Çekici kokusu ve albenisi ile üniversitedeki ilk kız arkadaşımla konuşmama vesile olansın sen. O gitti ama belki yeni yılda bana birilerini getirebilirsin 😜
Oyle bi koku olmali kiiii birinin yanindan gectigin an da kadinin ne kadar kendine guvenen ne kadar kiskirtici oldugunu anlasn ve tabiki aski hissettirsin. Yani oyle guclu bi koku olmali :)
#seniniçinprivacy Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina mı? Aly notalarda ferahlık, tazelik ve kokumun çiçeksi olmasına bayılıyorum. Privacy sana güveniyorum!
Daha önce parfum deodorantlarinjzi kullanmadım. Genellikle tek bir parfum ya da deodorantta takili kalirim Eger bana gonderirseniz ve kokusunu seversem ki odun kokulari hoşuma gidiyor şişenin dibi geldiginde buyuk ihtimal sizden almaya baslarim
Bence çiçeksi kokular her zaman kadına en çok yakışandır.. Hem seksi hem şık kokuların hastasıyım. Şansım var mı bilmem ama denemek istedim.. Herkese bol şans iyi bir yıl olsun ❄️
Kesinlikte #seniniçinprivacy benim gibi parfüm bağımlısı biri için en mükkkemel parfümlerden diyebilirim woman edt parfümünü kullanıp bırakamayan biri olarak parfümümü özel günlerde yanımdan eksik etmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
#SeninİçinPrivacy şah & mat yapmaktır. Privacy anlamının hakkını veriyor. 🍷
Gökten hediye yağsa bana sadece paketi düşer🤷🏻♀️
Ben yeni yılda tenimde buram buram barış baharını yaşatacak ve tüm insanlığa hissettirebilecek bir koku yaşatmak isterdim.
Çekici kokusu ve albenisi ile üniversitedeki ilk kız arkadaşımla konuşmama vesile olansın sen. O gitti ama belki yeni yılda bana birilerini getirebilirsin 😜
#SeninİçinPrivacy
Çok iyi koku. Daha önceden kullanmıştım ve kullanmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
İlk kız arkadaşımla buluştuğumda marketten almış olduğum kokumdu unutmak mümkün değil😊
Kazanmak isterdim hayatımda parfüm kullanmış insan değilim merak ettim şimdi doğrusu
Privasy bayan kokusundan cok erkek kokusu daha iyi bence. Afrodizyak filan var heralde icinde. 💕🤔🥰🥰🥰
Privacy hiç kullanmadım. Sürekli çıkan reklamından sonra bakmak istiyordum. Ama bakalım 😄
Parfümleri severim. En çokta çiçek kokuları tam benlik
Parfümü daha önce kullanmadım fakat deneyimlemek istiyorum merak ettiğim bir koku🌼Umarım alırım😊🌟
Arkadaşım kullanıyordu ve gayet hoş bir kokusu var.
Güzel bilgiler edindim hepsi birbirinden değerli çok teşekkürler.
Hiç kullanmadım privacy ama yorumlarda baya övülmüş hemen bir tane almaya gidiyorum
bir ara denerim bende parfüm lazım şöyle iyi olanından
Çiçeksi kokusu harikadır. Onu kullanıyorum favorimdir
Bu markayı kullanmadım ama yorumlara göre beğenilen bir ürün gibi duruyor, emeğe sağlık.
Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
#SeninİçinPrivacy
En en en önemlisi kalıcı olması bide kokunun çok ağır olmaması
Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran kokusunu tercih ederim
Daha önce birkaç defa alıp kullandım gayet hoşlandığım sevdiğim bir marka yine almayı düşünüyorum
#SeninİçinPrivacy bağımlılık yaratan eşsiz bir kokusu var
Yıllardır kullandığım koku çok severim bayılarak kullanıyorum 😍❤️ #PRIVACY
ilk defa duyuyorum markanızı
merak ettim açıkçası
Parfumleri cok severim günlük kullanma açısından bu markayı tercih ediyorum
Privacy en sevdiğim Lets party kokusu hala tüter burnumda 🙂
Daha demin açtım hesabı
Yarışmaya bende katılmak istiyorum.
🎀
Özellikle klasik olana bayılıyorum çok taze koku hissi veriyor
Kokusuz bir hayat olamaz.. en etkileyiciydi tahrik edici koku.
#seniniçinpravicy
Sevgilime hediye etmek için özellikle privacy tercih etmistim
Duydum ama kullanmadığımda. Kokusunu bilmiyorum ama deniycem.
Soğuk günlerde bir rüzgar estiğinde burnuma meyve kokuları gelsin çok isterdim 🍊
Güzel ürünler tavsiye ederim herkese ben kullandım çok memnunum hediyesi de güzel olur
Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Nede olsa odunsu özlerden geliyor tam benlik.
#SeninİçinPrivacy doğal taze koksun yeter
Karşı kaldırımdan duyulmasın
Çiçeksi egzotik kokular hep böyle parfüm kullandım hep ye böyle kullanıcam
Privacy Man Erkek Parfümü tabiki de erkek parfümlerini çok severim.
Yeni yıla yepyeni bir kokuyla girmek güzel olur diye düşünüyorum o halde benimde tercihim pravicy
#SeninİçinPrivacy Yeni yılda karları eriten tutkulu koku. 🌸
Odunsu kokulardan hoslaniyorum neden mi?
Odunları tercih ettigimden😊😊
#BenimIçinPrivacy
Bu markayı hiç kullanmadım. Daha sonra deneyebilirim
Hiç kullanmadim ama hediye bana gelirse deneyimleme şansim olacak😀
Privacy kullanmıyorum ama umutlu olduğum bir marka. Günlük kullanım için ideal ürünleri var.
Oyle bi koku olmali kiiii birinin yanindan gectigin an da kadinin ne kadar kendine guvenen ne kadar kiskirtici oldugunu anlasn ve tabiki aski hissettirsin. Yani oyle guclu bi koku olmali :)
Adını bile unutmuşum, yıllar önce vazgecilmezimdi🤗iyiki hatırlattıniz tekrar Alicam🥰
Bu parfüm bu kadar güzelmiymiş yaa bak şimdi benimde alasım geldi...
Çok şey unutulur ama kokusu asla. Unutulmayacak anlar için güzel bir koku iyi olur
#SeninİçinPrivacy kaliteli kalıcı kokusu olan hoş kokulara sahip ekonomik ve bence çoğu parfümden daha iyi olan marka <3
Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
Koku hafızası en kalıcı hafızadır. Bazen farklı tarz kokular denerim.. benimde yeni denediğim ve hoşuma giden bir aroması var. Severek kullanıyorum
Privacy kullanmadım hiç, lakin yorumlara bakılırsa iyi görünüyor
#seniniçinprivacy
Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina mı?
Aly notalarda ferahlık, tazelik ve kokumun çiçeksi olmasına bayılıyorum. Privacy sana güveniyorum!
parfümden etkilenen cins kaldı mı halen yaa hehehh.
Daha önce parfum deodorantlarinjzi kullanmadım. Genellikle tek bir parfum ya da deodorantta takili kalirim
Eger bana gonderirseniz ve kokusunu seversem ki odun kokulari hoşuma gidiyor şişenin dibi geldiginde buyuk ihtimal sizden almaya baslarim
#SeninİçinPrıvacy Prıvacy Gold Woman EDT Parfüm Deodorant
Bence çiçeksi kokular her zaman kadına en çok yakışandır.. Hem seksi hem şık kokuların hastasıyım. Şansım var mı bilmem ama denemek istedim.. Herkese bol şans iyi bir yıl olsun ❄️
Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant elbette vazgeçilmez tavsiye ederim şiddetle boyunuzun içine gömülen bir eş bulacaksınız
Kesinlikte #seniniçinprivacy benim gibi parfüm bağımlısı biri için en mükkkemel parfümlerden diyebilirim woman edt parfümünü kullanıp bırakamayan biri olarak parfümümü özel günlerde yanımdan eksik etmem
Sosyal hayatımda Privacy Gold, düğün, toplantı gibi yerlere giderken Privacy black...
Privacy'nin erkekler için olan kokuları gayet güzel severek kullanıyorum
#SeninİçinPrivacy