aşk ad 1. bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu. "Ondaki yurt aşkı, sonsuzdu" 2. iki ayrı cinsin birbirine karşı duydukları bedensel ve ruhsal güçlü duygu, sevgi ilişkisi. "Ona olan aşkını dile getiremiyordu" #AşkİçinPRIVACY
Aşk, ansızın merak, yaşama hevesi için bir bahane ve bu acımasız hayata yeniden biri için tutunmaya mecbur eden bir duygu. Acılı ve bol duygulu karışım
Aşk sadece bir kişiye tanıdığım ayrıcalıktır gerçek aşkta aldatma yalan vs kötü hiç birşey olmaması gerekir aşk dediğin huzur mutluluktur. ölene kadar seviyorum diyenler sadece ölene kadar değil sonsuza kadar sevin gerçek aşk sonsuzdur.
Aşk açmamış bir çiçektir- bir gün solacağını düşünmediğin... Aşk bir kafestir- bir gün içine düşeceğini sanmadığın... Aşk bir kitaptır belki de- sayfalarını kendin yazarsın...❤ #AşkİçinPRIVACY
Aşk kavramı herkesin karşısına çıktığını düşünmüyorum eğer karşısına çıkıpta tutku doluysa o kişi çok şanslıdır gözümde sevilmekten çok sevmek her zaman daha cazip gelmiştir bana ama aşk kavramını henüz yaşamadım eğer yaşamış olsaydım aşk bile bile tutsaklıktır derdim çünkü ordada yazıldığı gibi şarkıların nasıl bedenimizde dalgalandırmalar yaşatıyorsa bu zaten notalardan ibarettir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Heyecan stres iştahsızlık saçmalık
acizlik ve onsuz yapamamak
Güzel değil parfümleri bence
Tek kelime ile çok yorulmaktır 😂
o dışarı çıktığında başına gelebilecek tüm olumsuz seneryoları düşünüp endişelenmek
Tene gıden butun kokuları severim
Aşk bayraktır, Kur'an'dır...
Aşk diye bir şey yoktur ve varsada insanların menfaatlerini gidermesi için bir araçtır sadece
Kendını ıyı guvende hısdetmek mutluluk dur aşk
Parfümler askin tamamlayıcı iksiridir.
Aşk güzel mavi gökyüzüne bakmak gibidir erişilmesi zor eşsiz birşeydir. . .
#privacy aşk, aşk gizemli gizliliktir...
Bana gore ask fedakarlıktır
Denemek lazım... fiyati makul görünüyor
Aşk özgürlüktür.
Aşkın özgürlüğünü yaşamak gerek.
Ten kokusu yeter aşk yaşamak için parfümün en güzeli
Addiction cok guzel uff privacy tum kokulara bayiliyorum
Aşk mı sevdiğinin ile hiç bir zaman kavuşamayacağını bilsen de sevmeye devam etmektir..
Parfüm güzel de bilin bakalım ne eksik?
Ask değişik bir şey aşk ne bilim
Aşk, insanlığın varoluş hikayesidir. :)#AşkİçinPRIVACY
Aşk tarifi anlatılmaz bir bulustur
Aşk ayaklarının yerden kesilmesi demek, onsuz bir yaşam düşünmemek, ona kul köle olmak demek
Aşk bitmek tükenmek bilmez ızdırap demektir.
aşk
ad
1.
bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu.
"Ondaki yurt aşkı, sonsuzdu"
2.
iki ayrı cinsin birbirine karşı duydukları bedensel ve ruhsal güçlü duygu, sevgi ilişkisi.
"Ona olan aşkını dile getiremiyordu" #AşkİçinPRIVACY
Kavuşursun meşk olur, kavuşamazsın aşk olur
kokuya aşık olmak br tutkudur önüne geçilemeyen bir tutku.
aşk iki iken bir olmaktir 🌹
AŞK;Ucu buçagı olmayan bir mawilik
Aşk, bedenin sendeyken aklının ve ruhunun onda olmasıdır. Onu düşünürken sadece cismen sırıtmış bir vaziyette bulunduğun yerdesin... 😍
#AşkİçinPRIVACY
Yine işime yaramayavak bir flood teşekkür ederim... #AşkİçinPrivacy
saflık, fedakarlık, sorumluluk, baglilik,
ve güven
Aşk enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur dedim gitti.
Arzu ve arzunun bir zaman sonra sevgiye dönüşmesi
Aşk sadece sevmek değil sevdiğin için herşeyden vazgecebilmektir
Aşk, ansızın merak, yaşama hevesi için bir bahane ve bu acımasız hayata yeniden biri için tutunmaya mecbur eden bir duygu. Acılı ve bol duygulu karışım
Hunca kozmetik benim gibi bir kozmetik mağazası sahibine koku önermek fazla cesurca
Aşk sadece bir kişiye tanıdığım ayrıcalıktır gerçek aşkta aldatma yalan vs kötü hiç birşey olmaması gerekir aşk dediğin huzur mutluluktur. ölene kadar seviyorum diyenler sadece ölene kadar değil sonsuza kadar sevin gerçek aşk sonsuzdur.
Aşk; en sıcak, en samimi, en sıkı ve en tatlı yatırımdır. 💘😎
aşk seni seven ve senin sevginle oluşur. aşk 1 kişini sevmesiyle değil 2 kişinin sevmesiyle bir bütn olur
Aşk açmamış bir çiçektir- bir gün solacağını düşünmediğin...
Aşk bir kafestir- bir gün içine düşeceğini sanmadığın...
Aşk bir kitaptır belki de- sayfalarını kendin yazarsın...❤ #AşkİçinPRIVACY
Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur
Aşk; klozet gibidir. Oturursan sıçarsın, oturmazsan çatlarsın.
Aşk; çikolata gibidir, araya Fındık girmezse tadı çıkmaz.
aşk; mektup gibidir, önce yazarsın, sonra yalarsın ve sonrada postalarsın
Aşk, karanlık bir oda da aydınlığı aramak gibi bir şey.
Cesaret dürüstlük aşkım temeli bence
Aşk bir ciceği koparmak vazoya koymak değilde onu hergün sulayıp büyütmektir
Aşk varlığı bir güzel yokluğu mutsuzluk olan insana neşe getiren değer vermeyi sevmeyi öğreten huzurun olduğu tatlı bir duygu
#AşkİçinPRIVACY
Aşk, habersizce gelip insanı içten içe ele geçirir...
'Aşk, bile bile tutsaklıktır...'
#AşkİçinPRIVACY <3
“Aşk, bile bile tutsaklıktır!”
Aşk mumdan bir gemiyle ateşten bir denizi geçmektir.
Aşk bir zehirli sarmaşıktır. Her iki tarafı da sararak zehirler. Ayrıca #AşkİçinPRIVACY parfümlerini de her zaman merak etmişimdir.
Aşk her şeye rağmen yinede ilk gün ki gibi sevmektir.. #AşkIçinPRIVACY
Paşa gönlüm onu seçti var mı ötesi
iki iken bir olmak demek, biri ne yaparrsa diğeri de aynını yapması demek
en büyük salaklık aşkdır nokta net
tanımlasam nolcak fenomenlerden biri alıcak nasılsa
Oyun oynamayı severim. Tabi iyi bir rakip bulabilirsem
Siz bana direk parfüm yollasanız? Öneri yerine?
Aşk imkansız dır ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Aşk kavramı herkesin karşısına çıktığını düşünmüyorum eğer karşısına çıkıpta tutku doluysa o kişi çok şanslıdır gözümde sevilmekten çok sevmek her zaman daha cazip gelmiştir bana ama aşk kavramını henüz yaşamadım eğer yaşamış olsaydım aşk bile bile tutsaklıktır derdim çünkü ordada yazıldığı gibi şarkıların nasıl bedenimizde dalgalandırmalar yaşatıyorsa bu zaten notalardan ibarettir
#AşkİçinPRIVACY