Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul edenler buraya! 💃🕺
Sorumuzu cevapla; aşk için yılbaşı hediyesi sana gelsin!
Kadınlar için Privacy’ler:
🤍Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant
Erkekler için Privacy’ler:
🖤Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Privacy ile aşk bile bile tutsaklıktır; hemen dene! 😍Gözlerini kapat ve Privacy’nin aşk dolu notalarını teninde hisset. Kalıcı kokusuyla Privacy yeni yılda da içindeki aşkı uyandırsın.
Privacy’leri hatırladığına göre şimdi yeni yıla aşk ile damgasını vuracak kokunu seçme zamanı!
#SeninİçinPrivacy hangisi? Hediye kazanmanı sağlayacak yaratıcı görüşünü bekliyoruz. 🤍🖤
Sorumuzu cevapla; aşk için yılbaşı hediyesi sana gelsin!
Yeni yılda Privacy Parfümlerden hangisinin kokusunu teninde hissetmek istiyorsun?
2021’de hangi Privacy Parfümlerinin eşsiz kokusuyla sana eşlik etmesini istediğini #SeninİçinPrivacy diyerek açıkla;Yeni Yıl Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 10 görüşten biri seninki olsun ve kokusuna bayıldığın Privacy Parfümü sana hediye edelim. 🎁
Aşkı teninde hissettirecek Privacy Parfüm & Deodorant Setleri:Kadınlar için Privacy’ler:
🤍Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant
Erkekler için Privacy’ler:
🖤Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
🖤Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Privacy ile aşk bile bile tutsaklıktır; hemen dene! 😍Gözlerini kapat ve Privacy’nin aşk dolu notalarını teninde hisset. Kalıcı kokusuyla Privacy yeni yılda da içindeki aşkı uyandırsın.
Privacy’leri hatırladığına göre şimdi yeni yıla aşk ile damgasını vuracak kokunu seçme zamanı!
#SeninİçinPrivacy hangisi? Hediye kazanmanı sağlayacak yaratıcı görüşünü bekliyoruz. 🤍🖤
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni yıl Privacy ile geçsin KScan! Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkürler. İşte kazanan 10 isim, mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın. :)
@xKimMiyimx
@Cherry-Blossom
@Edameda06
@1rojdaturan
@heli2
@sıradaninsan123
@CatJiJi
@Osmanlı-Beyefendısı
@MrEftal
@GÖKTÜRK98
@xKimMiyimx
@Cherry-Blossom
@Edameda06
@1rojdaturan
@heli2
@sıradaninsan123
@CatJiJi
@Osmanlı-Beyefendısı
@MrEftal
@GÖKTÜRK98
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Normalde yarışma sorularına pek gitmek istemiyorum. Ama söz konusu Privacy parfüm olunca bende burda görüş yazmak istedim. İnsanın kendi kokusundan ziyade daha hoş güzel kokular kullanması hem kendine olan güvenini, hemde çevresine karşı olan saygısını gösterir. Privacy parfüm tercih etmem de ki en önemli etken yıllardan beri aynı kalitesini korumasıdır.
Hiç beklenmeyen sürpriz bergamut galbanum ferahlığı, duygusal izler bırakan çiçeksi odun notaları ile buluşup, zengin amber paçuli kalıcılığı sayesinde harika kokular sunuyor.#SeninİçinPrivacy
#gadası
Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
#SeninİçinPrivacy Lise yıllarında ki ilk aşkım demek. Kokusu ve kutuları ile aşık olduğum en güzel parfüm.
Hem kadın hem de erkek parfümü olduğunu aldırış etmeden severek kullandım senelerce soruyu görünce soru bile çiçekler gibi kokmaya başladı, gözümde canlandı koskoca mazi ❤
Privacy Let’s Party Woman Bayan Parfümü: Neşeli ve pozitif bayanların gönül rahatlığıyla kullanacileceği Privacy Let’s Party Woman bayan parfümü, feminen ve çiçek kokulu bir parfüm deneyimi yaşatıyor. Frenk üzümü, şeftali, mandalina ve greyfurt ile açılışı yapan bu heyecan verici koku; frezya ve müge ile orta notalarına devam ediyor. Parfüm son vuruşu ise alt notalarında bulunan sandal ağacı ve misk ile yapıyor.
Privacy Let’s Party Man Erkek Parfümü: Tam anlamıyla bir parti kokusu olan Privacy Let’s Party Man erkek parfümü, kendinden emin ve eğlenceli beyler için en güzel parfüm seçeneği. Privacy Let’s Party Man erkek parfümünün üst notalarında bergamot, galbanum, nutmeg; orta notalarında sedir ağacı, yasemin, lavanta, ıtır çiçeği; alt notalarında ise amber, misk, paçuli ve sandal ağacı bulunuyor.
Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul ediyorum.
Privacy Woman Bayan Parfümü: Çiçeksi bir kokuya sahip, pek çok kadın tarafından tercih edilen Privacy Woman bayan parfümünün üst notalarında çiçeksi notalar, ylang-ylang ve mandalina bulunuyor. Orta notalarında ise gül, yasemin, mimoza ve meyve notalarına yer veren parfümün üst notalarında; sedir, iris, sandal ağacı, misk ve amber var.
Privacy Man Erkek Parfümü: Modern, dinamik, çekici ve elegant erkeğin kokusu Privacy Man erkek parfümü; üst notalarında bergamot ve tatlı portakalın ferah kokusunu barındırıyor. Yeşil notalar, geranium, yasemin ve şeftali ile orta notalarına devam eden Privacy Man erkek parfümü; alt notalarına ise sedir ağacı, amber, misk, vanilya ve sandal ağacı ile son veriyor.
Benim kokum tüm kokuların en üstünde.
Şahımı seçtiğim bu konuda kokularına dayanamıyorum ve mat oluyorum.
@PRIVACY ile kokularına tutsak oluyorum.
Merhabalar
Kokulara zafi olan biriyim :) ama gel gör ki kendi kokumu bir türkü bulamadım yani kendime ait tamam işte bu benim kokumdur diyebileceğim bir parfüm çıkmadı karşıma çok güzel kokular var evet dolabim parfüm dolu şişede sahane kokan koku tenimde aynı kokmuyor tenime en çok yakışan kokuyu arıyorum ve gözüme Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant bu koku çarpmadı değil ama buda Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant denemeden bilemiyorum ama içeriklerine bakınca gerçekten çok güzel kokacaklarina eminim. Diyorum ya güzel kokmasinda önemli değil dolabımda ki kokuları şişesinde koklayıp duruyorum tenime bu koku yakışacak mi benim kokum bu evet tamam buldum diyebilecek miyim 😇. Bu kokuların içinde kaybolusumun sonunda ki ışık Privacy olabilir mi? Benim için senin tercihin nedir Privacy var mı bir önerin bir yardımın bana ❤️❤️🌸
#SeninİçinPrivacy
Pandemi döneminde pek fazla dışarı çıkamasam da kendimi iyi hissetmek adına evde kişisel bakımıma özen gösteriyorum. Kokulara aşık biri olarak sık sık parfüm alışverişi yapıyorum. Şimdiye dek farklı marka ve fiyatlardaki parfümlerden çokça deneme fırsatım oldu. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki parfüm konusunda iddialıyım.
Privacy Woman Addiction EDT'nin çiçeksi kokularin yaydığı kadınsı bir büyüsü var. Gözlerimi kapadığımda uçsuz bucaksız bir çiçek bahçesindeki çeşitli renklerde bitkilerin arasında gezindiğimi hissediyorum. Pembeli, beyazlı, morlu çiçeklerin yoğunlukta olduğu rengarenk bir çiçek bahçesi tasavvur ediyorum. Aynı zamanda oldukça fresh bir kokusu var. Zihnimdeki pembe ve beyaz renkler freshliğe, mor ise parfümün kadınsı yönüne dikkat çekiyor.
Ayrıca duştan sonra deodorant kullanmak gibi vazgeçemediğim bir alışkanlığım var. Deodorant ve parfüm bir araya gelince çok daha yoğun, çok daha tatlı bir kokuya dönüşüyor. Çevremden "çiçek gibi kokuyorsun" tarzı iltifatlar almak çok hoşuma gidiyor. Benim için Privacy tam da bu..
#SeninİçinPrivacy 💜
Şiir gibi yazmışsın. Çok güzel
@new-anka yâa teşekkür ederim 🙈
Rica ederim samimi söyledim.
Öncelikle selam ❤️ bu parfümü hiç denemedim, deneme fırsatım olmadı. Ama en yakın arkadaşıma sarılınca mis gibi çiçek gibi kokunca hemen parfümünün markasını istedim! Privacy dedi. Gerçekten kokuya aşık olmuştum, ve hemen en yakın kozmetige gittim. Her kokusu birbirinden güzel, o Kadar çok aşık oldum ki kokusuna. Hem daha öz güvenli hemde daha kadınsı, çiçek gibi kokmamızı sağlayan bu parfümü tanıdıgım için arkadaşıma minnetarım. Parfüm diyip geçmemek lazım. Privacy tende bıraktıgı o kokuya hayranım açıkcası, hangi birini seçelim ki? Önümüze çok güzel kokusu olan parfümler sundunuz, birini seçsem ötekinde aklım kalacak. Ben hepsine ayrı hayran kaldım açıkcası. Ama beni benden alan kokusunu paylaşmak isterim sizinle. Eğer sarıldığı an ya da kokunuzu içine çektiği an, Direkt Parfümününğzün markasını sorduran bir Koku Privacy 🖤
Aşk bile bile tutsaklıktır 🖤 o kadar dogru ki sözün parfümle uyumu. İnsan hem parfüme aşık oluyor, hemde kokusu insanları aşık ediyor. Benim Privacy Aşkı teninde hissettirecek Privacy Tercihim 🤍
Merhaba;
Öncelike ben uzun zamandır @PRIVACY parfümünü kullanan biri olarak çok memnunum benim @PRIVACY parfümü ile ilk tanışmam bundan bir kaç yıl önce idi o zamanlar abime doğum günü hediyesi aramaya çalışıyordum ve ne alacağımı bir türlü bulamıyordum parfum almayi o kadar da istemiyordum parfüm almak aklımda bile yoktu ama bir kaç yerde @PRIVACY 'ı gördükten sonra fikrim değişti ilk olarak kutusunun güzelliği üzerindeki desenler çok hoşuma gitti ilgimi çekti bende birazda tereddütlü bir şekilde alayım bakalım nasıl olacak dedim yanlış hatırlamıyorsam PRİVACY MAN almıştım abime odunsu ve baş döndüren bı koku idi hediye olarak verdim abime abim kokusuna bayıldı gerçekten benim hediyemden başka bir hediyeyi görmüyordu gözü tabi ozamandan sonra abimin tek tercihi @PRIVACY oldu bendende her doğum gününde böyle güzel hediyeler bekledi ama bu kadar güzel hediyeyi bir daha bulamadım benim için abime tek hediye seçeneği o zamandan beri @PRIVACY parfüm oldu abimden sonra kendime aldım kendimede PRİVACY VOMEN ADDİCTİON'u aldım ve bayıldım kokusuna çiçekten gelen feminen kokusu ile her ortamda dikkatleri üzerime çekiyorum ve gerçekten kokusu muhteşem benim de o zamandan sonra tek tercihim @PRIVACY oldu ben çiçeksi kokulardan vazgeçemiyorum sanırım çok merak ettiğim Çiçeksi, feminen ve oryantal Privacy Gold Woman parfümünü denemeyi çok isterim. #SeninİçinPrivacy 🌹
Kazanacak arkadaşlar şimdiden belli olmuş, yorumlarda büyük itina ve emek var -üşenmedim çoğunu tek tek okudum- :) Açıkcası Privacy daha önce kullanmadığım bir marka. Parfüm seçme konusunda çok titizim ve kokumu kolay kolay değiştirmem ama bir yandan da yıllardır aynı kokudan sıkıldığımı hissetmeye başladım :/ Bu yüzden de kazanamasam da kendim mutlaka alacağım. KS'nin daha önce anlaşmalı olup da bizleri hayâl kırıklığına uğrattığı bir marka olmadı :) <3 Bu açıdan güvenim çoktan oluştu bile. Sıra denemede :) Yeni yılda şöyle miss gibi çiçek kokmayalım mı yani... :) (:
#SeninİçinPrivacy <3
Kimler ki kazananlar
Belli değil yahu, tahminimce demek istedim 😂😂
Hmm :) kazanmak isterim ama kazansam tabi
Kazanırsın umarım ✌🏻😇
Seçselerde seçmeselerde teşekkür ederim ama gercekten seçilmek isterim
Parfümleri çok severim, parfüm masam bile vardır ve en baş köşesinde tabii ki, Privacy Parfüm şişem bulunuyor. Privacy parfüm şişesini her elime aldığımda o etkileyici kokusu burnumdan, tüm vücuduma kadar ahenkle dolaşıyor. Privacy parfümü sıktığımda vücudum sanki dünyanın en güzel kokusunu görmüşcesine heyecanlanıyor ve kokuyu hemen bedenime hapsediyor. Privacy parfümümün adeta sihrinde kayboluyorum! Daha muktedir ve özgün kokulara sahip olan Privacy parfüm şişemi vücudumdan eksik etmiyorum. Kendinizi ve vücudunuzu şımartmak için kokusunda kaybolacağınız Privacy parfüm tam koku ihtiyacımızı karşılıyor bile!
Yılbaşında sevdiklerinize #SeninİçinPrivacy diyerek en güzel parfüm ve deodorant setini hediye edebilirsiniz! İsminiz, yüzünüz, hatta kokunuz bile unutulur; fakat Privacy kokusunu unutmanız mümkün değil.
Selam,
Soruyu görür görmez burnuma çok güzel kokular geldi diyebilirim. Privacy duyduğum bir marka ve parfüm kokularını çok merak ediyorum doğrusu. Daha önce deneme şansım olmamıştı ama eğer kazanırsam denemek için sabırsızlandığımı söyleyebilirim.🥰
Parfüm benim vazgeçilmez bir parçam ve yanımdan hiç eksik etmem. Güzel kokuları nerede olsa bulur ve kullanırım. Ben genelde çiçeksi kokuları çok seviyorum çünkü kadınsı yönümü gerçekten çok iyi yansıttıklarını düşünüyorum. Bu yüzden de vazgeçilmezlerim arasında çiçekçi kokular var.
Denemek için sabırsızlandığım Privacy parfüm ve deodorant: Privacy Woman Addiction EDT Parfüm& Deodorant
#SeninİçinPrivacy
Çiçekçi değil çiçeksi* ufak bir yazım hatası olmuş🙈
Merhaba 🤍🖤 Privacy uzun süredir deodorant ve parfümünü çok severek kullandığım bir marka. Kokusu gerçekten cezbedici 🌸 ayrıca kalıcılığını da beğeniyorum.
Yeni yılda da tabi ki çok isterim bu seti kazanmayı 🤗
Ben ; Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant kullandım.
Ama farklılık olsun diye bu defa ; 🤍 Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant diyorum ve onu seçiyorum 🤍 zaten parfümde her zaman çiçeksi ve kadınsı kokuları kullanıyorum.
Denemeyenlere tavsiye ederim 🥰
#SeninİçinPrivacy 🤍🖤🤍🖤
Çok teşekkürler @PRIVACY ve beni seçen fenomen arkadaşlar ☺️ kazandığıma çok sevindim
#SeninİçinPrivacy
Benim için #Aşkıtenimdehissettirecek Privacy; çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm ve deodorant olurdu kesinlikle. Yeni yıla yepyeni bir kokuyla girmek beni çok mutlu ederdi. Oryantal kokular bünyelerinde baharatların baş döndürücü rahiyalarını barındırırlar. Bu kokuları kullanan kadınlar tutkulu, çekici, gizemli, kıskanç, romantik, olgun ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Tıpkı benim gibi. Bu yüzden Privacy Gold Woman tam da bana göre
Öncelikle Selamlar. 🙋🏻♀️
Privacy yıllardır en çok tercih edilen parfümlerden biri.
Henüz kullanmışlığım yok ama erkek parfümünü inceleme şansım oldu ve gerçekten bayağı erkeksi bir kokusu vardı.
Özellikle eşlerin ya da çiftlerin birbirine alabileceği en güzel parfüm markası olabilirsiniz hiç şüphesiz.
Ben de parfüme çok önem veren biri olarak Privacy kullanmak istiyorum.
En çok dikkatimi çeken
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm 100ml & Deodorant 150ml oldu.
Umarım o 10 şanslı kişiden biri olurum ve kalıcı kokunuzu kullanma şansım olur. 😌
Teşekkürler bu güzel düşünceniz için. 😌
#SeninİçinPrivacy 🌸
[11/12 09:00] Şinda Can: insan unutulur ama kokusu asla unutulmaz. Ve her parfüm her tende farklı kokar. Çok severek kullandığım ve kokusuna aşık olduğum privacy. Birinin beni hatırlaması gerekiyorsa eğer privacy kokusuyla hatırlamalı. Parfüm dediğin kalite kokmalı ve o kalite privacy'de mümkün. Privacy'i kullandığımda kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum.
Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
bunu hiç kullanmadım ama içeriklerine bakınca çok merak ettim ve kullanmak için sabırsızlanıyorum.
#SeninİçinPrivacy
Normalde pek uğramam ama söz konusu parfümse kurşun atar kurşun yerim.
Toplu taşımada, kalabalık ortamlarda, sevgili ile beraber iken pis değil mis kokmak lazım. Kişisel temizlik ve bakım bir insanın ilk önceliği olmalı. Nasıl bir yemeği çekici yapan kokusu ise bir insanı da çekici yapan kokusudur.
Tercihim gold serisi olurdu, meslekten oturur altın içeren ne görsem atlıyorum. Gold sensation da gayet etkileyici ve kalıcı bir parfüm.
#seniniçinpravicy
Selam <3
Yeni Yıl Gelmiş Hoş gelmiş :)
Parfüm her kadın gibi benim de olmazsa olmazlarım arasında açıkçası en çok da özel günlerde , sevdiğim insanların yanında ve mutlu anılarım da diyebilirim. Parfüm seçerken açıkçası çok çok dikkat eden birisiyim yoksa alerjiye neden olabiliyor. Tercih ettiklerim çoğunlukla hafif cezbedici kokular olur. Ağır parfümler pek benlik değil açıkçası bu nedenle benim tercihim şimdiden Privacy Women Addiction EDT parfüm & Deodorant bence. Yeni yılda tenimde hissetmek istediğim koku çoktan belli. Herkese şimdiden mutlu güzel yıllar diliyorum :)
#SeninİçinPrivacy
Merhabalaaarr,
Çiçek kokusuyla birleşen dünyanın en güzel varlığı kızlar... mutlu olmamız için çokta bir şeye gerek yok sanki, içimizi huzura boğan bir koku yeterlidir biz kızları mutlu etmeye..
Parfüm mü dedi birileriii? Olmazsa olmazlarımızdan biri hatta bence kızların vazgeçilmezlerinden biri. Günlerimizi huzura boğan müthiş kokular iyiki varlar.
Yürüyünce burnumuza gelen yağmur kokularıyla birleşen çiçek özlü parfümler hmm kulağa çok hoş gelmesinden belli ki üzerimize sıkılıncada hoş gelecektir. Zaten çiçeği barındıran bir koku kötü olamaz düşüncesiyle privacy markasının da çok hoş olduğunu düşünuyorum..
Daha önce denemedim ama adını duymuştum privacy parfümleri.. Denemek için sabırsızlandığım çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & deodorant
#SeninİçinPrivacy
Selam,
Soruyu görür görmez aklıma bugün arkadaşıma parfümümü evde unuttuğum için ne kadar üzüldüğümü anlattığım o an geldi. Sanırım parfüm benim hayatımın bir parçası. Parfüm sıkmadan evden çıkamıyorum galiba. Parfüm benim hassas noktam en güzel kokuları bulup denemeye bayılıyorum. Privacy'de görüp hâlâ deneyemedigim ama kesinlikle denemek istediğim kokulardan biri. Ben genelde insanların akıllarını başlarından alan kokuları severim. O yüzden privacy'in Gold women EDT parfüm deodorant setini denemek istiyorum.
#SeninİçinPrivacy
#benimiçinPrivacy
Öncelikle merhaba bu parfumun büyüleyici kokusunu tabiki hissetmek isterim bu markayla ilgili çok kötü bir anım olmustu görünce bile duygulandım parfümü niye diye soracaksınız bu parfümü çok beğenerek eşime almıştım ve inanmayacaksınız ama Parfüm şişesi düşüp kırıldı ve ev 15 gün boyunca parfüm korkmuştu hiç unutmam kokusuna bayıldığım için almıştım efsanevi kokusu vardı Yeni yılda tabii ki ben de tenimde bu büyüleyici duymak isterim benim favorim tabiki çiçek kokuları 🌹🌸özelikle yasemin kokusuna bayılırım bana kendini bir parfum le anlat deseler yaseminin eşsiz kokusu derdim kesin
😘kalıcılığı güzel , orta ağırlıkta olan parfüm. kokusu odunsu bir koku ve bir iki sıkımla tüm gün duruyor üzerimde. 💃kadınsı koku diyorum kendisine zarif bir koku yani ağır kokmuyor. fiyat olarak da indirimlerde şans verilebilir, yerli üretim aynı zamanda daha ne olsun. Set olarak almak istiyorum kokularının hepsi bir birinden güzel efsane. ❤❤❤Yeni yılda tenimde hissetmek istediğim koku Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant diyorum.
#SeninİcinPrivacy
💋Aşk bile bile tutsaklıksa, yeni yılda da tutsaklığı kabul ediyorum ❤❤❤❤❤
https://youtu.be/QiLuNZ-PzlU
Bu sıradan bir koku değil diğer kokulardan onu ayıran bir eşsizliği var baş döndürücü iki kez kullandım cidden çok hoş aşka inanmam ama aşkı bn bu kokuda buldum ahh sn ne güzel bir kokusun privacy 💙
Herkes mutlu olmayı ister hele de biz kadınlar en ufak bişiden bile mutlu oluruz başkasının bizi mutlu etmesine gerek yok bizde kendimizi mutlu edebiliriz hediye sadece başkasından alınmaz kendimizden de alınır ve bu içinde aşk olan privacy bizim için en güzel hediye olur sizde kendinizi mutlu edin eşsiz bir koku bir kutu dolusu mutlulukla ile.
#seniniçinprivacy
Ah Privacy, lise yıllarımdaki ilk aşkım!
Uzun yıllardan beridir sürekli deodorant değiştirip yenilerini denedim en sonunda Privacy deodorantında karar kıldım. Kadınlara özel 3 çeşit kokusu var zaten, üçünü de denedim ama benim tenime en çok yakışan "Let's Part" oldu ve şunu söyleyebilirim ki hem bu kadar hafif olup hem bu kadar güzel hem de bu kadar kalıcı olan başka bir deodorant tanımadım..
Bütün arkadaşlarıma da önerdim ve hiçbiri beğenmemezlik yapmadı. Şimdi parfümünü almayı düşünürken bu çekiliş karşıma çıktı ve ne kadar sevindiğimi tahmin edemezsiniz. Bu yeni yılda tenimde taze ve güzel kokular isterim. Şekerli boğucu kokular yerine çiçeksi bahar esintisi yazı özleten kokular isterdim...
Bu arada henüz hiçbir ürününü kullanmayan arkadaşlara da şiddetle tavsiye ediyorum asla pişman olmayacaklar.
Privacy Man Addiction EDT Parfüm ve Deodorant ın birleşimi tenimde adeta özgüven hissi uyandırıyor. Boynuma sıktıktan sonra Portakal kokusu burnuma çarpıyor ve tatlı bi ferahlama hissi geliyor. Günlük hayatımda birileri yanımdan geçtiği zaman Yasemin ve Şeftali kokularının uymunu çok seviyor ve havadaki kokuyu iyice içine çekiyor. Arada alttan tatlı tatlı gelen vanilya ve doğa kokusu sevdiklerim bana sarıldığında bırakmamalarını ve oof çok güzel kokuyosun demelerini sağlıyor. Aynı zamanda Deodorantla kullandığım zaman hem terleme oranım azalıyor hem de asla kokmuyorum. Tamamen erkeksi ve güçlü hissettiriyor. Privacy Man Gold setini de denemek istiyorum çünkü Privacy ürünlerini kullandığım zaman çevremdekiler ve ben çok daha güzel hissediyoruz. Privacy'nin sıktıktan sonra tende kalan kokusunun çeşitliliği arttıkça deneyeceğimden ve tenimde bıraktığı o his ile özgüvenimin artacağından eminim.
Kazanacak arkadaşlar şimdiden belli olmuş, yorumlarda büyük itina ve emek var -üşenmedim çoğunu tek tek okudum- 🙂 Açıkcası Privacy daha önce kullanmadığım bir marka. Parfüm seçme konusunda çok titizim ve kokumu kolay kolay değiştirmem ama bir yandan da yıllardır aynı kokudan sıkıldığımı hissetmeye başladım :/ Bu yüzden de kazanamasam da kendim mutlaka alacağım. KS'nin daha önce anlaşmalı olup da bizleri hayâl kırıklığına uğrattığı bir marka olmadı 🙂 ❤ Bu açıdan güvenim çoktan oluştu bile. Sıra denemede 🙂 Yeni yılda şöyle miss gibi çiçek kokmayalım mı yani... 🙂 ☺️
#SeninİçinPrivacy ❤
Merhabalar,
Ben de her kadın gibi güzel kokular aşığıyım. Çünkü kokum beni yansıtır ve güzel kokuları bulma konusunda oldukça titiz davranırım. Piyasadaki parfümlerden birçoğunu denemiş olmama rağmen henüz istediğim gibi bir parfüme ulaşabilmiş değilim ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Bu soruyu görünce hemencecik koştum ve aradığım güzel koku sanırım beni kendine çekti, bu yüzden bu tatlı bir tesadüf oldu. Privacy oldukça kaliteli bir marka diyor çevremdekiler bu yüzden de bu kalitenin benimle buluşmasını ben de istiyorum. Çiçeksi, feminen ve oryantal kokularıyla benim kalbimi fethedecek Privacy parfümü kesinlikle tam da ihtiyacım olan. Denemek için sabırsızlanıyorum.
Benim favorim:
Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşıma çıkan herkesin aklına kazınmamı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm Deodorant
#SeninİçinPrivacy
#SeninİçinPrivacy
Koku bana göre insanın hem silahıdır hem savunması. Yoğun geçen bir günün ardından, deodorantın ter kokusunu yok ettiğini ve sadece yorgun hissettiğini ama adla kokmadığını bilmek harika bir duygu bana göre. Ya da kalabalık mekanlara girdiğinde, kimse senin kötü kokunu duymuyor. Bu işin savunma kısmı.
Ve işin diğer boyutuda, sevdiğin insana sarıldığında, karşı tarafa verdiğim o güzel koku ve bundan etkilenmesi de bu durumun silahlarından biri bence. Kokumuz Hem insanlar üzerinde etki yaratıyor hem de bizi biz yapıyor. Benim için parfüm algısı bu şekilde. #Seninİçinprivacy
Algının da altını tabiki de güzel bir parfümle desteklemek gerekiyor. Benim tercihm bu konuda privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant olur. 😎
Temizlik kokuda başlar, şişede son bulur. 🕺
Teşekkürler @PRIVACY
Şunu belirtmeliyim ki Privacy markasının sadece deodorantını kullanmıştım burada gördüğümde bile kokusu aklıma geldi kesinlikle yıllardır kullandığım bir deodorant her kokusuna bayıldığım ürünler. Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant en çok merak ettiğim ve kullanmak istediğim ürün. Özellikle cilt için bu kadar önemli bir ürünün zarar vermeden sağlıklı güvenilir oluşu içimi rahat ettiriyor. #SeninİçinPrivacy #kendiniçinprivacy.
KizlarSoruyor'da böyle etkinlikler görmek beni siteye ayrıca bağlıyor. Heleki en sevdiğim parfümü burda görmek kokusuyla mest olmak ayrı güzel. Hem erkekler için hemde kadınlar için iki farklı , iki özel parfüm görmek beni çok mutlu etti. Yeni yıl demek yeni heyecanlar demek bu yüzden yeni yılda tenimde taze ve güzel kokular isterim. Şekerli boğucu kokular yerine çiçeksi bahar esintisi yazı özleten kokular isterdim. 🌸 Bu isteklerimi tam anlamıyla karşılamayı başaran #pravicy parfüm tüm güzelliklerini katarak önüme sundu.
Herkesin kullanabileceği #pravicy parfümden çok memnunum 💕
#seniniçinpravicy
#askbilebiletutsakliktir
#SeninİçinPrivacy ne anlam ifade ediyor derseniz cevabım Addiction serisi olur.
Açıkçası bu reklam müziği bile beni kendine çekiyor. Nasık ki aşkın dansı dediğimizde aklımıza tango, rengi dediğimizde kırmızı geliyorsa, kokusu denildiğinde de benim aklıma bu şarkı eşliğinde, efsaneleşen şişesinde Privacy kokusu geliyor.
Erkeği yansıtan kokunun, bulunduğu ortamda farkedilmesi, yerine göre kadınını etkilemesi ve onu baştan çıkarıyor olması gerek. Bunu da Privacy markasının, Addiction serisi ile başardığına şahit oluyoruz.
Aşk bile bile tutsaklıksa, herşeyden önce kendimize yakışanın ne olduğunu bilmeliyiz. ;)
Ve benim de olmassa olmazım bir konbinin tamamlayıcısı parfümler. Özellikle konu yılbaşı gibi gerek aile arasında gerek dışarda bir topluluğun yanında olunacağı zaman kullanılan koku seçimi... Benim için çok ama çok önemli. ☺️☺️
Kokuların anlamlarının olduğunu ve hafızayı canlandırdığına inanırım. Karşımdaki insanın parfümünün kokusundan hoşlandığım zaman kendi içimde kişiye karşı bir sempati beslerim ✨✨✨
#SeninİçinPrivacy denilince de benim aklıma ilk gelen yine bir yılbaşı zamanında da sevgilimin kullandığı mükemmel bir kokudur.
Tam olarak Privacy'nin hangi kokusunu kullandığını bilmesem de ferah ve kalıcı bir koku kaldı aklımda. Ben de ne zaman çiçek alt tonları ile kadınsı bir koku ya da daha ferah hissettiren bir koku kullansam aklıma sevgilimin parfümü gelir. Yani kısaca özetlemek gerekirse...
Benim için Pricavy aşık olduğum adamın aklımda kalan kokusudur 🥰🥰🍬🍬
Yeni yıl demek yeni heyecanlar demek bu yüzden yeni yılda tenimde taze ve güzel kokular isterim. Şekerli boğucu kokular yerine çiçeksi bahar esintisi yazı özleten kokular isterdim. 🌸
#SeninİçinPrivacy
#SeninİçinPrivacy
Kadın aşkı, sevgiyi, huzuru temsil eder. Kadın çiçektir, el değmemiş dalında yeşermeyi bekleyen yağmurun soğuk ama dinamik yapısına muhtaç bir çiçek...
Kadın mühür gibidir bir yazıdır kalplerde uğruna can verilecek toprakta yanında yeşerecek...
Benim tercihim asilliğimi soyumda,
Zerafeti boyumda,
Aşkı tenimde hissettiğim Privacy Women Addiction EDT Parfüm & Deodorant serisi
Çünkü biz kadınlar en iyisini hak ediyoruz. Bana kadınlığımı hissettirdiğin için sonsuz teşekkürler Privacy 🌹🥰
Merhabalar herkese.
Öncelikle bu soru tam benlik olmuş çünkü bugün parfüm arıyordum ve aradığım parfüme henüz ulaşabilmiş değilim. Privacy markası oldukça kaliteli bir marka demişti arkadaşlarım ve kaliteli oluşundan hiç şüphem yok çünkü yıllardır memnun olanlarla dolu etrafım. Ben denemek için sanırım biraz geç kaldım ama olsun. En yakın zamanda denemeyi düşünüyorum. Parfüm dediklerinde benim için akan sular duruyor, hele de çiçeksi kokular denince o an tamamen kendimi kaybediyorum. Privacy markasının, çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşıma çıkan herkesin aklına kazınmamı garantileyen Privacy Gold Woman EDT setini çok merak ediyorum ve dört gözle bekliyorum.🙈
#SeninİçinPrivacy
Privacy Woman EDT, oldukça hoş çiçek kokularının yaydığı kadınsı ve fresh bir parfüm. Fiyat performans bakımından ele alacak olursak en kullanışlı ürün diyebilirim.
Parfüm seçimlerime her zaman dikkat etmişimdir ve yıllardır değişmeyen kokum Privacy. Bu yüzden indirimdeyken bolca stokluyorum. Kalıcılığı gayet güzel.
Kokum, imzam diye düşünüyorum. Bir ortamda bulunduğumda arkadaşlarım beni göremese de buram buram yayılan kokumdan ben olduğumu anlayabiliyorlar. Penim için Privacy tam da bu. 🖤
#SeninİçinPrivacy
Privacy en sevdiğim parfümlerden biridir. Kokusu hem kaliteli hem de kalıcı. Benim için parfüm çok önemli kokumun kalıcı ve çekici olması benim için bir artıdır. Üstelik tenim çok hassas olduğu için birçok parfüm boynuma alerji yapmıştır ama Privacy yapmadı❤️ Kendi zevkime gelecek olursam Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant tam benlik çünkü aşk bile bile tutsaklıktır💋 #SeninİçinPrivacy
#SeninİçinPrivacy
https://www.youtube.com/embed/r6--6x9nw68>Uzun şeyler yazmıycam çünkü koku kelimeler ile tarif edilemez.
>Bir insan gittiğinde unutamadığımız ve aklımıza kazınan tek şey kokudur , her şey unutulur ama o hep kalır.
>Aşksa o kokuya bağımlı olmaktır, bir gün aşklar bitsede o koku hâlâ aklımızda kalır.
>Görsellik unutulur, tatlar unutulur lakin koku unutulmaz.
♡Koku ondan hatıra kalandır..
♡Koku tutkudur..
♡Koku unutulmaz olandır...
Koku siyah ve beyazın dansı..
https://m.youtube.com/watch?v=sXbAoqsX5Is reklam müziğiniz bağımlılık yapıyor 🎈
#SeninİçinPrivacy
Ben tam bir parfüm aşığıyım. Nerede güzel koku varsa orada ben varım. Kaliteli kokular da olmazsa olmazlarım arasında bu yüzden parfüm seçimimde çok titiz davranıyorum. Çevremde bulunanlar özellikle parfümünün markası ne diye sorunca kendimi iltifat almış gibi hissediyorum ve bu durum çok hoşuma gidiyor. Privacy parfümleri oldukça kaliteli olduğundan yıllardır kullandığım markalar arasında yerini alıyor. Fakat denemediğim ve denemek için sabırsızlandığım, çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşıma çıkan herkesin aklına kazınmamı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm Deodorantı bir an önce denemek istiyorum.
Umarım kazananlar arasında ben de yerimi alırım. Parfümümle havamdan geçilmez artık. :)
Bu pandemi döneminde iş yok ekonomi berbat bari kendimize bakıp hatun yapalım =)) Güzel kokular sürünüp kızların aklını alalım Privacy Parfüm tercih etmediğim için mi acaba sevgili yapamadım? Privacy seven hatunlar kimler tercih ederler mi? Yeni bir aşk için yeni bir parfüm etkili olur mu acaba =))
Kokum benim imzam. Kış mevsiminde bile çiçeksi kokuların ferahlığından vazgeçemiyorum. Gençlik enerjimi, mutluluğumu, heyecanımı yansıtıyor çiçeksi kokular. Privacy ile kendimi rahatça ifade edebiliyor ve öz güvenimle herkesi kendime hayran bırakabiliyorum.
Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmamı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant tam benlik!
#SeninİçinPrivacy
#SeninİçinPrivacy diyerek tercihimi açıklıyorum; Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant! 🥳
Çünkü hem kokusu hafif hem de oldukça dikkat çekici! Alt nota olarak; amber, musk bulunurken üst nota olarak da; portakal ve bergamot yer alıyor. En sevilenlerin kokusunu almak için tercihim; Privacy!
Privacy dediysem, 90 yıldır üretilen yerli malı olmasının önemi de oldukça büyüktür. 🤗🍀
Selamlar 🖤🤍
Privacy parfümleri ile tanışma maceram kız arkadaşım sayesinde lise yıllarında olmuştu. Privacy Lets Party ile. Zaman içinde parfümü çok sevmeme rağmen bir unutkanlık olmuştu. @KızlarSoruyor sayesinde tüm anılarım canlandı ve ürünü tekrar kullanmaya karar verdim. Dün gidip kız arkadaşıma Privacy Women Addiction EDT parfüm & deodorant aldım. Kendisi de feminen birisi ve bu koku ona çok yakışacak. Çiçeksi kokular benim için her zaman çok daha fresh olmuştur. Kız arkadaşım da bu kokuya bayılacak. Eminim ki onunda anıları canlanacak. Bunun için @PRIVACY teşekkür ederim. Aynı hissi ona da yaşatmak için kendime de Privacy Man Addiction EDT parfüm & deodorant alıcam. Privacy kokunun esiri olmamak elde değil. Gözlerimi kapattım ve Privacy' nin aşk dolu notalarını tenimde hissetmek bir harika olacaktır. Kalıcı kokusu bana her zaman ilham verecek. #SeninİçinPrivacy bile bile tene olan tutsaklıktır tıpkı aşk gibi 🖤🤍
Öncelikle selamlar. Bu parfüm markasına gerçekten bayılıyorum. İlk aldığımda ağır gelmişti ama kullanmaya başladıkça büyülendim. Parfüm konusunda çok seçiciyimdir ve gerçekten seçimimi harika buluyorum. Herkes parfümümü soruyor ya da çok güzel kokuyorsun diyor. Teşekkürler Privacy🖤💫
#seniniçinprivacy
Soruyu görünce lise günlerim, ilk askım, ilk tatlı heycanlarım canlandı gözümde. Privacy edit woman kadın serisi ilk parfümlerinden birisydi. beni yansıtan en iyi parfümlerden birisi. Her zaman çantamda yer verdiğim privacy iyiki varsın💕
Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Şimdi bu hediyeyi alırsak kadınların sürekli yakındığı ' odun ' lafını tasdiklemis oluruz ☺
Ordan bir odunsu koku alayım. Odun kokmuyor bari bu parfümle kokarim 😅😀
Privacy Gold Woman EDT Parfümün akıllara kazıyan kendine has kokusunun bana yeni yılda şans getireceğine inanıyorum. 2021'de kendimi keşfederken, privacy'nin eşsiz kokularının da bana eşlik etmesini istiyorum. Kim bilir belki içimdeki bilmediğim bir ben çıkar ortaya. Kokuların gücünü yabana atmamak gerek.😉
#SeninİçinPrivacy ❤❤
Teşekkürler privacy kazanacağımı tahmin etmemiştim. 😍😍😍
Sürekli doğada ağaçların çiçeklerin arasında bulunmaktan keyif alan güneş ışığı toprak su kokusunun ağaçlarla birleştiği noktada görev yapan bir orman mühendisi olarak benim için tabi ki de; Odunsu özlerden gelen güçlü etkisi ile içindeki modern ve dinamik erkeği olduğu gibi yansıtan Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant #SeninİçinPrivacy hangisi?
Kullanmadım ama çiçeksi vanilya sedir ağacı yasemin kokularina yakışan türdendir belkide daha fazlası❤️
#SeninİçinPrivacy💌
Kazanacak arkadaşlar şimdiden belli olmuş, yorumlarda büyük itina ve emek var -üşenmedim çoğunu tek tek okudum- Açıkcası Privacy daha önce kullanmadığım bir marka. Parfüm seçme konusunda çok titizim ve kokumu kolay kolay değiştirmem ama bir yandan da yıllardır aynı kokudan sıkıldığımı hissetmeye başladım Bu yüzden de kazanamasam da kendim mutlaka alacağım. KS'nin daha önce anlaşmalı olup da bizleri hayâl kırıklığına uğrattığı bir marka olmadı Bu açıdan güvenim çoktan oluştu bile. Sıra denemede Yeni yılda şöyle miss gibi çiçek kokmayalım mı yani...
#SeninİçinPrivacy
Privacy Gold Woman beni aşırı çekti, "kokunun" en önemli özelliği unutulmamasıdır. Hafızalara kazınacak bir parfüme kimse hayır diyemez. Parfümün insanı direkt "onun kokusu" şeklinde hatırlatması çok özel 🖤 O yüzden Privacy Gold Woman.. #SeninİçinPrivacy
Parfümün çok güzel kokması ya da deodorantın terlemeyi başarılı bir şekilde önlemesi yetmez. Vücudunuzdaki her şey size ait olmalı. Giydiğiniz kıyafetler gibi parfümünüz de sizi yansıtmalı. Privacy benim için saçlarımdan farksız. Çünkü kendim gibi hissettiriyor. Vücudumda yabancı duran, yapay bir koku değil de bana ait bir koku bırakıyor. Belki de bu yüzden senelerdir biri bitmeden ikinciyi almış oluyorum. Benim için sadece bir koku değil, benden bir parçasın Privacy.
#SeninİçinPrivacy
Parfümün çok güzel kokması ya da deodorantın terlemeyi başarılı bir şekilde önlemesi yetmez. Vücudunuzdaki her şey size ait olmalı. Giydiğiniz kıyafetler gibi parfümünüz de sizi yansıtmalı. Privacy benim için saçlarımdan farksız. Çünkü kendim gibi hissettiriyor. Vücudumda yabancı duran, yapay bir koku değil de bana ait bir koku bırakıyor. Belki de bu yüzden senelerdir biri bitmeden ikinciyi almış oluyorum. Benim için sadece bir koku değil, benden bir parçasın Privacy.
#SeninİçinPrivacy
Yasemin ve çiçeksi kokulara bayılıyorum. Biraz araştırmalara göre privacy gold sensation bana göre. Feminen bir koku olduğunu ve çok seveceğimi düşünüyorum 👄
Ben dışarı çıkarken günlük kullanacağım parfüm arıyordum. Adidas kullandım, pek bir esprisi yok. Slazenger kullanmayın. Sonra Privacy kullanmaya başladım. Güzel bir ürün geçende yeni tanıştığım kadın ne güzel bir parfüm kokun var dedi. Yani ürün başarılı.
Parfüm kişinin insan zihninde bıraktığı imzadır bana göre bir kadının masasında çantasında eksik olmayacak bir tamamlıyıcı. Hani asansörde ya da yanımızdan geçen birinin zihnimize vurduğu koku işte tam bu anlatmak istediğim merak uyandıran acaba nedit dedirten bilmeyenin merak edip sorduğu sihirli soru... Ne kullanıyorsun o zaman begenilmenin verdiği haz çok güzel. Benim favorim ise #seniniçinprivacy kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant 💜
#SeninİçinPrivacy Lise yıllarında tanıştığım ve hala severek kullandığım bir parfüm🥰 İyisi ile kötüsüyle aşık sancısıyla sınav dertleriyle her zaman yanımdaydı halada benimle parfüm köşemde 😍😍😍
Taze ve güzel koku benim için her zaman vazgeçilmezdir. Keyifli ve uzun bir duştan sonra vücuda sıkılan parfümün rahatlatıcı etkisine hiçbir şeye değişmem. Genelde çiçeksi ve hafif kokulardan hoşlanıyorum. Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant bu kokuyu çok sevmiştim ve uzun süre kullanmıştım. #SeninİçinPrivacy
Benim için Privacy,
🤍"Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant"
Evet aşk bile bile tutsaklıktır
Bazen neşe bazen okyanusa karışmış bir gözyaşı
Bu sene başarıyı efsaneler yazsın aşkı kokular yaşatsın
İçimdeki aşkın anlamı sadece karşı cins için değil bazen Yaradana bazen Sahipsiz bir kediye bazende Başarı yazan hikayeme
Bazende bir koku bir Privacy gibi...
Üncelikle merhaba yılardır kulandığım bir kokudur çokta bemnunüm hem uzun süren kokusundan dolayı hemde markasından bu bu hediyeyi gürünce inanılmaz bir şekilde sevindim bu yüzden çok gürurlandım ben her kokuyu deniyemiyorum malesef çünkü hamileyken bütün kokular kararmıştı güzümdeb nefret ediyordum hiç bir kokuya tahmül edemezdim parfüm kokusu burnuma gelseydi tahammül edemezdim bu yüzden eşim bundan çok çekti taki hamileliğimin 6 ayına kadar eşimin ısrarıyla PRİVACY denedim 4 yıldır da kulanıyorum ondan başkasını kullanırsam eskisi gibi nefret etmekten korkuyorum ama benim vazgeçilmezim oldu bence bir inşan asla kokusuz dayanamaz günde dört kere parfüm sıkıyorum ve bunu #SeninİçinPrivacy taçlandırıyorum yıllardır kullandığım koku, bayılarak kullanıyorum
#SeninİçinPrivacy Benim gibi tamamen doğallıktan yana bir kadın için tek seçim:
Privacy Woman EDT Parfüm + Deodorant olabilir.
2021 dilerim ki; kaybettiğimiz her şeyin yerine daha güzelini, tutkulusunu, heyecanlısını ve en sağlıklı olanını getirsin. Şimdiden herkese mutlu bir yıl diliyorum.
#SeninİçinPrivacy Benim favorim Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant etrafınızdaki insanları kokunuzla etkilemek ve kokunuzla tanınmak istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz