Bitti zannedersin, gitti zannedersin, üzerine toz toprak kül yığarsın, söndü zannedersin. Ama bulduğu her fırsatta yeniden yanan, hiç sönmeyen ateştir aşk.
Var mı gerek duymaya... Var mı gerek görmeye... Var mı gerek yanyana olmaya... Hatta var mı gerek var olmasına... Değil mi bu, Kendi içimizde kendi ellerimizle açtığımız yara...
Onu her gördüğünde karnına tatlı ağrılar girmesi, tüm dünyanin onunla birlikte anlam kazanması. hayata bakış açının bile pozitif yönde değişmesi. Senin olmayacağını bilsen bile varlığını düşünmeyi sevmek. Sadece duruşuna bile hayran olabilmek. İsteyerek değil de kapılarak yaşadığın bı histir aşk. Hatta bunu yazarken onu düşünüp gulumseyebilmektir.
Aşk nedenini niçinini bilmeden birine tutulmak. 24 saat boyunca onu kalbinde taşıyıp bütün hücrelerinde hissetmek. Ondan dolayı gözlerinin kör olması bakar kör gibi bir şey olmaktır. En kalabalıkların arasında bile onunla göz göze gelebilmektir. Kalbinin istemsiz çırpınması, ellerinin heyecandan titremesi, ne yapacağını bilememektir. Hep onu görmek, zamanını onunla geçirmek istemektir. Her şeyi ona anlatmak, onunla susmaktır.
Herkes aski heyecan utanmak acı cekmek olarak tanimlar genelde ama Aşk gelip gecici bir seydir benim icin aşk gecici Sevda ise birbirine bağımlı olmaktır.
Kanka, aşkı tanımlayamazsın. Aşkın güzelliği de burda. Tanımlayamadığın şeyin zevki ve hissi çok ayrıdır. Aşık olduğunu anlamazsın ayrıca. Önce normal arkadaşlık sanarsın, sonra onsuz yapamaz olursun ve onla konuşmak çok hoşuna gider. Bir süre sonra da ona daha yakın olma güdüleri başlar ki aşkın da başlangıcı budur. Hadi tanımlayayım seni mi kıracağım dersem, aşk uyuşturucudur. Onsuzken karınca dahi seni ağlatıp üzebilir, ama o yanındayken dünya yansa umrunda olmaz. Aşk böyle bişey işte. Ama tanımlamamayı tercih ediyorum. Tanımlayamadığın şey her zaman mütüştür :) hadi bir de etiket şeysini çakayım :D #AşkİçinPRIVACY (o değil de bir cümleymiş la, ben bildiğin roman yazdım)
Ucsuz bucaksiz denize yavas girmek ilk başta denizin dalagalarinin seni okşar gibi olmasi ama ilerledikçe geri donemedigin icinden cikamdigin girdap da kalmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Henüz aşık olmadım bilmiyorum o yüzden
Böylesine güzel bir parfümün bu fiyata satılması çok iyi
İkiyken nir olmak 😉 gizli sözcük
Aşk ait olmaktır sebepsizce
Aşk yana yakıla tutsaklıktır
“Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!”
Aşk birlikte fedakarlıklar yapmak, sevgiyi kucaklamaktır...
Afrodizyak etkili parfümleri tercih ederim her zaman
Aşka inanmamama rağmen vazgeçmemek tutkum olmuş. Privacy Woman Classic koku hakkında fikrim yok, deneyebilirim. Parfüm arayışındayım.
Aşk karşılığı olmadan sevmektir
Bir cümle tanımlarsak' o parfüme değmez' ♫♪
Aşk rüya gibi sarhoş gibi ama ayıksın sadece yaşanmalı
Bitti zannedersin, gitti zannedersin, üzerine toz toprak kül yığarsın, söndü zannedersin. Ama bulduğu her fırsatta yeniden yanan, hiç sönmeyen ateştir aşk.
Yalan olmuş bu devirde aşk
Parfüm kokusu doğal olmalı
d bnce cunku anlasılan o kı bana uygun olan o lakın dıgerlerıde guzel
tavsiye ederim çok güzel bir koku
ben çok begendim güzel bir marka
Gökyüzündeki yıldızlara bak anlarsın
sadakatle bezenmiş bekleme şekli.✨💜
öbür dünyada bulacağımı umduğum bir şey
Var mı gerek duymaya...
Var mı gerek görmeye...
Var mı gerek yanyana olmaya...
Hatta var mı gerek var olmasına...
Değil mi bu,
Kendi içimizde kendi ellerimizle açtığımız yara...
Kalite sonradan kazanılmaz Ezelden vardır veya hiç yoktur Tıpkı Aşkın İki yüzü olduğu gibiSevenler ve Seviyor gibi yapanlar
Onu her gördüğünde karnına tatlı ağrılar girmesi, tüm dünyanin onunla birlikte anlam kazanması. hayata bakış açının bile pozitif yönde değişmesi. Senin olmayacağını bilsen bile varlığını düşünmeyi sevmek. Sadece duruşuna bile hayran olabilmek. İsteyerek değil de kapılarak yaşadığın bı histir aşk. Hatta bunu yazarken onu düşünüp gulumseyebilmektir.
Aşk; Her an her yerde yaşayabilmendir.
Aşk'tutsaklık ve tutkudur)
Oyunun sonunu biliyoruz ama enerjimiz bitmiyor çünkü sürekli aynı sonu yaşamaktır aşk
Aşkın varlığına inandığımı kim söyledi?
İki iken tek bedende bir olmak
Aşk;cesur olmayı gerektirir
Aşk bir milisaliserik bir anı içinde dâhi onun detaylarına rastlamaktır...
Aşk benim için beklenmedik birinin kapımı çalmasıdır. Onunla aynı düşüncelere ve hislere aynı anda sahip olmamdır..
Aşk yaşına bakmaksızın o kişi için yanıp tutuşmaktır
Aşk.. ölüp ölüp.. tekrar tekrar dirilmekdir..
Bence Parfüm en iyi seçenek.
Privacy women classic hayatımda kokladığım en iyi kokular arasında ilk üçe girer 😍
Aşk iki iken tek olmaktır.
Aşk tarif edilemez, yaşanır.
Aşk vaz gecmiyecegim bir tutku
Aşk sabaha karşı 5 de uyanana bebeğini bir saatten uzun süre ayağında sallamak ve uyuyacağına inanmaktır.
Aşk nedenini niçinini bilmeden birine tutulmak. 24 saat boyunca onu kalbinde taşıyıp bütün hücrelerinde hissetmek. Ondan dolayı gözlerinin kör olması bakar kör gibi bir şey olmaktır.
En kalabalıkların arasında bile onunla göz göze gelebilmektir. Kalbinin istemsiz çırpınması, ellerinin heyecandan titremesi, ne yapacağını bilememektir. Hep onu görmek, zamanını onunla geçirmek istemektir. Her şeyi ona anlatmak, onunla susmaktır.
Aşk iki iken bir olmak demektir
Özgürce aşk ✌ sevelim sevilelim
Ask iki kişi arasındaki hic sönmeyem ateş 💫
Herkes aski heyecan utanmak acı cekmek olarak tanimlar genelde ama Aşk gelip gecici bir seydir benim icin aşk gecici Sevda ise birbirine bağımlı olmaktır.
Aşk, bile bile ateşe atlamak.
Aşk bu dünyada onun sayesinde cenneti yaşamaktır.
Duruşumla giyimimle bakışım ve kısaca karizmamla onu etkilerken kokum sayesinde büyülemek isterim.
Aşk bile bile tutsaklıktır 😛
Aşk aynı ateşte yanmaktır
Kanka, aşkı tanımlayamazsın. Aşkın güzelliği de burda. Tanımlayamadığın şeyin zevki ve hissi çok ayrıdır. Aşık olduğunu anlamazsın ayrıca. Önce normal arkadaşlık sanarsın, sonra onsuz yapamaz olursun ve onla konuşmak çok hoşuna gider. Bir süre sonra da ona daha yakın olma güdüleri başlar ki aşkın da başlangıcı budur. Hadi tanımlayayım seni mi kıracağım dersem, aşk uyuşturucudur. Onsuzken karınca dahi seni ağlatıp üzebilir, ama o yanındayken dünya yansa umrunda olmaz. Aşk böyle bişey işte. Ama tanımlamamayı tercih ediyorum. Tanımlayamadığın şey her zaman mütüştür :) hadi bir de etiket şeysini çakayım :D #AşkİçinPRIVACY (o değil de bir cümleymiş la, ben bildiğin roman yazdım)
https://www.youtube.com/embed/8FM7OI8gYYESeçeneklerden hiçbiri benim aşk hakkındaki bakış açıma uygun değildi o yüzden seçmedim :)
Niye eksi aldım be :d
Harika bişey shshhdhdudhhdhdhdh
aşk onu düşünmediğinde bile içinin kıpır kıpır olmasıdır.
Tutkuların birleşmesi tenlerin tanişmasi
Çok güzel bişey anımsattı bana müthiş bir söz ve 2. ye burdan duymak harika oldu
A dedim 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ucsuz bucaksiz denize yavas girmek ilk başta denizin dalagalarinin seni okşar gibi olmasi ama ilerledikçe geri donemedigin icinden cikamdigin girdap da kalmak
Aşk, ruh ve bedenin tüm benliği ile teslimiyettir
#AşkİçinPRIVACY
Sandığın kadar değil, yandığın kadardır
Aşk, birçok kişi tarafından yaşanan, ama çok az kişi tarafından keyifle sürdürülebilen bir duygudur.
Aşk beynin karar verme yetisini kaybedip, ayakların yere basmadığı gelip geçici hevesler topluluğudur...