Aşk tipsiz erkeklerin asla yaşayamayacağı bir duygudur. Çünkü tipsiz erkeğe hiçbir kız bakmaz. 26 yaşındayım hiçbir kızın eline bile dokunabilmiş değilim.
Hiçbir bilincin algılayamadığı kadar hafif ama aynı zamanda tüm hücrelerini esir alacak kadar ağır bir his. Kendinde değil onda olmaktır. Yanyana olmasanda tüm benliğinle onu yaşamak ezberlemektir. Tenini, kokusunu, sesini, mimiklerini.. Kısacası her zerresini.. Herkesi unuturken o kişiyi tüm detaylarıyla bilmektir. Aşk ateş gibidir doğru yerde doğru insanla olursa tatlı bir sıcaklık kaplar tüm vücudu.. Ama yanlış yerde durursan yakar.. Keyifli geceler.
bir döneem çok kullanırdım sonra bıraktım ama kullandığım dönemde herkes parfümümü soruyordu hele birde bu fiyata bu kalıcılık ekfsaneydi tekrardan başlıyorummm
Ask: gercekten asik olan kisi o asik oldugun kisiden faydalanmak icin veya vucudu icin asik olmaz onun birlikte olmasin sadece onun o gozlerini, bakislarini, gulusunu, saclarini asik olur onun tek bir bakisi dunyalara bedeldir ve sirf onun o gulusunu gorebilmek icin her maymunluyu yaparsin o gulsun diye
Ask: gercekten asik olan kisi o asik oldugun kisiden faydalanmak icin veya vucudu icin asik olmaz sadece onun o gozlerine, bakislarina, gulusunu, saclarini asik olur onun tek bir bakisi dunyalara bedeldir ve sirf onun o gulusunu gorebilmek icin her maymunluyu yaparsin o gulsun diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
aşk enerjisi düşmez ben bunu bilirim
aşk zarardan başka birşey değil
aşk gün gelir insana can verir gün gelir insanın canını alır öyle keskin kuralları vardır
görmeyince kalbinin durması gördüğünde aklının uçması
Bence ulaşılmaz olana duyulan his
O değilde parfümleriniz güzel
prıvacy her daim harika kokusu ise anlatılamıycak kadar iyi
Bile bile manyaklıktır. Adı aşk
Aşk tipsiz erkeklerin asla yaşayamayacağı bir duygudur. Çünkü tipsiz erkeğe hiçbir kız bakmaz. 26 yaşındayım hiçbir kızın eline bile dokunabilmiş değilim.
Aşk bir tutkudur insanı kendine esir eder
Kizlari Aşık edicek parfüm var mı acaba arkadaşlar😄😄
Aşk kalbinin var olduğunu hissetmektir♥️♥️
Aşk birbirinde kaybolmaktır
çünkü öyle gerçek bu. Bile bile teslim olmak
Aşk ateş gibidir birisi yanarken başka birisi ısınır.
Sevmenin en asil halidir🌹💐🌺😊
Aşk güzeldir inşallah bize de denk gelir
Aşk, bile bile tutsaklıktır.
Aşk şerbetsiz tatlıdïr...
Nefesini icine cekebilmek
Sevişirken mi
Bunu her gorüşün altına kopyala yapıştırsana
WhatsApp mesajı. Stalklamak,
Aşk anlatılmaz yaşanır kelimelerle anlatılamaz bu
Aşk bir seçenek olmadığı için, seçerek aşık olamadığın için tutsaklık bence. Kalbin sever, seçer, sen yanarsin. Bu kadar.
Hiçbir bilincin algılayamadığı kadar hafif ama aynı zamanda tüm hücrelerini esir alacak kadar ağır bir his. Kendinde değil onda olmaktır. Yanyana olmasanda tüm benliğinle onu yaşamak ezberlemektir. Tenini, kokusunu, sesini, mimiklerini.. Kısacası her zerresini.. Herkesi unuturken o kişiyi tüm detaylarıyla bilmektir. Aşk ateş gibidir doğru yerde doğru insanla olursa tatlı bir sıcaklık kaplar tüm vücudu.. Ama yanlış yerde durursan yakar.. Keyifli geceler.
AŞK,
Yanmayı göze almış ruhlara münhasır bir duygudur❤️
#AşkİçinPRIVACY
#AşkİçinPRIVACY aşk bence bir tutsaklık
Askili olmus kadnm 😉
Tanımı yok, kişisel. Felfese gibi. Herkese göre anlamı farklı falan.
Privacy😍kokusuna aşığım bu parfümün ve severek kullanıyorum hala ☺️
bir döneem çok kullanırdım sonra bıraktım ama kullandığım dönemde herkes parfümümü soruyordu hele birde bu fiyata bu kalıcılık ekfsaneydi tekrardan başlıyorummm
Ask nedir biliyormusun dostum?
Çöl sicaginda icini titretip, kutup sogugunda icini yakan umudundur.
Ah mihriban ahh
Yar deyince kalem elden düşüyor
Gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor,
Lambada titreyen alev üşüyor,
Aşk kağıda yazılmıyor Mihriban
Aşk güven ve sadakattir bence
Aşk b*ktur yani başka ne 🤷♀️
Aşk bir zurna çal çal oyna
Harikaaa bir parfüm 😍😍 kokusu muhteşem 😍 kesinlikle tavsiye ederim..
Aşk tek bir kalbi kullanabilmek ! Aşk paylaşmak aşk dost olmak demek aşk ne olursa olsun onun yanında olmak demek bunlar yoksa zaten aşk yoktur ki.
En değerli armağan aşk hayatta gördüğüm, garip bir hediye kurdelesi kördüğüm.
#AşkİçinPRIVACY
Aşk insana yaotirilmayacak şeyleri yaptırır o yüzden aşık olmaktan uzak duruyorum
aşk tamamen kendini kaybedip çaresiz kalmaktır
Aşk bence sadelik ve mantıkla var olabilecek bir şey. Fakat bu yaşlılara özendiğim anlamına gelmiyor.
Aşk uçsuz bucaksız gökyüzü #AşkİçinPRIVACY
Terk etmemektir aşk her ne olursa olsun o kişinin arkasında durabilmek güvenebilmektir o kişiye tabi eğer doğru kişiyse.
Aşk, asla vazgeçemeyeceğim bir tutku!” Senin için teninle bütünleştiği anda vazgeçemeyeceğin bir önerimiz var: Privacy Woman Classic
Çok pahalı amaplsun deger
Aşk ne güzel kokudur bir bilsen.
Her yerde sevdiğin kokar aşıkken
Yakında uzakda hiç görmediğin bir anda
Aşk ne güzel kokudur bir bilsen
Aşk içinin paramparça olup dışının tek parça olması
Ask: gercekten asik olan kisi o asik oldugun kisiden faydalanmak icin veya vucudu icin asik olmaz onun birlikte olmasin sadece onun o gozlerini, bakislarini, gulusunu,
saclarini asik olur onun tek bir bakisi dunyalara bedeldir ve sirf onun o gulusunu gorebilmek icin her maymunluyu yaparsin o gulsun diye
Yanlis yazdim duzeltiyorum
Ask: gercekten asik olan kisi o asik oldugun kisiden faydalanmak icin veya vucudu icin asik olmaz sadece onun o gozlerine, bakislarina, gulusunu,
saclarini asik olur onun tek bir bakisi dunyalara bedeldir ve sirf onun o gulusunu gorebilmek icin her maymunluyu yaparsin o gulsun diye
"Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.
Şu ahir zamanda imkansız olan duygu.
“Aşk, iki iken bir olmak demektir!”
Bu şeyi cekin cekin sayfamdan
Hayatta bir kez yasanan bie kez yasamdigin duygalri hissettigin tutku
Yasadn mi
Aşk şimşek gibidir çakar gider
Doğru kişiyi bulduğun zaman seni dünyanın en mutlu insanı ama yanlış kişiye aşık olduğun zaman seni süründüren bir illettir.
Aşk tutsakliktir. Bile bile aklini beynini her seyini onda birakiyorsun düsünemiyorsun
Bayılıyorum bu reklama sebepsizce...
Aşk sandığın kadar değil yandigin kadar
“Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!” Senin için kokunla bu oyundaki en iddialı hamleni yapmanı sağlayacak bir önerimiz var: Privacy Men Classic
Aşk zoru kolay eder, imkansızı mümkün kılar.
Aşk karşılığı var ise keyf verir yoksa acı çekmek için aşka gerek yok 😉