Keyifli geçer
Sıkıcı geçer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgili ile alışveriş yapmak keyifli bir deneyim olabilir, ancak kişinin tercihlerine, zevklerine, ilgi alanlarına ve alışveriş tarzına bağlıdır. Bazı çiftler, ortak ilgi alanlarında birbirleriyle alışveriş yaparak zaman geçirmeyi severlerken, bazıları için alışveriş yapmak sıkıcı bir aktivite olabilir.
Sevgili ile alışveriş yapmak keyifli bir deneyim olmasının nedeni, birlikte vakit geçirme fırsatı sunması ve birbirlerinin zevklerini, tercihlerini, tarzlarını öğrenme fırsatı vermesidir. Ayrıca, birbirlerine tavsiyelerde bulunarak, birlikte seçim yaparak ve karar vererek, birbirlerine olan saygılarını ve işbirliği becerilerini de geliştirebilirler. Bazı çiftler, birbirleri için bir şeyler seçmek konusunda da keyif alabilirler.
İnanılmaz haz alıyorum, o alışverişte mutlu oldukça daha fazla haz alıyorum
Zira kadını şımarttıkça kaıdnlığını yaşadığını ve yaşatacağını biliyorum
Ne güzel. Alışveriş yapmayı seven biri ile sevgili iseniz hem siz hem o çok mutlu olur ve bundan büyük bir keyif alır. Ama sevmeyen ve çabuk sıkılan taraf ise genelde ne yaparsan yap keyif almaz.
:D şimdilik kimseye ilişmiyorum :)
Cevap
8Cevap
Sevgilin yanında öf pöf diyip durursa kavga ederim ve sıkıcı geçer
Aynen öyle. Eğer alışveriş yapmaktan sıkılan biri ise onunla alışveriş yapmak biraz sıkıcı geçebilir diye düşünüyorum ben. Yani eğer bu durumdan rahatsız değil ise onunla alışveriş gayet keyifli geçebilir diye düşünüyorum ben.
Ne aldığımı karışmıyorsa eğlenceli geçer diye düşünüyorum
Aynen be aldığına karışan biri ise zaten o kişi ile alışveriş hiç keyifli gecmez. Yani herşeye karışan biri ile zaten o alışveriş keyifli geçmeyi geçtim çok sıkıcı geçer. O yüzden sevmesi çok daha önemli
Sıkıcı değil de rahat değil ya erkekler beklemekten nefret ederler
Evet işte sırf bu sebepten dolayı çabuk sıkıyorlar bence alışveriş yaparken falan. Biz kadınlar uzun uzun gezmeyi seven taraf olduğumuz için genelde erkekler çok çabuk sıkılabiliyor bu durumdan.
Aynı kafada olmadığım biri ile sevgili olmam, bu yüzden keyifli geçecektir.
Aynen öyle. Genelde zaten aynı kafada biri değil ise hem alışveriş olsun hemde normal bir konu olsun zaten anlaşamaz insan. Yani sadece sevmek yetmiyor diye düşünüyorum bazen anlatmakta ortak zevklerin olmasıda önemli.
Eşimle yaparsam epey keyifli geçecektir. Ben zaten neşeli biriyim. Akılalmaz esprilerim var. Ama sadece sevdiğim kişilerin yanında yaparım.
Eğer gerçekten o kişiyi seviyorsam ve o da beni seviyorsa gayet güzel geçer.
Deneyimlemedim ama keyifli geçeceğini düşünüyorum. Bu tarz videolar da izlemiştim.
fantezi giyim olursa bence onun için keyifli geçer fkdkdkdkfm
Benim için pek keyfli geçmez
Genelde erkekler kadınlar kadar çok fazla alışverişte vakit geçirmeyi falan sevmez bu yüzden biraz sıkılıyor olabilirler alışveriş yaparken. Çünkü kadınlar uzun uzun gezmeyi severler.
Çok keyifli oluyor 😄
Her şeyi o odeyecekse güzel geçer
Sıkıcı. Alışveriş sevmem ben
Çok eğlenceli geçer, şeytanlıklarla dolu olur.
Sevgilime acik kiyafetler bakacaksak keyifli gecer 😂
Bunaltıyor beni
Yani genelde erkekler kadınlar kadar gezen taraf olmadığı için bu durumdan sıkılmış olabilir. O yüzden bence sevmiyorsa o kişi alışveriş yapmayı yani çabuk sıkılıyorsa o zaman tek başına yapmak daha mantıklı.
Çok sıkıcı
Yani eğer bu durumdan çabuk sıkılan biri ise onunla o zaman alışveriş çok sıkıcı bir hal alabilir diye düşünüyorum. Çünkü genelde erkekler çok çabuk sıkılan taraf olduğu için bu durumdan biraz olsun rahatsız olabilir.
Sevgilinin nasıl biri olduğuna bağlı
Keyifli
Yani eğer alışveriş yapmayı seven biri ise oda sizin gibi keyifli geçebilir. Yani sizinle uzun uzun sıkılmadan her yeti gezen biri ise hem sizin için o alışveriş çok keyifli geçebilir hemde onun için
Ben zevk alırdım.
Benim için keyifli
Keyifli.
kankişle daha iyi be asifkşasif
Evet sevdiğin bir arkadaşın ile bazen çok daha keyifli geçebiliyor. Yani sevgili ile alışverişe gitmek bazen sıkıcı olabilir o yüzden sevdiğin bir arkadaşın ile gitmek çok daha keyifli ve güzel olabilir.
sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?