AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Arkadaşına mutlu olması için sebepler bul. Zavallı arkadaşın..!
Bence anneyle alakası yok, sevginin yansıması ve onu düşünüyorsun.
Bence çok iyi yapıyorsun ve herkes de yapamaz senin yaptığını. Mesela ben 😂Aşırı üşengecim keşke yapabilsem. Erkekler böyle şeyleri çok sever. Sen mutluysan ve eşin mutluysa sorun yok. Belki eşin kendi annesinden bile böyle bir ilgi görmedi.
Bakin bu arkadas cevresi aileler yuvaları bozuyor aldiris etmeyin takdir edilecek bisi yapıyorsunuz birakin onlari ve evdeki iyi veya kötü esinizle aranizda olan hicbirseyi en yakınınıza anlatmayınnn
Ne alakası var olur mu öyle şey. Siz eşisiniz ve ne güzel onu düşünmüşsünüz, düşünüyorsunuz da. Mutluluklar.
Arkadaşından uzak dur, o seni zehirlemiş. Arkadaşın kadınsa ona söyle, milletin arasını açmasın.
Ben o arkadaşa değil de böyle şeyleri dikkate alan insanlara şaşırıyorum. Bu kadar mı fikirsizsiniz?
Ne alaka yaa 😂😂 böyle bir şey çikardi bazı kızlar anlam veremiyorum
Ay ne alaka ya yapabilecek durumdaysa yap yani değer veriyorsun işte eşimşn de hoşuna gidiyordur herkesin yorum yapmasına izin verme böyle konularda sende arkadaşını ciddiye alıp yazmışsın ablam boşveeer
Arkadaşın kevase galiba bir kadının eşine bir erkeğin eşine birşeyler yapio vermesi annesi yapmaz onu arkadasinin benciligine skim
o senin için yapsa kimse babasımın sen onun demezdi, ikinizde hayat arkadasısınız eğer eşinin hazır yiyeceklere hassasiyeti varsa neden yapmayasın ki ayıp günahmı allahalla
Annesi yapmaz bu kadar
Eşler yapar
Kadının görevi bu deseydin
Onu diyenin evliliği sallantıda olabilir
Sevgi ilgi yoksa tabi yapmaz
Başkasının evliliklerine yorum yaparlar anca
sevgiline yapsan tamam arkadasına hak verirdim de eşin yani bunda ne var
Ne alaka sizin için çalışıyor , alım teriyle para kazanmamış insan bunu bilmez zaten.
Arkadaşın evli değil mi böyle şeyler yapmıyor mu eşine
Senin yaptigin olmasi gereken seninde emegini görüyorsa gönlünü hos tutuyorsa ne mutlu sana
Arkadaşa bakma sen, ben kendim içinde çok yaparım bunun annelikle ilgisi yok
Bende senin gibi yapıyorum ne alaksı var annesi olmakla. Akşam yemekte hazırlamayalım o zaman
Kıskanç köpk kendi yapamiyor seni kiskanmis helal kız sana adamsin
Arkadaşın kendisi yapmıyor yapanada laf ediyor. Senin yaptığın doğru olanı ve eşine verdigin değeri gösteriyor
Aynen öyle
👍👍
En doğrusunu yapıyorsun. Bunu diyenler kiskancliktan diyordur. Sonra da ağlıyorlar esim başkasıyla diye
arkadaşın klerizekalı falan mı? arkadaşın kocasınu umursamıyorsa başka kadınlar umursar
kadın kadının düşmanıdır, iyi giden ilişkisini bozmaya çalışır.
Bana özelden yazabilirmisin knk
Sana istek atim knk
Yazın bana özelden
yani annesi olmaklaaa ne alaka bence gayet iyi yapıyorsun adamda senin elinin lezzetini seviyordurrrrr
o arkadaslarinin... siz kadinlarin en azili dusmani arkadasiniz ne guzel adama boğaca yapmişsin bir sevgilim vardi bana yapmişti ustunden 5 yill geçmiş ister inan ister inanma kac kız arkadaşim oldu biri bile yapmadi bole bişiyi
Zamane kızları bunu kölelik görüyor ama bence eşim tek çalışıyorsa bunu yapmam onu mutlu eder. Benimki mutlu oluyor en azından yani
Ne alaka bu arada bende eşime hazırlıyorum dışarı da yemesin diye, adam beni çalıştırmıyor bu devirde istediğini alabilir
Ne alakası var eşin senin o ya. Sen bence o arkadaşınla arandaki ilşkiyi gözden geçir ilerde yuvanı bile yıkmaya kalkar
Eşin mutlu sen mutlu arkadaşına mı söz hakkı düşüyor? Birde o koluna girsin adamın madem o kadar çok biliyor...
Çok güzel yapıyorsun eşisin ne alaka tabiki kahvaltı yapacaksın
Arkadaşın haklı değil o senin eşin tabiki yapacaksın
Şerefsizlik değilde bu ne olacak böyle bişi denilirmi insana
Aç mı klsın herif sonra da sen nasıl karısın kocana yemek bile yapmıyosun dicekler
Haklı değil insan eşine destek olmalı
O arkadaşınla yollarını ayır seni kıskanıyor ve kocanla aranızı bozmaya çalışıyor.
Ne alaka.. evede yemek yapma o halde annesi misin.. saçmalamış
Haksız sen bildiğin gibi yapmaya devam et bence eşinle seni ne mutlu ediyorsa onu yap
Arkadaşın b.. k yemiş dogrusunu yapiyorsun bildiginden şaşma👍👏👏👏👏
O arkadaşa dikkat et. Enişte de gözü yoksa ben de bisey bilmiyorum
haklı değil canım ne münasebet eşisin yap tabi dışarda ne koydukları belli mi
Evet erkeğin anası olursan sana gelin getirir
Bence çok iyi yapıyorsunuz devam edin lütfen
Hayır haklı değil, sen sevdiğin adama içinden geldiğini yapıyorsun ve bu gayet güzel bişey bence. Arkadaşın evliyse büyük ihtimalle kocasını sevmiyor sadece kullanıyor
O arkadaşınla ilişkini kes böyle insanlar huzursuzluk hariç bir şey vermez size
Arkadaşın muhtemelen rahat yasayan bi tip sen doğru olanı yapmışsın
Arkadaşıniz kıskanıyor. Ailenizle ilgili şeyleri anlatmayın.
Yaptığınız çok tatlı bence insanın sevdiğini düşünmesi bu
Arkadaşın kıskanıyor galiba.
Ona arkadaşım denilmez aile mutluluğuna comak sokmaya çalışan Şeytan denilir
Yaptığın çok güzel bir şey mutluluğunuz daim olsun
bırak dinleme feministi kocanla birbirinizi mutlu ediyorsanız önemli olan o önemli olan onun mutluluğu olmalı senin için
Kıskanmış. Belki de eşini tanıyorsa ilgis var 🤔
Nerede bizde öyle bir kadın, valla bravo sana 👏
Arkadaşın kıskanmış
Haksız. Onu ilgilendirmez.
Gayet güzel yapıyorsun, dinleme başkalarını.
Haklı falan değil tabii ki.
Kiskanmis görüşme onla
Kendi tembelliginden hiçbir iş yapmıyor kocasıyla arası bozuk senin de kendisi gibi kocanla huzursuz olmanı istiyor
Ben olsam görüşmem öyle biriyle
Arkadaşını ilgilendirmez sizin ilişkiniz.
Kıskanmış.
Oofff beee imrenilesi
ne alakası var arkadaşın evli mi ki