hangi yemeği nasıl yaparsa yapsın sessizce yer misiniz? yoksa annem olsaydı şunu yapardı böyle lezzetli olurdu, buram buram kokardı diyerek kadını sinir mi edersiniz sizce doğrusu nedir?

hangi yemeği nasıl yaparsa yapsın sessizce yer misiniz? yoksa annem olsaydı şunu yapardı böyle lezzetli olurdu, buram buram kokardı diyerek kadını sinir mi edersiniz sizce doğrusu nedir?

Hayır zorunda değildir tabi ki de.. eşimle zaten birlikte yemek yaparız hatta bana öğretir gerekirse.. çünkü yemek için evlenmiyorum.. bu zamana kadar kendim yaptım tüm yemeklerimi bazen de hazır sipariş verdim.. bu yüzden de eşimin yemek yapma becerisi önemli değil.
Annem gibi kimsenin yemek yapmasını bekleyemem hatta annemin şefkati gibi hiçbir kadının beni sevmesini beklemiyorum, Ama değer vermesini kıymet vermesini beklerim çünkü hiç kimse anne sevgisinin anne yemeğinin yerini tutamaz. Ancak yine de el lezzetinin olması yediğim zaman o yemekten lezzet duymak bana değer verdiği için özenerek yapması beni sevdiğini gösterir.
Ama herkesin yemek yapmak ya da yetenek şekli farklı olduğu için %100 annem gibi olmasını bekleyemem ama ona yakın olmasın da isterim.
Güzel kardeşim Sevgi merhamet her insana gerekli olan bir şey, hayatımızı aldığımız insan artık bizim için hayatımızdan bir parça evlilik yaparız dünyaya çocuğumuz gelir artık yeni bir hayat Yeni bir evlilik Yeni bir düzen demektir O yüzden bir şeyleri alışmak zor olsa da hayatımızdaki insana uyum sağlamak zorundayız ellerine sağlık nimeliyiz insan bir şeyleri zamana daha iyi öğrenebilir
Herkesin el lezzeti farklı oluyor sonuçta güzel olsun yeter benim için ki bende yemek yapmasını bilen birisiyim zaman zaman bende yaparım.
Değil tabiki.. Öyle diyen eşe git annen yemek yapsın o zaman olur ya da sen aç kal yeme o zaman olur.. 😅 Ama müstakbel kayınvalideciğimi de arayıp doldururum.. 😜😂 Evde bir sürü yemek var beğenip de yemedi derim.. 🤣🤣
Ah canım benim afiyet olsun.. Kadın dayanışması yaptık alt tarafı.. 😄😅
Senden uzakta nasıl olacak.. Allah Allah kaşınma istersen.. 😜😂
Kimin sözüyse artık çok tanıdık geldi.. 😂
Öyleee miii.. 😂😂😂😂
Teşekkür ederim hayatım.. 😂
Cevap
5Cevap
Kimse bişeye zorunda değilmdiyip kamu spotu yapayım 😄 herkesin el lezzeti farklı neticede. Ve insanı büyüten anne olunca ona alışıyor
Hayır karın doyuracak kadar yapması yeterli gadası
Esim acisindan dusunursek kendisi asci oldugu icin ne benim ne annnesinin yemeklerini begenmez istedigi olacak dört dörtlük olacak ona göre
eşim yemek yapmak zorunda değil karısı zaten zor gelmese yemek yapması emine beder gibi olacak ama yaparsa aferini alır öpücüğü kondururum 😃
Annesinin koynunda kalmak istiyodusa s1ktirip gidebilir niye evleniyo elin kiziyla mutsuz ediyo hangi hakla
Ben en lezzetlime inanıyorum gerisi müstakbel kocaman kalmış ayrıca bana karşı dürüst olmasını istiyorum
Kıyaslama yapmam asla , herkesin yeri ayrıdır. Ve ne yaptıysa yerim çok sevdiğimi de belirtirim yine yapsın diye
Öyle bir şey derse git ananın pişirdigini ye ozaman derim 🤣
Zorunda değilim ama en az annesi kadar iyi yaparım (sevgili veya eş adayı olursa)
Herkes biliyor zorunda olmadığını ama işlerine geliyor duygusal manipülasyon yapmak..
Sinir edecek ve söylenerek yiyecekse zıkkım yiyebilir. anası yapsın yemeğini ozaman
Hayır değil herkesin el lezzeti bir değil yenilebilir olsun kafi ama bir yere kadar 😅
Annesinden daha güzel yemek yapıyor
😅😅😅
😊
Herkesin el lezzeti farklı
Değildir. Herkesin el lezzeti farklıdır.
anne kuzusu erkekten nefret
Bu zorunluluk değil
Değildir bence
Canı sağ olsun da nasıl yemek yaptığı farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?