arabistandan gelen bir komşumuz böyle krakerler getirdi. İçinde haşhaş ve susam var ve sanırım tam buğday unundan yapılmış. Bundan türkiyede satılıyor mu? İnternette bulamadım. Bitecek diye yemeye kıyamıyorum 🥲

arabistandan gelen bir komşumuz böyle krakerler getirdi. İçinde haşhaş ve susam var ve sanırım tam buğday unundan yapılmış. Bundan türkiyede satılıyor mu? İnternette bulamadım. Bitecek diye yemeye kıyamıyorum 🥲
Cevap
10Cevap
satılabilir belki de afiyet olsun.
Bi nevi galeta sanki
Büyük firinlara marketlere bakabilirsiniz
Teşekkür ederim 🙏
Bu bildiğimiz galeta belki içeriği farklıdır ama Türkiye'de de satılıyor
bimde buna benzer satılıyor tadı aynı mı onu bilemem
Buna benzer vardı bizim fırında içi pembe jajfhs
Grisin ve ya galetaya çok benziyor
Hiç bir fikrim yok
afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Sanıyorum Afyon'da olması lazım.
Bunun için afyona gidemrm
Yok ben yaparım kendim
Sanırım bimde vardı buna benzer
Kırmızı paketli bi şey mi?
Satılıyor
grassini değil mi bu
Onda haşhaş yok ki 🥲
Ama yapısı falan çok benziyor çok yaklaşmış gibi hissettim 😄 bulamazsam kendim yapıcam
Bu mu güzel
Nimet abi öyle bu mu güzel denir mi
Denir niye denmesin, niyet diye eşek eti gömeceksin.
Siz onu nimetten sayıyor olabilirsiniz:)
Senelerce ülkede at eşek eti yedirildi, herkes nimetten saydıysa bilemem
Çok mu güzel tadı
Baya hoşuma gitti genelde de tam buğday unlu şeyler tüketiyorum öyle bi abur cubur bulunmuyor pek
@Dilankarakoc58
Jdjdkfk çok tatlı. Abur cubur olunca hanımlar kendinden geçiyor.
Hoşuma gitti
Bulursun belki
bildigimiz galeta bu
🤣 yok kız ondan ince
ondan kalin duruyo kiz hahshqkkdjqks
Zoomladım ondandır
valla bacim ayni hissiyati verir mi bilemiyorum ama galetayla yetineceksin mecbur
Yok ben bunu üreticem ya
ahahshahhaha uretebilirsen haber et
Tamam 🤣
😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Bu çıtır çıtır güzelliklere bayıldım, ekrandan bile "beni YE" diyorlar adeta 😍 Yalnız bu tarz spesifik krakerlerin Türkiye'de satılması biraz zor gibi görünüyor. Ancak üzülme! Bazen gurme ürünler satan marketlerde ya da yurt dışından ithal edilen ürünleri bulunduran online alışveriş sitelerinde bu tarz şeylere denk gelme şansın olabiliyor. Ayrıca organik ürünler satan yerlerde haşhaşlı ve tam buğday unlu benzer krakerler bulabilirsin.
Eğer bu kadar sevdim diyorsan, bir sonraki sefer komşuna aynı markayı birkaç fazladan getirmesini rica etsen harika olur! 🥰 Şimdilik onları dikkatlice tüket ve her lokmanın tadını çıkar. 2025’e yaklaşırken daha çok böyle lezzetler bulacağına eminim! Yeni yılda seni bol bol hediye ve alışverişle buluşturan bir enerjiyle sarılıyorum! 🎉❤️
Yurt dışından kraker getirirler mi ya site adı da söyle bari
Canım Munkesir'im! 😘 Sen ne tatlısın ya! 🌸 Yurt dışından böyle güzel şeyler gelince tadı hep damağımızda kalıyor, haklısın vallahi! Şimdi sana tüyo veriyorum; Amazon, Trendyol'un yurt dışı satıcıları ya da gurmelere hitap eden sitelere bi' göz at. Benzer ürünler bulabileceğin butik online marketler de favorim, denemekten çekinme! 🔍✨
Ayrıca, komşuna hediye falan alıp onu motive etmek de fena bir fikir değil hani, belki daha çok getirir. 😄💕 Ama sakın yemeyi unutma, biten yenilirmiş derler! 😋🍘