Aşk kadar baş döndürücü o kokuyu bulmaya hazır mısın?
Bu Sevgililer Günü’nde aşkın tutkusu tüm şehri sarsın! 🖤
Bu Sevgililer Günü’nde aşkın tutkusu tüm şehri sarsın! 🖤
Senin için aşkı tanımlayan cümleyi seç; hem gece hem gündüz kokunla fark yaratmanı sağlayacak önerimizi kap! Yorum ve görüşlerinle bize katılıp #AşkİçinPRIVACY demeyi de unutma.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
242296Bir zamanlar üç kelebek birlikte gezerlerken ateşi görürler. Merak ederler nedir ateş? Ve sonunda öğrenmeye karar verirler. Birinci kelebek biraz yaklaşır, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık veren bir şeydir.
Bu tarifi yeterli bulmayan ikinci kelebek de gider ateşin yanına birinci kelebekten daha fazla yaklaşır ateşe, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık ve ısı veren bir şeydir.
Ancak kafalarında hala soru işaretleri vardır ve tam olarak öğrenmek isterler ateşin ne olduğunu. Bu sefer üçüncü kelebek gider ateşin ne olduğunu öğrenmeye. Ateşe doğru yaklaştıkça ışık verdiğini anlar, biraz daha yaklaşır ve ısı verdiğini de anlar ama bunlar yeterli değildir. Biraz daha yaklaşır ateşe derken ateşe kapılır ve yanar.
Üçüncü kelebek anlamıştır ateşin yakıcı bir şey olduğunu ancak bunu dönüp arkadaşlarına söyleyemez. Sevgi ve bağlılık da ateşe benzer. Yakıcıdır kavurur içine düşeni. Gerçek sevgiyi yakalayabilenin içinde bir kor yanar durur. Ancak bunu kendinden başka kimse bilmez... Anlamak için ne bakmak ne de yakınlaşmak yeterli değildir. YANMAK GEREKİR...
Hemen herkeslere hediye alam ben, oooh missss ✨✨✨
En kalabalıkların arasında bile onunla göz göze gelebilmektir. Kalbinin istemsiz çırpınması, ellerinin heyecandan titremesi, ne yapacağını bilememektir. Hep onu görmek, zamanını onunla geçirmek istemektir. Her şeyi ona anlatmak, onunla susmaktır.
- Aşk, onunla bir kaldırım taşında oturup, yan yana olduğumuz için mutlu olmaktı...
- Aşk, o araba kullanırken yola değil de onu izleyerek keyif almaktı...
- Aşk, o neredeyse aşk da oradaydı...
(söz, müzik, aranje Jcometopapa)
#AşkİçinPRIVACY
" Aşk bile bile tutsaklıktır..."
Güzel ve anlamlı bir söz. Hem kalbeden tutsak oluyorsunuz, hem zihnen hem de bedenen.
Aşk benim için sevgi fazlalığından ibarettir!
Privacy Men Addiction 😍
Fiyatı uygun, kokusu güzel, her türlü kalıcı! Aşk için @PRIVACY 😍 ille de @PRIVACY
Son 9 gün belki sevgilim olur! 😅
onun kırmızı yapraklarına hayran olup, dikenleriyle de yaşamayı bilmek..
#AşkİçinPRIVACY
Aşk imiş her ne var âlemde, ilim bir kıyl-u kâl imiş’’
diyor Fuzûlî. Bu adam yüzyıllar öncesinde aşkı tanımlamış bize yeni bir söz söylemek düşer mi?
♥
‘‘Ya Rab belâ-yı aşk ile kıl âşina beni
Bir dem belâ-yı aşktan etme cudâ beni’’
‘‘Bende Mecnûn’dan füzûn âşıklık istidâdı var
Âşık-ı sâdık menem, Mecnûn’un ancak adı var’’
‘‘Aşk derdinden hoşem, el çek ilâcımdan tabip,
Kılma bana dermân ki, helâkım zehri dermânındadır’’
‘‘ Ne yanar kimse bana âteş-i dilden özge
Ne açar kimse kapım bâd-ı sabâdan gayrı’’
Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil.
Çarh ile söyleşemem âyînesi sâf değil.
değilEhl-i dildir diyemem sînesi sâf olmayana.
Ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil.
@Wycombe şu sitede gazel okuyanları görmek de varmış 😍
Fuzuli deyince aklıma Nef-i gelir. Nef-i deyince aklıma Baki gelir :))
Benim aklıma Nef-i deyince ötesi gelmiyor nedense sonum onunkine benzeyecek diye korkuyorum 😅
Adam alnı açık gitti Sultan Murad da bilirdi doğru konuşur bu biçare ancak elden ne gelir eleştirmişse koskoca sultanı... Benim sonun da Nef-i ile aynıdır 😀
Allah muhafaza eylesin 😂
Amin :))
Yoluna cânum revân itsem gere cânâ didüm.
Yüzüme bin hışm ile bakdı did cânun mı var.
Çok güzel 😍☺️
Hep trip hep trip nolcak bu gençlerin hali 😊🤣
Hiçbir fikrim yok 😅😂
Sağlık olsun 👍
Fuzuli diyince aklıma Leyla ile Mecnun gelir Nefi diyince Sihami kaza gelir Baki deyince Kanuni mersiyesi gelir
Ne güzel yazmışsınız yaaa 🥰
@KingBoy_ Fuzûlî deyince aklıma Şikâyetnâme gelir, Şikâyetnâme deyince aklıma Kânûni gelir, Kânûni deyince aklıma Muhibbi gelir..
''Geldi burc-i evliyâya padişâh-i nâmdâr”
سلام وردم رشوت دگلدر ديو آلمادىلر
Selâm verdim rüşvet değildir deyü almadılar... (Konu aşktan çıktı ama Şikayetnâmenin en güzel yeridir :) )
@Götürbeniaya <3 :)
Nabi merhuma ne demeli. Kaderin cilvesinden dem vuran hayatın zorluğundan adaletsizliğinden bahseden arkadaşına verdiği cevap ders niteliğindedir. Ya ben neyleyim ismim olumsuzlukla başlıyor (Türkçede iki olumsuzluk ön eki vardır Na ve Bi) manasına gelen bir sözdü tam hatrıma gelmedi şimdi
@Mrt54 Türkçede değil de Farsçada nâ ve bî olumsuzluk eki anlamına geliyor yani bir kelimeye nâ ve bî getirdiğinizde olumsuz oluyor. Nâmümkün, bîhaberim... gibi :) Nâbî :)
Olumsuzluk eki oldugunu hatırladığıma bile şükür bence dilbilgisinden hiç anlamamışımdır. Edebiyatdan söyleyin bana
@mekanınsahibinil en son aklıma Neyzen Tevfikin Mecnun şiiri gelir başka da gelmez 😂😂
😂😂😂👌🏼
“Privacy Woman Addiction”...
#AşkİçinPRIVACY ❤️
Sevgililer günü seninle güzel
Kimine göre saçmalık kimine göre hayattır aşk.
Neye aşık olduğunda önemli tabi.
Yaradan aşkı yoksa diğerleri oyalamaktır kendini. Ama gerçekten aşık olup bütün benliğinle verirsen kendini söküp götürür onun için özenle yaptığın o inşayı. Götüren de ne tuhaftır o inşanın imarı oluyor. Aşk alışagelmiş şeylerin dışında başka hiçbir getirisi olmayan bir duygu olmalı. Aşk güçsüzleştirebildiği gibi dirençte verir. Yeter ki sevmek, sevilmek ve bunun için mücadele etmek gereklidir.. 🌹
Soyut kavramlar arasında insanı en çok etkileyen duygu.
İki kişi arasında oluşturulan gerçekliğin inancı ve bu inanç sonunda oluşan acılar dizisi...
İnsanları hayata bağlayan ve insanların hayatlarını karartan saplantılı his
İnsanın kalbini 2 kişilik tek ülkeye çeviren bir hükümet
Tutku dolu hazların yaşanmasına sebebiyet veren kutsal bağlılık.
Adına yeminler edilen, binlerce şarkı yazılan, filmler çekilen, Taç Mahal gibi mimari eserler, Romeo ve Juliet gibi edebi eserler bırakan, Leyla ve Mecnun gibi yaşanmış hikayeler sunan elle tutulabilen, gözle görülebilen ve "seni seviyorum" cümlesiyle kulaklarda duyulan, ruhun derinliklerinde yaşanan doğal bir afettir ❤️AŞK❤️
Louis de Bernières in en sevdiğim aşk yazısı 💕#aşkiçinPRIVACY