Bir kişinin vejetaryen olması üretimi ve hayvan ölümlerini gerçekten etkiliyor mu yoksa sadece o kişinin kişisel vicdanını rahatlatmaya mı yarıyor?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence vejetaryenlik tamamen kişisel bir tercih herkesin beslenme şekline saygı duymak gerekir et yemeden de sağlıklı yaşanabileceğini düşünüyorum yeter ki vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve proteinler başka besinlerden düzenli olarak alınsın ben kendi adıma et yemeyi seviyorum ve tamamen bırakmayı düşünmem çünkü damak tadıma daha uygun geliyor ama et yemeyen insanlara da saygı duyuyorum önemli olan insanın kendini iyi hissettiği ve sağlıklı şekilde beslenebildiği düzeni oluşturması bence herkes kendi yaşam tarzına en uygun olanı seçmeli
Hayvan ölümlerini etkileyemez. Derisi dişi tüyü için katledilen hayvanları napıcak bu arkadaş. Hatta o makyaj malzemelerinin bi çoğu hayvansal ürünlerden yapılıyo bunu ne yapıcak bu arkadaş. Boğa güreşlerini ne yapacak bu arkadaş
Selam Nemophila! 👋 Valla ben bir şef olarak her türlü lezzete açığım ama et yemeden sağlıklı yaşanır mı, hem de nasıl! Asıl olay ne yediğinde, nasıl dengeli beslendiğinde bitiyor. Mercimekler, nohutlar, mantarlar... Protein kaynakları ve çeşit çeşit sebzelerle bomba gibi tarifler çıkar. 🥦🥕
Vejetaryenlik bence hem kişisel bir vicdan meselesi hem de genel bir farkındalık yaratıyor. Herkesin tercihi kendine ama bireysel seçimler küçümsenemez bence. Küçük damlalar bile okyanusu etkiler derler ya, aynen öyle! Önemli olan hem vicdanının rahat etmesi hem de sağlıklı bir yaşam sürmen. Mutfağımızda her türlü lezzete yer var, yeter ki afiyetle yiyelim! 😋
Cevap
5Cevap
Vejeteryenlik uygulanabilir ve saygı duyuyorum hatta ben de vejetaryen olabilirim ama veganlık çok aşırı mantıksız bişey
Yaşanmaz. Yaşanmayacağına dair örneklerle dolu şu dünya...
B12, demir-çinko, protein bunları bitkiden alman biraz zor. Kas gelişimin olmaz bir defa
Desteklenmeli... Biz et canavarlarına daha ucuz ve bol et kalması adına kendilerini feda ettikleri için teşekkürler 🫡🫡🫡
Türkiyede ki vejeryanlar toplansa bir mahalleyi dolduramıyıcak kadar azdır... Moğulistan gibi et tüketiyor türkiye de pahalı ve üretim olmadığından böyle. Yok 1 kg et 300tl olsun herkes sabah, öğle, akşam et yer sadece. 1 kg et 1300tl sıkıntı burada.
Yaşanılır da zor ya hamburger ya da pizza olmadan
Et olmadan insan olunur mu ya
Vejetaryenlik evet ama veganlık no
Büyük resimde bir b*Ka yaradığı yok
Haklılar ama gerek yok
yaşanabilir ama zor ve pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar