AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Kıskanıyor seni eşiyle arası iyi degidlir aptal feminismle kafayı bozmuş ya da arani bozmaya çalışıyor
Eşin yaptıgın zaman ellerine sağlık vs dıyorsa arkadasın haklı değil eşin sonucta adamın ac kalmasına gonlun razı gelmıyorr demek ki
Ne alakası var bence çok iyi yapıyorsun ayrıca arkadaşım da ilgilendirmiyor her boka da yorum yapmasın
İşte böyle asalaklar başkasının mutluluğunu bozuyor
Arkadaşının eşinde gözü var. Senin ona ilgi göstermeni kıskanıyor. Araları bozulsa da, altına girsem diye fırsat kolluyor.
İnsan sevdiği için her şeyi yapabilir. Yeter ki bunu kendini feda ederek yapmasın ve karşı taraf da bunu yapmak zorundaymışsın gibi görmesin
Ne guzel işte eşin lanslı biriymiş elindeki kıymetin değerini bilsin musmustlu gunler sızınle olsun hoşçakalın 🌺🤗
Saçmalama ya en güzelini yapıyorsun arkadaşının gazına gelme huzurunu bozma sen bu durumdan rahatsız değilsen eşinde değilse sıkıntı yok
Ne alaka ya. Ben de olsam yapardım yani akşam yemeği de yapma o zaman annesi misin mantığa bak
Sen yapmaya devam et kocan seviyor ve yiyor durumdan da hoşnut o gereksiz arkadaşına da ilişkini ve durumunu anlatmayı bırak
Ne alaka annesi olmakla. Eşini düşünmen, onun için bi şeyler yapman çabalaman ne kadar güzel bişey. Ne ekersen onu biçersin unutma
Eşin kıymetini biliyorsa arkadaşına kulak asma ama eğer eşin nankörlük yapmaya başlarsa o zaman bırakırsın bu alışkanlığı.
Prensim Sercan la evlendiğimizde bende çalışa ağım için iniallah ızmanlığa başlıycam o sıra beraber çıkabilriiz prensime tabiki de yaparım popaca
Arkadaşının aklına bakarsan evliliğin bozulur , annesi misin ne alaka yani insanın eşini düşünmesi kötü bir şey mi adam o kadar çalışıyor
O Arkadaşlarını direkt hayatından çıkart. En güzelini yapıyorsun, ama arkadaşların senin hayatını karartır.
O arkadasina deki bizim zihniyet farkimiz var de ben kocama herseyi yaparim de sen kendi dusuncelerini kendine sakla de
Eşinde bir insan oda robot değil sen en iyisini yapıyorsun ona her sabah yardım et çantasına poğaça galan koy boş ver arkadaşını.
Galan yazmışım pardon falan yazmıştım
O arkadaşın sana baksında kadın nasıl olunur eş nasıl olunur öğrensin. Eşini düşünerek yaptığın şey nie batmış ki ona
Haklı mı haksız mı bilmem ama eşinle arandaki şeylere arkadaşlarını çevreni katma.
Ben anlatmadım aslında. Eve geldi börek yaparken gördü beni. Niye fazla yapıyorsun dedi buzluğa koyucam bunları vs diyince öğrendi
Tamam. Öğrendi ve yapma dediyse seni alakadar etmez de geç.
Tabi ki değil sevdiğin adam evin ihtiyaçlarını gideren adam işe gidiyor tabi ki yapmalısın olması gereken bu ama bunu zorunlu olarak yaptığını düşünme sevdiğin adama yapıyorsun
Yok zorunlu olarak görmüyorum zaten bunları. Hatta seviyor diye fazla fazla kurabiye falan da yapıyorum buzluğa koyuyorum. Ne zaman isterse çıkarır yer. Hiç sıkıntı etmem böyle şeyleri
Keşke herkes senin gibi düşünce
En güzelini yapıyorsun bence arkadaşın kıskanmış kendisi beceriksiz belli ki..
Erkeklerin bu kadar gtünü kaldırmaya gerek yok
Sen evlenme ya valla , ya adamcagiza bi poğaça yapmayı zor ve çok görüyorsun bencil birisin
Senin daha çok şey öğrenmeye ihtiyacın var
Haksız. Ne alakası var? İçinden gelmiş yapmışsın eşin eminim mutlu oluyordur
Yo neden yapmayasın kıymetini biliyorsa devam et tabiki
Eşimi doyurmak sadece annesinin değil benim de sorumluluğum deyip ağzına soksaydın lafı elbette annesi gibi davranma ama ilgini sevgini de belli et bunda ne var
Valla alakasız bir laf. Sen kendi zevkine göre yapıyorsun.
Arkadaşın tam bir g zekalı imiş, kıskançlıktan ne dediğini şaşırmış sanırım.
Arkadaşın da aşırı derece kıskançlık ve fesatlık görüyorum bence ondan uzak dur
İnsan sevdiğine zaten hazırlar gayet normal.
En doğrusunu yapıyorsun. Arkadaşının ne dediği umrunda olmasın.
Arkadaşın, kendi tembel ve mutlu olmadığı için seni kıskanıyor
Eğer sizin aranızda problem yoksa evliliğiniz gidiyorsa arkadaşına b** yemek düşer
Hayır haklı değil ne kadar anlayışlı iyi eş olduğunu gösterir bu ne güzel maşallah
Bravo en iyisi yapıyorsun evlilik bu işte arkadaşın saçmalıyor bence
Senin arkadaşını sen boş ver, senin arkadaşın gibilerden de adama hayır gelmez zaten.
Sen doğrusunu yapıyorsun bacım, emin ol eşin de senin bir şeyler hazırlamandan çok memnundur
burada tüm erkekler bu davranışını alkışlar ama gerçek hayatta bu kadar kendinden ödün veren kadın asla yaranamaz. Bir süre sonra bunları yapmak senin mecburi görevin gibi gelir karşı tarafa. Sürekli değil arada sırada yap ki kıymeti olsun. Yapma da demiyorum elbette eşin çalışıp eve ekmek getiriyorsa, sende ev hanımıysan kahvaltısını hazırlayıp işe göndermen güzel bir davranış. Ama beslenme hazırlar gibi abartma bence herşeyin fazlası zarar.
Ne demek görevin gibi gelir. Görevin tabi. Adamın görevi sana bedavadan bakmak mı?
@alper4874383 Evet canım bedavadan bakmak. Evdekinden bedava kadınlık beklemeyi biliyorlar. Evlenmesin parasını verip escrta gitsin o zaman :)
Kocanın her şeyine koşuyorsan yani yemek temizlik veya onun geride bıraktığı şeyler vs o zaman haklı arkadaşın. Ama sırf bundan dolayı dediyse ya evlilikten anlamıyor ya da kıskanıyor.
İstediğini yaparsın saçmalamış bence hem de gayet doğal bir şey
Eğer eşin de sana bu şekilde özverili davranıyorsa yol doğru
Adam işe gidip ihtiyaçlarını karşılıyor daha ne yapacak a q karıları siz nasıl bir canlısınız. Size konuşma hakkı vermekle hata mı ettik acaba
Adam çalışıyor da kadın o evde çalışmıyor mu? Ütü bulaşık yemek kolay sanıyorsunuz siz. Bu zihniyette oldukça semer vuran çok olur size
Söylenmeden yapacaksın görevin olduğunu kabul edeceksin. Erkeğin çalışıp para kazanması senin bunları yapmak zorunda olman için yeterli fazlasına gerek yok
Allah sizin gibilerinden korusun inşallah birinin başını yakmazsınız
Arkadaşın! sizi ayırıp kocanı elinden alabilir dikkatli ol. Sağlam papuca benzemiyor
Haklı değil tabiki seviyorsa elinizden geliyorsa vakitte varsa neden yapmayacaksınız ki yapın yesin
Köleliği kabul etmişse senin sorunun yakında boynuzu yersen ağlama
O k@hpeden uzak dur bu tür insanları hayatına müdahale ettirme
Sen haklısın evet annesi gibi ol ki annesi gibi tapsın sana
Bence çok güzel yapıyorsun hakiki sevgi diyim yani ☺️
Hakli değil senin yaptığın hareket çok hoş böyle devam ✨
Birini düşünüp bişey yapmak annelik mi oluyor ya 🙄
Arkadaşın galiba aile kavramını öğrenemiş ya da ayarı bozuk biri.
Arakadaşın net seni kıskanıyor senin iyi olmanı istemiyor başkasa açıklaması yok
Senin eşine birşeyler hazırlaman güzel bir şey ona poğaca börek yapıp verince annesi olmuyorsun sen bunları yapınca eşin mutlu oluyordur
Senin gibi biriyle arkadaş olmak isterdim. Ne mükemmel insansın böyle.
Arada jest yapılır kıymet bilene, yemeğini övene..
Annesi değil karısısın ve sen kendi isteğinle hazırlıyorsan sıkıntı yok yani
Arkadaşına aldırma, ben evlenmiş olsam ve karım bana bunları yapsa, mutluluktan uçarım...
Aranızı bozmaya hazır her şeyini ona anlatma derim.
Arkadaşını sakın dinleme en nefret ettiğim kadın tipi resmen
Anne gibi seveceksin eş gibi se***ceksin yoksa başkalarına gider 😉
Sen boş ver o çok bilmiş kişiyi sen yapmaya devam et.. haklı değildir.
Alakası yok onu düşünüp böyle şeyler yapman çok güzel bence
her b0ka maydonoz oluyo bu insanlar sil o arkadasını
Sana değer veriyorsa koymet biliyorsa hak eder