Privacy Gold Woman EDT Parfüm hem feminen hem kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm. Bir kadının sahip olmak istediği bütün özellikleri bu koku da mevcut herkese tavsiye ederim
Allahım bir kere 10 liralık kanserojen doldurma parfüm yerine kaliteli bir parfüm kokabilme şansı ver yarabbi :') bana cıkar inşallah #SeninİçinPrivacy
Tam da parfümümü değiştirmek istediğim anda çıktın karşıma 🤍 Bu bir işaret mi? Yoksa kötü geçen 2020 ye inat 2021 yılıma güzellik mi katacaksın? Denemeden bilemeyiz? #SeninİçinPrivacy
Bazı şeyleri anlatmaya gerek olmaz kokusunu hissedersin sadece o da bunlardan biri bence. Anlatamıyorsun ama çevrende kendini fark ettiriyorsun. #SeninİçinPrivacy
Privary parfümü harika bir parfüm çok hoş bir kokusu vardı ilk kullandığım günlerde hoşlandığım bir kız vardı bu kokuyla ayarladım sayılır sonra onada bu kokudan almıştım 😁😀
#SeninİçinPrivacy Kullandığım en güzel en dikkat çekici parfüm 5 yıldır bundan başka parfüm almıyorum iyi ki Privacy gibi bir parfüm var olmasa ne halde olurduk
#SeninİçinPrivacy / Koku, kadın ve erkeğin karakteridir, kokun ne kadar sağlamsa, saygınlığın da o kadar artar, parfümün kimliğindir, kendini bulmak için Privacy...
Hiç satın almadım. Genellikle zara kullanıyorum ama bir kere kokusuna bakmıştım. Çok mest etmişti. Çiçeklerin açtığı bir bahçede yürümek gibi bir şeydi.
Bir ıssız adaya düşsem, yanıma alacağım ilk şey Privacy parfümü olur. Zira geçireceğim onca zaman sonrası birileri beni kurtarmaya gelince, birbirine girmiş saç sakalı daha seksi göstermenin başka bir yolunu düşünemiyorum.
Parfumun bayan tarafindan kullanilmasindan yanayim :) bolca kullanan bir sokak veya mekandan gecince orda kokusunu bırakacak bayan ve parfumu candır bu durumdaki bayanların sectigi koku guzel oluyor genelde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kazanmayacağım garanti :) hiç kullanmadım. Bir gün belki kullanmak nasip olur. Kim bilir. Hayırlısı 😁
@liliaaaa teşekkürler :)
Hiç kullanma fırsatım olmadı ama genellikle çiçeksi kokuları seviyorum.
Privacy kokusu >>>>>>>>> all
Şekerli olmasında ne olursa olsun ferahlatsın beni.
Yeni yılla hediyeli olarak hiç girmedim bu sene hediye alarak girsem etkisini çok merak edıyorum
Adino duymustum ama hic kullanmadım yorumlara bakılırsa güzel bisi
Prıvacy bayadır kullandığım bir ürün gerçekten kokusu büyüleyici 👌🏼
Her nekadar bende kullansamda Fenomenlerin kazanacağı kesin. O yüzden uzun yazmıyorum.
Parfüm esasında bir kültürdür kişinin bizzat kişiliğini yansıtır farklı bir Profile bürünülür
Şöyle çekici kadınsı bir kokuya hayır demem doğrusu
Privacy bile erkekleri tanıyor odunuz biz odunsu koku şart 😂
Merhaba @PRIVACY ! #benimicinPrivacy kokusu tenime hafifçe değecek tarçın kabuğunun portakal çiçeği ile dansı. Hele ki içinde frezya rüzgarlarını hissetmek pahabiçilemez olurdu!
Privacy Gold Woman EDT Parfüm hem feminen hem kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm. Bir kadının sahip olmak istediği bütün özellikleri bu koku da mevcut herkese tavsiye ederim
Allahım bir kere 10 liralık kanserojen doldurma parfüm yerine kaliteli bir parfüm kokabilme şansı ver yarabbi :') bana cıkar inşallah #SeninİçinPrivacy
Tam da parfümümü değiştirmek istediğim anda çıktın karşıma 🤍 Bu bir işaret mi? Yoksa kötü geçen 2020 ye inat 2021 yılıma güzellik mi katacaksın? Denemeden bilemeyiz?
#SeninİçinPrivacy
Bazı şeyleri anlatmaya gerek olmaz kokusunu hissedersin sadece o da bunlardan biri bence. Anlatamıyorsun ama çevrende kendini fark ettiriyorsun. #SeninİçinPrivacy
Privary parfümü harika bir parfüm çok hoş bir kokusu vardı ilk kullandığım günlerde hoşlandığım bir kız vardı bu kokuyla ayarladım sayılır sonra onada bu kokudan almıştım 😁😀
Evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
#SeninİçinPrivacy
Kullandığım en güzel en dikkat çekici parfüm 5 yıldır bundan başka parfüm almıyorum iyi ki Privacy gibi bir parfüm var olmasa ne halde olurduk
#SeninİçinPrivacy / Koku, kadın ve erkeğin karakteridir, kokun ne kadar sağlamsa, saygınlığın da o kadar artar, parfümün kimliğindir, kendini bulmak için Privacy...
#SeninIçinPrivacy
🤍Üst notalarındaki çiçek, ylang ylang ve mandalina kokularıyla “güzellik doğadan gelir” iddianı sonuna kadar destekleyen Privacy Woman EDT Parfüm Deodorant
Hiç satın almadım. Genellikle zara kullanıyorum ama bir kere kokusuna bakmıştım. Çok mest etmişti. Çiçeklerin açtığı bir bahçede yürümek gibi bir şeydi.
#SeninİçinPrivacy
Privacy Man Addiction EDT kullanıyorum hediyesine hayır demezdim :)
Hiç Kullanmadım ama yorumlara bakınca #privacy alasım geldi
#SeninİçinPrivacy Bence privacy seni kapida saatlerce bekleten sevgilinin " kapisida ne guzelmis " diye dusunmek gibi birsey :)
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm Deodorant
Bir ıssız adaya düşsem, yanıma alacağım ilk şey Privacy parfümü olur. Zira geçireceğim onca zaman sonrası birileri beni kurtarmaya gelince, birbirine girmiş saç sakalı daha seksi göstermenin başka bir yolunu düşünemiyorum.
Parfumun bayan tarafindan kullanilmasindan yanayim :) bolca kullanan bir sokak veya mekandan gecince orda kokusunu bırakacak bayan ve parfumu candır bu durumdaki bayanların sectigi koku guzel oluyor genelde :)
En sevdiğim gerçekten yani başka tercihim olamazdı zaten Erkek arkadaşımı alacağım hediye bu
Çiçeksi feminen ve oryantal bence çok güzel benzersiz bir koku olur
.. Üst notalarındaki bergamot, galbanum, nutbeg ile cesur ve gizemli ruhuna hitap eden Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant..
Şansım da hiç yoktur ama katılanlara başarılar
#SeninİçinPrivacy
Prıvacy addıctıon woman parfüm ve deodorant uzun zamandır çok severek kullandığım marka üstelik kokusu çok kalıcı ve etkileyici🥰
Bir insana verilebilecek en güzel hediyelerdendir bir parfum. O mütiş kokusuyla hep hatırlatır hediye edeni Privacy.
#SeninİçinPrivacy senin değil de benim için privacy karşıma çıkmayan ama o reklamlardaki haliyle kendisini merak ettiren hiç bilmediğim bir koku...
🤍Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm Deodorant
Parfüm bır insanın karakterinin parçasıdır. İste bu yuzden dogru parfüm secımı bu kadar onemlı 😊
Umarim bana cıkar 🙏
bu baya iyi ben 1 kez arkadşımda görmüştüm erkek erkeke düşücektim resmen senin için privacy hangisi?
Ben de Privacy parfümü kullanıyorum. Gerçekten kaliteli üretiyorlar. Koku konusunda çok bir fark aramıyorum.
Çiçeklerden gelen feminen etkisi ile kadınsı yönünü ortaya çıkaran Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Çiçeksi, feminen ve oryantal kokusuyla karşına çıkan herkesin aklına kazınmanı garantileyen Privacy Gold Woman EDT Parfüm +Deodorant
Odunsu parfümlerini alabilirim. Okuyunca ilgimi çekti daha önce denememiştim. Güzel reklam çalışması olmuş.
Ben erkek parfümlerini çok severim.
Privacy nin kadın parfümünden ziyade erkek parfümleri gayet hoş kokuyor.
#SeninİçinPrivacy
Her koku bana hitap etmiyor. Egzotik kokular tercihim. Biraz daha fazla etkileyici olsa benim için daha iyi olurdu.
privacy deodorant muthis yaa, bana ozguven veriyo. daha egzotik hissi veriyo. tavsiye ederim. olmasa olmaz
#SeninicinPrivacy
Privacy Man Addiction EDT.
Odunsu koku candır, erkeği erkek yapar ama tabi odun bir erkeği daha da odunlaştırır mı onu bilmem :) Bir araştırılsın derim
privacy iyidir iyi piyasadki diğer mamuldaşlarından bir adım öndedir.
Kokusu hala burnumda sanırım tekrar kullanmaya başlayacağım
Yaa yıllardır kullandığım koku, bayılarak kullanıyorum. Bu parfümü nasıl severim ahh bir bilseniz.
#SeninİçinPrivacy Lise yıllarımın yegane muazzam kokusu
Odunsu kokuları severim, tercihim genelde bu yönde olur.
Privacy kullanmadım hiç, lakin yorumlara bakılırsa iyi görünüyor
Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Kullanmak isterim
Kesinlikle bu markayı cok seviyorum. En cok da in party
#SeninİçinPrivacy kış aylarında odunsu kokuları barındırandır.
Şansımız varsa bir yeni yıl hediyesi de buradan gelir
Kokulara zaafı olan biri olarak privacy tercih ediyorum tavsiye de ederim
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm... Aşkkk... #SeninİçinPrivacy
Bende kullandım hatta şuanda kullanıyorum güzel ve keskin bi parfüm. Kalıcılığı da gayet yeterli