Sıkılır
Keyif alır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benimle alış verişe çıkan sıkılır. ama keyif alan da olabilir kiminle çıktığıma göre değişir. Alışveriş yaparken hoşunuza giden yerlere gitmek, size pozitif bir ruh hali verir ve alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirir. Alışveriş yaparken yanınızda arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle birlikte olmak, hem eğlenceli hem de daha keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir. Alışveriş yaparken, sadece ihtiyacınız olan şeyleri değil, kendinizi iyi hissettiren şeyleri de satın alabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek için bir şeyler almak size keyif verebilir. Alışveriş yaparken, farklı mağazaları keşfetmek, yeni ürünler ve trendleri keşfetmek size keyif verebilir. Alışveriş yaparken müzik dinlemek, size pozitif bir ruh hali verir ve alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirir. Alışveriş listesi hazırlamak, alışveriş yaparken daha organize ve verimli olmanıza yardımcı olur. Böylece, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamak yerine, sadece ihtiyacınız olan şeyleri satın alarak alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.
genelde eğleniyorlar, bir gün yolda trafik sıkıştı ilerlemiyor şu seyyar satıcılar ellerinde traş makşinası seti bıçak hatta ağaç kesme makinası motorlu, o zaman 295 tl dedi 85 tl almıştım arabadaki arkadaşlar yerlerde kaldı gülmekten
Bence keyif alır. Çünkü ben canımın istediği şeyi alırken rakam rakam inceleyip, pazarlık yapmam, irdelemem. Yeter ki bir şeyi isteyeyim, alırım. :D
Keyif alır, çünkü alışverişten hoşlanmam pek İlk gördüğüm mağazada istediğim giysiyi alıp çıkarım giyim konusunda kafamda önceden netleştirdiğim için bazı şeyleri pek kararsızlık yaşamam.
.
Cevap
31Cevap
Benimle alışverişe çıkan bir daha o günü unutamaz tadı damağında kalır bir daha gezmek ister. Giyim, kozmetik, market, teknoloji her alışverişte varım
Ne güzel o zaman. Sizinle alışverişe yapan kişi hiç sıkılmaz o zaman keyif alarak alışveriş yapar rahat rahat uzun uzun gezer. Bazı insanlar ile alışveriş yapmak bence çok büyük bir eziyet insanı sürekli sıkıyorlar hadi eve gidelim iyi gezdin falan diye.
Ben yanımda biri varken alışveriş yapmayı sevmiyorum. Muhtemelen sıkılabilir. En güzel alışverişi kendi başıma yapıyorum.
Evet bende aslında tek başıma alışveriş yapmaktan çok daha büyük keyif alırım. Normalde benle alışverişe çıkan hiç sıkılmaz tam tersi keyif alır benimle alışverişe çıkan kişiler bunaltmam öyle
Genellikle uzun alışveriş yapan insanlardan sıkılırım. Alışveriş konusunda benimle olan kişi şanslı, çabuk karar veririm.
Aynen öyle bende uzun uzun gezen bir şey beğenmeyen insanlar ile alışveriş yapmaktan çok çabuk sıkılırım. Benimle alışveriş yapan biri genelde sıkılmaz. Ne alacağıma çabuk karar veren biriyim.
Benimle alışverişe giden olur net. Alışveriş esnasında çok sinir olurum. Onu sorarlar, bunu sorarlar, oyalanırlar hiç benlik değil.
Aynen bende bazen bu durumdan aşırı sıkılıyorum ya. Genelde benimle alışveriş kötü geçmez eğlenceli ve gayet keyifli geçer. Ama tabu bunu abartmamak şartı ile gideceksek. Hani öyle uzun uzun gezmekten hoşlanmam sıkılırım.
Keyif alır çünkü genelde girerim tepeden bakarım var mı ilgilimi çeken bir şey diye varsa alır çıkarım. Bitti gitti
Yani evet çok fazla vakit geçirmeyi seven biri ile bende şahsen alışverişe çıkmaya pek bayılmak tam tersi biraz sıkılırım. Yani karşımdaki insanı fazla darlamam ama çokta uzun zaman geçirmeyi sevmem öyle.
Sıkılır, çünkü ben alışverişten sıkılırım. Uzun uzun bakamam iki saat reyon gezemem. Alıp 5 dkda çıkmamız gerek yoruluyorum.
Aynen bende aynı şekilde. Alışveriş yapmayı çok severim ama uzun uzun zaman geçirmeyi hiç sevmem. Çünkü çabuk sıkılan bir tarafım var. Beğendiğim ürünü hemen alır çıkarım oyalanmam öyle.
Keyif alır benimle çıkan, çünkü en uzun 45-60 dakika da biter bütün işim.
Yani eğer karşıdaki insanda aynı şekilde sizin gibi alışveriş yapmayı seven biri ise bu durumdan keyif alabilir diye düşünüyorum. Benimle çıkanda genelde çok keyif alır insanı sıkmam bunaltmam öyle
Aslında doğru söylüyorsunuz ben keyif alır benimle çıkan dedim ama belki de almaz çünkü ben çok alışveriş seven biri değilim
Ben kendime alıyosam sıkılıyorum ama başkasınaysa sıkıntı yok
Evet bazen başkası ile gezince çok vakit harcayabiliyoruz. O yüzden biraz sıkıcı bir hal alabiliyor bazen alışveriş. Genelde benim ile alışverişe çıkan kişiler keyif alır yani sıkılmazlar öyle.
Keyif alır. Çok konuşur çok güler, güldürürüm ben etrafımdakileri
Aynen öyle benimle çıkanda genelde keyifli geçirir o gün ki alışverişi. Bende çok keyif alarak yaparım yani uzun uzun gezerim çok vakit geçirmeyi pek sevmem ama genelde benimle gezen kişiler zevk alır
Hem de çok sıkılır. Çünkü ben alışveriş asla sevmem ve yanımdakileri de çok darlarım. 😀
Yani evet genelde kendin alışveriş yapmayı Seben biri değil isen karşındaki insanıda sıkar bunaltırsın biraz. Yani bende severim ama o derece sıkmam insanları ya. Hadi gidelim falan diye tutturmam mesela
Keyif alır tabi ki pozitif biriyim hele birde alışveriş yapıyorsam off🤣🤣🤣
Yani evet eğer karşıdaki insanda alışveriş yapmayı seven biri ise bence bundan büyük keyif alır. Aslında önemli olan karşıdaki insanın alışverişi sevmiş olması. Yani eğer gezmeyi seven biri ise sıkılmaz bu durumdan bence.
Yaani ben yaklaşık 9 sene inditex okeyli bir firma da yöneticilik yaptm genelde benle alışveriş yapan keyif alır ama ürün aldığım yer fıtık olur çünkü beğenmem kolay 😂😂😂🤣
Keyifli olacagı kesin
Çünkü kararsız değilimdir sevdiğimi beğendiğimi alır çıkarım mağaza mağaza gezmem.
Aynen öyle. Önceden bunu belirler o şekilde alışverişe çıkarım bende. Yani benimle alışveriş yapan kişi genelde sıkılmaz tam tersi gayet keyif alır diye düşünüyorum. Çünkü alışverişte oyalanan biri değilim çabuk karar veririm
Tam benim kafadasın bir ara yapalım bu sporu =)
Yani benimle genelde alışveriş gayet güzel ve keyifli geçer. Ama tabi öyle uzun uzun vakit geçirmekten çok çabuk sıkılırım. Karşımdaki insanı asla darlamam bu konuda yani yeter hadi gidelim falan demem kırmamaya çalışırım yinede onu.
O zaman gidelim beraber.
Ben kendim sıkılıyorum milletle çıksam onlar değil ben sıkılırım direkt
Yani genelde alışveriş yapmayı pek sevmeyen biri ile alışveriş biraz sıkıntılı ve yorucu geçebilir. Benimle mesela keyifli geçer severim alışveriş yapmayı gezmeyi ama öyle uzun uzun saatlerce gezmekten çok çabuk sıkılan bir tarafımda var ne yazık ki.
Ben ne alacaksam hemen alayım modundayım şahsen 🤔
Çabuk sıkılır herhalde yarım saat bütün ürünlere bakan kişiler de ne bileyim bunaltır
Aynen öyle benide sıkar aslında bu. Normalde alışveriş yapmayı çok seven biriyim ama uzun uzun gezen her yeri tek tek dolaşan biri ile gezmek benide çok çabuk yorar ve sıkar acik söylemek gerekirse.
Erkekleri alışverişe götürmeyin yanınızda biz öyle canlılar değiliz.😀
Aynen zaten erkekler alışveriş yapmayı hiç sevmez çabuk sıkılırlar o yüzden kadınlar ile alışveriş yapmak erkeklere fazla iyi gelmeyebilir. Yani alışveriş seven birinin olması lazım sevmeyen biri çabuk sıkılır zate.
Kadınlar detaycı oluyor ve kadınlar da alışverişte çok fazla çeşit oluyor. Erkekte belli zaten alacağı tarzdaki şeyler hemen alabiliyor. Böyle alıştığı içinde bir kadın ile gittiğinde sıkılıyor bunalıma giriyor. Amaaaa Severse gelecek elbet sıkılacak.
Kız kardeşim dün beklemekten çıktı eve gitti 4 civarı o gitti ben eve 7 bucukta geldim gerisini siz düşünün
Keyif alır. Asırı eglenceli alısveris yaparım.
Hele kıyafet olursa 😂 alakasız şeyleri giyer manken gibi yürürüm falan 😂
Bilmem kuzenimin oğlu ile çarpışan arabalara gittik basket oynadık çocuk cep numaramı istedi bayramda iyi gezip eglendik
çok denemeli alışverişler yapmıyorum, online yapıyorum genelde. Mağazaya gidersemde beğenirim ve alırım benimle alışverişe çıkanın sıkılacağını düşünmüyorum o yüzden
Aynen bende öyle alışverişe giderken öyle çok fazla oyalanan biri değilim. Yani ne alacaksam hemen alır çıkarım öyle uzun uzun vakit geçiren bir değilim. O yüzden kimsenin canının sıkılacağını düşünmüyorum.
kızlar beni götürüyo alışverişe :)))) zevkli olduğum için :)
benimle alışverişe çıkamazsın çünkü ben alışverişe çıkmam
Gıda alışverişinde keyif alır. Abur cubur doldururum sepete.
Ben bir türlü karar veremiyorum bunu mu alsam bunu mu diye öylece beklerim ne mağazayı dolaşırım be de bir şey alırım
Yani evet genelde karar veremeyen biri iseniz karşınızdaki insan bu durumdan biraz sıkılabilir diye düşünüyorum. Genelde çok fazla gezen bir şey beğenmeyen biri ile alışveriş yapmak ben şahsen çok sıkar.
Gülmekten altına eder desem abartmış olmam çünkü bu yaşandı kdfjfj
Benle takılan arkadaşlar genelde iyi eğlenirler 😉😁
Genelde alışveriş yapmayı sevenler zaten keyif alır. Yani eğer alışveriş yapmayı karşınızdaki insanda sizin gibi seviyor ve bundan keyif alıyorsa onlarda aynı şekilde büyük keyif alır diye düşünüyorum
Her alışveriş yapmayı sevenle de keyifli alışveriş yapılmaz bence enerjisi kafa yapısı uyumu belirler o keyfi bence🙃 ben alışveriş yapmayı seviyorum diye değil pozitif enerjimden uyumumdan empati yapabiliyor olmamdan dolayı benle takılan keyif alıyor sadece alışverişle sınırlı da değil bu 😉
Benimle alış verişe cıkan keyif alır bende duşkınum keyfime cunku oyle yormam kendimi
Aynen öyle alışveriş yapmayı seven ve bundan keyif alan biri iseniz eğer karşınızdaki insan bile bundan keyif alır. Ve bence gayette hoşuna gider. Yani sizinde sevmeniz önemli aslında alışveriş sevmeniz
Onu bilmem de ben sıkılırım
Yani genelde çabuk sıkılan biri iseniz alışveriş yaparken falan karşınızdaki insanda bence bu durumdan çok çabuk sıkılabilir diye düşünüyorum ben. Ben genelde alışveriş yapmayı çok severim ve benimle alışveriş yapan insanlar çok çabuk sıkılmaz öyle.
Sıkıcı biri deilim uyum sağlarım
Evet bende sıkıcı bir tarafım yok genelde benimle bir yere giden ve alışveriş yapan insanlar gayet keyif alır yani bu durumdan bence herhangi bir keyifsizlik falan yaşamazlar. Sıkıcı biri değilim alışverişte
Keyif alır ya ama dengimse hani büyük biri sıkılır
Aynen öyle genelde arkadaşlarımız ile çıkınca hep keyif alırlar aynı şekilde bizde bundan buyuk bir keyif alırız. Ama büyük biri ile çıkınca babamız veya bir yakınımız ile çıkınca keyif alamayıp sikilabilirler çünkü gençler daha çok geziyor ya.
ben çok keyif alırım hatta onunla çanta savaşına bile girerim alışverişte. d haha
abur cubura çıktıysam keyif alır ama kazak kıyafet alıyosam sıkılır
Alışveriş yaparken tek giderim herzam an
Alisveristen nefret ederim
Sıkılır pek anlamam o işlerden
Hemen alıp çıkmak isterim sevmiyorum alışverişi!!
Alışverişte gezmeyi sevmem o yüzden keyif almaz😅
Sürekli alışveriş yapmayız herhalde
Keyif alıyorlar genelde ama 😊
Kesinlikle katılıyorum
Sadece kendimi düşündüğüm icin sıkılır.
Politikamız: zevk almak, aldırmak
Keyif alır
Yani genelde zaten kadınlar ile alışveriş yapmak keyifli olur. Yani eğer karşınızda çabuk sıkılan biri var ise bu durumdan çabuk sıkılır ve alışveriş yapmak istemez. Önemli olan seven biri ile çıkmak.
Keyif
Ne güzel demekki sizinle alışverişe karşıdaki insanda için keyifli geçiyor. Bazı erkekler alışveriş yaparken çabuk alıp eve gitme taraftarı. Yani çabuk sıkılırlar bu durumdan çabuk bitmeden eve gitsek derler hep
Kesinlikle keyif alir
Aynen öyle bende sıkıcı biri değilim normalde benimle alışverişe çıkan insanlar bence çok büyük keyif alır. Eğlenceli bir tarafımda vardır. Gezmeyi severim ama uzun uzun gezip dolaşmayı pek sevmem öyle
Keyif alır
Eğer alışveriş yapmayı seven biri iseniz karşınızdaki insanda bundan büyük bir keyif alır bence. Yani uzun uzun gezmekten çabuk sıkılan biri değil iseniz eğer alışveriş yapmak sizinle güzel geçebilir
Evet severim
Keyif alır
Evet benimle alışveriş yapan kişiler genelde keyif alır. Ben genelde çabuk sıkılan biri değilim yani karşımdaki insanı sıkmam öyle alışveriş yaparken falan. Yani genelde karşımdaki insanı fazla bunaltmam.
Farkettim de nerdeyse senle aynı yonlerimiz var ve gloss benzerliği var 😳🤣
Evet 😄
Kendimi senle kız kardeşler gibi hissettim
İkizizdir belkide 😄
🤣😂
Takip atsana
Sıkılmaz bence
Bende hiç sıkmam mesela karşımdaki insanı hadi gidelim yeter falan tarzı kelimeler asla kullanmam. Benimle alışverişe çıkmak isteyen insanlar genelde çok keyif alarak çıkmak ister. Çünkü hiç şikayetçi olmam bu durumdan
Alışveriş yapmaktan nefret ediyorum
Yani genelde erkekler fazla alışveriş yapmayı seven taraf değiller. Kadınlar ise tam tersi alışveriş yapmaya uzun uzun gezmeye bayılır. Eğer alışveriş yapmayı seven biri değil iseniz karşınızdaki insan bu durumdan biraz olsun sıkılabilir bence.
Keyif alır
Yani evet genelde biz kadınlar ile alışveriş yapmak sıkıcı geçmez genelde keyifli geçer. Yani tabi bizim alışverişi sevdiğimiz kadar karşıdaki insanında sevmesi ve bundan keyif alması lazım. Yoksa çabuk sıkılabilir bu durumdan.
işi çabuk bitiririm o yüzden
Keyif alır tabii ki.
Evet benle alışverişe çıkan insanlarda genelde keyif aldığı çıkmak alışveriş yapmak ister. Çünkü insanları sıkan biri değilim öyle. Her yeri gezerim sıkılmam öyle. Ama çok çok uzun gezmeyi sevmem öyle.
Keyif alir
Keyif alır
Şimdiye kadar hiç kimse sıkılmadı
Sıkılır.
Avmleri magazaları sevmiyorum
Zevkim güzeldir o yüzden alır tabiki
Sıkılır tabikii
Yani alışveriş yapmayı sevmeyen biri iseniz eğer karşınızdaki insan biraz sıkılabilir bu durumdan. Yani genelde zaten erkekler pek fazla alışveriş yapmayı sevmezler. Genelde hep tek başlarına alışverişe çıkarlar
İyi bir soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?