Yeni Yıl Yeni yıl hediyesi almamak için sevgilinden ayrılır mısın? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Hediye almamak için sevgilisinden ayrılan cimriler? Güncellemeler+1 yıl Hediye Yeni yıl hediyesi almamak için sevgilinden ayrılır mısın? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İlla hediye alınacak bir durum yokki bizde. İçimizden geliyorsa alıyoruz hediye. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl olur mu hiç öyle şey yazevkle hediyesini alırım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeni yıl hediyesi zaten almam. İçimden gelıyorsa hedıye alırım 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır ayrılmam çünkü aradaki ilişkim çıkara dayalı değil 0 0 Yorumla
goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tabii ki ayrılmam, o da aynı şekilde. Hediyye kalpden gelen bir şeydir, mecbur değil ki. Almak isteyip de param olmasa, bunu ona anlata bilirim mesela. 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni yıl hediyesini saçma buluyorum. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl yuh artık bulmuş bunuyor derler buna yahu 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Almayacaksam bi sebebi vardır ki almam. 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl TLC - Aşırı pintiler 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 359 cevap paylaştı. Öyle bir şey yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır neden ayrılayım ki saçma bir durum
Çok komik😂. Hediye almak güzel bir şey
İlla hediye alınacak bir durum yokki bizde.
İçimizden geliyorsa alıyoruz hediye.
olur mu hiç öyle şey ya
zevkle hediyesini alırım
Yeni yıl hediyesi zaten almam. İçimden gelıyorsa hedıye alırım
Hayır ayrılmam çünkü aradaki ilişkim çıkara dayalı değil
Tabii ki ayrılmam, o da aynı şekilde. Hediyye kalpden gelen bir şeydir, mecbur değil ki. Almak isteyip de param olmasa, bunu ona anlata bilirim mesela.
Seve seve alırım niye ayrılayım
Ayrılmam saçmalama 😂
Yeni yıl hediyesini saçma buluyorum.
Daha neler ayol. 🤓
Daha neler diyorum. :D
Aaa o sey degil mi… ben :p
Yok daha neler ahaha
yuh artık bulmuş bunuyor derler buna yahu
Yok daha neler bunu yapan çıkar mi
Belli olmaz
Almayacaksam bi sebebi vardır ki almam.
TLC - Aşırı pintiler