Normalde 20 yıldır aynı parfumu kullanırım çok kımsede bılmez ancak gectıgım yerde bomba etkısı bırakır yıkar gecer bır olgun erkek parfumu kullanıyorum. Prıvacy hıc denemedım ama reklama baya ugrasmıslar yarın bır bakım ne iş bukadar reklamın hakkını verıyormu :D
Aşk bir kelebek misalidir. Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.
Ulaşabileceğin bir şeye aşık olamazsın. Insanlar tutkuya aşk diyorlar. Bence geçici tutku ve üreme olması için insanların doğal olarak birbirlerine ilgi duymasıdır. Çünkü o heyecan geçer gider. Saygı ve sevgi kalır varsa.
aşk bir illüzyonudurulaşılamayana duyulan zaaf. ben başka bir insana duyulan aşka inanmıyorum. meslek aşkı ya da bir annenin çocuğuna duyduğu aşk ya da her neyse işte. bunun dışında her şeyi aşkla bağdaştırabilirim. aşk psikolojik bir şey. seni seven çekici gelmez de sana acı çektireni istersin. genelde ortada bir sorun yoksa aşk demez insanlar. ilişki gayet iyi yürüyor, ortada sorun yok, o zaman bu duygunun kuvvetli bir sevgiye dönüştüğü görülür. psikolojide "kendine acıma" diye bir duygu vardır. sevinmek, öfkelenmek gibi. kendine acımak. aşkın oluşmasında bu duygu çok baskın bence. derler ya " bir kızı istersin, verirlerse evlenirsin; vermezlerse aşk olur."ya da aşık veysel " seversin, kavuşamazsın, aşk olur." demiş. bir de özdemir asaf'ı dahil edip bitirebilirim."aşk kaçmaktan çok kovalamayı sever, görmekten çok özlemeyi, dokunmaktan çok düşlemeyi, ve öyle haindir ki aşk, nerede imkansız varsa onu sever."
Aşk tabiki de bir olmaktır, bu bir inanç gibidir. İki insan buna inanır ve bir süre bunu yaşarlar sonra bu inanç biter ve geriye saygı, sadakat kalır. Bazen de kız inanmaz buna, erkek inanır ya da kız inanır erkek inanmaz. Böyle durumlarda da inanan tarafın önüne kendisine daha çok değer veren birisi çıkar gerçek aşkını orada bulur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Ask yasanmaz hıssedılır kalbın en derın duygularla
Acı bal gibi bir şey aşk çoğu yakar insanı
Aşk demek annem kadar sevmek
çok güzel bişey kokuda bir okadar önemli
Çıkmaz yazdığı halde girdiğin sokağın adıdır aşk 😇🙃
Aşk tutkudur, heyecandır kimi zaman da kalp ağrısıdır
Sadakat ve tutku tabikiBu ikisi bir arada olmadığı sürece aşkın tanımı basitleşir.
Aşk konuşurken yastığa sarılmaktır.
Sadece hayat erdim hayatın anlamı işte
Tek bir cümle ile tanımlayamam.
Tam bir S o n s u z l u k...
Aşk zor iş her yürek taşıyamaz
Aşk kendini ona adamaktır o sana kötü davransa bile sitti edememektir
Aşka inanmıyorum bu yüzden tanımlayabilecegimide sanmıyorum
Eğlenceli olmalı çünkü aşk tadı kalmaz yoksa
Aşk senin sevdiğin seni sevmiyor diye sevmekten vazgeçmemektir.:(
“Aşk, asla vazgeçemeyeceğim bir tutku!” Senin için teninle bütünleştiği anda vazgeçemeyeceğin bir önerimiz var: Privacy Woman Classic
tenin ve parfümün uyumu bence ikisi birleşip seni ifade edebilmeli sana has sana özel beni özel kılmalı
Aşk bir katliamdır. gerçek duygular aşkla beraber ölür.
aşk bir okyanus gibidir. içinde herşeyi barındırır. siz sadece dar bir görüşle görebildiginizi görürsünüz:)
Aşk bir su damlası gibi yayılır
parfüm kokusuna bayılıyorum tanrım
Parfüm fazla kullanmıyorum bn
Normalde 20 yıldır aynı parfumu kullanırım çok kımsede bılmez ancak gectıgım yerde bomba etkısı bırakır yıkar gecer bır olgun erkek parfumu kullanıyorum. Prıvacy hıc denemedım ama reklama baya ugrasmıslar yarın bır bakım ne iş bukadar reklamın hakkını verıyormu :D
Tutsaklık la aşkın ne alakası var ki?
Ask la tutsakligin ne alakası var arkadaslar
Bu parfüm cok guzel kokuyor sevıyorum
Aşk iki iken bir olmaktır.
Aşk iki iken bir olmaqdır. Bir birini tamamlamaktır. Birleşince ortamın alev almasıdır...
Aşkın tarifi olmaz aşk benim için Tutku’yla yaşayacağın bir maceradır.
İnanmak ve güvenmektir. Karşımdaki kişiyi anlamaktır.
Cok güzel kokuyor Aşk, bile bile tutsaklıktır!'
İki bedenin tek bir ruhta buluşması.
Aşk: A’cıya Ş’ikayetsiz K’atlanma.
Aşk tutsak olup asla bırakmamaktır bana göre. Bir kere aklına girerse bil ki onun tutsağı olursun.
Çok enerjik bir aşk olduğu için
Aşk bir kelebek misalidir. Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.
aşkı tarif etmek mesele değilde PRIVACY tercih ettiğim parfümler arasında yer almıyor :)
Aşk bir ateştir dokunma yanarsın...
Tabii ji de ikincisi o da soru mu
Pahalı ya bu parfüm param yok
Evet aynen bende öyle düşünüyorum
Gerçekten oldukça etkili diyebilirim :)
Ulaşabileceğin bir şeye aşık olamazsın. Insanlar tutkuya aşk diyorlar. Bence geçici tutku ve üreme olması için insanların doğal olarak birbirlerine ilgi duymasıdır. Çünkü o heyecan geçer gider. Saygı ve sevgi kalır varsa.
Sahi aşk neydi ;Aşk sevgiydiAşk emekti Aşk aglamaktıAşk ozlemektiAşk gelmeyecegini bile bile beklemekti
Aşk acı bal'dır , azı karar çoğu zarar.
Aşk gözlerini kırptıgın o kısacık sürede bile özlemektir.
Bu işler parfümler le bitmez
kokunun önemini bilmeyen yoktur bu muhteşem kokunun aşamayacağı engel yoktur sevgililer gününde 👉🏻#AşkİçinPRIVACY
aşk bir illüzyonudurulaşılamayana duyulan zaaf. ben başka bir insana duyulan aşka inanmıyorum. meslek aşkı ya da bir annenin çocuğuna duyduğu aşk ya da her neyse işte. bunun dışında her şeyi aşkla bağdaştırabilirim. aşk psikolojik bir şey. seni seven çekici gelmez de sana acı çektireni istersin. genelde ortada bir sorun yoksa aşk demez insanlar. ilişki gayet iyi yürüyor, ortada sorun yok, o zaman bu duygunun kuvvetli bir sevgiye dönüştüğü görülür. psikolojide "kendine acıma" diye bir duygu vardır. sevinmek, öfkelenmek gibi. kendine acımak. aşkın oluşmasında bu duygu çok baskın bence. derler ya " bir kızı istersin, verirlerse evlenirsin; vermezlerse aşk olur."ya da aşık veysel " seversin, kavuşamazsın, aşk olur." demiş. bir de özdemir asaf'ı dahil edip bitirebilirim."aşk kaçmaktan çok kovalamayı sever, görmekten çok özlemeyi, dokunmaktan çok düşlemeyi, ve öyle haindir ki aşk, nerede imkansız varsa onu sever."
Tabiiki de Aşk; enerjisi geçmeyen bir oyundur.:)
Bana kalırsa aşk mutluluğun uzun vadeli halidir
Aşk; aynı anda hem nefes kadar yakın, hem de sıla kadar uzak olmaktır.
Aâk asla vaz geçemeyeceğim bir tutkudur❤🥀
*aşk
Aşk güzel şey sanırım yaşayınca görcez artık
Aşk tabiki de bir olmaktır, bu bir inanç gibidir.
İki insan buna inanır ve bir süre bunu yaşarlar sonra bu inanç biter ve geriye saygı, sadakat kalır.
Bazen de kız inanmaz buna, erkek inanır ya da kız inanır erkek inanmaz. Böyle durumlarda da inanan tarafın önüne kendisine daha çok değer veren birisi çıkar gerçek aşkını orada bulur :)
Düşüncelerimi yazmışsınız
Tabi ki privacy policy...
Ask karanligin sonundaki aydınlıktır , merhamettir, vicdandır
Aşk nedir diye sorsalar bana ellerin titremesi ve kekelemek derim