Yeme & İçme Makarna cipsi yaptım, nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım ve gördüğüm tarif üzerine denemek istedim 😂😂Nasıl olmuşşşşşş? Makarna cipsi yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası ama sağlıksız gibi sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal cipse oranla daha sağlıklı denebilir 😂 Yorumla
Limerencee_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Len geçen ben de bu tarifi gördüm sana sormak lazım tadı nasıl :DD 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Biz çok sevdik, özellikle baharatı bol olan çok hoşumuza gittiiiSarımsaklı yoğurt ile tükettik 😂😂 Yorumla Limerencee_ +1 yıl Oo afiyet ossun ben de bi' ara deneyeyim bari 😄 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm, dene dene zarar gelmez 😂 Yorumla
megami Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl ust uste kahve cay ve su ictigim icin bide bunu gorunce midem bulandi ozur dilerim guzeldir herhalde:// 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 biz ailecek seviyoruz Yorumla
0_0ㅤㅤ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 57% +1 yıl zehirlenmezsin umarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya annemin tarifinden hep yeriz bundan da birşey olmaz 😂😂 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl İlginç, tadını merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel, cips gibi 😂😂 Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Süper Yorumla
KŞansi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Sanki zararlı bir bakteri gibi duruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 yaaaNormal cipse oranla daha yararlı olduğu kesin Yorumla KŞansi +1 yıl Ve kalorili xd Yorumla Soran +1 yıl Problem değil yaaa 😂😂 Yorumla KŞansi +1 yıl Peki :) afiyet olsunn Yorumla
Kutayy01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl ne dense hiç iştah çıcı gelmedi bana :(( 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tadı güzel olmuş mu merak ettim bak :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizce güzel 😂😂 Yorumla
YeşilMaske Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tadı nasıl Çıtır mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evett baya çıtır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok yağ çekiyor diyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bence normale oranla daha yağsız Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Tadı nasılll🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelllll Yorumla
dr_wiseee Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 36% +1 yıl Yaktım demede 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yanmadı 😂😂 Yorumla dr_wiseee +1 yıl Anladımmm Yorumla
Aşkkırıntılarıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Yanmış bunlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayırrr hep böyle oluyor 😂😂Hep yaparız, birde ışıktan daha koyu çıktı Yorumla Aşkkırıntılarıııı +1 yıl Hmm merak ettim afiyet olsun 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmmm 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzel görünüyor gadası ama sağlıksız gibi sanki
Normal cipse oranla daha sağlıklı denebilir 😂
Len geçen ben de bu tarifi gördüm sana sormak lazım tadı nasıl :DD
Biz çok sevdik, özellikle baharatı bol olan çok hoşumuza gittiii
Sarımsaklı yoğurt ile tükettik 😂😂
Oo afiyet ossun ben de bi' ara deneyeyim bari 😄
Teşekkür ederimm, dene dene zarar gelmez 😂
ust uste kahve cay ve su ictigim icin bide bunu gorunce midem bulandi ozur dilerim guzeldir herhalde://
😂😂 biz ailecek seviyoruz
zehirlenmezsin umarım
Yok ya annemin tarifinden hep yeriz bundan da birşey olmaz 😂😂
İlginç, tadını merak ettim
Güzel, cips gibi 😂😂
Süper
Sanki zararlı bir bakteri gibi duruyor
😂😂 yaaa
Normal cipse oranla daha yararlı olduğu kesin
Ve kalorili xd
Problem değil yaaa 😂😂
Peki :) afiyet olsunn