Keyif alırım
Çabuk sıkılırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genel olarak keyif alıyorum alışverişlerden çünkü Marketler genellikle geniş bir ürün yelpazesi sunar. Yeni ürünleri keşfetmek, farklı lezzetleri denemek veya ilginç ürünler bulmak, bazı insanlar için keyifli olabilir. Market alışverişi, bazı insanlar için planlama yapmayı, listeler hazırlamayı ve alışveriş rotasını belirlemeyi içerir. Bu süreç, bazı insanlar için düzenleme ve planlama yapma zevkini sağlayabilir. Marketler, renkli ambalajlar, düzenli raflar, güzel düzenlemeler ve çeşitli ürün kokuları gibi görsel ve duyusal uyarılar sunar. Bu faktörler, bazı insanlar için alışveriş deneyimini keyifli hale getirebilir.
@Barış_LonelyForever Ya yorumların o kadar saçma ve boş ki, bunu bildiğin için de yoruma kapatıyorsun galiba. ChatGPT misin acaba bilemedim de şimdi. Yahu bir market sorusu için bu derece saçma, marketler insana farklı lezzetleri denemek, ilginç ürünleri bulmak, geniş ürün yelpazesi gibi boş yorum yapabilir mi ya 🤣🤣
Farklı lezzetleri denemek ile market ne alaka, sen market diye Anadolu mutfaklarını mı geziyorsun ne yapıyorsun 🤣🤣
Market alışverişini hiç sevmem ama kıyafet alışverişine bayılırım benle saatlerce gezcek alışveriş yapacak arkadaş yok hepsi sıkılıyor hadi kanka çabuk ol diyorlar geriyorlar beni😂
Eskiden keyif alarak market alış verişi yapardım ama şimdi alışveriş yaparken acaba kasada kaç TL toplam çıkacak diye endişe içinde alışveriş yapıyorum. Bazı şeyleri de hiç alamıyorum artık örneğin kırmızı et gibi
Evet maalesef bunuda düşünmeden edemiyoruz ne yazık ki. Eskiden hiç düşünmeden alırdık herşeyi şimdi ise öyle değil. bir şey alırken kırk kes düşünür olduk maalesef. Çünkü her şey çok pahalı.
Cevap
30Cevap
Mutfak alışverişi hiç sevmiyorum 😅 aylık 2000 yemek kartına para yatar anama veririm ne istersen al bana bulaşma 🤣🤣
Yani evet genelde erkekler hiç sevmez alışveriş yapmayı falan. Alışverişi seven taraf genelde kadınlar. Erkekler bu durumdan çok çabuk sıkılıyor o yüzden hep kadınlar alışveriş yapıyor onların yerine.
Ya erkeklerde sever de daha evlenmeden yıldıhh yavv
Market alışverişleri benim için her zaman keyifli olmuştur. Almayacak olsam bile ürünleri elime alıp bakmak zevkli oluyor.
Aynen market alışverişini bende çok severim. Özellikle sevdiğim reyonlarda vakit geçirmeyi seven biriyim uzun uzun. Markete bir girince zaten insanın daha çıkası gelmiyor benim için öyle.
Alışveriş merkezlerine gittiğim zaman işim olmasa bile içlerindeki büyük marketlere giriyorum. O tür marketlerde genelde küçük marketler olmayan ürünler oluyor. Yeni ürünleri incelemek çok hoşuma gidiyor.
Para olduktan sonra keyif alırım ama artık kimsede para yok, o yüzden herkes sinir küpü
Aynen para olunca zaten sıkıntı olmuyor. Ama paran az olunca hiçbir şey keyifli gelmiyor genelde insana. Yani zaten her şey öpmüş ateş pahası. Eskisi gibi alışveriş yapmak bile bence hoş gelmiyor.
Katılıyorum
Alamayrım o fiyatları görünce keyif falan alamayrım :D
Aynen zaten kimse keyif falan alamıyor ki eskisi gibi. Eskiden bol bol alışveriş yapardık fiyatına falan aldırış etmeden simdi öyle değil maalesef. Bir ürün alırken falan çok düşünür olduk pahalı çünkü.
Şey vardı ya etiketine bakmak ayıp gibi bişeydi bulunduğun mağazanın çalışanına mahçup oluyormuşsun gibi şimdi etikete bakmamak ayıp :D
Ozellıkle ıs cıkıs acaıp ıstahlı oluyom bıran once kendımı eve atmak ıstıyom.. Fazla eylenmem ama hafta sonu olsa ya da sevgilim olsa yanımda onunla İnsan zevk alabılır..
Fiyatları gördüğüm alma isteğim birden kaybolur..
Eskiden keyif alırdım şimdi bu zamanda çok zor keyif almak
sıkılırım o yüzden gitmeden kimde fiyat ne kadar hızlıca bakar ve planlarım neyi nereden alacağımı
Her türlü alışverişi severim.😃
Market, giyim, kişisel bakım.
Aklına gelen ne varsa
5M'e girmişsem 2 saatten önce çıkmam için çekiştiren olmalı, ya da bir yere yetişmem gerekli.
Geniş bir zamanım varsa severim keyifle yaparım
Marketleri dolaşmak veya alışveriş yapmak tam benlik.
Kiminle yaptığıma ve de ne alışverişi yaptığıma göre değişir.
Kasada beklemek ve kalabalık olduğu için sıkılıyorum
Kıyafet alışverişindense market alışverişini tercih ederim param da varsa market canımı sıkamaz 😅
çabuk sıkılırım, aldığım ürün bellidir, markaya takılırım, o bakımdan zaman kaybetmem, kısa sürede hallolur.
Yani alışveriş yapmayı sevmeyen kadınlarda var tabi yok değil. Ben genelde severim alışveriş yapmayı severim. Özellikle market alışverişi yapmaya bayılırım. Ama uzun geçerse belki bende sıkılırım.
Eskiden çok severdim ama bu ekonomide marketler artık korkulu rüyalarım haline geldiler.
Aynen öyle artık almış başını gidiyor her şey. Eskiden hiç bunları dert etmez rahat rahat bol bol alışverişi falan yapardık şimdi maalesef öyle değil. Şimdi bir şey alırken kırk kez düşünür olduk.
Umarım 14'ünden sonra giderlerde bu durum düzelir.
mantıklı bir alışveriş yapıyorsam güzel ama saçma bir alışveriş ise na nay gülüm na nay.
akşamları çıkıp bir sürü alışveriş yerine akıllı alışverişi tercih ederim.
babam ile gidersem 10 dakikada biter annemşe 10 saatte kız olarak sevmemem normal değil.
Sıkılırım genelde. Çünkü aynı yerde dolaşmayı sevme₥
Seviyorum keyf veriyor
Kadınlar zaten alışveriş yapmaya bayılır o yüzden bundan keyif alırlar. Bende market alışverişi yapmayı çok severim. Özellikle abur cubur reyonu varsa o alışveriş benim için çok keyifli geçer.
gez toz eğlen çoş değil alışveriş yap harca ama güzel harca ve boomm. Gelsin ekstreler delirsin bizim peder.
Erkek kiza kiz erkege benziyoe soylemeden edemeyecegim🙄 Erkek sandigimda mi kiz acaba🤔 Neyse😴
Cabuk sıkılıyor hemen alıp cikiyorum
Market alışverişi zevklidir
market alışverişinden keyif alırım.
Keyif alırım tabikide
Hemen sıkılıyorum ne alacaksam alıp çıkıyorum
keyifli oluyor
Eğlenceli hale getirmeyi öğrendim
Evet keyif alarak yaparım..
Çocuklar la çok güzel oluyor
Moduma göre değişiyor.
Bir an önce alıp gitmek istiyorum.
Keyif alıyorum
Severim ama fazla uzun sürmeyecekse.
Pek sevmem alışverişi alır çıkarım hemen:)
Bak market alışverişini severim ama😂
Genelde keyif alıyorum.
Benim dediklerim alınıyorsa daha çok keyif alırım sjsjxj
Sıkılırım
Yani zaten erkeklerin geneli alışveriş yapmayı hiç sevmez. O yüzden alışveriş yapmakta kadınlara düşer. Çünkü kadınlar alışveriş yapmaya bayılır. Erkekler çabuk sıkılan taraf olduğu için hiç keyif almaz.
Pazarıda severim
sıkılmam severim 😅
Hiç Sevmem
Keyif alırım
Keyif alırım ya
Keyif alırım
Hergün gittiğim yer
Nefret ederim
Keyif alıyorum
Alışverişi severim
Çabuk sıkılırım
severim