Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cimri bir sevgiliyle alışveriş yapmak, keyifli geçmeyebilir. Alışveriş, çiftler arasında zaman geçirme ve birlikte aktiviteler yapma şekillerinden biridir. Ancak, alışveriş deneyimi, kişilerin harcama alışkanlıkları ve yaklaşımlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Eğer bir taraf cimri bir yaklaşıma sahipse, alışveriş sırasında sürekli olarak fiyatları düşünme, indirim arama veya harcamaları sınırlama eğiliminde olabilir. Bu durum, diğer tarafın alışveriş deneyimini olumsuz etkileyebilir ve keyifli bir deneyim yerine gerilimli bir ortama neden olabilir.
Cevap
5Cevap
Tutumlu insanı severim.
Ama cimri insanı sevmem
Parası olmadığından değil, cimri olduğundan iki kuruşun hesabını yapar durur.
Çekilmez
Aynen öyle bende tutumlu insanı severim parasının kıymetini bilmesi bence güzel bir şey. Ama cimri olmasını şahsen hiç istemem. Çünkü kendim hiç cimri biri değilim öyle biriyle hiç anlaşamam..
Kendi alacaklarımı ona ödettirmeyeceğim için cimri söylemlerini takmam pek. Bu ilişkinin geleceği de yok onu belirteyim😂
Cimri birisi benim sevgilim olamaz
Aynen ya. Bende hiç sevmem cimri pinti insanı. Öyle insan ile bence ömür geçmez. Kendim eli bol bir insanım karşımdaki insanın da aynı benim gibi elinin bol olmasını ve parayı dert etmemesini isterim.
Niye geçmesin eğlenmek parayla diye bir kural mı var :D
Kadının sevgili olarak görevi tam olarak nedir.
erkeği çanta gibi gezdirmesi mi
Ömür törpüsü, ömür geçmez öyleleriyle.
Aynen bencede ömür geçmez. Yani sürekli harcadığın paranın hesabını falan yapacak buda hiç hoş değil bence. Ben rahat rahat harcama yapmayı seven biriyim. Üçün beşin hesabını yapan biriyle hiç anlaşamam.
Çıktıyı Allah sevmiyo kul nasıl sevsin GEÇMEZ
Aynen öyle. Cimri insanı kimse sevmez bence. Hani tutumlu olur o zaman anlarım ama aşırı cimri olan birini hiç anlayamam. Yani bence bu kadar çok kısmamak lazım ya. Ömür geçmez öylesi ile.
cimri insanla ömür geçmez
Aynen katılıyorum. Bencede öyle insan ile ömür geçmez. Ömür törpüsü gibi bir şey çünkü. Alacağın herşeye karışır onu alma pahalı bunu alma pahalı der. İnsanın sinirlerini hoplatır öyle biri bence.
kesinlikle 😄
Onun cüzdanını kullanmıyorsan geçer. :P
Sanmam
Geçmez
Geçmez
Bencede geçmez. Öyle biri ile ömür geçmez insanı kanser eder. Sürekli aldığın şeylerin hesabını yapar buda insanı bir müddet sonra bence deli eder. Yani tutumlu olsun ama cimri olmasın.
Gercekten ben yapamam cimriye tahamülüm yok benimdeee :((
Eziyet
Keşke cimri biri çıksa karşıma
gecmez
bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?