 Yorumla''İyi günde kötü, hastalıkta ve sağlıkta...'' diye başlamıyor muydu o yemin? Bence düşüncen yanlış. Herşeyin hayırlısı.. Nasip, kısmet, şans işi birazda. Siz tedavi ve çalışmalara aralıksız devam edin.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma boşanmak sana bu hastalığı veren Allah o kadar yardıma muhtaç çocuk varki evlat edinin tatmak istediğin duygu annelik değilmi onun ki babalık değilmi kendi evladın bile olsa karşılıksız vericeksin bunu
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol bunun bir imtihan olduğunu düşünüp kabullen ve bundan sonra piskolojini düzelt gör bak hastalığın iyilesecek ve çocuğunuz olacak.
Sen kendini bu yönde düzeltirsen rahatsızlığın gidecektir00 Yorumla
+1 yılBence bu düşüncen yanlış. Bu hayatta bir sürü kişi çocuğu olmuyor esin le mutluysan bozma mutluluğunu derim. Hiç olması evlat edinin bunu bir konuş derim
00 Yorumlaİlla baba olmak istiyorsa evlatlık sahibi de olabilirsiniz. Böyle saçma şeylere takılıp ayrılmak çok saçma olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok zor inanin
Sogan küru falan denedın mı? bende de var pko ama cok sukur adetım falan duzenlı sıkıntı yok ayrılma yapabılcegın herseyı yap
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğan bende faydali olmadi
Sacmalamayin, evlilikte hersey cocuk demek degil. Birbirinize daha cok baglanirsiniz cunku baglanacaginiz bir cocuk yok, tum sevginizi birbirinize vereceksiniz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgimiz cok zaten ama üzüntü ve hep bir eksiklik var
+1 yılmutluysanız niye ayrılasın ki? çocuğunuz ondan kaynaklı olsaydı sen ayrlırmıydın?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmazdim ama ailesi hep soruyor
- +1 yıl
haklısınız sorarlar, ammavelakin allahtan geleni kabullenmek gerekir, taktiri ilahidir bu
+1 yılhayır yaaa bosanmaa bu hastalıgın ne acaba acıklarmsıın?
02 Yorumla
Soran+1 yılHormonal sorunlar ve yumurtlama bozukluğu
- +1 yıl
Hayır tedavını gör sen Allahtan ümid kesılmez daha yasın genc bebegınız olur inşAllah
+1 yılnekadar salakca dusunuyorsun
evlat edinin? haa ama kendı kanınızdan olucak illa değilmi ayıp ayıp madem boyle bir tedavi goruyodun madem cocugun olmuyo neden evlendin?00 Yorumla
+1 yılBenim tanıdığım var 7 yılın üzerine bu sene hamile kaldı hemde ikiz ve biri kız biri erkek ☺ sabret sabrın spnu selamettir belkide senin imtihanındır. Boşanmayı filan da düşünme sakın
01 Yorumla
Soran+1 yılBu imtihan cok zor allahim kimseyi bunla sinamasin
onunda fikirlerine önem ver her şey çocuk değil birbirinize olan hisleriniz vardır elbet. belki de böyle düşünerek onu daha da üzeceksin kim bilir...
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak çözüm değil eşinin desteği çok önemli . Hastalığın nedir tam olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılBircok kisi hamile kalabiliyor tedavili veya tedavisiz ben kalamadim cok yiprandim polikistik over
+1 yılboşanırsan mahrum etmiş olursun tıpta çare çok. eşin eğer bu durumdan rahatsız olsaydı emin ol o bırakırdı. çaresiz bırakma kızı daha da
00 Yorumla
+1 yılBelki tedavisi bulunur, Allah'tan umut kesilmez. Ya da hayırlısı budur, yuvanı yıkma bence seviyorsanız birbirinizi.
02 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi cok ya onlardada olmazsa
- +1 yıl
Ya olursa? Eig'deki abimin de dediği gibi, herşeyini kaybetmeyi göze alır mısın?
+1 yılSenin çocuğun hiç olmuyor değilki yazdığına göre benimde bir akrabam hamilelik süresinde sıkıntı çekitordu 9 ay boyunca yattı çocuğu doğurdu seninkide öyle bişe olabilirmi acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılZor hamile kaliyorum ve olsada düşük tehlikem oluyor
- +1 yıl
Hamile kalmak için yumurtlama dönemini takip et o dönemlerde ilişki yaşanınca hamile kalma olasılığı artıyor ayrıca hamile kalıncada hiçbir iş yapma hamilelik sürecini yatarak geçir ozaman düşük olma ihtimalide azalır
+1 yılHer serde bir hayir vardir r hayirda da bir ser buyuruyor Mevla. Bu kacmaktir. Ya cocugun olsa basina bela olsa hayirsiz olsa daha mi iyi olacak. Sabir. Allah sabredenlerle beraberdir. Allah yar ve yardimciniz olsun.
00 YorumlaBunu onunla konus bence ya skma canini hem Allah in ne zaman verecegide belli olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Saçmalama seni seviyorsa bırakmaz zaten evlatlık edinip çocuk sevgisini yaşaya bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSacmalama 😮😮😮
Kocan ne diyor peki? 🚬
#rr02 Yorumla
Soran+1 yılO beni seviyor ve asla ayrilmam diyor
- +1 yıl
Bosanma
Ne istiyorsan KI daha ne güzel seviyor seni
Allahin izni ile cocugunuz olur
+1 yılBence boşanmayın çok seviyorsanız ona çocuk için birini isteyin.!. Birlikte yaşayın gitsin... ALLAH büyüktür !!!
00 Yorumla
+1 yıladaletini s2m beee dünyaaa gelde içme.. bence boşanma işini kendisine sor sen boşanınca mutlumu olacak mutsuz mu? onu mutsuzluga itmek istemezsin dimi
04 Yorumla
Soran+1 yılO seni birakmam diyor ama boyle daha mutsuzum
- +1 yıl
sorun onda olsa sen onu bırakırmıydın?
Soran+1 yılAsla birakmam
- +1 yıl
ee o seni neden bıraksın :)) takılma böyle şeylere benim çevremde tanıdıgım kız erkek bir sürü arkdşm war cocugu olmayan gayette mutlular
yengemn 7 yıl çocugu olmadı sonra oldu dert etme rabbm verir inş
20 YorumlaErkeğine görüşünü sunabilirsin. Beliki seni çok seviyorsa bunu sorun etmez ayrılmayıda söz konusu etmez.
00 Yorumlakocanı seviyorsan o da sana baskı yapmıyorsa boşanma evlatlık edinin bir sürü sahiplenmeyi bekleyen bebek var
00 Yorumla
+1 yılEvlatlık alma durumuna nasıl bakıyorsunuz?
Belki bu sana kendini çok kötü hissettiriyor ama o adam seni seviyorsa, ayrılırsan daha çok üzülür.00 Yorumlabir sn çocuk yapmak için mi evlendin iz bunu kendine bir sor. evet dersen BoşaN
00 Yorumla
+1 yılIleride öylr bir durum olda eşime daha da yakinlaşirim ben. Eger eşinde adamsa aynen böyle yapacaktir. Fakat erkek tarafinin azda olsa mirası varsa ortalik karisabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılMiras cok
- +1 yıl
O zaman işler degisir kusura bakma ama
+1 yılBu da sizin imtihaniniz. Neden ayriliyorsun? Seviyorsaniz birbirinizi ayrilmayin. Evlat edinin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk olmuyor mahrum etmek istemiyorum ayrilmam gerikir diye dusunuyorsun, belkide asil mahrum etmek ayrilinca olucak? Bu kadar da dert etmeyin bence.
00 YorumlaEğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve bu konu dışında mutluysanız hiç gerek yok bence. Evlat edinebilirsiniz mesela.
10 Yorumla
+1 yılEğer çocuğunuz olmuyo diye boşanmayı kabul ederse sevgisinden şüphe ederim.. Ama sanmıyorum kocanın bu nedenle boşanmak isteyeceğini.
01 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor
+1 yılEşinizle Konuşun Onunla Karar Verin Burada Buna Biz Karar Veremeyiz.
00 Yorumlakeşke ben ya da sevgilim de çocuk yapamama yetisiyle doğsaydı :/ kıskanmak sizi
00 YorumlaSaçma verdiğiniz smzü unutma evliliğin amacı baba ya da anne olmaktan ibaret değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama. İyi günde kötü günde derken bunlarîda içeriyordu o sözler...
00 Yorumla ne alakası var ya? çocuk evlat edinirsiniz en kötü ihtimal, birbirinizi sevdiğiniz sürece herşeyin çözümü var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de eşim benim yüzümden çocuk yapamıyor. Ben bosanalim dedim. O istemedi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda olsa bende bosanmam kendimi mahcup hissediyorum hic sperm yok mu sizde
+1 yılYapma lutfen tamam cocugun olmamasi buyuk sorun ama fevakarlikta hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDua edin Allah verir ama benim karım olsa ben boşamazdım :S Seviyorsam
02 Yorumla
Soran+1 yılOda seviyor :((
Cevap sahibi+1 yılboşver be bebekte olmasın. Hayırsız evlat vereceğine hiç vermesin ;) vardır Allahın bir bildiği...
+1 yılAynı sorun eşinde olsa boşanırmıydın?
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
O zaman kendini suçlama kimin ne dediği önemli değil her derdin çaresini verecek olan Allah'ü Teala'dır bol bol dua edip ondan istemelisiniz gerisi hikaye boşanmakta neymiş.
bunun gibi bir sebeptenmi bosanacaksın aptallasma. Gdin evlat edinin
00 YorumlaSacmlma buyuzden bosanlmaz allh nasp etmdyse elden ne gelir mutlu olmya bak hersey nasp
00 YorumlaSaçmalama. Tabiki çocuk çok güzel bişey ama eşin seni seviyoki yanında. sakın böyle bişey yapma
00 Yorumla
+1 yılteknolojı ılerledı mutlaka bır cozum yolu vardır yılmayın bence sevıyorsanız yanı
00 YorumlaTaşıyıcı anne bulamaz mısınız?
03 Yorumla
Soran+1 yılRahimde sorun yok olabilor cocuğum ama bizim olmuyor iste
Soran+1 yılBebeğin düşmesi rahimle alakali değilki tasiyici anne bulim hormonal oda ilaclarla sağlaniyor ama hic kalkmiaksin yatacaksin hep
+1 yılbence insan nolursa olsun sevdiğini bırakmamalı
00 Yorumlaevlilik , aşk doğurmakla mı ilgili sanki :\
00 Yorumla
+1 yılevlat edinin bir bebeği
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası