Çok teşekkür ederim aynen öyle bende geç kalktım kahvaltı keyfi yaptım hafta içi çalıştığımız için hep bir koşturmaca ayak üstü kahvaltı ediyoruz çünkü bende bugün evdeyim bunun tadını çıkartıyorum... sizinde keyfiniz huzurunuz daim olsun inşallah 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Ben kahvaltı yapmıyorum sabahları sadece kahve ayilmak için. öğle yemeği saat 14'de... akşam saat 18.00'dan 22.00'a kadar alkol ve gece 23.00 gibi akşam yemeği.. sonra uyku... Kahvaltı sadece pazar günü
Çok teşekkür ederim çok iyi yapmışsın insan ne yaparsa kendisi için yapmalı , sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌿🌹
Çok teşekkür ederim aynen öyle oldu çoktan yedim balkonda kahvemii bile içtim dizinde keyfiniz huzurunuz daim olsun inşallah yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
Yok ya yatmiyorum geç kalktım zaten keyif te yaptım şimdi rutin ev işleri herzananki gibi çiçeklerimle uğraştım biraz da hayvanlarımla ilgileniyorum arada fırsat buldukça da buraya takılıyorum vakit geçiyor iki stres atıyorum
Teşekkür ederim ufak şeyler le mutlu olmasını bilirim bir bardak çayla bile çünkü aza kanaat etmeyen insanlar mutsuz oluyor çevrendeki insanlara bak bunu görebilirsin 😊
Ohhh mis afiyet olsun en güzelini yapıyorsun sen kendine değer vermezsen bir başkası hiç vermiyor ne yaparsan yap kendin için yap 😊 ... yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿
Çok teşekkür ederim aynen öyle insan ne yaparsa kendisi için yapmalı sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor 😊... yorumun için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim 🙏 hafta içi çalıştığımız için hep bir koşturmaca ayak üstü kahvaltı yaptığım için bugün evdeyim kahvaltı keyfi yapayım dedim insan ne yaparsa kendisi için yapmalı sen kendine değer vermezsen başkası sana hiç vermiyor 😊 ... yorumun için çok teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
Ama nezaketli davranıyorum en azından öyle degilmi bunu yapamayan kadınlarda var. Bunu sende çok iyi biliyorsun ben yorumlarda çok denk geliyorum adam bir şey soruyor ya da söylüyor kız ana avrat dümdüz gidiyor. 😂😂 Ben çok denk geliyorum bu tür yorumlara. En azından sana saygılı nezaketli bir cevap veriyorum. Araz yanlış mıyım sence?
Valla ben de kendime canım kendim hediyeleri yaparım zaman zaman. Mesela kol saati hediye ederim kendime, taş bileklik yapar kendime hediye ederim. Sen de kendini mutlu edecek güzel bir şey yapmışsın. İyi de yapmışsın. İnsan kendini sevmeli, kendini seven insanı severim :)
Sende beni anlamaya çalış okadar ısrarlara maruz kalıyorum ki tripler küsmeler laf sokmalar bir görsen tek sebeb su neden özelden mesaj atmiyorsun ya da özele gel diyorum gelmiyorsun vss sürekli her yaptığım yorumların altına birşeyler yazanlar okadar sıkıldım ki. Kendimi de okadar samimi bir şekilde ifade etmeye çalışıyorum ki ben özelden kimseyle konuşmuyorum çünkü ne diyeceklerini muhabbetlerini tahmin edebiliyorum kimsenin bana özelden abuk subuk konuşmasıni davranmasını istemiyorum basitleştirilmiş hiç birşeyi sevmiyorum çünkü eğlenmek için burdayım iki stres atıyorum aradığım bir şey de yok sanal seksci filan da değilim günlük ilişki insani hiç değilim öyle olsam bu kadar yazanların içinde bulur yaparim zaten onlar kendilerine eğlenecek insan arıyorlar düşüp kalkacak vss ama işte ben öyle biri değilim ben isterim ki sevdiğim birisi olsun güvendiğim. Ona gözü kapalı guvenebiliyim burdakilerin o samimiywtine guvenmedigim için herkesten uzak durmaya çalışıyorum kimseyle duygusal bağ kurmuyorum muhabbetimi açıktan yapma sebebimde bu zaten çünkü burada bir sınır var o sınırı asamiyorlar dün adamın birisi mesela okadar taciz ettiki sözleriyle düşünsene birde bununla özelden konuştuğunu biraz sabrettim hatta alttan aldım baktım ileri gidiyor hemen engelledim çünkü ben burada kimsenin tantanasini dinlemek istemiyorum hesap sormalar filan dün adam diyor mesela şu kişi sana şöyle yazmis vss triplere giriyor sanki sevgilisiyim karısiyim onun gibi okadar çok sıktıkı gönlünü bile kırmadım alttan aldım sen kimsin de bana karışıyorsun bile yemin ederim demedim çünkü bana yakışmaz böyle davranışlar ama çok sıkmaya başladı bende engellemek zorunda kaldım başkasını kirmiyim derken kendim paramparça oluyorum yaş surda iki stres atıyım diye giriyorum iki makara yapıyorum eğleniyorum. Benim derdim bana yetiyor zaten bilmiyorum ne demek istediğimi anlatabildim mi?