Benim sakin tabiatlı biri olmam eşimi gıcık ediyormuş meğer neden herkes bir telaşa içinde sen hep bir umursamazsın hayata karşı?

Eşim akrabalarımızdan dostlarımızdan komşularımızdan falan gördüklerinden sonra kötü etkileniyor esasde kadınların telaşesinden, sen neden öyle bir karakterde değilsin sen neden böyle vurdumduymazsın falan diyor bana neden hayata karşı bu kadar sıkıcısın, ben de ne yapayım mesela yılbaşı geliyor hepsi bir telaşde sanki büyük bir şey olacakmış gibi ben de sakince planımı yapıyorum yemeklerimi pişireceğim, işte soframı açacağım, birkaç gün sonra da oğlumun doğum günü olacak o zaman da restoranda kutlayacağız sonra da çocuğu eğlendirmeye götüreceğiz zaten beynimde her şey planlı neyin telaşını yapayım ki, yılbaşı olacak diye büyük bir değişiklik mi olacak hayatımızda sanki ne olacak tarih değişecek işte ne bileyim bana diyor ki Sen onlar kadar neşeli değilsin sıkıcısın
Benim sakin tabiatlı biri olmam eşimi gıcık ediyormuş meğer neden herkes bir telaşa içinde sen hep bir umursamazsın hayata karşı?