Yeni Yıl Yarışmaya katıl; yılbaşı hediyesini kap! Yeni yılda teninde hissetmek istediğin koku hangisi? (Sayfa 5) PRIVACY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5536 Yarışmaya katıl; yılbaşı hediyesini kap! Yeni yılda teninde hissetmek istediğin koku hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Gökyüzü_x Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kalıcı olması benim için en başta geliyor ve çok güzel kokması.. 1 0 Yorumla
themattyice Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çiçeksi hafif kokular efil efil ama içinde büyüleyici ve çekici esanslar olsun var mı öyle koku 1 0 Yorumla
Bigboss129 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çocukluğumda ilk privacy parfüm ile tanıştım çok güzeldi ve hala aklımda #SeninİcinPrivacy 1 0 Yorumla
Prens-i Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl benim için Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant 1 0 Yorumla
Nurullah_3 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bir çekilişte yaklaşık 5 binden fazla kişi arasinda ben çıkmıştım. Bunada talibim. 1 0 Yorumla
Sevgınuraydın Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Privacy kullanıyorum da. Aşk bile bile tutsaklıktır. 1 0 Yorumla
Sananeeeee123 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl cicekci feminin ve birazda oryantal koku güzel. normal günlük olarakda fresh tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
czn_kadir Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kakao kokusu yâda erkekler için ağır olan çoğu kokuyu severim yalan yok. 1 0 Yorumla
Şahsımamünhasır00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hem erkek arkadaşım hem ben bayılarak kullanıyoruzzz#SeninİçinPrivacy 1 0 Yorumla
Cengiz2727 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Privacy parfüm kullandım deodorant da kullandım memnuniyet duydum güzeldi 1 0 Yorumla
Veysel046 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yeni yılda tenimde ormandaki kokunun tenimde olmasını istiyorum 1 0 Yorumla
byzaelif Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim kokum; Privacy womab addiction edt kadın parfüm 🌸Ef-sa-nee 😍 1 0 Yorumla
NamıdeğerAyaz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güçlü dinamik esktra erkeksi 😜 kokular kadınları çeker. 1 0 Yorumla
Sefakovskı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Koku çok önemli sosyal çevrede insanların bakış açısı değişiyor size karşı 1 0 Yorumla
aleynabkn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ağır şeker kokularındansa çiçeksi bir koku tercih ederim her zaman. Prıvacy <3 1 0 Yorumla
Asel2121aktas Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ay bu parfüme bayılıyorum ya bu benim olmalı lütfen bana hediye eder misinz#seniniçinprivacy 1 0 Yorumla
naz0659 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yaa yıllardır kullandığım koku, etrafımdaki herkesin markası ne dediği koku :D #PRIVACY 1 0 Yorumla
sadece1işte Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Privacy ürünlerini çok seviyorum #seniniçinprivacy feminen kokuları çok iyi 1 0 Yorumla
çipuraa Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Odunsu parfümlere karşı her zaman ilgi dumuşumdur. Mutalaka denemek istiyorum. 1 0 Yorumla
TurkishPubg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yaa yıllardır kullandığım koku, bayılarak kullanıyorum. Bu parfümü nasıl severim ahh bir bilseniz. 1 0 Yorumla
serhat__34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hissetmek istediğim koku hakkinda şu an pek bişey bilmiyorum 1 0 Yorumla
Aslicee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl #SeninİçinPrivacy Parşömen, toprak ve nane kokusu birleşimi 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Egzotik ve çekici kokular tam benlik 🌺 2 0 Yorumla
Birazdeliamaiyi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Kendime güvenimi kat kat artıracak bir koku 2 0 Yorumla
peynirkavrayan31 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl TÜrk Tv ekranlarındaki gelmiş geçmiş en iyi reklam kesinlikle 0 0 Yorumla
tugracan Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Hangi siyaha yakışmaz ki beyaz... Kokusu halen burnunda ise bir sebebi elbet var. 0 0 Yorumla
Busrakimbe Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Erkek parfümleri kadın parfümlerinden daha güzel şu odunsu olanı aşırı merak ettim 0 0 Yorumla
lolipopsgibii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Privacy Gold Woman kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm 0 0 Yorumla
alondor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl #SeninİçinPrivacy Privacy Gold Sensation man beğeniyorum. herkese bol şans 0 0 Yorumla
yenikişi34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl çiçerk kokusu en sevdiğimdir tenimde kokuyu alamyı başklarına koklatmayı isterim 0 0 Yorumla
EfeCan002 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Şekerli parfümleri çok seviyorum o tarz bir koku harika olabilirdi. 0 0 Yorumla
Woofee3828 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ağır olmayan, hoş kokan ama çilek gibi aromalardan uzak karizmatik parfüm kokularını severim 0 0 Yorumla
Pomegranate Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl En güzel parfum markasi olabilirsin privacy! hem kadınlara hem erkeklere özel mukemmel kokuları var 0 0 Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Elbette PRIVACY başka ne olucak:)) 1 0 Yorumla
ÖmürlükDünyaa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Süper bir koku❤️❤️❤️ her zaman tercihim 1 0 Yorumla
DudaklarımGüzel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Privacy gold woman istoyorum pitırcık tenime 1 0 Yorumla
Afeti_Örfken Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Privacy kullanmadım hiç ama denemek lazım 1 0 Yorumla
Karsuley Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl #benimicinprivacy privacy kadın deodorant 😍 1 0 Yorumla
Fang0000 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Tatlı ama sert bir kokuyu tercih ederim 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Deneyelim bakalım, teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
YetersizUmutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş tebrikler 1 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl privacy parfüm demek yılbaşı hediyesi olarak ideal 1 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Tabiki pravicy en güzel seçimim 💗💗💗💗 1 0 Yorumla
Abidin123 Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 45% +1 yıl Bu kokuyu hiç denemedim bilmiyorum nasıl ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Kalıcı olması benim için en başta geliyor ve çok güzel kokması..
Çiçeksi hafif kokular efil efil ama içinde büyüleyici ve çekici esanslar olsun var mı öyle koku
Çocukluğumda ilk privacy parfüm ile tanıştım çok güzeldi ve hala aklımda #SeninİcinPrivacy
benim için Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Bir çekilişte yaklaşık 5 binden fazla kişi arasinda ben çıkmıştım. Bunada talibim.
Privacy kullanıyorum da. Aşk bile bile tutsaklıktır.
cicekci feminin ve birazda oryantal koku güzel. normal günlük olarakda fresh tercih ediyorum.
Kakao kokusu yâda erkekler için ağır olan çoğu kokuyu severim yalan yok.
Hem erkek arkadaşım hem ben bayılarak kullanıyoruzzz
#SeninİçinPrivacy
Privacy parfüm kullandım deodorant da kullandım memnuniyet duydum güzeldi
Yeni yılda tenimde ormandaki kokunun tenimde olmasını istiyorum
Benim kokum;
Privacy womab addiction edt kadın parfüm 🌸
Ef-sa-nee 😍
Güçlü dinamik esktra erkeksi 😜 kokular kadınları çeker.
Koku çok önemli sosyal çevrede insanların bakış açısı değişiyor size karşı
Ağır şeker kokularındansa çiçeksi bir koku tercih ederim her zaman. Prıvacy <3
Ay bu parfüme bayılıyorum ya bu benim olmalı lütfen bana hediye eder misinz
#seniniçinprivacy
Yaa yıllardır kullandığım koku, etrafımdaki herkesin markası ne dediği koku :D #PRIVACY
Privacy ürünlerini çok seviyorum #seniniçinprivacy feminen kokuları çok iyi
Odunsu parfümlere karşı her zaman ilgi dumuşumdur. Mutalaka denemek istiyorum.
Yaa yıllardır kullandığım koku, bayılarak kullanıyorum. Bu parfümü nasıl severim ahh bir bilseniz.
Hissetmek istediğim koku hakkinda şu an pek bişey bilmiyorum
#SeninİçinPrivacy Parşömen, toprak ve nane kokusu birleşimi
mükemmel bir parfüm öneriyorum
Privacy olurdu muhtemelen
Egzotik ve çekici kokular tam benlik 🌺
Kendime güvenimi kat kat artıracak bir koku
Kullanıyorum vede çok güzel
TÜrk Tv ekranlarındaki gelmiş geçmiş en iyi reklam kesinlikle
Hangi siyaha yakışmaz ki beyaz... Kokusu halen burnunda ise bir sebebi elbet var.
Erkek parfümleri kadın parfümlerinden daha güzel şu odunsu olanı aşırı merak ettim
Privacy Gold Woman kışkırtıcı hemde kadınsı bir parfüm
#SeninİçinPrivacy Privacy Gold Sensation man beğeniyorum. herkese bol şans
çiçerk kokusu en sevdiğimdir tenimde kokuyu alamyı başklarına koklatmayı isterim
Şekerli parfümleri çok seviyorum o tarz bir koku harika olabilirdi.
Ağır olmayan, hoş kokan ama çilek gibi aromalardan uzak karizmatik parfüm kokularını severim
En güzel parfum markasi olabilirsin privacy! hem kadınlara hem erkeklere özel mukemmel kokuları var
Açık tatlı şirin kokular tercihimdir
Hindistan cevizi ve vanilya
Elbette PRIVACY başka ne olucak:))
Süper bir koku❤️❤️❤️ her zaman tercihim
İyi bence iyi içerik sevdim
Vanillyaaaa tabikide😍😍😍
bende çok istiyorum yaaa bende
Baya güzel ve detaylı bir anlatım olmuş
Privacy deodorantta 1. tercihim.
Privacy gold woman istoyorum pitırcık tenime
Privacy kullanmadım hiç ama denemek lazım
#benimicinprivacy privacy kadın deodorant 😍