Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul edenler buraya! 💃🕺
Sorumuzu cevapla; aşk için yılbaşı hediyesi sana gelsin!
Kadınlar için Privacy’ler:
🤍Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant
Erkekler için Privacy’ler:
🖤Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Privacy ile aşk bile bile tutsaklıktır; hemen dene! 😍Gözlerini kapat ve Privacy’nin aşk dolu notalarını teninde hisset. Kalıcı kokusuyla Privacy yeni yılda da içindeki aşkı uyandırsın.
Privacy’leri hatırladığına göre şimdi yeni yıla aşk ile damgasını vuracak kokunu seçme zamanı!
#SeninİçinPrivacy hangisi? Hediye kazanmanı sağlayacak yaratıcı görüşünü bekliyoruz. 🤍🖤
Sorumuzu cevapla; aşk için yılbaşı hediyesi sana gelsin!
Yeni yılda Privacy Parfümlerden hangisinin kokusunu teninde hissetmek istiyorsun?
2021’de hangi Privacy Parfümlerinin eşsiz kokusuyla sana eşlik etmesini istediğini #SeninİçinPrivacy diyerek açıkla;Yeni Yıl Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 10 görüşten biri seninki olsun ve kokusuna bayıldığın Privacy Parfümü sana hediye edelim. 🎁
Aşkı teninde hissettirecek Privacy Parfüm & Deodorant Setleri:Kadınlar için Privacy’ler:
🤍Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant
Erkekler için Privacy’ler:
🖤Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Privacy ile aşk bile bile tutsaklıktır; hemen dene! 😍Gözlerini kapat ve Privacy’nin aşk dolu notalarını teninde hisset. Kalıcı kokusuyla Privacy yeni yılda da içindeki aşkı uyandırsın.
Privacy’leri hatırladığına göre şimdi yeni yıla aşk ile damgasını vuracak kokunu seçme zamanı!
#SeninİçinPrivacy hangisi? Hediye kazanmanı sağlayacak yaratıcı görüşünü bekliyoruz. 🤍🖤
Güncellemeler:
1 yıl
Yeni yıl Privacy ile geçsin KScan! Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkürler. İşte kazanan 10 isim, mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın. :)
@xKimMiyimx
@Cherry-Blossom
@Edameda06
@1rojdaturan
@heli2
@sıradaninsan123
@CatJiJi
@Osmanlı-Beyefendısı
@MrEftal
@GÖKTÜRK98
@xKimMiyimx
@Cherry-Blossom
@Edameda06
@1rojdaturan
@heli2
@sıradaninsan123
@CatJiJi
@Osmanlı-Beyefendısı
@MrEftal
@GÖKTÜRK98
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
267249Privacy Let’s Party Woman Bayan Parfümü: Neşeli ve pozitif bayanların gönül rahatlığıyla kullanacileceği Privacy Let’s Party Woman bayan parfümü, feminen ve çiçek kokulu bir parfüm deneyimi yaşatıyor. Frenk üzümü, şeftali, mandalina ve greyfurt ile açılışı yapan bu heyecan verici koku; frezya ve müge ile orta notalarına devam ediyor. Parfüm son vuruşu ise alt notalarında bulunan sandal ağacı ve misk ile yapıyor.
Privacy Let’s Party Man Erkek Parfümü: Tam anlamıyla bir parti kokusu olan Privacy Let’s Party Man erkek parfümü, kendinden emin ve eğlenceli beyler için en güzel parfüm seçeneği. Privacy Let’s Party Man erkek parfümünün üst notalarında bergamot, galbanum, nutmeg; orta notalarında sedir ağacı, yasemin, lavanta, ıtır çiçeği; alt notalarında ise amber, misk, paçuli ve sandal ağacı bulunuyor.
Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul ediyorum.
Privacy Man Erkek Parfümü: Modern, dinamik, çekici ve elegant erkeğin kokusu Privacy Man erkek parfümü; üst notalarında bergamot ve tatlı portakalın ferah kokusunu barındırıyor. Yeşil notalar, geranium, yasemin ve şeftali ile orta notalarına devam eden Privacy Man erkek parfümü; alt notalarına ise sedir ağacı, amber, misk, vanilya ve sandal ağacı ile son veriyor.
Benim kokum tüm kokuların en üstünde.
Şahımı seçtiğim bu konuda kokularına dayanamıyorum ve mat oluyorum.
@PRIVACY ile kokularına tutsak oluyorum.
Kokulara zafi olan biriyim :) ama gel gör ki kendi kokumu bir türkü bulamadım yani kendime ait tamam işte bu benim kokumdur diyebileceğim bir parfüm çıkmadı karşıma çok güzel kokular var evet dolabim parfüm dolu şişede sahane kokan koku tenimde aynı kokmuyor tenime en çok yakışan kokuyu arıyorum ve gözüme Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant bu koku çarpmadı değil ama buda Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant denemeden bilemiyorum ama içeriklerine bakınca gerçekten çok güzel kokacaklarina eminim. Diyorum ya güzel kokmasinda önemli değil dolabımda ki kokuları şişesinde koklayıp duruyorum tenime bu koku yakışacak mi benim kokum bu evet tamam buldum diyebilecek miyim 😇. Bu kokuların içinde kaybolusumun sonunda ki ışık Privacy olabilir mi? Benim için senin tercihin nedir Privacy var mı bir önerin bir yardımın bana ❤️❤️🌸
#SeninİçinPrivacy
Privacy Woman Addiction EDT'nin çiçeksi kokularin yaydığı kadınsı bir büyüsü var. Gözlerimi kapadığımda uçsuz bucaksız bir çiçek bahçesindeki çeşitli renklerde bitkilerin arasında gezindiğimi hissediyorum. Pembeli, beyazlı, morlu çiçeklerin yoğunlukta olduğu rengarenk bir çiçek bahçesi tasavvur ediyorum. Aynı zamanda oldukça fresh bir kokusu var. Zihnimdeki pembe ve beyaz renkler freshliğe, mor ise parfümün kadınsı yönüne dikkat çekiyor.
#SeninİçinPrivacy 💜
Şiir gibi yazmışsın. Çok güzel
@new-anka yâa teşekkür ederim 🙈
Rica ederim samimi söyledim.
Öncelike ben uzun zamandır @PRIVACY parfümünü kullanan biri olarak çok memnunum benim @PRIVACY parfümü ile ilk tanışmam bundan bir kaç yıl önce idi o zamanlar abime doğum günü hediyesi aramaya çalışıyordum ve ne alacağımı bir türlü bulamıyordum parfum almayi o kadar da istemiyordum parfüm almak aklımda bile yoktu ama bir kaç yerde @PRIVACY 'ı gördükten sonra fikrim değişti ilk olarak kutusunun güzelliği üzerindeki desenler çok hoşuma gitti ilgimi çekti bende birazda tereddütlü bir şekilde alayım bakalım nasıl olacak dedim yanlış hatırlamıyorsam PRİVACY MAN almıştım abime odunsu ve baş döndüren bı koku idi hediye olarak verdim abime abim kokusuna bayıldı gerçekten benim hediyemden başka bir hediyeyi görmüyordu gözü tabi ozamandan sonra abimin tek tercihi @PRIVACY oldu bendende her doğum gününde böyle güzel hediyeler bekledi ama bu kadar güzel hediyeyi bir daha bulamadım benim için abime tek hediye seçeneği o zamandan beri @PRIVACY parfüm oldu abimden sonra kendime aldım kendimede PRİVACY VOMEN ADDİCTİON'u aldım ve bayıldım kokusuna çiçekten gelen feminen kokusu ile her ortamda dikkatleri üzerime çekiyorum ve gerçekten kokusu muhteşem benim de o zamandan sonra tek tercihim @PRIVACY oldu ben çiçeksi kokulardan vazgeçemiyorum sanırım çok merak ettiğim Çiçeksi, feminen ve oryantal Privacy Gold Woman parfümünü denemeyi çok isterim. #SeninİçinPrivacy 🌹
#SeninİçinPrivacy <3
Kimler ki kazananlar
Belli değil yahu, tahminimce demek istedim 😂😂
Hmm :) kazanmak isterim ama kazansam tabi
Kazanırsın umarım ✌🏻😇
Seçselerde seçmeselerde teşekkür ederim ama gercekten seçilmek isterim
Selam,
Soruyu görür görmez burnuma çok güzel kokular geldi diyebilirim. Privacy duyduğum bir marka ve parfüm kokularını çok merak ediyorum doğrusu. Daha önce deneme şansım olmamıştı ama eğer kazanırsam denemek için sabırsızlandığımı söyleyebilirim.🥰
Parfüm benim vazgeçilmez bir parçam ve yanımdan hiç eksik etmem. Güzel kokuları nerede olsa bulur ve kullanırım. Ben genelde çiçeksi kokuları çok seviyorum çünkü kadınsı yönümü gerçekten çok iyi yansıttıklarını düşünüyorum. Bu yüzden de vazgeçilmezlerim arasında çiçekçi kokular var.
Denemek için sabırsızlandığım Privacy parfüm ve deodorant: Privacy Woman Addiction EDT Parfüm& Deodorant
Çiçekçi değil çiçeksi* ufak bir yazım hatası olmuş🙈
Yılbaşında sevdiklerinize #SeninİçinPrivacy diyerek en güzel parfüm ve deodorant setini hediye edebilirsiniz! İsminiz, yüzünüz, hatta kokunuz bile unutulur; fakat Privacy kokusunu unutmanız mümkün değil.
Yeni yılda da tabi ki çok isterim bu seti kazanmayı 🤗
Ben ; Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant kullandım.
Ama farklılık olsun diye bu defa ; 🤍 Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant diyorum ve onu seçiyorum 🤍 zaten parfümde her zaman çiçeksi ve kadınsı kokuları kullanıyorum.
#SeninİçinPrivacy 🤍🖤🤍🖤
Çok teşekkürler @PRIVACY ve beni seçen fenomen arkadaşlar ☺️ kazandığıma çok sevindim
Hiç beklenmeyen sürpriz bergamut galbanum ferahlığı, duygusal izler bırakan çiçeksi odun notaları ile buluşup, zengin amber paçuli kalıcılığı sayesinde harika kokular sunuyor.#SeninİçinPrivacy
#gadası
Privacy yıllardır en çok tercih edilen parfümlerden biri.
Henüz kullanmışlığım yok ama erkek parfümünü inceleme şansım oldu ve gerçekten bayağı erkeksi bir kokusu vardı.
Özellikle eşlerin ya da çiftlerin birbirine alabileceği en güzel parfüm markası olabilirsiniz hiç şüphesiz.
Ben de parfüme çok önem veren biri olarak Privacy kullanmak istiyorum.
En çok dikkatimi çeken
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm 100ml & Deodorant 150ml oldu.
Umarım o 10 şanslı kişiden biri olurum ve kalıcı kokunuzu kullanma şansım olur. 😌
Teşekkürler bu güzel düşünceniz için. 😌
#SeninİçinPrivacy 🌸
Benim için #Aşkıtenimdehissettirecek Privacy; çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm ve deodorant olurdu kesinlikle. Yeni yıla yepyeni bir kokuyla girmek beni çok mutlu ederdi. Oryantal kokular bünyelerinde baharatların baş döndürücü rahiyalarını barındırırlar. Bu kokuları kullanan kadınlar tutkulu, çekici, gizemli, kıskanç, romantik, olgun ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Tıpkı benim gibi. Bu yüzden Privacy Gold Woman tam da bana göre
[11/12 09:00] Şinda Can: insan unutulur ama kokusu asla unutulmaz. Ve her parfüm her tende farklı kokar. Çok severek kullandığım ve kokusuna aşık olduğum privacy. Birinin beni hatırlaması gerekiyorsa eğer privacy kokusuyla hatırlamalı. Parfüm dediğin kalite kokmalı ve o kalite privacy'de mümkün. Privacy'i kullandığımda kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum.
Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
bunu hiç kullanmadım ama içeriklerine bakınca çok merak ettim ve kullanmak için sabırsızlanıyorum.
#SeninİçinPrivacy
Toplu taşımada, kalabalık ortamlarda, sevgili ile beraber iken pis değil mis kokmak lazım. Kişisel temizlik ve bakım bir insanın ilk önceliği olmalı. Nasıl bir yemeği çekici yapan kokusu ise bir insanı da çekici yapan kokusudur.
#seniniçinpravicy
Çiçek kokusuyla birleşen dünyanın en güzel varlığı kızlar... mutlu olmamız için çokta bir şeye gerek yok sanki, içimizi huzura boğan bir koku yeterlidir biz kızları mutlu etmeye..
Parfüm mü dedi birileriii? Olmazsa olmazlarımızdan biri hatta bence kızların vazgeçilmezlerinden biri. Günlerimizi huzura boğan müthiş kokular iyiki varlar.
Yürüyünce burnumuza gelen yağmur kokularıyla birleşen çiçek özlü parfümler hmm kulağa çok hoş gelmesinden belli ki üzerimize sıkılıncada hoş gelecektir. Zaten çiçeği barındıran bir koku kötü olamaz düşüncesiyle privacy markasının da çok hoş olduğunu düşünuyorum..
Daha önce denemedim ama adını duymuştum privacy parfümleri.. Denemek için sabırsızlandığım çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & deodorant
#SeninİçinPrivacy
Öncelikle merhaba bu parfumun büyüleyici kokusunu tabiki hissetmek isterim bu markayla ilgili çok kötü bir anım olmustu görünce bile duygulandım parfümü niye diye soracaksınız bu parfümü çok beğenerek eşime almıştım ve inanmayacaksınız ama Parfüm şişesi düşüp kırıldı ve ev 15 gün boyunca parfüm korkmuştu hiç unutmam kokusuna bayıldığım için almıştım efsanevi kokusu vardı Yeni yılda tabii ki ben de tenimde bu büyüleyici duymak isterim benim favorim tabiki çiçek kokuları 🌹🌸özelikle yasemin kokusuna bayılırım bana kendini bir parfum le anlat deseler yaseminin eşsiz kokusu derdim kesin
#SeninİcinPrivacy
💋Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul ediyorum ❤❤❤❤❤
https://youtu.be/QiLuNZ-PzlU
Yeni Yıl Gelmiş Hoş gelmiş :)
Parfüm her kadın gibi benim de olmazsa olmazlarım arasında açıkçası en çok da özel günlerde , sevdiğim insanların yanında ve mutlu anılarım da diyebilirim. Parfüm seçerken açıkçası çok çok dikkat eden birisiyim yoksa alerjiye neden olabiliyor. Tercih ettiklerim çoğunlukla hafif cezbedici kokular olur. Ağır parfümler pek benlik değil açıkçası bu nedenle benim tercihim şimdiden Privacy Women Addiction EDT parfüm & Deodorant bence. Yeni yılda tenimde hissetmek istediğim koku çoktan belli. Herkese şimdiden mutlu güzel yıllar diliyorum :)
#SeninİçinPrivacy
Soruyu görür görmez aklıma bugün arkadaşıma parfümümü evde unuttuğum için ne kadar üzüldüğümü anlattığım o an geldi. Sanırım parfüm benim hayatımın bir parçası. Parfüm sıkmadan evden çıkamıyorum galiba. Parfüm benim hassas noktam en güzel kokuları bulup denemeye bayılıyorum. Privacy'de görüp hâlâ deneyemedigim ama kesinlikle denemek istediğim kokulardan biri. Ben genelde insanların akıllarını başlarından alan kokuları severim. O yüzden privacy'in Gold women EDT parfüm deodorant setini denemek istiyorum.
#SeninİçinPrivacy