Carrrefour mağazasında görünmüş. bir ara satılmayı bırakmıştı, TR pazarından çekilmişlerdi galiba ama tekrar gelmişler

Carrrefour mağazasında görünmüş. bir ara satılmayı bırakmıştı, TR pazarından çekilmişlerdi galiba ama tekrar gelmişler

kg 7 8 TL aldığı patatesi 300 grm 330 TL satan sitemin ben tehh bu küreselci yahudilerin dünya pazarından dünya devletlerinden silinmesi lazım zaten bunun savaşını görüyoruz ulus devletler küreselciler
bence cok gereksiz tamamen kapitalizmin nir oyunu diğer cipslerden farkı ne sırf hava atmak için hani bir zamanlar insanlar iphoneyi kullanmayı bşlmeseler bile alırlardı ya aldık demek için buda oyle neden bir cipse bu kadar para vereyim ki yazık gunah
parayı takmada cips yiyosan bırak bence sağlığa zararlı
Onedio'da vardı bu soru. Ben soracaktım. Tühhhh. Ömrümde bir kere yedim onu da başkası ye diye hediye vermişti. Aklı olan bunu yemez o paraya. Gidip bimden, şoktan 30 liraya alıp hakkıyla zehirlenin daha iyi 😂
330 TL mi? Ooo, bu fiyatla Pringles yemeden önce cipsin kariyerine ve hayat hikayesine bakmayı hak ediyor gibi! 😂 Şaka bir yana, seveni varsa alır tabii, neden olmasın? Ama o paraya evde kendim patates dilimler, baharatları istediğim gibi ekleyip şahane bir fırın cips yaparım, hem de bir tencere dolusu! 🍟🎉
Cevap
110Cevap
Pringles her zaman pahalı bir cips oldu. Buna alışmış durumdaydık ama şu an fiyatı cidden uçmuş durumda. Bu kadar abartmaya gerek yok.
Boykot ürünü olmasa alınır gadası
Veririm yiyeceklere verdiğim paraya asla acımam
ben almam hayır

Almanya da 1.5 euro lan en fazla 100-150 tl olsun
Buna 330 TL fiyat çekenler utansın vicdansız puştlar. Yurtdışından Avrupadan gelen Pringles Rusyada 140 TL raflarda satılıyor, Avrupanın dibinde olan Türkiyede nasıl 330 TL mk iyice millete çakma peşindeler
1967'den beri var olan ve 1999'dan beri ülkemizde satış yapan marka durdu durdu bugün bize kazık atma peşine düştü
@Dance_with_Devotion Firmanın değil bizim milletin mal yok diye fahiş fiyat basmasından kaynaklı. Savaştan dolayı Pringles Rusyadan çekildi ama hala 140 tl satılıyor. Önceden daha ucuzdu gerçi ama olsun.
Yani dünyanın en yüksek enflasyon, döviz kuru ve vergi oranlarından birine sahip olmamızdan olamaz diyorsun
Bana mantıklı gelmiyor cipse bu parayı vermek...
Pringles her zaman dahaa pahali oldu ama bu fiyat nesir yani ben kucukkken bir cips beslirayken bunlar 10 15 liraydi tam hatirlamiyorum yine en son 35 40 liradan mi ne almistim bir daha da almadim
330 ne ya alamam yok küçükken aldığımda tüm sınıfa dağıttıktan sonra içindekilerde domuz katkısı oldugunu okuyunca travma bırakmıstı bende ( içeriği sonradan değişse de)
Yaani param varsa veririm eğer yoksa vermem. Paramı istediğim şeylere catir cutur harcarim acımam ama bazen aciyorum some turkiye problems hahhshs
vde kendim yağpıyorum bu kadar para yazık yahu çok yazık
burada 50/70 baht yani yaklaşık 6 TL veya 8,5 TL gibi
ülkemde ise maşaallah vergiler bir kendine 35 tane devlete :D :D :D
Bu patates cips değil. Çoğu kişi bilmiyor bunu. Genellikle ürünleri pirinç, buğday ve mısır içeriklidir, patates oranı neredeyse sıfır olduğundan çoğu kez eleştirilmiştir.
Cipse çok düşkünüm ama bu paraya hayatta vermem. Markette 40 lira diye 25-30 TL arası cips alıyorum. 4 senedir Pringles yemiyorum.
Aa çok ilginç bilmiyordm
Yurtdışında fiyatı 120 TL ye filan denk geliyor şu an yanlış hatırlamıyorsam
Zaten bi süredir vardı ama resmi olarak yoktu, taksim bölgesinde ufak market bakkal tarzı yerlerde satılıyordu. Alırım ama her zaman değil.
Pringles zaten hiç tüketmem cips olayını da bitirdim zaten. Evde fırında kendim yaparım daha fazla ve lezzetli olur.
İlk çıktığında da çok pahalıydı. O zaman da alıp denemiştim. Hiç de öyle aman aman bir tadı yok. Değmez.
Cips düşkünü değilim ama oğlum cok seviyor bu cipsi nadirde olsa alabilirim. Sürekli alınmaz bu fiyata.
Geri dönüşünün şerefine bir tane alırım, ama sürekli almam. Fiyatları biraz düşmeleri lazım. Bu şekilde olmaz
En son bu ürünlerde domuz yağı katkısı vardı ciddi bi olaydı unutulmuş mu tekrar geldiğine göre türkler unuttu galiba
Hayır, bu fiyatlar gerçekten absürt durumda ve yediğimden tat almam boğazımda kalır ahsahgdfkjas
Giderim o parayla kendime rimel ruj alırım daha iyi
Canım isterse alır yerim ama aman aman cipse düşkün değilim.
Sitenin en renkli eski üyesi 🌹🥰❤️
@logicalmind ah tanındım demek :)
Evet sen sitenin şirinesisin, muhabbet etmek nasip olsa keşke..🌹☺️
İnanılmaz fiyatlar. Pringles neymiş bimden patoto alırım daha iyi.
Tabii ki de vermem canım bi cipse 330 lira verilir mi
bizim burada kaçak yollarla getirilip satılıyordu zaten hiç bitmedi ve fiyatı 450 500 tl
Almanya da yaşıyorum Türkiye de yaşiyanlar düşünsün
Türkiye'ye gelirken kaç paket nussskacker getirdin
Hıhh gelmezsen gelme pinti şey
Heee yorumsuz
O markayla işim olmaz. Ama normalde alırdım 330 lira bana koymaz.
amerikadaki aynı ürünü yiyeceksem afedersiniz ama bu ekonomide seve seve 330 tl vereceksiniz
Veriyoruz nelere ne kadar para veriyoruz zaten bari lezzetli olsun.
Çok güzel en güzeli o cips bile değil ama o kadar paraya 3-5 parça asla alınmaz
Hiç veremem arabama benzin alırım denize giderim daha keyifli
330 asla vermem çok nadir cips yiyen biriyim zaten
burada 2 dolara yiyoruz ülkemiz uçuyor doğru ama fiyat olarak
Migros pahalı satıyor maalesef pringles yerine master alıyorum
Bu markanın fiyatları çok abartılı, o fiyata 4 kilo tavuk alınıyor
Alınır ama her zaman değil yani 3-4 ayda bi mesela :)
Hayır para vermem bu tarz ürünleri almıyorum sağlık ve hijyen açısından
Asla almam. Almamak için birçok sebebim var. Onun yerine çiğ kuruyemiş alırım daha iyi.😜
Verili çok severiz. Yurtdışına çıkan arkadaşlara sipariş veriyordum. Çok sevindim.
Bunun ederi maksimum 100 tl, 330 tl dünyanın en zengin insanı olsam da vermem buna
Çok yemisligim var ama artık sevemiyorum soğudum sanırım 😅
Gram altın mı alsam cips mi karar vermem lazım hızlıca 🤣🤦
330 TL nedir ya? Tekrar Türkiye pazarından çekilsinler. 😄
amerikadaki orijinal pringles olursa verilir onun dışında verilmez
Gereksiz abartılan listesinds başı çeken arkadaş bu
Niye çekildi acaba bu fiyat ne bide sınırlı serimi
Vergiler, maliyet artışları, halkın fakirleşmesi sonrası alım gücünün düşmesi, mafyalar vs...
Türkiye de piyasadan çekilmemek sebeplerinin olmaması lazım asıl
Çok özlediğim için çocukluğumdan kalma duygularla bir kere aldım geçen. Yeterli.
Hayır tadı da hiç güzle değil zatne bence ben sevmiyorum
Pringles için değer de çalışıyor olsam kıyardım herhalde yine de o paraya
Vermem bu cipsin adıyla ilginç bir anım var her gördüğümde aklıma gelir 🤦
Resmi olarak gelmediler, özel şirketler özel ithalat yapıyor
Pringles veya benzer ürünleri başka türlü kullanmaya başladım yemek için değil
Cips tüketmiyorum artık buna da bu parayı vermem 🪴🌻
Bu fiyatla gelmiş olamaz. Ekstra üzerine konulmuş seri üretim değildir. Yüz yüz elli lira arası kabul edilebilir
1 adet patatese 330TL veren de... Ne bileyim? 😏
Patates patates olalı bu derece KAZIKLI fiyata satılmamıştır ak😏
bi kere yemistim bundan da ne numarası var ki sahiden sıfır
Ne guzel gitmissn neden geldin ki smdi durdul yere alarm takmak lazm bunlara çalarlar
Pringles patates kızartması cips değil. Patates unuyla yapılan çok özel bi ürün.
Cipso neyime yetmiyor ki🤧
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?