Koku en hassas olduğum konulardan, maalesef her parfümü kullanamıyorum bulantı ve baş ağrısı yapıyor. Tercihen yazı anımsatan hafif çiçek ve pudramsı kokuları çok seviyorum. Henüz #PRIVACY kokularını deneyimlemedim buradaki yorumlardan faydalanarak en kısa zamanda deneyeceğim #seninİçinPrivacy
Bazı parfümler sentetiktir. Doğal bir reaksiyona girmeleri bu yüzden beklenemez ve kokuları değişmez. Yani her kişide farklı kokması parfümlerin içeriklerinde doğal özler bulundurmasıyla ilişkili bir durumdur parfüm alırken uzerinizde denemeniz gereklidir
#SeninİçinPrivacy Çok fazla parfüm ve deodorant değiştiririm. İçlerinden en beğendiklerim arasında #PRIVACY gelir. Benim en çok beğendim setlerinden birisi ise Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant. Gün boyu kalıcı ve mükemmel bi kokusu var. Bende hala var ama bir tane daha neden olmasın dimi. Yanımdan hiç ayırmam. Özellikle deodorantını. O kadar büyük bi kurtarıcı ki anlatamam. Hem mükemmel koku hem bi o kadar da doğal. #SeninİçinPrivacy benim için böyle. :)
2021' de kaliteli ve kalıcı kokusuyla bana eşlik etmesini istediğim, Privacy Parfüm & Deodorant seti ''Privacy Gold Woman EDT Parfüm+ Deodorant''. #SeninİçinPrivacy Modern, çekici ve baştan çıkarıcı; çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla kendine hayran bırakan imza parfümüm. Çünkü aşk bile bile tutsaklıktır ❤
#SeninİçinPrivacy Koku konusunda ayrıca hassas ve seçiciyim. En başta ön yargılıydım beğeniceğimi ummuyordum açıkçası ama sonra aşık oldum diyebilirim. Hem hafif hemde etkileyici bir parfüm insanı boğmuyor ve ferah hissettiriyor. Keyifli geceler. 🤗
Her insan güzel kokan parfümler aramak için çabalar. Beni cezbeden seri Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant serisidir. Doğal bergamotun eşsiz kokusuyla burunuma ve burunlara şenlik katmak için tercihimi en kaliteli olandan kullanıyorum. İnsanlara aa ne güzel korkuyorsun dedirtecek bir parfüme ihtiyacım var.
Ferah, doğal bir koku için tercihim. Privacy, her zaman en iyisi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
#SeninİçinPrivacy deyince aklıma gelen ilk seçenek 'Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant' oldu. Uzun zaman kullandığım egzotik ve çekici bir koku. İddialı kadınların hak ettiği koku olduğunu d. Bu yüzden tam benlik 🌺
#SeninİçinPrivacy Klasik kokusuna bayılıyorum, tenimle de o kadar uyumlu ki, tam beni anlatıyor bütünleşiyor benimle. Gerçekten samimiyetle söylüyorum bayılarak kullandığım bir koku. Kalıcılığı etrafa yaydığı fresh ve aynı zamanda erkileyici kokusu müthiş. Kazanıp privacy setime bir parfüm daha eklemek istiyorum 😍
Privacy Gold Woman EDT Parfüm hem feminen hem kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm. Bir kadının sahip olmak istediği bütün özellikleri bu koku ile hissedip kendi ile buluşturması dayanılmaz bir haz #SeninİçinPrivacy
Kokular hayatımızın her yerinde mesela yağmurdan sonraki toprak kokusu ya da en sevdiğiniz çiçeğin kokusu bunlar hayatımıza değer katan şeyler ve bazılarımız için çok değerli şeyler belkide Yani demem o ki ( privacy) güzel bir koku her zaman iyidir ve güzel hisler uyandırır
Selammm... Privacy ile ilk lise yılında tanışmıştım kokusu ve kalıcılığı benimleydi hep... belkide bu koku sayesinde erkekler pesimdeydi yüz vermesemde😂 halada benim için vazgeçilmezsin PRİVACY. Bu yılbaşı için yakın arkadaşıma ne hediye alacağımı düşünüyordum bu yorumu yazarken geldi aklıma ona da Privacy Gold Woman hediye edicem sanırım...😊
#seniniçinprivacy öyleki aşkın kokusu var mıdır deseler, onun teni derim. Sevdiğim adamın tenine değdiğinde ellerim onun kokusu bulanır ruhuma. Aşkın kokusu tenimizdedir. Tenimize en çok yakışansa bir privacydir. #seniniçinprivacy aşk demek.
Kesinlikle Man Addivtion EDT. Bunu çokça kullandım bayanlar beğeniyor kokuyu. Aşk tutsaklık mı? Evet kişi karşı cimsim değil aşkın esiri oluyor aslında. Sevdiğinle aşkı tümleştirip. Aşkı somutluyorsun.
Genelde kullandığım tek bi parfüm var ve asla degistirmem bana özeldir çünkü ama odunsu kokuları severim o yüzden merak ettim Çıkarsa bu vesileyle denemis olurum onun dışında özellikle gidip baska bi parfum almam 😂
Parfüm kokularında en sevdiğim koku çiçek kokusu🌺 Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant 🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla güzellik bu yeni yılda da benden sorulur Teşekkürler ✌😍❤ #SeninİçinPrivacy..
Privacy man ulaşılması kolay ve kokusu bana çok şık geliyor gündelik de kullanabildiğim gece de kullanabildiğim Bi koku ne eksik ne fazla o yüzden #SeninİçinPrivacy derseniz sade şık ve karizmatik derim.
#Seniniçinprivacy Ben kadınlığımı sonuna kadar hisseden, aşkı bile bile tutsaklığıyla yaşayan, sokakta yürürken dahi dişiliğini fark ettirebilen ve farkında olan bir kadınım. Tabiyki de tercihim, Privacy Gold Woman 🥰🤩
kokum aşkımın ölümsüz bir simgesi gibidir. Nasıl bir kazak, mont giysi gibi lokum da hep ona hatırlatır benibir gün aşklar bitse bile kolum hatıramdır sana aşkımPrivacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant#SeninİçinPrivacy
Lancome CK saint laurent kullanmaktan sıkılmıştım. Geçen migrosta bende denk geldim başlarda ucuz sanıyodum ben yurtdışından getirtirim genelde. Ambalajı çok hoşuma gitmişti ama işte nasip sokağa çıkma yasağı geldi. Kazanırsam kesin değerlendircem;kim bilir, belki devamlı müşterisi olurum;) Benim için Privacy #SeninİçinPrivacy
2005 de almıştım klasik siyahı. Ne zaman birinde kokusunu alsam o yıllara gider gelir içimi acıtırım. En keskin hatıra koku, diye boşuna dememişler. Saygılar.
Privacy... Her türlü kıyafete yakışan bı koku. Pijama ya da takım elbise ya da spor giyim. Hiç fark etmiyor benim için. Ciddi anlamda senelerdir değiştirmedigim tek parfüm. Dipnot: ağır astımım var çok parfüm kullanamam ama privacy asla rahatsız etmiyor. Bayıla bayıla aşık ola ola kullanıyorum. Geçenlerde addiction çeşidini de aldım ama tabii ki favorim yılların klasiği ❤️❤️❤️
Yıllar önce bi market zincirindeki kampanya sayesinde kullanmıştım Privacy parfümü. Gören herkes markasını sormuştu ve söylediğimde de gayet şaşırmışlardı cidden bu mu diye. Hatta alışveriş yaptığım mağaza yöneticisi bile benden sonra aynı ürünü kullanmıştı.
bu parfüm ile orta okulda iken tanıştım o zamanlar ilk kez çıkmıştı. o zamandan beri hala kullanıyorum. en büyük hayranlarından biriyim. umarım ben kazanırım.
Selamlar, genç bir üniversite öğrencisiyim. Doğal görünmeyi, sıcak ve samimi olmayı seviyorum. Güzelliğin doğadan geldiğine sonuna kadar inanıyorum. Bu yüzden tenimde hissetmeyi kuvvetle arzuladığım koku "Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant". Doğal güzelliğimi, bu doğal kokularla taçlandırıp, hafızalarda yer edinmek istiyorum. Herkes için, benim için ve #SeninİçinPrivacy 💜
Privacy hep severek kullandığım bir marka kokunun akıllara kazınması da benim için çok çok önemli asla vazgeçmediğim Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant seti benim çekici ve unutulmayan kadın olmamın en büyük avantajı #SeninİçinPrivacy hangi duygu ve koku?
vuu herkes uzun uzun yazmış :) Ben kısa tutacağım çünkü kelimeleri, Privicy'nin kokuları kullandığı kadar iyi kullanıp mükemmel bir karışım oluşturacak kadar güzel birleştiremiyorum. #SeninİçinPrivacy
Ben onu bunu bilmem de bu kokuların ayrı bir cazibesi var. Privacy Addiction kokusunu bi arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. Bu kadar etkili ve kalıcı olacağını tahmin etmezdim resmen bayıldım kokusuna. Abime aldığım tek parfümdür. Artık özdeşleştim gibi bir şey. Ama bu kadar iyi yapmanız diğer kokuları tanımamıza engel oluyor. Neyse ben halimden memnunum. Favorim olan tek markasınız. Elinize emeğinize sağlık. Alın aldırın. Memnun kalmazsanız gelin beni bulun. Söyleyeceklerim bu kadar. :)
Ben ikincisi isterim neden bilmiyorum ama, kokusu daha güzel gibi geliyor cesur ve gixemli ruhuna dediği için 🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant
Bazı şeyleri anlatmaya gerek olmaz kokusunu hissedersin sadece o da bunlardan biri bence. Anlatamıyorsun ama çevrende kendini fark ettiriyorsun. #SeninİçinPrivacy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Koku en hassas olduğum konulardan, maalesef her parfümü kullanamıyorum bulantı ve baş ağrısı yapıyor. Tercihen yazı anımsatan hafif çiçek ve pudramsı kokuları çok seviyorum. Henüz #PRIVACY kokularını deneyimlemedim buradaki yorumlardan faydalanarak en kısa zamanda deneyeceğim #seninİçinPrivacy
Bazı parfümler sentetiktir. Doğal bir reaksiyona girmeleri bu yüzden beklenemez ve kokuları değişmez. Yani her kişide farklı kokması parfümlerin içeriklerinde doğal özler bulundurmasıyla ilişkili bir durumdur parfüm alırken uzerinizde denemeniz gereklidir
#SeninİçinPrivacy Çok fazla parfüm ve deodorant değiştiririm. İçlerinden en beğendiklerim arasında #PRIVACY gelir.
Benim en çok beğendim setlerinden birisi ise Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant. Gün boyu kalıcı ve mükemmel bi kokusu var. Bende hala var ama bir tane daha neden olmasın dimi. Yanımdan hiç ayırmam. Özellikle deodorantını. O kadar büyük bi kurtarıcı ki anlatamam. Hem mükemmel koku hem bi o kadar da doğal.
#SeninİçinPrivacy benim için böyle. :)
2021' de kaliteli ve kalıcı kokusuyla bana eşlik etmesini istediğim, Privacy Parfüm & Deodorant seti ''Privacy Gold Woman EDT Parfüm+ Deodorant''. #SeninİçinPrivacy Modern, çekici ve baştan çıkarıcı; çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla kendine hayran bırakan imza parfümüm.
Çünkü aşk bile bile tutsaklıktır ❤
#SeninİçinPrivacy
Koku konusunda ayrıca hassas ve seçiciyim. En başta ön yargılıydım beğeniceğimi ummuyordum açıkçası ama sonra aşık oldum diyebilirim. Hem hafif hemde etkileyici bir parfüm insanı boğmuyor ve ferah hissettiriyor. Keyifli geceler. 🤗
Her insan güzel kokan parfümler aramak için çabalar. Beni cezbeden seri
Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant serisidir.
Doğal bergamotun eşsiz kokusuyla burunuma ve burunlara şenlik katmak için tercihimi en kaliteli olandan kullanıyorum.
İnsanlara aa ne güzel korkuyorsun dedirtecek bir parfüme ihtiyacım var.
Ferah, doğal bir koku için tercihim. Privacy, her zaman en iyisi.
#SeninİçinPrivacy deyince aklıma gelen ilk seçenek 'Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant' oldu. Uzun zaman kullandığım egzotik ve çekici bir koku. İddialı kadınların hak ettiği koku olduğunu d. Bu yüzden tam benlik 🌺
Düşünüyorum *
En son üniversitede kullanmıştım Privacy, kokusu hala burnumda... Kendime bi güzellik yapma zamanı gelmiş 🤭
#SeninİçinPrivacy Klasik kokusuna bayılıyorum, tenimle de o kadar uyumlu ki, tam beni anlatıyor bütünleşiyor benimle. Gerçekten samimiyetle söylüyorum bayılarak kullandığım bir koku. Kalıcılığı etrafa yaydığı fresh ve aynı zamanda erkileyici kokusu müthiş. Kazanıp privacy setime bir parfüm daha eklemek istiyorum 😍
Privacy Gold Woman EDT Parfüm hem feminen hem kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm. Bir kadının sahip olmak istediği bütün özellikleri bu koku ile hissedip kendi ile buluşturması dayanılmaz bir haz #SeninİçinPrivacy
Kokular hayatımızın her yerinde mesela yağmurdan sonraki toprak kokusu ya da en sevdiğiniz çiçeğin kokusu bunlar hayatımıza değer katan şeyler ve bazılarımız için çok değerli şeyler belkide
Yani demem o ki ( privacy) güzel bir koku her zaman iyidir ve güzel hisler uyandırır
Selammm... Privacy ile ilk lise yılında tanışmıştım kokusu ve kalıcılığı benimleydi hep... belkide bu koku sayesinde erkekler pesimdeydi yüz vermesemde😂 halada benim için vazgeçilmezsin PRİVACY. Bu yılbaşı için yakın arkadaşıma ne hediye alacağımı düşünüyordum bu yorumu yazarken geldi aklıma ona da Privacy Gold Woman hediye edicem sanırım...😊
Her koku bana hitap etmiyor. Egzotik kokular tercihim. Biraz daha fazla etkileyici olunca o parfüm favımdır diyebilirim.
Merhabalar :)
geçen yıl bana gönderilmiş olan çikolatalı privacy ardından parfüm seçimimde artık zorlanmıyorum 👑
alayına isyan inadına privacy
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant diyorum. <3
Yaa yıllardır kullandığım koku, bayılarak kullanıyorum. Bu parfümü nasıl severim ahh bir bilseniz. 😍❤️ #PRIVACY
#seniniçinprivacy öyleki aşkın kokusu var mıdır deseler, onun teni derim. Sevdiğim adamın tenine değdiğinde ellerim onun kokusu bulanır ruhuma. Aşkın kokusu tenimizdedir. Tenimize en çok yakışansa bir privacydir. #seniniçinprivacy aşk demek.
Kesinlikle Man Addivtion EDT. Bunu çokça kullandım bayanlar beğeniyor kokuyu. Aşk tutsaklık mı? Evet kişi karşı cimsim değil aşkın esiri oluyor aslında. Sevdiğinle aşkı tümleştirip. Aşkı somutluyorsun.
Genelde kullandığım tek bi parfüm var ve asla degistirmem bana özeldir çünkü ama odunsu kokuları severim o yüzden merak ettim
Çıkarsa bu vesileyle denemis olurum onun dışında özellikle gidip baska bi parfum almam 😂
Parfüm kokularında en sevdiğim koku çiçek kokusu🌺 Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla güzellik bu yeni yılda da benden sorulur Teşekkürler ✌😍❤ #SeninİçinPrivacy..
Privacy man ulaşılması kolay ve kokusu bana çok şık geliyor gündelik de kullanabildiğim gece de kullanabildiğim Bi koku ne eksik ne fazla o yüzden #SeninİçinPrivacy derseniz sade şık ve karizmatik derim.
#Seniniçinprivacy Ben kadınlığımı sonuna kadar hisseden, aşkı bile bile tutsaklığıyla yaşayan, sokakta yürürken dahi dişiliğini fark ettirebilen ve farkında olan bir kadınım. Tabiyki de tercihim, Privacy Gold Woman 🥰🤩
kokum aşkımın ölümsüz bir simgesi gibidir. Nasıl bir kazak, mont giysi gibi lokum da hep ona hatırlatır benibir gün aşklar bitse bile kolum hatıramdır sana aşkımPrivacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant#SeninİçinPrivacy
Lancome CK saint laurent kullanmaktan sıkılmıştım. Geçen migrosta bende denk geldim başlarda ucuz sanıyodum ben yurtdışından getirtirim genelde. Ambalajı çok hoşuma gitmişti ama işte nasip sokağa çıkma yasağı geldi. Kazanırsam kesin değerlendircem;kim bilir, belki devamlı müşterisi olurum;) Benim için Privacy
#SeninİçinPrivacy
2005 de almıştım klasik siyahı. Ne zaman birinde kokusunu alsam o yıllara gider gelir içimi acıtırım. En keskin hatıra koku, diye boşuna dememişler. Saygılar.
Privacy... Her türlü kıyafete yakışan bı koku. Pijama ya da takım elbise ya da spor giyim. Hiç fark etmiyor benim için. Ciddi anlamda senelerdir değiştirmedigim tek parfüm. Dipnot: ağır astımım var çok parfüm kullanamam ama privacy asla rahatsız etmiyor. Bayıla bayıla aşık ola ola kullanıyorum. Geçenlerde addiction çeşidini de aldım ama tabii ki favorim yılların klasiği ❤️❤️❤️
Yıllar önce bi market zincirindeki kampanya sayesinde kullanmıştım Privacy parfümü. Gören herkes markasını sormuştu ve söylediğimde de gayet şaşırmışlardı cidden bu mu diye. Hatta alışveriş yaptığım mağaza yöneticisi bile benden sonra aynı ürünü kullanmıştı.
bu parfüm ile orta okulda iken tanıştım o zamanlar ilk kez çıkmıştı. o zamandan beri hala kullanıyorum. en büyük hayranlarından biriyim.
umarım ben kazanırım.
Selamlar, genç bir üniversite öğrencisiyim. Doğal görünmeyi, sıcak ve samimi olmayı seviyorum. Güzelliğin doğadan geldiğine sonuna kadar inanıyorum. Bu yüzden tenimde hissetmeyi kuvvetle arzuladığım koku "Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant". Doğal güzelliğimi, bu doğal kokularla taçlandırıp, hafızalarda yer edinmek istiyorum. Herkes için, benim için ve #SeninİçinPrivacy 💜
Privacy hep severek kullandığım bir marka kokunun akıllara kazınması da benim için çok çok önemli asla vazgeçmediğim
Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant seti benim çekici ve unutulmayan kadın olmamın en büyük avantajı
#SeninİçinPrivacy hangi duygu ve koku?
vuu herkes uzun uzun yazmış :) Ben kısa tutacağım çünkü kelimeleri, Privicy'nin kokuları kullandığı kadar iyi kullanıp mükemmel bir karışım oluşturacak kadar güzel birleştiremiyorum. #SeninİçinPrivacy
Ben onu bunu bilmem de bu kokuların ayrı bir cazibesi var. Privacy Addiction kokusunu bi arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. Bu kadar etkili ve kalıcı olacağını tahmin etmezdim resmen bayıldım kokusuna. Abime aldığım tek parfümdür. Artık özdeşleştim gibi bir şey. Ama bu kadar iyi yapmanız diğer kokuları tanımamıza engel oluyor. Neyse ben halimden memnunum. Favorim olan tek markasınız. Elinize emeğinize sağlık. Alın aldırın. Memnun kalmazsanız gelin beni bulun. Söyleyeceklerim bu kadar. :)
Hiç tanışma fırsatım olmadı ama belki hediyesiyle tanışma şansını yakalarım.
Bu arada çiçeksi kokulara bayılırım. 🌸
Kalıcı kokular her zaman tercihim olduğu ve aşkı barındırdığı için, Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant diyorum..
Lise yıllarımda kullanıyordum PRIVACY parfümlerini arkadaşlarım ve bazı öğretmenler de hangi markayı kullandığımı soruyorlardı
Keşke bana Çıksa cazibeli kokusunu burdan bile tahmin edip hissediyorum,
Çok merak ediyorum.
#seninİçinPrivacy
Mandalina kokulu privacy leri seçerimm çünkü huzur veren meyve kokuları severim ve tabiki kadınsı hissettirecekk 🤩
Henüz hiç kullanmadım ama deneyecek olsaö Privacy Woman EDT Parfüm veua Deodorant olurdu. Mandalina kokusuna bayılırım 💕
Aşk d'okunurken yüreğime, onun kokusu düşer tenime.. Işte onun kokusu dediğim teninde Privacy saklı..
Sabah uyandığımda şarkılar söylerken benimle dans edecek bir parfüm kokusu lazım bana. Uzun zamandır arayıştayım. Bu neden Privacy olmasın?
Her zaman için odunsu ve kalıcı kokuları tercih ederim kış aylarında muhteşem bir etki bırakıyor insan üzerinde
Henüz Privacy kullanmadım ancak Privacy gold men EDT parfüm/deodorant ilgimi çekti şahsen.. Denemeyi düşünüyorum.
privacy gerçekten kokular kalıcı ve güzel olan bir parfüm üstelik fiyatı kalitesinin anında az kalıyor
#SeninİçinPrivacy şu zamana kadar hiçbir çekiliş yarışma vs kazanmadım. Gönderin de mis gibi kokam ahshaha
Kokulara karşı inanılmaz hassasiyetim var. Her parfüm ve deodoranti kullanamıyorum ama bu süper.. 😍#SeniniçinPrivacy
Bence koku çok önemli bir şey. Kremi pudrası parfümü deodorantı hepsi güzel kokmalı. Yanına birisi yaklaşınca ne güzel kokuyor demeli
Tanımlaması imkansız güzel kokular olmalı. Hatırda kalan. Hatırladıkça rahatlatan, güven veren, alerji yapmayan.
Privacy'yi hiç denememiştim ama belki simdi başlama zamanıdır. Özellikle vanilya kokulu şeylere bayılırım
Odunsu özelliğimden ödün vermediğinden dolayı tercihim tenime yakışacak olan 'Privacy Addiction EDS Parfüm&Deodorant'tan yana
Pardon, Privacy Man Addiction EDT* 😊
Bu markadan hiç almadım bilmiyorum. Fakat çiçek ve meyve kokuları olan parfüm deodorant severim kullanırım.
Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Parfümüm de bitti almam gerek kararsızım ama kokusuna bakmadan almakta istemiyorum bilemedim hangisine karar versem🤔
Bu marka bir harika lise dönemlerimden beri kullanıyorum çok güzel :)
@liliaaaa mutlaka geçenlerde online alışverişte gözüme çarptı ama karar veremedim neyse ki ayrıntılı açıklamalar var bakalım denemeye değer gibi🙃
Kesinlikle 😘😘💃🏼🥳
#SeninİçinPrivacy
Benim için Privacy, henüz hiç kullanmadığım bir marka demek.
Kullandığım parfümden beni vazgeçirebilecekse buyursun denesin. 😃
#SeninİçinPrivacy merak ettiğim bir koku privacy
eğer olursa şansa sürpriz bana vurursa denerim ve sonuçları paylaşırım.
6 tanesi fenomen
Şaşırdık mı
Tabii ki hayır
#SeninİçinPrivacy
çiçek kokuları ♥ ben. Asla vazgeçemem ruhumu şen ve genç tutan yegane şeylerden biri. Privacy gold yeni imzam olabilir. ♥
Parfümde her zaman koku tercihim odunsu kokulardan yana olmuştur. bu nedenle Privacy Man Addiction edt parfüm tam benlik. Ben bunu kullanırım. :)
Ben ikincisi isterim neden bilmiyorum ama, kokusu daha güzel gibi geliyor cesur ve gixemli ruhuna dediği için
🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant
Bazı şeyleri anlatmaya gerek olmaz kokusunu hissedersin sadece o da bunlardan biri bence. Anlatamıyorsun ama çevrende kendini fark ettiriyorsun. #SeninİçinPrivacy
Privacy Woman Addiction yeni tercihim olacak gibi duruyor🥰🥰
“Ben insanın bakımlı, temiz, zeki , aynı zamanda da #privacy parfüm kullanını severim.. “ 😎
#SeninİçinPrivacy