4 aylık hamileyim dün canım aşırı derece de köfte ekmek istedi eşime söyledim evdeki yemeklerden yersin alamam dedi. Çok moralim bozuldu. Asersem hiç umursamıyor. Dün canım o kadar çekti ki şu an bile resmen kokusu burnuma geliyor o koftenin. Dün aglayarak yattım, esimin umursamamazligi yüzünden ve köfte istiyorum diye. Cidden köfte için ağlanır mi demeyin asermek çok farklı bisey gerçekten hala o köfteyi canım istiyor kokusu burnuma geliyor. Bugün gidip kendim alicam..🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖncelikle senin adına çok üzüldüm. Ben bırakın eşimin hamile olmasını, kız arkadaşımın canı gecenin bir körü bir şey istese her seferinde çıkıp bulmaya çalıştım. En nihayetinde sokaklar erkekler için her zaman daha güvenli ve hayatımdaki insanın canı bir şey istemiş. Gerçekten seviyorsam gidip bulmaya çalışırım.
Söyleyeceğim şeyler sana biraz acı gelebilir ama bu noktada bence doğru adımlar atman gerekiyor. Öncelikle kişilerin dönemsel sıkıntıları olabilir, bu yüzden bu durumu eşinle konuşmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu yaptığının bir psikolojik şiddet olduğunu anlat ona. Bu noktada anlaması gerekiyor. Yapılan araştırmalar aşermenin psikolojik olduğunu gösteriyor olsa da bence fizyolojik bir tarafı da var. Bedenimiz genel olarak neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve bunu neyden alabileceğini biliyor. Bende yatağa düşüren yoğun hastalıklar sonrasında vişne suyu isteği gelir ki o hastalığımın bittiğinin habercisidir. Üstelik her hastalığımda da bunu yaşamam. Dolayısıyla fizyolojik tetikleyicisi olan psikolojik bir olay demek bana doğru geliyor.
Diğer taraftan eğer gerçekten konuşmana rağmen bu konuda diretiyorsa sana yeterince değer vermiyor demektir. Hamile bir kadına bunu söylemek çok üzücü ama gerçekleri söyleme taraftarıyım hep. Kadınlara bu konuda naçizane düşüncemi sunacağım; tam olarak böyle durumlarda farkınızı kesinlikle indirmeyin. En nihayetinde kişi kendisini biliyorsa ve yaptığı şey şımarıklık değilse zaten hayatınızdaki kişinin size destek olması gerekiyor. Üstüne üstlük şu an vücudunuzda hem fizyolojik, hem biyolojik, hem de psikolojik olan kaotik bir savaş var. Tam olarak bu noktada hayatınızdaki insan size yeterince destek veremeyecekse zaten hiç veremeyecek demektir. O zaman da gayet net bir tavırla bu “çocuğu böyle tek başıma doğuracaksam tek başıma da büyütürüm” kafasına muhakkak girin hatta bunu çocuk yapmadan önce hesaplayın ve bunu göze alarak evlenin, hamile kalın. Ne yazık ki erkeklerin çoğunlukla umursamadığı bir dünyada yaşıyoruz. Dolayısıyla bir noktada yalnız ilerlemek zorunda kalabileceğinizin farkında olun.
Dediğim gibi, önce eşinle konuş. Olmazsa ailesiyle ve ailenle konuş. Gerekirse çocuğu tek başına büyütebileceğini söyle. Bugün sinirsen, hayatın boyunca sinmek zorunda kalabilirsin.14 Yorumla
Soran1 yılAnladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederimm😔🙏
- 1 yıl
İşte hamile olduğun için bu konulara çok girmek istemedim ama suskun kalırsam da sana haksızlık olacaktı. Dediğim gibi, otur be konuş. Anlat derdini. Herkes herkesi anlamak zorunda. Kendini anlat ve gerçekten haklı olduğun hiçbir konuda geri adım atma, kim olursa olsun. Sen geri aldım atmadığın sürece o uyum sağlamak zorunda olacak, bunu unutma
Soran1 yılEvet haklısın ama bi insanın eşini anlaması dusunmesi içinden gelmiyorsa ben ona zorla anlatamam. İçtenlikle olması lazım hersey. Ama ne yazık ki öyle değil. Ben zaten sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim. Bu ilk asermemdi keşke de söylemeseydim en azından moralim bozulmazdi. Bi daha da kendisinden istemem bisey..
- 1 yıl
Ben şimdi gördüm cevabını, kusura bakma. Sence böyle evlilik sürer mi? Çocuk doğduğunda her şey daha zor olacak. Bence oturup konuşmalısın. Biraz ağırlığını koy bu olay sonrasında, rica ediyorum
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla aşerdiğiniz için yalnızca 1 defa eşinizden bir şey (köfte ekmek) istediniz. Ve eşiniz de evdekileri ye gibi bir şey söyleyerek almadı. Buraya kadar doğru anladığımı varsayarak ilerleyeceğim. Soru başlığında olduğu üzere "Aseriyorum ama eşim hiç umursamıyor" bu durum yalnızca bir defa oldu. Sonra devam etmişsiniz bu umursamazlık..." Ancak yalnızca bir defa istediniz ve almadı. Ancak bununla ilgili hemen bir yargıya varmışsınız. Evet bir ihtimal belki o an umursamadı ancak geriye kalan onlarca veya belki yüzlerce olasılığa ne oldu? Belki o an birşeye canı sıkkındı? Belki yol üstündeki 1-2 köfteciyi sağlıklı temiz bulmadığı için almadı? Veya başka ihtimaller olamaz mı? İkinci olarak. Yorumlarda gördüm. Bir daha bir şey istemem gibi bir yorumunuz vardı. İlk olayda hemen bu kadar sivri uçlu bir yargıya varmanıza neden olan şey nedir sizce? Konuşup sorunları aranızda halletmek varken "bir daha bir şey istemem" bence hoş değil. Genel anlamda bir erkek olarak söyleyeyim. Eşim yok ama sevgilim bir şey istediğinde alıp gittiğim zaman teşekkür edip gülümsemesi veya sarılması için bile birşeyler alıp gitmek istediğim zamanlar oldu.
07 Yorumla
Soran1 yılSadece bu konuda degil genel anlamda umursamaz bi eşim olduğu için ondan daha bisey istemek istemiyorum. Yoksa beni her anlamda umursayipta sadece o gün için alamam dediyse ben zaten onun canının sıkkın olduğunu anlarım. Üstüne hiç gitmem. Yanında olup dertleşmesini bilirim. Ben kıymet bilene gönlümü de veririm ömrümü de. Ama ne yazık ki bi can veriyorum ona rağmen kıymetim yok..
- 1 yıl
İlişkinizde değer görmediğiniz için üzülüyorsunuz sanırım. Sizin için değer görmek tam olarak ne demek? Mesela dışardan bir şey istediğimde alıp gelmezse beni değersiz mi görüyor diye düşünüyorsunuz? Değer yargıları kişiden kişiye göre değişebiliyor. Örnek olarak ben benimle zaman geçiren, beraber birşeyler yapabildiğim insanlardan değer gördüğümü düşünüyorum. Kız arkadaşım daha çok kendisine yardımcı olabildiğim şeyler konusunda daha fazla değer gördüğünü düşünüyordu. Sizin ve eşinizin değer yargıları farklı olabilir. Ancak sizinle evlendiğine göre sizi umursamadığını veya size değer vermediğini düşünmüyorum.
- 1 yıl
Abi ne uzatmissin ya. Kadın aşermiş ki hamile kadınlarda bu çok çok normal. Eşi madem o kadar düşünüyor temiz yer baksaymış bi zahmet. Sonuç itibariyle bi çocuk taşıyor. Herkes anlamaz aşermenin ne olduğunu ama bu konuda suistimal edilen durumlardan bi tanesi yine maalesef. Tabi abartmayada gerek yok. Kontrol altında tutmak önemli ki her hamile kadın aşermiyor.
- 1 yıl
@pamuklu_şeker 1. Kime göre, neye göre uzatılmış? 2. Hamile kadınların aşermesini normal dışı gördüğümü söylemedim. 3. Kadının eşi onu çok düşünüyor demedim, sadece farklı olasılıklar olduğunu söyledim. 4. Sorun çocuk taşıması değil; çocuk sahibi olmak elbette güzel bir şey, ancak konu bu değil, iletişim eksikliği. 5. Herkes aşermenin ne olduğunu anlayamaz, tıpkı her aşermenin birbirinin aynısı olmadığı gibi. 6. Suistimal edilen bir konudan çok, aile içi iletişim ya da anlayış eksikliği gibi bir durum söz konusu. (Tabii anlamakta zorlananlar olabilir.) 7. Bu kadar yüzeysel bir mantıkla tartışmaya girip, 'abartmaya gerek yok' demeniz gerçekten ilginç. Tebrikler, sınırlı düşünce yeteneğiyle bu kadar cesur olabilmek de bir yetenek sonuçta.
- 1 yıl
Konuya bir bütün olarak bakmanizda fayda var. Konuyu maddeleyerek ayrıştırmaya ve dagitmaya gerek yok bu 1. Bir ikincisi "abartmaya gerek yok" cümlesini kadınlar için kullandım. Aserme durumunu abartabilen hanımefendiler var ve bu durum onların gebelikte fazla kilo almalarına sebebiyet verdiğinden dolayı kontrol etmeleri gerektiğini belirttim. Elbette iletişim eksikliği var. Fakat hamile bir kadının ihtiyaçları az çok bilinir. Ki o bu bir eş, baba... Bilinmiyorsa zaten iletişim dışı bir olaya dönüşüyor. Üslubunuz kibarca gömme üzerine olsada kırmayıp sorgulamaya yöneltmesi hoş. Fakat yinede takdir edemicem. Çünkü sizin tabirinizle!! benim düşünce yeteneğim sinirli seviyede...
- 1 yıl
🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılAşermek, özellikle hamilelikte çok güçlü ve yoğun bir istekle gelir, bu yüzden köfte için ağlaman son derece anlaşılır bir durum. Hamilelikte bu tür istekler, fiziksel ve duygusal olarak seni etkileyebilir. Eşinin bunu anlamakta zorlanması seni daha da kötü hissettirmiş olabilir, ama aşermeyi anlaması ve destek olması çok önemli.
Bu umursamazlık her ilişkide farklı olabilir; belki eşin bu durumu tam olarak kavrayamamıştır ya da o an farklı bir şekilde düşünmüş olabilir. Onunla açıkça konuşup, bu tür isteklerin senin için ne kadar önemli olduğunu anlatman iyi olabilir. Sonuçta, küçük bir şey gibi görünse de senin ruh halin ve sağlığın için önemli. Kendin gidip almayı düşünmen güzel, ama bir dahakine umarım eşin de seni destekler!00 Yorumla
Aşermek hamilelikte çok güçlü bir istek yaratir, ve bu duygusal hassasiyetin bir parçası. Eşinin bu durumu daha iyi anlamasını sağlamak için açık bir iletişim kurmak iyi olur. Bu tür istekleri ciddiye almak, senin için destekleyici bir adım olur. Kendini ihmal edilmiş hissetmen de doğal ama bu durumu paylaşmak önemli. Bebeğini düşünüp, üzülmemeye çalışmalısın. Çünkü çok iyi bi anne olacaksın. 🙏🏻💫❤️
07 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim açıkladığın için🙏🌸 Altta ki bi üye taktı. Saçma sapan şeyler söylüyor yok beddua edecem de şöyle böyle felan. Ne değişik insanlar var ya
Soran1 yılUğraşmaya değmez bu tarz kişilerle. Attığı cevabı da kaldırdım zatenn
Soran1 yıl🙏💖
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, inan duydukların çok tanıdık geliyor. Hamilelik zamanı, asla tahmin edemeyeceğin bazı şeyler istiyorsun ve o aşermeler bir türlü aklından çıkmıyor! Köfte ekmek isteğin o kadar anlaşılabilir ki, bazen bu aşermeler durdurulamaz bir hale gelebiliyor. Eşin de belki bu durumun ne kadar güçlü bir his olduğunu anlamamış olabilir. Ona bir kez daha bu durumu anlatmayı dene. Evlilikler, birlikte öğrenme sürecidir sonuçta. Senin için önemli olan bir şeyi onunla paylaşmaya çalış!
Bugün kendin gidip alacaksan, bunu kendin için küçük bir kaçamak olarak düşün. Her lokmanın tadını çıkar. Unutma, anne olduktan sonra da aşermelerin bir numaralı önceliğin olacak. 😉 Sen yeter ki mutlu ol, gerisini boş ver. Aman ha, bu annelik yolculuğunda isteklerini ve duygularını göz ardı etmemek lazım. 😇 Unutma, anne olmanın kuralları falan yok; sadece güçlü kahramanları var! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
62Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil eşinin sana verdiği değeri görmüş oluyorsun gadası
60 Yorumla
1 yılBu soruyu gördüğümde çok üzüldüm. Köfte yapmakta ne var. Eşinin yerinde olsam iki dakikada evde kendim bile hazırlardım. Acımasız adammış. Normal bir gün değil ki karşındaki hamile bir kadın. Hamile olan sokakta hiç tanımadığın yabancı birisi bile olsa senin yediğin ne varsa canı çektiyse istediyse vermek zorundasın. Çok büyük günah. Eşim Ankara 'da Kızılay meydanında çilek istemişti. Hemen marketten çilek saklama kabı pubra şekeri alıp karıştırıp yedirdim. Çözümü olmayacak şeyler olmasın yeter ki. Bir gün de gittiğimiz misafirlikte kivi görmüştü masanın üzerinde onu canı çekmişti. Olabilir yani insanlık hali. O an ne isterse yemek zorunda.
22 Yorumla
Soran1 yılHaklısın.. Bende yapardım ama hastayim, halsizim biraz yapamadim. İş çıkışı almasını istedim ki almasını istediğim yerde yolunun üstüydü zaten. Gelirken alir diye düşünmüştüm ama almadı. Ayrica ben sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim ilk aşermemdi zaten. Bugün kendim gidip alırım yerim ama üzüldüğüme değmezdi. Bi daha da söylemem zaten..
- 1 yıl
Evet kesinlikle değmeyecek bir şey.
Günaydın. Bu ne umursamazlık, ne biçim kocalık. İnsan karısına bunu bu haldeyken yapamaz. Sen istediğine göre durumunuz da var diye düşünüyorum. Hadi olmasa bile bunu bu şekilde söylememeliydi.
Her konuda seni üzen umursamayan birisi mi?
17 Yorumla
Soran1 yılMaddi açıdan sıkıntımız yok. Ki dediğin gibi olsa bile bu şekilde söylenmez bence de. Artık eşimden bisey istemicem gider kendim alırım..
Hayir. Her konuda üzüp umursamamazlik yapmıyor ama dün öyle bi tepki verdi işte. şu an ben aserdigim için uyandım ama eşime de söylemek istemiyorum artık. Kendim hallederim
Soran1 yılEvet bilir illa ki. Yani ben ilk kez böyle oldum. İlk asermemdi benim onu da zehir etti. Sonra soğuk davranınca çok soguksun, ilgisizsin oluyor adım..
Soran1 yılSabah sabah cidden ağlıyorum. İlk aylarda ne kadar zorluk çektiğimi kendisi biliyor, 1 hafta hastane de kaldım ve ona rağmen bi of bile demedim. Çocuğumuzu tasiyorsam katlanicam bi süre diye düşündüm hep. Ben bu durumdayken böyle düşünürken onun en basit bi konuda böyle yapması çok üzüyor beni
Soran1 yılAnladım. Teşekkür ederimm🙏
1 yılKusura bakma ama kocan tam bir öküz. Asermek cok farkli bisey. Oyle ki mesela o an icin bulunması cok zor birsey bile istesen en azindan cikip bi 10 dk bakip bulamadim demesi bile boş ver evdekilerden ye demesinden cok daha önemli bence. Biz erkekler biraz odunuz bazen ince dusunemiyoruz.
05 Yorumla
Soran1 yılYa bi de ben normalde et ve et ürünleri pek seven biri değilim yesem de bebek için yemeye calisiyorum ama o gün garip bi şekilde canım aşırı cekmisti
- 1 yıl
Asermek cok baska bisey. Gitmese bile gece acik olan lokantalardan siparis bile verebilirdi.
Soran1 yılGerçekten çok başka bisey. Yani o gün yemedim yattım ertesi günün sabahı bile sabah sabah canım hala o köfteyi istiyordu bildiğin köfte kokusu alıyordum. Zaten ben sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim. Bu ilk asermemdi benim. Keşke de soylemeseydim en azından moralim bozulmazdi
- 1 yıl
Belki idrak edememistir hemen pes etme bence. Yer çekmişiz ortamda cilek yiyip muz tadi alabileceğim bir meyve cekiyor canım de bakalim cabalayacak mi 😀
- 1 yıl
Yer cekimsiz olacakti otomatik duzeltmis
1 yılYanlış anlamayın ama evlenince eşiniz halini görüyorsunuz ne diye hemen coxuk yapıyorsunuz yani elinizde olan birsen böyle 💩 lar evleniyorsunuz sonra çileyi çekiyorsunuz durumuna üzüldüm gerçekten ama yani çocuk yapmak için yapmayın yani o sorumluluğu alabileceğinize inanıyorsanız yapın evlenen herkes cocuk yapmak zorunda değil şunu anlayın bazı erkekler baba olmayı hak etmiyor zaten sanalda gerçekten üzüldüm
10 Yorumla
1 yılYanlış bir kalbe denk gelmişsin… Çok üzüldüm sana 🥲 Umarım Allah eşinin kalbine güzellikler bahşeder senin layık olduğun şekilde… Umarım çocuğunu analı babalı büyütürsün. Yanlış anlama felaket tellalı olmak istemem ama böyle ilişkiler ayrılıkla biter genelde. Umarım düzelirsiniz
00 Yorumla
1 yılBak İşte sorun burada köfte değil sizin Türk kadını olarak yanlış seçiminiz sana aşerdiğinde istediğini getirebilecek insanlar şu an hep yalnız ve bekar dış güzelliğe önem vermeye görüntüye önem vermeye arabaya önem vermeye devam edin genelleme konuşuyorum senin açından değil iyi insanları görmezden gelirsiniz görüntüye kapılırsınız Sonuç bu Afiyet olsun Şimdi bu adamla bir ömür geçir
00 YorumlaEşinle bu durumu derhal konuş. Ona 3 şans ver anlaması için.
Eğer buna rağmen gene de düşüncesizce davranıyorsa vay haline. Seni bir de lohusalıkta hiç umursamaz. Kafayı yersin abla, mazallah bebeğine de kendine de zarar verirsin sinirden. Hamile kadın ve lohusa kadına çok dikkat ve özen gerekir. Bunu bilmek ve öğrenmek zorunda.(Nasıl biri bilmem ama bence zaten seni umursasaydı bu konu hakkında sen ve bebeğin için araştırma yapmış olurdu...) Çabalarına rağmen o hiç kılını kıpırdatmıyorsa boşan derim. Söylemesi kolay tabi benim için ama inan ömrünü harcamaya değmez. Sonra çok pişman olursun.
00 Yorumla
1 yılSenin durumun çok doğal ama kocan da bi o kadar umursamaz odunun biri... Köfteyi kendin söyle ve ye bence. Eşini geçtim de çocuğunu taşıyan kadına merhameti, sevgisi, saygısı olmayan insan kötü bir insandır...
23 Yorumla
Soran1 yılKendim ya gider alırım ya da sipariş veririm. Daha eşimden bisey istemem zaten..
- 1 yıl
Arada çocuk varsa sen onu düşün, ona odaklan. Sağlıkla mutlulukla alırsın inşallah kucağına
Soran1 yılTeşekkür ederim insallah
1 yılAşermek insan elinde değil hele ona istediğini vermek o kadar büyük sevabı var ki
Sana getir den köfte ısmarlamak istiyorum imkanı varsa söyle ben o durumun ne olduğunu çok iyi biliyorum
02 Yorumla
Soran1 yılDüşüncen için teşekkür ederim. Biraz önce aldım yedim. Sağol yine de🙏
- 1 yıl
Tamam sevindim çok şükür
Anladığım kadarıyla konu maddi değil bide hamilesin ya bugün git kendin ye mutlaka hayatta başarılar sana tek tavsiyem kendinle bebeğini düşün bu saatten sonra
12 Yorumla
Soran1 yılEvet maddi açıdan sıkıntımız yokken böyle demesi çok kırdı beni
s 1 yılErkekler şunu anlamıyor. O yemeği kadın keyfi için istemiyor bebek istiyor bebek dürtüyor😂
Ulan karınızı miklemiyosunuz bari bebeğinizi umursayın 9 ay sizin için karnında taşıyıp sancı çekecek zaten.00 Yorumla
1 yılÖyle adamında kalıbına tüküreyim cidden. Peki neden böyle yaptığını sordun mu hiç çünkü çok anlamsız saçma. Biz gönderelim bebekte mutlu olsun sende kardeşim
09 Yorumla
Soran1 yılEvde yemek varken neden dışarıdan ekstra bisey alalım dedi bende canım cok istiyor dedim başka zaman alırız gerek yok boşuna dedi. Evdeki yemekten felan da yemedim. Yattım sonra da.
Düşüncen için teşekkür ederim ben alırım bugün 🙏- 1 yıl
Umarım seni gerçekten anlayıp düzgün davranır sana da bebeğinize de. Rica ederim. Kaç aylık bebek?
Soran1 yıl4 aylık
- 1 yıl
Allah bağışlasın. İnşallah sağlıklı mutlu bir hayatı olur sizinle birlikte. Cinsiyeti kaç aylıkta belli oluyor
Soran1 yılAmin teşekkürler
2 hafta sonra net olarak belli olacak Cinsiyeti- 1 yıl
En başta sağlıklı olsun tabi ki ama istek vardır sanırım kız veya erkek olsun diye
Soran1 yılşu an ikiz bebeklere hamileyim ben. Yani biri kız biri erkek olsun isterim. Ama tabi önceliğimiz sağlıklı olması 🙏
- 1 yıl
Hadi ya çok güzel. Sağlıklı şekilde doğup yaşarlar inşallah ☺️
Soran1 yılAmin inşallah 😊
1 yılEn basitinden köfte istemişsin adamdan, ev istememişsin. Gidip alamamış mı? Kusura bakmayın ama insan sevdiği-değer verdiği bir kadına bu denli umursamazsa davranamaz. Ki hamilesin hani. Ekstra dikkat etmesi, ince düşünmesi lazım.
00 Yorumla
1 yılBu konusa eşin umursamaz olmuş olabilir eşin davranışı kötü olmuş. ama her seyieşten beklemeyin derimli marketten hazır dondurulmuş köfte alıp ekmek arası evde yapabilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılHerseyi eşimden beklemiyorum ki. Sevdigim bir yer var işten gelirken almasını istedim ki yolunun üstü zaten. Bende gidip alırdım ama hastayım biraz o yüzden gidemedim. Neyse bugün kendim gider alırım zaten. Daha da eşimden istemem bisey
Soran1 yılKi bu benim ilk asermemdi yani sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim..
- 1 yıl
Bu konusa size hak veriyorum. ama maalesef bixzim toplumda erkekler çok değiken çok umursamaz
Soran1 yılÖyle maalesef ki..
1 yılÇok üzüldüm aşermek çok zor bir durumdur ve eşin buna sesiz kalmasi yazıklar olsun
bu adama çocuk yapman çok kötü olmuş gidip yersin belki ama onun alıp getirmesi başka tabiki erkekler ne anlar10 Yorumla
1 yılBir de bu adamdan çocuk doğuracak olman çok üzücü nasıl böyle iğrenç insanlarla evlenmeyi kabul ediyorsunuz aklım almıyor
20 Yorumla
1 yılYani kusura bakmayın ama eşiniz tam bir şeymiş…İnsanlıkta mı yok ya.. Ayarlama imkanı olsa, her hafta gidin yiyin ben hallederim diyecem
09 Yorumla
Soran1 yılSagolun bugün kendim aldım yedim🥲🙏
- 1 yıl
Afiyet olsunda eşiniz nasıl bu kadar olabilir şaşırdım. Konuşun kendisiyle. Sert tepki gösterin. Bide gerçekten ve içten söylemiştim. Sonuçta minik bir bebeğinde canı çekiyor. Herkes bu konuda benim gibi yaklaşır
Soran1 yılYa zaten ben normalde kırmızı et fazla seven biri degilim ama dün birden bire çok istedi canım
Evet yorumlarda bazı kişiler sizin gibi yaklaşımda bulundu. Sagolun gerçekten... keşke eşimden de aynı tepkiyi görseydim- 1 yıl
Gayet normal. İnsanlık hali, heran her şey çekebilir. Hele hamileyken. Ne demek eşimden de aynı tepkiyi görseydim; hemen her insan size böyle bişe ısmarlamak istiyorsa eşinizin koşa koşa halletmesi lazımdı.. İnsanoğlu çok garip oldu gerçekten. Keşke eşiniz bu yazılanları okusada utansa biraz
Soran1 yılHaklısınız. Yani ben zaten sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim ki. İlk kez aserdim keşke de hiç söylemeseydim en azından moralim bozulmazdi
- 1 yıl
valla siz yazdıkça ben iyice kızıyorum eşinize. yani söylemek istemezdim ama nerden buluyorsunuz böylelerini.. bide çocuk yapıyorsunuz. böylesinin evladına ne hayrı dokunacak.. kızdım valla
Soran1 yıl🥺😔
- 1 yıl
boşverin, sıkmayın canınızı. çok sert bir tepki gösterin, aklı başına gelsin
Soran1 yılAnladım sagolun 🌸
Değil tabi ki o çocugu tek başına yapmadın. Şimdi den bu isteklerini görmezden geliyorsa çocuk olunca sorumluluk dağa çok olucak ve kaçmaya yer arıycak. Sorunsuz ve umursamaz herifler sen allah korusun ya ben boşadım dayanamadım hemde kızım 10 aylıktı
00 Yorumla
1 yılCidde. Köfte ekmek almadimi öyle zor bisede istenedin yani internetten bile sipariş vereblirdi.. kocanda kusura bakma hanzo
015 Yorumla
Soran1 yılBugün kendim alacam. Artık istemem kendisinden bisey..
- 1 yıl
İstersen ben alım sana yemek sepetinden canın sagolsun
- 1 yıl
Yeterki mutlu ol
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ama kendim de alırım bugün 🙏
- 1 yıl
Ama sen iki canlisin bole yapması benimde canımı sıktı okurken bide seni dusunemiyom
Soran1 yılŞimdi bende gidip alir yerim o köfteyi ama canım sıkıla sıkıla yerim. Yani moral bozmaya değmezdi. Sabah sabah cidden ağlıyorum. İlk aylarda ne kadar zorluk çektiğimi kendisi biliyor, 1 hafta hastane de kaldım ve ona rağmen bi of bile demedim. Çocuğumuzu tasiyorsam katlanicam bi süre diye düşündüm hep. Ben bu durumda böyle düşünürken onun en basit bi konuda böyle yapması çok üzüyor beni..
- 1 yıl
Aynen ya zaten alsan yesende zevki olmaz ama sen herşeyi hak ediyon kocan bildiğin öküz sanki sırtında kum taşı dedin.. alt tarafı bir köfte ekmek ya
Soran1 yılAynen alt tarafı bir köfte ekmekti onu da zehir etti. Daha da istemem bisey kendisinden
- 1 yıl
Alım ya sana cidden ye için rahat etmiyoo zaten online sipariş 20-30 dk gelir
Soran1 yılYok gerçekten teşekkür ederim. Ben alırım. Sağol yine de🙏
- 1 yıl
Çok iyi birisin :) takip et konuşuruz canin sikilinca
- 1 yıl
Bekledim Ya :( canın. Sagolsun
Soran1 yılYa kusura bakma özelden konuşmuyorum kimseyle 🙏
- 1 yıl
Bu konu hakkında bise dicektim özel oldugu icin dedim.. ben teşekkür ederim kib bu arada afyet olsun
Soran1 yılTeşekkürler : )
Gizli Üye(25-29)1 yılTanımadığım biri bile yanımda bunu dese gider alır gelirim eş olacak bir de sözde illa gidip almasına gerek de yoktu ki sipariş bile edebilirdi böyle herifle hayat geçmez böyle kocadan baba da olmaz ayrılmak da bir seçenek
10 Yorumla
1 yılGünah be hamile kadın istiyorsa alınır ağlayacak noktaya gelmişsin akılı da geçtik Allah insanların kalbine merhamet versin
10 Yorumla
1 yılAdamda ki rahatlığa bak karısı hamile aşeriyor bir köfte istemiş alt tarafı bir köfte. Hay senin kocalığınada babalığınada
10 YorumlaSana bir abi tavsiyesi.. O cocugu ya dogurmA veya babasi ile ilisigini kes hee burnu surtmesEsse nacam biliyon mu uzaklastirma karari aldir.
113 Yorumla
Soran1 yılYok dogurmamazlik yapamam asla. Eşimden de daha bisey istemem zaten. Kendim hallederim artık 🥲
Soran1 yıl😔😔
- 1 yıl
Tavsiyelerini kendine sakla sen boş boş konuşmuşsun. Uzaklaştırma kararını ne diyip alacak alerjim köfte almadı o yüzden uzaklaştırma mı istiyorum diyecek polise? Düşüncesizlik etmiş kocası alt tarafı bir yuvanın yıkılması hele de kadın hamileyken böyle bir tavsiyede bulunmak hangi akla hizmet?
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim eger o adam kadin hamileyken aserdiginde almamasini gectim.. Birde ustune sacpa sapan konusmuasa... ileride bu kizin psikolojik ölü bir kiza donusmemesi icin ivedilikle yapması gereken tek sey.. O adamdan uzaklasmak
- 1 yıl
Aşerdim**
- 1 yıl
Kadın kocasını tanımadan evlenmiş olamaz. Az çok kocasının huyunu bilir zaten. Bunları bilerek kabul ederek evlenmişse üzerine çocuk yapmaya da karar vermişse bu onun tercihidir. Bunların üzerine boşan bilmem ne demenin manası yok.
- 1 yıl
Adam katıksız bir odun düşüncesiz bir öküz olsa da belki iyi yanları da vardır. Hiç kimse dört dörtlük değildir bu da onun eksikliğidir. Yakıp yıkmak yerine bu konularda eşiyle konuşup hissettiklerini anlamasını sağlaması ve zamanla onun bu eksikliklerini tamamlamaya çabalaması için tavsiyede bulunmak çok daha yapıcı ve mantıklı olur…
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim cok ozur dileyerek soyluyorum.. Bizzat bir kackiside tecrube edilmistir.. Sabahlara kadardil dok degismeyecek.. O. Gun geldiginde. Suanda cekilecek acinin... ogun geldiginde bizde. Aldiklarini farkedip. Mukayese ettigimizde... tencerenin dibi tutmus kurtarilamaz bir durumda olunacak... bu kadarda net vebuyuk
konusuyorum - 1 yıl
Normal şartlarda eşi ile arasındaki ilişkiyi bilip bilmeden bu kadar yargılayıcı konuşmalar sadece cehalettir.
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim bu yorumunuzu ekran resmi alayimda 5 - 6 sene sonra.. Kahvemi keyifle icerken okurum. 👍
- 1 yıl
Ne saçma bi insanmışım dersin 6 sene sonra evet isabet olur ahsjdjdkfkfkfkfkkfk
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılVay arkadaş hiçmi kadın ruhundan anlamaz bu öküzLer
114 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
- 1 yıl
Benim eşim Ayva istemiş başka şehirden getirtmiştim
Soran1 yılNe guzel..
- 1 yıl
Baba olmayı haketmeyen biri
- 1 yıl
Ne güzel moral vermişsin kadına bravo
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim gerçekler ile yüzleşsin. Bu hareketi Eşin sana yapabilir miydi
- 1 yıl
Hayır anlayamıyorum ne yani kadın bunun için kocasını mı boşasın? Gelip burada kendinizi öveceğinize kadına moral olsaydınız o kadar ince ruhluysanız..
- 1 yıl
Pardon ya ben nasıl bunu düşünemedim. Mutlaka seni bugün köfteciye götürecektir sen üzülme
- 1 yıl
Hayatında hiç bir zorlukla mücadele etmeyen sığ insanların bakış açısı tamamen.
- 1 yıl
Bak ben aynı soruyu sana sormuştum Eşin sana bu hareketi yapabilir miydi dedim cevabını verir misin - 1 yıl
Benim eşimle neden mukayese edeyim ki herkesin karakteri ve hassasiyeti farklıdır. Eşimin hamile kadınlara olan hassasiyeti kimsede yoktur. Sadece bana değil çevremizde olan hamilelere de aşırı düşünceli ve nazik davranır. Ama kimseyi bir başkası ile kıyaslamamak gerekir. Kim dört dörtlük ki?
- 1 yıl
Ben de diyorum ki hiçbir kadın bu durumu hak etmiyor eşin kendisine çeki düzen versin diyorum kısaca bu bu durumdaki bir kadının üzmenin Kimsenin hakkı yok
- 1 yıl
Öyle bir cümleni göremedim eşin kendisine çeki düzen vermeli diye… benim eşim ayva istemişti başka şehirden getirttim diyerek kendini övmen dışında dikkat çeken bişey yok kusurabakma ;)
- 1 yıl
Ahhh be barbi beni bu sitede bir sen anladın. Sen de yanliş anladın
1 yılHayirli evlatlarin olsun Ama esleriniz lutfen zorlamayin her konuda yorgun argin geliyorz
02 Yorumla
Soran1 yılAminn ama zorlamiyorum ki onu. Zaten sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim. Bu ilk asermemdi zaten. Alacağı yer yolunun üstünde olan bir yerdi. İşten gelirken almasını istedim sadece. Neyse almadı da zaten. Kendim alırım bugün
- 1 yıl
Bayanlar hep ince dusunur her zaman kucuk bi olay ama siz alinabiliyorsunhz heleki bu donemde cok iyi anliyorum bidahkine alir uzulme lutfen
Sakıncasi yoksa adres ver gönderelim bu ne dusuncesizlik
03 Yorumla
Soran1 yılDüşüncen için teşekkür ederim ama kendim alırım bugun🙏
Soran1 yılKendisi çok istedi çocuk. Tabi bende istedim. Hamilelikte böyle davranacagini bilemedim ki sonuçta o benden çok istedi bi çocuğumuzun olmasını
1 yılBirileri ona cok simartma. Bu durumu hep kullanir demistir kesin. Ama esinde ayri vicdansizmis. Hatasini belli etmen gerekiyor
00 Yorumla
1 yılBirsuru online uygulama var, kendinde sipariş verebilirsin. Senin anlatımına göre adam haksız ama birde kurttan dinlemek lazım hikayeyi
00 Yorumla
1 yılBu nasıl bi koca bacım seninde imtihan zormuş para vermiyo mü hiç sana
07 Yorumla
Soran1 yılOnun para vermesine gerek yok kendi param da var zaten artık bisey de istemem kendisinden. Kendimde alabilirdim ama iş çıkış saatiydi. Alacağı yerde tam yolunun üstünde zaten o yüzden ona söyledim. Ben zaten sürekli onu al bunu al diyen biri de değilim, ilk asermemdi zaten. Onu da zehir etti. Daha söylemem kendisine
- 1 yıl
Yazık yani kocalık görevini yerine getiremedi o ilk an önemli bide iştiyorsan ona rağmen almıyo ayıp yapmiş söyle ona bıda yapmasın
- 1 yıl
Bıda yaparsa eğer boşa sonsuz nafaka sinir ye bacım bak erkek olarak diyorum bunu hiç acıma öylelerine
Soran1 yılBen zaten bi daha aserdigim bisey olsa söylemem ki ona. O an kendim gider alırım. Buna bile o kadar üzülüyorum ki. Çocuğumuzu taşıyorum ama aserdigim bisey olsa söyleyemiyorum. İnsan eşine soylemeyecekte kime söyleyecek bilmiyorum ki.
- 1 yıl
Çok haklısın kendisi öküzlük yapmiş bacım onun adına özür dilerim senden ama yinede söyle ona seni uğraştirmasin hamile hamile
Soran1 yılSagolun🙏🥲
- 1 yıl
Rica ederim yinede de ona seni seviyosa eve yiğar zaten gerçekten
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s 1 yılCanım istiyorsa gider kendim alırım eğer almıyorsa ama bir daha da ona minnet etmem. Şimdiden bi köfte ekmek alamayan adam ilerde ne yapar yani
00 Yorumla
1 yılOnu alacaksın kafa göz gireceksin umursamıcaksın neden çocuk yapıyosun
010 Yorumla
Soran1 yılBugün gidip kendim alicam. Daha eşimden de bisey istemem zaten. Kendim gider alırım..😔
- 1 yıl
Gerçekten sorumsuz
Soran1 yılAynen öyle..
- 1 yıl
Ne kadarlık evlisiniz
Soran1 yıl2 yıl
- 1 yıl
Daha yenisiniz hemde
- 1 yıl
Her konuda mı ilgisiz
Soran1 yılHer konu da ilgisiz değil ama bazen böyle yapıyor işte
- 1 yıl
Konuş söyle ona
Soran1 yılArtık konuşmam ya. Ondan da bisey istemem. Ki ben her zaman onu al bunu al diyen biri de değilim. Bu ilk asermemdi benim onu da zehir etti
1 yıl
Benim merak ettiğim öyle bir adamdan neden çocuk yaptın10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanım at adresini göndereyim sana bebisine ❤️
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm bugün kendim alicamm🙏
Cevap sahibi1 yılMuhakkak ye olur mu ❤️ eşini de umursamamaya çalış madem öyle artık sen kendini düşün birde bebeğini
1 yılÇok üzüldüm. Annemden bilirim çok zor bir durumdur o. Eşinizde hiç mi merhamet yok.
00 Yorumla
1 yılYer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz gibi gelsin diyorsan eşin haklı 😁
00 Yorumla
1 yılbence sen köfteden dolayı değil, eşinin umursamazligindan dolayı ağlamışsın..
00 Yorumla
1 yılBnce bu zamandada değer vermiyorsa pes eşinize çok kötü durumunuz valla
00 Yorumla
1 yıleşinin bu davranışı hiç hoş değil konuştun mu onunla
00 Yorumla
1 yılhiç normal değil ne istiyorsan bulup getirmeli çocuk için de sıkıntılı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllahım bu nasıl koca ya ben evlenip yuva kurmanın hayalini kurarken millette çocuk var eş var kıymetini bilmiyorlar
04 Yorumla
Soran1 yılAllah kıymetini bilen biriyle yolunu kesiştirsin. Ben kıymet bilene gönlümü de veririm ömrümü de ama ne yazık ki bilinmiyor. Bak şimdi bi can vericem yine de kıymetim yok.
- 1 yıl
Knk sadece bir yorumdan bu çıkarımı yapmak ne kadar doğru. Bin tane örnek verebilirim. Mesela işte hakkını yedikleri bir gün geçirdin. Sonra eve gidiyordun. O sıra sana işyerinde yapılan haksızlıkları düşünüyordun. Eşin de köfte ekmek al gel dedi. O an belki 1-2, saniye o sinirle evdekileri ye dedin. Bu sadece 1-2 saniyelik anlık bir yanıt. Eş kıymetini bilmiyorlar tek bir durum için söylenmez knk.
Soran1 yılSadece bu konuda degil genel anlamda umursamaz bi eşim olduğu için bu cikarimi yapiyorum. Yoksa beni her anlamda umursayipta sadece o gün için alamam dediyse ben zaten onun canının sıkkın olduğunu anlarım. Üstüne hiç gitmem. Yanında olup dertleşmesini bilirim. Ben kıymet bilene gönlümü de veririm ömrümü de. Ama ne yazık ki bi can… [+]
Cevap sahibi1 yılAllah razı olsun inşallah
1 yılyaa şu an da çok üzüldüm ne biçim adammış o zor bişey bile istememişsin ☹️
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bir adama rast gelmişsin allah yardımcın olsun. Hamile kadın hassas olur pardon ama eşin eşşek desem yeridir.
00 YorumlaYanlış koca seçimi devamm edin böyle ruhsuz adamları bulun
05 Yorumla
Soran1 yılNe bilebilirdim böyle olacağını?
Soran1 yılteşekkürler bugün kendim alicam. Daha eşimden de istemem bisey kendim gidip alırım..
Gizli Üye(18-24)1 yılBöyle bir adamdan boşanmayıp çocuk mu doğruyorsun kınamıyorum ama tengri bizden uzak eylesin
10 Yorumla
1 yılöyle adamların hepsini toplayıp bir ısısız bir adaya bırakmak lazım böyle bir adamla hadi bir hata yaptın evlendin neden bir hata daha yapıp çocuk yapıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTurk erkekleri cocuk cok ister, yaparken cok iyiler ama sonrasi yok gerçekten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de ciğer çekmişti canım kocam almamıştı hala da unutmadım
00 Yorumla
1 yılVay vicdansız nereden buldun bunu bı de çocuk yapmışsın çocuğa yazık
00 Yorumla
1 yılAynen öyle yap da özel durumunuzu bilmediğim den bir şey diyemicem ama normal bir durum değil normalde koşarak gidip alması gerekir di
00 Yorumla
1 yıltabi tabi sen hamile isen kadın isen ben de brat pit im knk
08 Yorumla
Soran1 yılİyi misin?
- 1 yıl
yok knk ben brat pit im. yahu kanıtlarım fake oldugunu hala utanmadan inat etme lütfen da
Soran1 yılYa pardon da neyi kanitlayacaksin? Fake felan değilim ne saçmalıyorsun
Soran1 yılOncellikle ben sana bisey ispatlamak zorunda değilim. Özelden de kimseyle konuşmuyorum. Amacın ne senin? İşine bak
- 1 yıl
özelden konusmak degıl. rabbım bedduamı ıcımden bılıyor 3 gun bekle 3 gun sonra zırlarsın. hadı gecmıs olsun sımdıden ne yazsan da cevap vermeyecegım bye
Soran1 yılTamam 👋
- 1 yıl
3. olmayacak... ş.
Soran1 yıl?
1 yılKız söyle ben sana getiririm. Nerden buluyosunuz öyle erkekleri
00 Yorumla
1 yılCanim komsun olsaydim verirdim. Esin dusuncesiz biri maalesef aslinda yapsa o kadar sevaba girer ki
10 YorumlaEvlenmeden öne eşiniz böylemiydi hep? Böyleyse neden evlendiniz?
00 Yorumla
1 yılAllah onu kahretsin nasıl umursamaz sen kendine getir bacım
00 Yorumla
1 yılNormal değil böyle bi adamdan çocuk yaptığın için üzgünüm.
00 Yorumlaalıp yolliim valla😒?
14 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler bugün kendim ya gider alırım ya da sipariş veririm..🥲🙏
Soran1 yılTeşekkür ederim düşüncen için ama kendim alırım bugün 🌸
1 yılsana kesinlikle strapon lazım
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka?
- 1 yıl
senin için değil sana bunu yapan için
Gizli Üye(18-24)1 yılSen yeter ki mutlu ol, gerisini boş ver. Aman ha, bu annelik yolculuğunda isteklerini ve duygularını göz ardı etmemek lazım.
00 YorumlaMaddi durumunuz nasıl peki?
02 Yorumla
Soran1 yılMaddi açıdan sıkıntımız yok
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Aşeriyorum ama eşim hiç umursamıyor. Bu umursamazlık normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler