u +1 yılÇok yaratıcı olmuş, hem çiçek hem yemek🤣🤣
Bana da kimse almadı ve dün ilk defa kendime yani eve kokina çiçeği aldım. Almasaydı olurdu o kadar para verdim.🤣🤣
33 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın çiçeğim 🌺🌿benimde alanım olmayınca bende böyle ev usulü birşeyler hazırladım 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Yokluktan değildir de sen almak istememiştim bence🤣🤣 ve böylesi daha eğlenceli olmuş bence ve faydalı canım 😃
- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
u +1 yılÇok güzel yapmışsın ellerine sağlık.. benimde Kokina çiçeği alanım yok :D :D bende böyle çiçek mi yapsam kendime
13 Yorumla- +1 yıl
Heee barışım napalım seninle kaderimiz bu , ben sana bir demet hazırlarım bu şekilde merak etme sen
- +1 yıl
Bende sana gül alırım abla 🌹🌹🌹
- +1 yıl
Al barışım bari böyle birbirimizi teselli edelim
+1 yılHem bu daha güzel daha naif daha sağlıklı olmuş gadası
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 benim milletten neyim eksik 😂 hem bu yenilebiliyor 😂
- +1 yıl
Aynen bu enfes bir şey olmuş
Vallahi senin bu yaratıcılığın beni benden alıyor 😄 harika bir kokina domates buketi 🤭☺️💐🌹
14 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️ Ev usulü kokina çiçeği yaptım 🤣 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Amin amin inşallah 🤣🙏
+1 yılBen de kendime diyorum çiçek mi alsam kimse almıyor bdhdhdh bari ben alayım
32 Yorumla- +1 yıl
Al tabiki çiçeğim 🌺 bizim milletten neyimiz eksik , sen önce kendine değer ver sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü bunu unutma
- +1 yıl
Dur kanka alayım da soru paylaşayım sonra hdhgvr
+1 yılHa İşte sevdiceğine çiçek yerine böyle salata malzemesi buketi vermek lazım. Çiçeği ne yapsın. Yenmez ki. Ya kebap buketi ya da bu. Harika.
16 Yorumla- +1 yıl
@վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 ehh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂 bunlar hep yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Aamiiiiin amiiin😂😂
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
- +1 yıl
Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım hepimiz için sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah 🙏🌹🌺🍊🌲⭐💐💐🌷🌿🌿🌹🍊🌲🌾💐💐🌲🌺🌹🌿🌷 nice mutlu yıllara 🙏
- +1 yıl
Amin
Ben de aynı şekilde dilerim🙏🍬 - +1 yıl
🙋🤗🙋
+1 yılEn güzel hediye kendine verdiğin hediye bunu unutma çünkü bugün hediye veren yarın nefret edebilir
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle canım çok haklısın 👍 insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü 🤗
- +1 yıl
Kesinlikle sana bir sürprizim var
- +1 yıl
Sürpriz mi Yaaa neymiş çok merak ettim
- +1 yıl
Ama sürpriz buradan söylenmez ki
Bana da bunun hamburgerli, soğan halkalı, patates kızartmalı olanından lazım. Senin ki de güzel olmuş.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki 👍 senin canın sağolsun seksi modetör 😂 olur olur hallederiz sıkıntı yok 😂
Bu zeka sıcak sende olur sevgili arkadaşım böyle yaraticiliginla gönülleri fethetmeye devam ediyorsun seni seviyoruz. Sevgiler arkadaşım 😇😍
13 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ev usulü yaptık birşeyler işte 😂
- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 seninde yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım hepimiz için sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah 🙏🌲🍊🌾⭐💐🌹🌹🍊🌲⭐🌿🌿🍊🌲🌾🌹💐💐🌷🌲🍊 nice mutlu yıllara
+1 yılO maydanozu yirim 😂 kokina da neymiş. Hiçbir kokina rengarenkli hurişin tomatisli maydanozu kadar gıymetli olamaz 😃
Fazlamı abarttım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yok yok fazla abartmadın 😂yılbaşı için gayet ideal bir düşünce tarzı olmuş 😂
+1 yılÇok güzel olmuş. Şu zamane erkekler hiç kibar değil. Artık kadınlar ilgisizlikten icatlar yapıyor vay zalımlar vay :D
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ahh ahhh hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
+1 yılHahaha çok güzel olmuş 😂 baya da benzemiş kokinaya ay çok güldüm 😅
11 Yorumla- +1 yıl
@pilly_bhebek Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ehh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
+1 yılHarika 😁 Yine yaratıcılığın üstünde maşallah 🧿😂
18 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 😂 ev usulü kokina çiçeği yaptım kendime 🤣 ehh işte yaptık birşeyler 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
En iyisini hak ediyorsun. Gelir. Senin gibi enerjik, neşeli hatunu beğenmeyende evinde otursun somurtsun. 😉😘
- +1 yıl
Amin amin inşallah 🤣 da benim aşktan yana hiç şansım yok denizde balık olsam 🐟kesin vapur çarpar o derece yani 😂
- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 herşeyin hayırlısı diyelim ❤️🙏🥰
- +1 yıl
2024 bakarsın turnayı gözünden vurursun. 😘😍❤️🔥
- +1 yıl
Artık gözü göt@ hiç farketmez bir yerden başlamak lazım 😂 yaa senin canını yiyerem haa 🤣 akşam akşam benide güldürdün hee 😂
- +1 yıl
Hep gül gözüm. Ağla ağla nereye kadar. Hep gülelim.
- +1 yıl
Amin canım hep birlikte inşallah 🙏 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
Feci lezzetli görünüyor çiçeği paylaşabilir miyiz? 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hem üstelik yenilebiliyor 😂 kendimi teselli ederken ben 😂
- +1 yıl
@milky7way. Hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Aynen 👍👍
Kokina mı diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklarsın tavşanmemesi
13 Yorumla- +1 yıl
Dün gece hiç uyumadım kokina 😂
- +1 yıl
Aynen ona çok güldüm zaten hatta yazicaktım açıklama kısmına uzun oluyor diye vazgeçtim sonra
Bana da alan olmadi ahah, biraz dan gidip kendim alayim barim😂😂😂
112 Yorumla- +1 yıl
Al tabi bizim neyimiz eksik milletten
- +1 yıl
Aynen 😂 sanki öyle yapmıyorlar mi sanıyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle benim hoşuma gidiyor çünkü saçma ve komik buluyorum bu tarz şeyleri 👍 benim bir arkadaşım vardı bende ondan biliyorum 😂 eşiyle arası kötüydü o sıralar adam gece eve geç geliyor kavgalar vss bir gün dışarda açık büfe kahvaltı resimlerini atmış " canım kocamla baş başa " diye 😂 bende Allah Allah dedim bu hep dert yanıyordu adamdan ertesi günü sordum tabiki noldu aranız düzeldi mi çok sevindim dedim yok be ne düzelmesi ayrılıyoruz onu konuşmak dışarı çıktık iş yerindekiler görsün diye öyle attim dedi çok şaşırmıştım sonra bir kaç ay sonra boşandılar zaten adamı soyup soğana çevirmiş valla sırf boşanmak için ve bunun gibi gerçek olmayan okadar instigram videoları var ki adam kadının evde yüzüne bakmaz kadın kocisimin hediyesi kocisim seni çok seviyorum vss bilmem ne 😂 ne aşklar var bee 🤣 diyorum
- +1 yıl
Ayy aynı yemin ediyorummm ama insan dayanamıyor, bu sahtelik lere, bazen ağzım durmaz benim ortamda laf çakarım, ama içim sogmuyor, ben herkes mutlu olsun istiyorum ama gerçek olsunlar , sahte değil, evde kahveyi yapıyor kimse yok 3.4 tane sanki birileri varmış gibi çekiyor geri döküyor, bu hastalık bence.
- +1 yıl
Ya alemsin hee 😂 Bunlar hep mutsuzluk belirtileri işte 😂 bazı insanlar yaşamadığı mutluluğun reklamını yapmayı severler
- +1 yıl
🙋👍😂
- +1 yıl
@fesfs canımın içi bu soruda @Cendere1910 nun yorumuna bak seni etiket yapmıştık ama etiket çıkmadı nedense
- +1 yıl
Papatyam yeni yılın en içten dileklerimle kutlarım 🙏 hepimiz için sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olsun inşallah 🙏🌲🍊⭐💐🌾🌿🌲🌹🌹🌺⭐🌲🌾🥰🥰🥰🍊🌿🌹⭐🌺🌲🌾🥰🍊🌷💐🌲⭐🌺💐🍊🌷🥰 nice mutlu yıllara her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
Attım ona bakar o birazdan ama onun ismini görmüyor sistem onu dislamis 😂
Bundan ben de istiyorum harika görünüyor ☺️ akşama da çiğköfte var yanında iyi gider
110 Yorumla- +1 yıl
Tabiki benim neyim eksik milletten 🤣
- +1 yıl
Bayılırım senin elinden olursa birde daha çok severim teşekkür ederim 🙏 yemiş kadar oldum bile
- +1 yıl
Yaaa deme öyle deme öyle kıskanırım
- +1 yıl
Yaa keşke öyle bir imkanım olsaydı çok isterdim gerçekten
- +1 yıl
İnşallah canım ya belli mi olur nasip diyelim teşekkür ederim 🙏
İnsanlardaki bu başkalarına özenti hali beni gıcık ediyor. Kimde ne görse istiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÇok yaratıcı olmuş hsrlkasın çok beğendim hahah benimde almayanım olmayınca ormanda elime bata , bata topladım 😂
00 YorumlaCOK YARATICI OLMUS JSNSSMKS. en azindan karin doyurur
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hem üstelik yenilebiliyor 😂 kendimi teselli ederken ben 😂
- +1 yıl
Senin durum daha fena bee burdan sevgilini şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
+1 yılNovelllll bey mesajı aldınızmı 🤣🤣🤣
29 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğini anlamadım canım
- +1 yıl
Bu centilmenligi yapacak tek kişi var oda novel başkan ama kaç gündür sesi soluguda çıkmıyor bu soru üzerinden kendisine haber ilettim
- +1 yıl
Aynen ortada yok iki gündür hasta filan degildir umarım novelim yapar valla 👍 onsuz buranın tadı çıkmıyor zaten benim günlük rutinim ona sataşmak 😂 o olmayınca sana satasayim bari olur mu
- +1 yıl
Vurun abaliya zaten 🤣
- +1 yıl
Aşk olsun insan senin canın sağolsun satas der dimi 🤣 incindimmmm 🤣 seninle konuşmuyorum işte hıhhh 😂
- +1 yıl
Dema öyle dema
- +1 yıl
İnşallah soğuktan donarım açlıktan ölürüm kışında kurtlar yer beni 😂 sende kurtulursun 😂
- +1 yıl
Oyyy kıyamam ben bu kadar şeye 🙈🙈🙈
- +1 yıl
😂😂👍👍
+1 yılne güzel salata da yaparsın😄
24 Yorumla- +1 yıl
@severobeni başka şeylerde yapar bnce
- +1 yıl
Aynen öyle 👍 üstelik yenilebiliyor 😂 kendimi teselli ederken ben 😂
- +1 yıl
@Costantinnn o da onun yaratıcılığa kalmış çok yaratıcı bir kişiliğe sahip zaten😄😘
- +1 yıl
@Costantinnn hoş geldin boş konuşan adam 😂 sen tanimiyorsan neden yorum yapıyorsun peki
+1 yılBunu biz hediye etsek bir dünya trip atarsınız 😃öküz müyüm ben bari bir de yanına yalak köy ayran içerim dersiniz 😂😂
00 YorumlaOn numara olmuş ama buket yapmak için ekmek kullanmanızı tavsiye ederdim, bu sayede acıkınca yemek daha kolay olacaktır. dhsbdbssb
00 Yorumla
+1 yılSüper olmuş. 👍🏻👍🏻🌷🌷
12 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ehh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂
- +1 yıl
👍🏻👍🏻🌷
+1 yılNefis bir aranjman olmuş
13 Yorumla- +1 yıl
@Tendenönceruh Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 😂 ehhh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Amiiinnn amiinnnn😇😇
- +1 yıl
🤗🙏👍🙋
+1 yılÇok iyi bende zıkkımın kokini aldım
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa senin canını yiyerem haa 🌺napalım kader utansın 🤣
Gayet güzel görünüyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum hem üstelik yenilebiliyor 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
Bunemk dkdkdkdkd
15 Yorumla- +1 yıl
Ne demek ne 😂 görmüyorsun ev usulü kokina çiçeği 🤣
- +1 yıl
Sen çeri domatesin kilosu kaç para biliyormusun 😂
- +1 yıl
+1 yılRengarenk degisik olmus tebrikler
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ehhh işte yaptık birşeyler 😂
+1 yılçiçekten daha kıymetli bence
111 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 hem üstelik yenilebiliyor 😂 kendimi teselli ederken ben 😂
- +1 yıl
o değilde canım ızgara falan çekti güzel güzel yeşillikleri domatesleri görünce.
- +1 yıl
Çok duygusuz gördüm seni 🤣 bu romantik detayı nasıl yemeğe bağladın 😌 bütün erkekler hepiniz aynısınız hıhhh🤣
- +1 yıl
yemekten romantik şey mi var aksini iddia ediyorsan 2 gün bi aç kal bakalım. gözünün önünde kalp mi uçuşuyor kebap mı görelim :D hem romantizm neden sadece çiçeğe böceğe bağlanıyor ki. hayatım boyunca hiç anlamamışımdır fazla klişe
- +1 yıl
Ya tabiki illaki öyle aşk karın doyurmuyor maalesef
- +1 yıl
dimii dimii. önce karnımız doysun romantizminde kralını yaparız :D neyse bi lahmacun falan söylim bari :D ahaha
- +1 yıl
Bak benim bununla ilgili sorum var zaten sayfaya bakarsan görürsün çok güzel bir görselle soru açmıştım
- +1 yıl
göremedim. açken ben ben değilim :D
- +1 yıl
Dur soru başlığına bakiyim canım yazarım sana
- +1 yıl
Soru şu " sevdiğinizden böyle bir hediye buketi almak ister miydiniz beş gün önce sorduğum soru
- +1 yıl
Tam senlik bir hediye buketi ama 😂 hem gözüne hem midene hitap ediyor 😂
+1 yılBana da hazırlar mısın mxhdjdjs
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki çiçeğim 🌺 ne demek senin canın sağolsun güzellik bizim milletten neyimiz eksik
+1 yılCherry domates ve maydonoz görüyorum şu an
12 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı 😂 ev usulü kokina çiçeği yaptım kendime 🤣
- +1 yıl
Maydanoz diypr ki lahmacun söyle de içine koy diye Cherry Domates hiçbir vibe vermiyor
+1 yılBiraz limon dili leriyle süsle😍
11 Yorumla- +1 yıl
Ev usulü bu kadar yaptık işte artık birdahaki sefere diyelim 😂
Çok hoş duruyor hem de iştah açıcı😋
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 benim neyim eksik milletten
+1 yılSenin çiçeğin sağlığa daha faydalı 🤗☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede hem üstelik yenilebiliyor😂ee benim milletten neyim eksik 😂
+1 yılBence süper abla😄
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 😂 benim milletten neyim eksik bee 😂
- +1 yıl
Vallaha ya milletten fazlan var eksiğin yok ablam : )))
- +1 yıl
+1 yılCanın kendin buketi çok güzel olmuş. Hiç değilse faydalı.❣️
00 Yorumla
+1 yılKeşke İçine Biraz Reyhan ve Kuzu Kulağıda Koysaydınız Renklenirdi harika gözüküyor
00 Yorumla
+1 yılDomates ve yeşillik mi? Üstelik salata yapıp yenilebiliyor bile. Kokinayı solladı çoktan.
00 YorumlaAllah iyiliğini versin kokina bunun yanında halt etmiş dur bende yapayım 😂
00 Yorumla
+1 yılÜstüne zeytinyağı ve limon miss gibi yenir fake kokinan 😅
00 Yorumla
+1 yılİyi günler...
Yahu ne bileyim ben sizin canınızın kokina çiçeği istediğini :/
Alsaydım? Alacağım kimse yokta bari olsaydı :/01 Yorumla- +1 yıl
Bilmukabele Küçük Hanım (: sizin de nice mutlu sağlıklı yıllara ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılbize zıkkımın kokina alırlar anca
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla çok haklısın 👍 bize ala ala zıkkımın kokinası alınır 😂 bizde şans mı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılO my gat domtis çorbası bu nasıl domtis çorbası 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanına 2 lahmacun ve ayran söyledin mi, tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılEline sağlık iyi
14 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ehh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂
- +1 yıl
:)) rica ederim✨ sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim 🙏🏻
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde öyle 🙏hepimiz için sağlıklı huzurlu güzel bir yıl olsun inşallah 🙏 her şey gönlünce olsun 🌺🍊⭐🌹🌲💐🌿💐🌷
- +1 yıl
Amin cümlemizin✨🍀
+1 yılSüperr
16 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ev usulü ehh işte yaptık birşeyler 😂
- +1 yıl
Ev usulü bu kadar yapıyorsan, imkan olsa neler yaparsın 😅😅
- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂
- +1 yıl
Helal sana 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Sağ ol yavru senden de 😊
+1 yıl😂😂 çok güzel olmuş
14 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ehhh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂
- +1 yıl
🤭😂😂
- +1 yıl
Senin canını yiyerem haa güzellik 🌺😂
- +1 yıl
Canım bana lazım 😪😂
+1 yılHarika😅
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hem üstelik yenilebiliyor 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
+1 yılGüzelmiş 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 ev usulü ehh işte yaptık birşeyler 😂
+1 yılSenin ki daha güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 ev usulü ehh işte yaptık birşeyler 😂
+1 yıl😂😂😂 çok iyi
14 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ev usulü kokina çiçeği yaptım kendime 🤣 ehh işte yaptik bir şeyler 😂
- +1 yıl
Eşinize hediye edin 😂 bu sefer yerler değilsin
- +1 yıl
Olursa ederiz inşallah 🤣
- +1 yıl
Takipleşelim 😂😂
Süpersin ⚘💙
13 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ehhh işte yaptık birşeyler 😂 benim milletten neyim eksik 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
+1 yılÇok yaratıcı:D
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
+1 yılEn guzeli enazindan yenir bu 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍 ehh işte ev usulü yaptık birşeyler 😂
Mükemmel salata yaparsın
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😂 yeşilse yeşil kırmızı ise kırmızı her renk mevcut işte 😂 üstelik yenilebiliyor 😂
+1 yılHshdhd komik olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ev usulü kokina 🤣ehhh işte yaptık birşeyler 😂
+1 yılyeter ya
12 Yorumla- +1 yıl
Noldu 😂
- +1 yıl
yok şu çiçeği yok bu çiçeği saçma sapan şeyleri trend hale getirmeyin ya
+1 yılGüzel olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🌺🌿 eee benim milletten neyim eksik dimi ama 😂
Yakisirrr😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 ehh işte yaptik bir şeyler 😂 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- +1 yıl
Amin amin inşallah 🙏🤣
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler