Yeni Yıl Yarışmaya katıl; yılbaşı hediyesini kap! Yeni yılda teninde hissetmek istediğin koku hangisi? (Sayfa 6) PRIVACY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5536 Yarışmaya katıl; yılbaşı hediyesini kap! Yeni yılda teninde hissetmek istediğin koku hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
avucumdakikelebek93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl kullanmadm bu parfümü iyiye benziyor 1 0 Yorumla
ezgi010203 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Ya bu koku gercekten cok muazzam yaaa bayiliyorum 1 0 Yorumla
Edwardınüzümlükeki Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Ne çok ağır ne çok hafif kokular tercihim. 1 0 Yorumla
Sw33tSm00thi3 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl şekerli olmasın da ne olursa olsun 1 0 Yorumla
nazionalımben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl güzel kokuyor mu? peki bn denemedim 1 1 Yorumla liliaaaa +1 yıl Ergen yıllarımdan bana kalan bir parfüm desem yalan olmaz kokusu çok hoş ve kalıcı kesinlikle denemeni tavsiye ederim canımm Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Privacy Gold Men EDT parfüm ilgi çekici.. 1 0 Yorumla
Neutro1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kokusuna bayılıyorum bu marka ürünlerinin. 1 0 Yorumla
fireball00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Parfümleri kullanma açısından benim için iyi oldu. 1 0 Yorumla
dirtydancer Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl #privacyletsparty privacy ile parti baslasin 💃 1 0 Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yasemin notalı var ise, hediye edebilirsiniz 😁😄 1 0 Yorumla
CrazyİstMan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Afrodizyak lı olan varsa onu isterim 1 0 Yorumla
MonicaP Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 68% +1 yıl Hiç denemedim ama çok güzel yorumlar da duymadım 1 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant 1 0 Yorumla
criminaal Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Playboy 🐰 parfümü nu çok çok seviyorum 1 0 Yorumla
Tudiy07 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Baya güzel anlatılmış mutlaka deneyeceğim 1 0 Yorumla
BlackWaterLilies Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Şekerli olmayan her kokuyu sevebilirim 1 0 Yorumla
MrMyopıc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Privacy Man iyidir, klasdır, lüks hissettirir 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Harika cok begendim. Herkese iyi sanslar 1 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Ask kokmak istiyorum ask daha ne olsun 1 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Daha çnce kullanmadım meraklandım kokusu nasıl 1 0 Yorumla
ɢɛʟinciӄ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Misler gibi çicek kokusu tenimde koksun isterim. 1 0 Yorumla
Soprettycooldude Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kazanacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim. 1 0 Yorumla
Atarlıçikileta Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Hiç kullanmadım bir denemek lazim. tavsite çok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Oooo ben çok geç kalmışım
kullanmadm bu parfümü iyiye benziyor
Çok güzel olmus. Eline sağlık
İlgimi çeken her şey olabilir
Ya bu koku gercekten cok muazzam yaaa bayiliyorum
Kalıcı koku güçlü ten miss
Kazananları tebrik ederim şimdiden 😊
Ne çok ağır ne çok hafif kokular tercihim.
Tercihim Gold serisi olurdu.
şekerli olmasın da ne olursa olsun
Privacy kesinlikle🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Aşkın ve tutkunun kokusu.
Güzel bir koku :) :) :) :)
güzel kokuyor mu? peki bn denemedim
Ergen yıllarımdan bana kalan bir parfüm desem yalan olmaz kokusu çok hoş ve kalıcı kesinlikle denemeni tavsiye ederim canımm
Privacy Gold Men EDT parfüm ilgi çekici..
Odunsu aromalar daha ideal oluyor.
Kokusuna bayılıyorum bu marka ürünlerinin.
Parfümleri kullanma açısından benim için iyi oldu.
#privacyletsparty privacy ile parti baslasin 💃
Teşekkür ederim 🙏🏻 Bilgiler için
#privacy hediye kazandır bana ,
Privacy başarılı bazı kokuları hoşş
Yasemin notalı var ise, hediye edebilirsiniz 😁😄
Karpuzlu parfüm en iyisi.
Afrodizyak lı olan varsa onu isterim
Hiç denemedim ama çok güzel yorumlar da duymadım
Privacy Man Addiction EDT.
#SeninİçinPrivacy çiçeksi
ooooo hemen katilalim ozaman
Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant
Playboy 🐰 parfümü nu çok çok seviyorum
Bende kullanıyorum harika 😁
Privacy Man Addiction EDT...
Privacy Man Addiction EDT.
Bi sitesine bakalım bakalım
Hic denemedim. Etkili olur mu ki?
Baya güzel anlatılmış mutlaka deneyeceğim
Şekerli olmayan her kokuyu sevebilirim
Gold woman her daim favorimdir. <3
Şeftali çiçeği özü güzel olur
Çiçeksin kokuları seviyorum
Privacy Man iyidir, klasdır, lüks hissettirir
Harika cok begendim. Herkese iyi sanslar
Ask kokmak istiyorum ask daha ne olsun
şekerli parfümleri severim
Çiceksi kokulara bayiliyorum😍
Daha çnce kullanmadım meraklandım kokusu nasıl
Misler gibi çicek kokusu tenimde koksun isterim.
Evet Privacy gold temp tek
Privacy ruhumuzu gençleştiryor
Farketmiyor benim için hepsi güzel
Kazanacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim.
bu kokular çok güzel denemenizi tavsiye ederim
Bu parfüm güzel seviyorum ben kokusunu
Hiç kullanmadım bir denemek lazim. tavsite çok.
Privacy tabiki güzel hoş seksi kokusu vr
Gayet güzel kokuyorlar deneyelim
Zaten herzaman tutsak oluyoruz
Ferah ve temiz bir koku çeksin ama mesafe koysun
Teşekkürler. Bilginiz için