Keyif alırım.
Çok çabuk sıkılırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben alışveriş yaparken keyif alıyorum her zaman için Alışveriş yapmak, birçok kişi için keyifli bir aktivitedir ve kısa süreli bir mutluluk hissi yaratabilir. Ancak, sürekli alışveriş yapmak veya aşırı harcamak, maddi problemlere ve hatta bağımlılık problemlerine neden olabilir. Düzenli bir şekilde yapılması durumunda, ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapacağınız alışveriş size gerekli ürünleri sağlayacak ve bu da günlük hayatınızı kolaylaştıracaktır. Ancak, gereksiz ve düşünmeden yapılan alışverişler, maddi sıkıntılara neden olabilir.
Bu nedenle, alışveriş yapmadan önce ihtiyacınız olan ürünleri belirlemek, bütçenizi belirlemek ve sadece bu ihtiyaçlar doğrultusunda alışveriş yapmak önemlidir. Ayrıca, alışveriş yapmanın yerine getireceği keyif duygusu geçici bir durumdur ve uzun vadede maddi sorunlara neden olabileceğinden, bu konuda dikkatli olmak gerekir.
Aynen öyle bazısı için keyifli bazısı için ise bence çiledir. Bende alışveriş yapmayı çok severim ama çok uzun vakit geçirmeyi pek sevmem Ya alışverişte. Genelde bir ihtiyacım var ise hemen alıp çıkma derdinde olurum. Çok fazla vakit geçirmem öyle.
Keyif almaktan çok ötesi...
Bayılırım alışveriş yapmaya
Saatlerce dolaşıp alışveriş yaparım
Ta ki ayaklarıma kara sular inene kadar
Yorgunsam ve dışarı çıkamazsam yine boş durmam bu seferde net üzerinden yaparım alışveriş
Yani evet bende genelde alışveriş yapmayı çok severim. Bence her kadın alışveriş yapmaya bayılır. Kadınların zaten alışveriş deyince aklı yerinden çıkıyor. Bende severim ama uzun uzun gezmeyi pek sevmem öyle ya.
Arkadaşım yok, ailem benimle asla dışarı çıkmaz. Tek başına hiç zevkli değil + elbiseler bende güzel durmuyor BIKTIM. Erkek reyonundan giyinsem daha güzel durur…
Bence bu şekilde düşünme. İlla seninle birisinin alışverişe falan çıkmasına gerek yok bence. Kendin ile çık. Bence kendini sevdikten sonra tek başına bile her yer güzel geliyor insana. Herşeyden önce kendini sevmeyi öğrenmelisin bence.
Depresyondayım maalesef. Çıkmıyorum hiç. Elbiseler bana genellikle olmuyor, olanları da beğenmiyorum. Param da kalmadı açıkçası. Zor. :))
Cevap
18Cevap
Zevk almıyorum artık hiç biseyden boş ve anlamsiz geliyor arkadaslarim aliyor yanimda cok sıkıyor
Yani bazen gerçekten alışveriş yapmak eskisi kadar hoş gelemebilir insana. Yani bende bazen uzun vakitler geçirince alışverişte gerçekten çok çabuk sıkılıyorum. Hemen beğendiğim bir ürünü alır çıkarım yoksa çok çabuk sıkılırım.
Eskiden o kiyafetin ustumde nekadr hoş olacagini düsunup heyecanlanıp zevk alırdim artık hiç umrum diy insanlar begenecekmiş şık bulacakmış takmıyorum
Cok baktigim ve denedigim ürünü alip eve geldigimde begenmiyorum. İlk gördüğümü alıp cikmam daha iyi oluyor
Aynen öyle bazen gerçekten saatlerce bakıp em son bir ürüne alma kararı veriyorsun. Ve eve geliyorsun ürünü ya beğenmiyorsun ya da bir kulp takıyorsun. Benimde böyle bir kötü huyum var maalesef. Çok zor seçerim çok zor beğenirim genelde.
Çok çabuk sıkılıyorum. Hiç alışverişten saatlerce kat kat mağazaları dolaşıp zevk alan bir tip değilim.
Evet bazısı için çile olabilir bence bu. Yani tamam bende severim alışveriş yapmayı ama öyle uzun saatler boyunca gezmeyi sevmek tabi. Yani ihtiyacım olan ürünü alıp çıkarım ben direk uzun uzun vakit geçirmem öyle.
🙂🥰👍
sıkılmak mı mental orgazm benim için alışveriş yapmak ne sıkılması
Aynen öyle zaten kadınlar alışveriş yapmaya bayılır. Bizim için alışveriş yapmak kendimize yeni şeyler almak büyük bir keyif. Ben şahsen bundan büyük bir keyif alıyorum. Yeni şeyler almaya bayılırım.
Param çoksa keyif alıyorum ama yoksa ve sadece bakıp çıkıyorsam sıkılırım
Aynen öyle paran varsa gerçekten sıkılmadan geziyor insan herşeyden almak istiyor. Ama yeteri kadar paran yok ise yanında o alışveriş biraz sıkıcı gelebilir. Benim genelde yanda istediğim kadar para varsa hiç sıkılmam o zaman alışveriş yapmaktan falan.
Paranın gücü işte 😃
Tek gidersem sıkılırım
Arkadaşlarım ailem vs olursa keyif alırım
Aynen insan bazen gerçekten tek başına alosverise çıkarken canı çok fazla sıkılıyor. Ben mesela hiç keyif almam tek başıma alışveriş yapmaktan alışverişe çıkmaktan. Arkadaşım e çıkmayı mesela daha çok severim hem bence daha keyifli oluyor arkadaş ile.
Yani katılıyorum 👍
Çok fazla uzatmamak kaydıyla katalogdan bakarım seçerim fazla uzun sürmez
Aynen öyle. Yani uzun uzun saatler alışveriş yapmayı sevmeyen biri iseniz genelde bu şekilde alışveriş yapmayı tercih edebilirsiniz. Çabuk sıkılan kişiler için bence online alışveriş siteleri yapıldı.
Sıkılırım herkesin giyip çıkardığı kıyafetleri denemeyi nefret ederim 👍
Aynen öyle bu durumdan bende genelde şikayetçi olurum. Aslında bence kıyafet deneme tamamen kaldırılmalı. Yani bence bu şekilde hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bence bu şekilde Kıyafet giymek kaldırılmalı tamamen diye düşünüyorum.
Kıyafet alışverişinde çok sıkılıyorum yoksa kozmetik ve ev eşyalarına saatlerce bakabilirim
Aynen öyle bende aynı şekilde kıyafet alışverişi yaparken çok çabuk sıkılırım. Çok kararsız biriyim çünkü. Ama bende her kadın gibi kozmetik ürünlerine bayılırım ve saatlerce alışveriş yaparım sıkılmadan.
Nefret ederim bakarım ararım ama asla bulamam.
Aynen öyle ya birde o var. Çok çabuk bitsin eve gideyim falan dersin ama istediğin ürünü bulamazsın genelde. İşte sırf bu yüzden de alışverişin uzar durur. Ve gerçekten bu çok can sıkıcı bir durum bence.
Keyif alırım.
Ama boş gezmeyi sevmem.
Alacağım şeyleri dolaşmayı severim.
Aynen öyle katılıyorum. Bende aynı şekilde boş gezmeyi seven biri değilim. Genelde ihtiyacım olan bir ürünü direk alıp öyle alisverişimi bitirmeyi severim. Yani eğer kendime bir şey almayacaksam boşu boşuna uzun uzun gezmem öyle.
Kadınlar bayılır ama ben hayatta sevmem alışverişi 😝
Yani evet genelde her kadın alışveriş yapmayı sever ama kimisi sevmez. Yani herkes illa aynı şeylerden hoşlanmak zorunda değil. Kimisi çok sever alışveriş yapmayı kimisi ise hiç sevmez ve ona çile gibi gelir o alışveriş.
Evet genelde erkekler alışveriş yaparken çok çabuk sıkılıyor. Yani kadınlar gibi uzun vakitler geçirmeyi sevmezler pek alışveriş yaparken falan. Hemen alıp gideyim havasında olur genelde erkekler.
💐
Terapi gibi geliyor yemin ediyorum. Para harcanmak için vardır.
Aynen öyle. Bazen gerçekten alışveriş yapmak ve para harcamak insana çok iyi geliyor. Bence stresi azaltıyor alışveriş yapmak. Kadınların zaten geneli alışveriş tutkunu. Onlar için alışveriş yapmak stres atmak gibi bir şey.
Ruh halime göre değişiyor, çoğunlukla keyif aldığımı söyleyebilirim
Yani evet aslında insanın o anki durumuna bağlı bir durum bu. Eğer keyifli isem gerçekten yaptığım alışverişten çok büyük keyif alırım. Ama o gün modem düşük ise asla ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde keyif almam bu durumdan ben.
Keyif alırım. Hele de kıyafet, ayakkabı vs olsun bayılırımm
Kadınların zaten alışveriş en önemli tutkusu. Alışveriş deyince ilk akla her zaman kadınlar gelir. Bende ayakkabı ve kozmetik alışverişi yapmayı çok severim. Bence tüm kadınlar alışveriş yapmayı çok seviyor.
Şu zamanlar ekonomiden dolayı kimsenin keyif aldığını düşünmüyorum ama..
Aynen öyle oda var. Artık eskisi gibi doğru düzgün alışveriş yapamaz olduk. Eskiden az biraz para ile alışverişe çıkan dünya kadar Kıyafet falan alırdık. Şimdi nerede o kadar ürün almak sık alışverişe çıkmak..
ben daralıyorum çünkü alışveriş saatimiz 3 saat minimum
Aynen öyle bazen gerçekten insan uzun saatler boyunca alışveriş yapmaktan çok çabuk sıkılıyor. Normalde alışveriş yapmayı çok severim ama uzun saat vakit geçirmeyi sevmem sıkılırım. O yüzden ihtiyacım olan ürünü alır direk çıkarım..
Bayılıyorum ağa yeni ayakkabılar, kıyafetler denemeye.
Aynen öyle. Bende alışveriş yapmayı çok severim kendime yeni şeyler almayı falan. O yüzden bundan büyük bir keyif duyarım. Bence her insan sevdiği şeylerden dolayı alışveriş yapmayı çok sever. Bende ayakkabı ve yeni kıyafetler almaya bayılırım.
sıkışırım.. o yüzden hedefe yönelik alışverişe giderim
Çok yer gezdiysem evet
Aynen öyle alışveriş yapmayı bende severim ama çok yer gezmeyi hiç sevmem. Yani normalde çok çabuk sıkılan bir yapım var o yüzden en fazla 1 saat falan alışveriş yapmayı severim. Çok uzun vakit geçirmekten çok çabuk sıkılırım ben çünkü.
Eskisue nazaram sıkılıyorum biraz..
Yani genelde alışveriş yapmak artık insana sıkıcı geliyor ise bundan artık keyif almaz. Yani alışveriş yapmayı artık seven biri isen o alışveriş sana çok keyifli gelebilr. Ama alışveriş yapmayı sevmeyen biri iseniz size bu biraz işkence gibi gelebilir.
giyim içinse çok sıkılırım.
Yani bazen gerçekten giyim alışverişi çok sıkıntılı oluyor ya. İnsan karar vermekte zorlanıyor. Yani ya rengine takılıp kalıyorsun ürünün ya da iki üç ürünün arasında kalıyorsun. Bende bazen bu durumdan çok çabuk sıkılıyorum.
aynen
Keyifli ya zman geçiyor
Aynen ya bazen gerçekten insan alışveriş yaparken çok keyif alıyor. O yüzden alışveriş bazen bence insana iyi geliyor diye düşünüyorum özellikle kadınlar alışveriş yapmaya bayılırlar. Aynı şekilde bende alışveriş yapmaya çok bayılıyorum.
Alıcı veriş de sitres atarım
Yani evet alışveriş yapmak kimisi için çok keyif verici bir durum. Kimisi için ise stres. Bende çok severim alışveriş yapmayı. Efet kötü bir durumda isem o an alışveriş yapmam beni çok ama çok mutlu eder.
Çok büyük keyif alırım
Aynen öyle. Kadınlar zaten alışveriş yapmayı uzun uzun gezmeyi dolaşmayı çok severler. Bende severim uzun uzun gezmeyi ama eğer ihtiyacım var ise alacağım ürüne. Ama bir ihtiyacım yok ise çok fazla vakit geçirmeyi pek sevmem.
Tek başıma yapıyorsam seviyorum.
Yani evet bazı insanlar arkadaşları ile alışveriş yapmayı çok severler. Bazıları ise tek başına alışveriş yapmayı daha çok sever. Ben mesela tek başıma alışveriş yapmayı pek sevmem çok çabuk sıkılıyorum çünkü.
Sıkılırım ve hızla bitirip eve dönmek isterim.
Evet bazen gerçekten insan biraz sıkılabiliyor. Bir an önce bitsin evime döneyim diyor gerçekten. Ben normalde alışveriş yapmayı seven ve çok büyük keyif alan biriyim ama çok fazla vakit geçirince çokta çabuk sıkılan biriyim genelde.
Keyif alırım tabii ki
Aynen öyle bende öyle. Zaten kadınların alışveriş yapmaya bayılır. Yani genelimiz alışveriş tutkunu diyebilirim. Bende çok fazla keyif alırım. Ama genelde alışverişte çok uzun vakit falan geçirince canım sıkılıyor.
Çok severim
Evet her kadın bayılır genelde alışveriş yapmaya. Ve mağaza mağaza gezmeye. Aynı sende bende bir kadın olarak alışveriş yapmayı ve gezmeyi çok severim. Tabi öyle uzun uzun vakit geçirmeyi pek sevmem ya. İhtiyacım olan bir ürünü alıp çıkarım genelde.
Sıkılıyorum ben
Aynen bazen çok keyifli olduğu kadar çokta sıkıcı olabiliyor gerçekten alışveriş yapmak. Yani genelde çok fazla uzun sürdüğü zaman insan bence çok çabuk sıkılabiliyor bu durumdan. Ama eğer kısa sürüyorsa bence güzel ve keyifli geçebilir.
O ne alışverişi yaptığıma bağlı olarakta değişebilir
Avm ise sıkılırım
Yani evet genelde avmde bende çok fazla vakit geçirmeyi sevmem. Genelde kapalı yerlerde alışveriş yapmayı sevmem çünkü çok çabuk sıkılıyorum bu durumdan. Normal alışveriş yerlerini tercih ederim ben genelde.
Keyif alırım.
Erkekler genelde kadınlar kadar alışveriş yapmayı sevmez. Yani erkekler çok çabuk sıkılıyor alışveriş yaparken. Ama tabi her erkek aynı değil bazısı gerçekten alışveriş yapmayı ve para harcamayı gerçekten çok sever.
Aldığım şeye göre değişir
Yani evet genelde eğer aldığın ürün hoşuna giden bir ürün ise bence inssn çok keyif alarak bakar ve seçer alır. Ama öyle değilse biraz bence insana işkence gibi gelir. Aldığın ürün kendin içinse çok keyif verici gelir bence.
O kadar sıkılırım ki zevkime yansır
Yani zaten erkeklerin geneli bu şekilde olur. Pek fazla alışveriş yapmayı seven taraf değilsiniz genelde. Kadınlar alışveriş yapmayı smisveriste uzun uzun vakit geçirmeyi sizden daha çok severler.
Keyif alırım
Evet bencede çok keyif alırım. Zaten kadınların yüzde doksanı alışveriş yapmayı ve uzun vakit geçirmeyi gerçekten çok seviyor. Bende aynı şekilde çok severim ama ihtiyacım olan bir ürün ise uzun saatler gezmeyi severim. Ama eğer ihtiyacım yok ise direkt alıp çıkma havasında olurum ben.
Aynen
Keyifli.
Aynen gerçekten insan bazen alışveriş yapmaktan çok büyük keyif alıyor. Ben öyle uzun vakit geçirmeyi pek sevmem ya. Yani çok fazla oyalanmam alışveriş yaparken falan. Hemen beğendiğim bir ürünü alır direk çıkarım.
Çok severim biri gelsede alışveriş yapsam😊
Aynen öyle. Alışveriş yapmak kadınlar için adeta bir tutku gibi bir şey. Yani alışveriş yaparken genelde stres atarız. Bende çok fazla alışveriş yapmayı severim ama öyle uzun vakit geçirmeyi pek seven biri değil çünkü çok çabuk sıkılırım bu durumdan..
Sıkılırım
Erkekler zaten alışveriş yapmayı çok sevmez ve çok çabuk sıkılır bu durumdan. Yani erkekler genelde ihtiyacı olan ürünü alıp çıkmayı daha çok sever. Yani öyle uzun uzun vakit geçirmeyi pek sevmez ve hoşlanmazlar.
Aşırı sıkılırım
Evet erkekler genelde alışveriş yapmayı pek sevmez ve bu durumdan aşırı rahatsız olurlar. Yani genelde alışveriş yapmayı seven taraf erkekler değil tam tersi kadınlardır. Zaten alışveriş yapmayı genelde en çok seven taraf kadınlardır.
Keyif alırım
Aynen öyle bende çok keyif alırım alışveriş yaparken. Genelde kadınlar alışveriş yapmayı para harcamayı çok severler. Bende çok severim ama öyle uzun bir vakit geçirmeyi genelde pek sevmem çok çabuk sıkılıyor bence insan..
Ben çok sık gitmediğim için pek sıkılmıyorum açıkçası çok az ama uzun saatler süren alışverişler yaparım.
Keyif alırım
Yani evet kadınların zaten geneli alışveriş yapmayı çok sever. Hatta alışveriş yapmak biz kadınlar için bence hobi gibi bir şey. Seven biri için keyiftir bence alışveriş yapmak. Sevmeyen biri için ise işkence.
Keyif alırım
Kadınlar zaten alışveriş yapmaya bayılır. Alışveriş yapmak genelde kadınlar için çok keyif verici bir durum. Bende alışveriş yapmayı çok severim çok keyif alırım ama öyle uzun uzun vakit geçirmeyi pek sevmem öyle.
Cok. keyifli
Aynen insan genelde sevdiği hoşlandığı şeylerden hep keyif alır. Yani alışveriş yapmayı seven biri için bence bu çok eğlenceli bir hale gelebilir. Ama keyif almayan biri ise ona işkence gibi gelir.
Keyif alırım
Yani kadınlar genel olarak alışveriş yapmayı çok sever ve bundan çok büyük keyif alır. Bende çok severim ama uzun vakit geçirmeyi pek sevmem genelde öyle. İhtiyacım olan ürünü alır aldığım gibi çıkarım direk.
Ben severim harcama yapınca tüm enerjim yerine geliyor mutlu oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?