Ömür boyu vejetaryen olarak yaşayabilir misin? Vejetaryenlerin yediği yemekleri yiyebilir misin?

Allah insanı mecbur bırakmasın, zorda kalınca her şey yenir, ama tercih olarak soruyorsan, her ne kadar hayvanlara üzülsem de et yemeyi seviyorum, bırakmayı tercih etmem.
Çok rahat yaşarım
Bendensin o halde 😃
Yok ya yaşayamam şahsen, tavuk da yeniliyor muydu yoksa sadece kırmızı eti mi sevmiyorlardı😀
Hiçbiri 😃
O majan olmaz ya, tavuk olaydı iyiydi 😅
Hahaha Türkçeye bak 😃
Ni var
😂😂
Yohh biee 😃🤣
Piki 😎😂
Eig için teşekkür ederim vegan arkadaşım 😅
Rica ederim etsiz hayatı yaşayamam diyen arkadaşım 😃😃
Ara sıra yemekleri yiyebilirim ama ömür boyu vejetaryen yaşayamam 😏
Cevap
32Cevap
Yok gadasi etsiz ömür geçer mi
Yaklaşık 8 buçuk aydır vejetaryen hayatı yaşıyorum. Bulunduğum bölgedeki hayvansal gıdalara güvenmiyorum o yüzden yemiyorum. Buraya gelmeden önce hiç bir şekilde öyle olmayacağımı düşünürdüm ama gelin görün ki insan her duruma alışıyor. Başlarda çok zorladı şimdi alıştım ama ot gibi yaşamaya :D
Bu yazıyı yazann arkadaşı bimere cimere yetmedi muhtara , 10 kilo bal 100 lira , 3 çift hakiki deri ayakkabı 99 liracılara , tam kesmedi beni birde Adnan Oktara Şikayet edecem. Sen benim et yemeyip açlıktan ölmemimi istiyosun :-D :-D
Tamam sen vejetaryen olma 😃😃 sana mübah
Eyvallah :-D olmicam vallla. Olamam zaten. O güzellikleri nasıl mahrum bırakırım :)
Allah’ın verdiği onca güzel nimeti elimin tersiyle itip sadece bu tarz yiyecekler yiyemem öyle bir toplumda yaşıyoruz ki toplum eti o kadar farklı şekillerde yapmışlar ki şok olup kalıyorsunuz her anlamda
Ömür boyu vejeteryan olmayabilirim ancak... Ömür boyu et obur ol deyedin hay haylı basardım da. Sahi neden etoburu sormadın sorman lazım...
Şunu Lakto-Ovo vejeteryan olarak soyluyorum. . Saglikli beslenmenin bir unsurudur Vejeteryan dieti yaşam biçimidir vejeteryanlik.
Ben karışık beslenmeyi tercih ediyorum benim soframdan sebze salatası eksik olmaz ama etsiz yemekte yemem sağlığım her şeyden önemli
Ömür boyunu bırak ben bir gün yaşayamıyorum 😄 1.5 tabak makarna yesem bile 2 saat sonra acıkıyorum hele otla beslenmek hiç bana göre değil 😄
Vejeteryenler et yemiyordu dimi. sadece sebzeydi galiba. benim için problem yok.100 yıl et yemesem aklıma gelmez. severim sebzeyi.
Vejetaryenlerin yediği yemekleri yerim de ömür boyu yaşayamam. Et olacak
Yapamam, kurban bayramında da lahana mı kesçez 😣😣😣😣
Mis gibi ızgara köfte dururken napiyim brokoliyi ya salın şu et severleri
Eti severim vejeteryan olmayı denedim ama eti seviyorum.
Şu anda vejetaryan degilim ama vejetaryan yemekleri yiyorum. Süper va aşırı sağlıklı. Yerim
Et türü olarak sadece balık eti yiyerek yaşayabiliyorum, tabii vejeteryanlık sayılmıyor:)
Hayır, 1 gün bile yemek istemem ki, bir ömür... Olamaz
bir an deterjan diye okudum sanırım gözlükleri değiştirmem lazım.
Yasayabilirim, zaten fazla et yemiyorum. Deniz ürünleri tüketen vejetaryenlerden olmayi terih ederdim ama, ne deniyordu onlara unuttum.
Et yemezsem doyduğumu hissetmiyorum. Etsiz bırak bir ömürü 2 gün idare edemiyorum :D
siz ceset yıyorsunuz dıyen kadınlar şu görüntünün nesine vurulup kaldılar , benzetmeyi söylemeyecegim
Vejeteryanım ve gayette mutluyum.
ben de öyleyim hatta vegan da denilebilir, yorumlarda görünce sevindim
Mis gibi et varken niye vejeteryan olayim mal miyim
Yemem yiyemem neden yiyeyim saçmalık
Neden veketeryen onlar
ÖMÜR boyu olmaz şimdi
Büyük bir zevkle ✌🏻💪🏻
Zorlanacağımı sanmıyorum.
Yaşayabilirim evet et sevmiyorum zaten
Et sevmem zaten kokusu midemi bulandırıyor
Etıde otuda seviyorum.
Yerim ama ömür boyu o şekilde yaşayamam