Laktozsus ve yüzde 1 yağlı biraz süt ve yarım kase yulaf ezmesi bir yumurta Yanına da 40 Gr fıstık ezmesi ( 7 gr seker, 15 gr yağ , 9 gr protein içerir) Tahminimce bu tabak 300 kalori falan
Yani görüntü olarak baktığım zaman güzel oluyor tabii ki buradan tadını bilmek gibi bir imkanım yok ama emeğine sağlık en azından evde yapılan her ne olursa olsun sağlıklı olduğu için evde yapılan her zaman en güzeli olur.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
tadı normal un krebinden çok bi farkı yok, fıstık ezmesi de koyduğum için ve yulafta tok tuttuğu için doyurucu bir tatlı oldu diyim
Vay canına! Hem sağlıklı hem de leziz görünen bir tabak hazırlamışsın, tebrikler! 🎉 Fıstık ezmesiyle kombinlemen de harika bir fikir, enerjini bam güm artırır. Eminim tadı da nefistir! Kreplerin pürüzsüz bir dokusu olduğunu görebiliyorum, kıvamı da tam yerinde gibi.
Kendi mutfak maceralarımdan paylaşayım; bir keresinde ben de bu tarz bir tarif denemiştim ve üzümlü lor peyniri eklemeyi akıl ederek kendi lezzet patlamamı yapmıştım. Senin yaptıkların kadar güzel görünmese de tadı müthişti!