Aşk kadar baş döndürücü o kokuyu bulmaya hazır mısın?
Bu Sevgililer Günü’nde aşkın tutkusu tüm şehri sarsın! 🖤
Senin için aşkı tanımlayan cümleyi seç; hem gece hem gündüz kokunla fark yaratmanı sağlayacak önerimizi kap! Yorum ve görüşlerinle bize katılıp #AşkİçinPRIVACY demeyi de unutma.
Aşk nedenini niçinini bilmeden birine tutulmak. 24 saat boyunca onu kalbinde taşıyıp bütün hücrelerinde hissetmek. Ondan dolayı gözlerinin kör olması bakar kör gibi bir şey olmaktır. En kalabalıkların arasında bile onunla göz göze gelebilmektir. Kalbinin istemsiz çırpınması, ellerinin heyecandan titremesi, ne yapacağını bilememektir. Hep onu görmek, zamanını onunla geçirmek istemektir. Her şeyi ona anlatmak, onunla susmaktır.
Hastasıyım güzel kokunun. Bir insanın güzel kokması bu kadar kolay ve ulaşılabilirken yaşadığımız tek endişenin "hangi kokuyu seçmeliyim?" olması sizce de gerekmiyor mu? Ben şahsen 57,95 TL'ye mükemmel kokma fırsatına bayıldım. Hemen herkeslere hediye alam ben, oooh missss ✨✨✨
- Aşk, ona dokunmadan da onun tenini hissedebilmekti... - Aşk, onunla bir kaldırım taşında oturup, yan yana olduğumuz için mutlu olmaktı... - Aşk, o araba kullanırken yola değil de onu izleyerek keyif almaktı... - Aşk, o neredeyse aşk da oradaydı... (söz, müzik, aranje Jcometopapa)
Aşk için ilk aklıma gelen cümle yine sizin yıllar önceki marka sloganınız olan cümle: " Aşk bile bile tutsaklıktır..." Güzel ve anlamlı bir söz. Hem kalbeden tutsak oluyorsunuz, hem zihnen hem de bedenen.
Aşk, sandığın kadar değil yandığın kadardır. Kelimelere dökülmez yananlar bilir. Yani kısacası Aşk, Yanmaktır.
Bir zamanlar üç kelebek birlikte gezerlerken ateşi görürler. Merak ederler nedir ateş? Ve sonunda öğrenmeye karar verirler. Birinci kelebek biraz yaklaşır, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık veren bir şeydir.
Bu tarifi yeterli bulmayan ikinci kelebek de gider ateşin yanına birinci kelebekten daha fazla yaklaşır ateşe, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık ve ısı veren bir şeydir.
Ancak kafalarında hala soru işaretleri vardır ve tam olarak öğrenmek isterler ateşin ne olduğunu. Bu sefer üçüncü kelebek gider ateşin ne olduğunu öğrenmeye. Ateşe doğru yaklaştıkça ışık verdiğini anlar, biraz daha yaklaşır ve ısı verdiğini de anlar ama bunlar yeterli değildir. Biraz daha yaklaşır ateşe derken ateşe kapılır ve yanar.
Üçüncü kelebek anlamıştır ateşin yakıcı bir şey olduğunu ancak bunu dönüp arkadaşlarına söyleyemez. Sevgi ve bağlılık da ateşe benzer. Yakıcıdır kavurur içine düşeni. Gerçek sevgiyi yakalayabilenin içinde bir kor yanar durur. Ancak bunu kendinden başka kimse bilmez... Anlamak için ne bakmak ne de yakınlaşmak yeterli değildir. YANMAK GEREKİR...
"Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!" Parfümler de tam olarak burada devreye giriyor. Temiz bir vücuda sıkılmış odunsu ya da sekersi kokular. Harmanlanıp götür. Beni gittiğin yere dedirtiyor. Âdeta😊 yıllardır. Kuaförlük sektöründe olduğum için kokunun kisiler. Üzerinde ki etkisini hayli oldukça iyi bilirim tam olarak #privacy burada devreye giriyor. Sektör de çok eski olan bu parfüm markası işinin hakkını veriyor. Yeminle yeminle diyorum çünkü gerçekten öyle ben aşkı #AşkİçinPRIVACY ile harmanlıyorum. Primacy Men Classic ❤✂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Aşk nedenini niçinini bilmeden birine tutulmak. 24 saat boyunca onu kalbinde taşıyıp bütün hücrelerinde hissetmek. Ondan dolayı gözlerinin kör olması bakar kör gibi bir şey olmaktır.
En kalabalıkların arasında bile onunla göz göze gelebilmektir. Kalbinin istemsiz çırpınması, ellerinin heyecandan titremesi, ne yapacağını bilememektir. Hep onu görmek, zamanını onunla geçirmek istemektir. Her şeyi ona anlatmak, onunla susmaktır.
aşk bir gülü sevmek..
onun kırmızı yapraklarına hayran olup, dikenleriyle de yaşamayı bilmek..
Hastasıyım güzel kokunun. Bir insanın güzel kokması bu kadar kolay ve ulaşılabilirken yaşadığımız tek endişenin "hangi kokuyu seçmeliyim?" olması sizce de gerekmiyor mu? Ben şahsen 57,95 TL'ye mükemmel kokma fırsatına bayıldım.
Hemen herkeslere hediye alam ben, oooh missss ✨✨✨
Tutkulu bir şekilde sevmek 🤗
- Aşk, ona dokunmadan da onun tenini hissedebilmekti...
- Aşk, onunla bir kaldırım taşında oturup, yan yana olduğumuz için mutlu olmaktı...
- Aşk, o araba kullanırken yola değil de onu izleyerek keyif almaktı...
- Aşk, o neredeyse aşk da oradaydı...
(söz, müzik, aranje Jcometopapa)
#AşkİçinPRIVACY
Aşkın kokusu parfümle başlar.
Aşk için ilk aklıma gelen cümle yine sizin yıllar önceki marka sloganınız olan cümle:
" Aşk bile bile tutsaklıktır..."
Güzel ve anlamlı bir söz. Hem kalbeden tutsak oluyorsunuz, hem zihnen hem de bedenen.
Aşk, sandığın kadar değil yandığın kadardır. Kelimelere dökülmez yananlar bilir. Yani kısacası Aşk, Yanmaktır.
Bir zamanlar üç kelebek birlikte gezerlerken ateşi görürler. Merak ederler nedir ateş? Ve sonunda öğrenmeye karar verirler. Birinci kelebek biraz yaklaşır, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık veren bir şeydir.
Bu tarifi yeterli bulmayan ikinci kelebek de gider ateşin yanına birinci kelebekten daha fazla yaklaşır ateşe, geri döndüğünde şöyle der:
-Ateş etrafına ışık ve ısı veren bir şeydir.
Ancak kafalarında hala soru işaretleri vardır ve tam olarak öğrenmek isterler ateşin ne olduğunu. Bu sefer üçüncü kelebek gider ateşin ne olduğunu öğrenmeye. Ateşe doğru yaklaştıkça ışık verdiğini anlar, biraz daha yaklaşır ve ısı verdiğini de anlar ama bunlar yeterli değildir. Biraz daha yaklaşır ateşe derken ateşe kapılır ve yanar.
Üçüncü kelebek anlamıştır ateşin yakıcı bir şey olduğunu ancak bunu dönüp arkadaşlarına söyleyemez. Sevgi ve bağlılık da ateşe benzer. Yakıcıdır kavurur içine düşeni. Gerçek sevgiyi yakalayabilenin içinde bir kor yanar durur. Ancak bunu kendinden başka kimse bilmez... Anlamak için ne bakmak ne de yakınlaşmak yeterli değildir. YANMAK GEREKİR...
Merhaba,
Aşk benim için sevgi fazlalığından ibarettir!
Privacy Men Addiction 😍
Fiyatı uygun, kokusu güzel, her türlü kalıcı! Aşk için @PRIVACY 😍 ille de @PRIVACY
Son 9 gün belki sevgilim olur! 😅
"Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!" Parfümler de tam olarak burada devreye giriyor. Temiz bir vücuda sıkılmış odunsu ya da sekersi kokular. Harmanlanıp götür. Beni gittiğin yere dedirtiyor. Âdeta😊 yıllardır. Kuaförlük sektöründe olduğum için kokunun kisiler. Üzerinde ki etkisini hayli oldukça iyi bilirim tam olarak #privacy burada devreye giriyor. Sektör de çok eski olan bu parfüm markası işinin hakkını veriyor. Yeminle yeminle diyorum çünkü gerçekten öyle ben aşkı #AşkİçinPRIVACY ile harmanlıyorum. Primacy Men Classic ❤✂️
Ask varsa umut vardır aşkın kaynağı hayattir
#AşkİçinPRIVACY
"Aşk iki iken bir olmak" tam benlik 😍🌺🎀
Privacy Men Classic güzel bir koku gerçekten
Aşk, iki iken bir olmak demektir... Bunu çok sevdim ♥ Privacy Men Addiction'u merak ettim, deneyeceğim :)
Aşkı yüreğimin derinliğinde iliklerim de yaşamalıyım yanmalıyım alev alev
#AskIcinPrivacy
Privacy markaya bayılırım hele ki çiçeksi doğal an parfümü.
En guzel aşk zor olandır.
B sıkkı tabiki... enerji ve oyun
Probis kokusu harika bence :)
İyi bir paylaşım olmuş tebrikler